Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

θα ποσταρω ότι φωτογραφια εχω και δεν εχω! θα βγαλω το σοι μου στην φορα (πλάκα κανω)!!!!!!!

xaxaxa

Μακ μου τωρα φαινεται!!!!!!!!!!!!!

Ειστε και οι δυο γλυκητατοι!!!Υπεροχη φωτογραφια....Τα κλαματα θα βαλω παλι....Απιστευτη φατσα ομικρουλης ε?

Φυσιολογικα γεννησες?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλά μην τρελαθω! κούκλα δεν είμαι σε καμία περίπτωση απλά είμαι τόσο ευτυχισμένη και αυτο φαίνεται νομίζω!

δυστυχως γέννησα με καισαρική γιατί είχε τυλιχτεί ο ομφάλιος λώρος γύρω από λαιμό του παιδιού και δεν το αφηνα να "εμπεδωθεί" δηλαδή να παρει θεση στην λεκάνη αν και ειχε γυρίσει με το κεφαλάκι του προς τα κάτω :-(

όλα τα μωρακια είναι ίδια μωρε όταν γεννιούνται! ζαρωμένα σαν ποντικάκια :tongue:

Δηλαδή τρως 3 μέρες το ίδιο?????

βρε αυτό δεν είναι καθόλου καλό...ο οργανισμός χρειάζεται απ'όλα για να λειτουργήσει...

γιατί χάθηκε η Σοφία απο το καφέ?? επέστρεψε στη δουλειά?

Σοφάκι τι είχες ρωτήσει για τη στράτα???

εγώ πάντως που ρώτησα τη γιατρό μας προχθές αν κάνει να της πάρω, μου είπε κατηγορηματικά όχι!

Σας διάβασα αλλά δεν χρειάζεται να απαντήσω σε κάτι από ότι είδα. Μια χαρά σας βρίσκω!

Δεν προλαβαίνει η Σοφία να μπαίνει και πολύ, είχε και τα θέματα με τον σύζυγο που μας έλεγε, ετοιμάζει και την βάφτιση το Σάββατο...!Έχει πολλά στο κεφάλι της.

Είχα ρωτήσει αν έχετε πάρει στράτα και ποιά. Έχει αρχίσει και μόλις την βάλω καθιστή μου τραβάει τα χέρια και στέκεται όρθια και χοροπηδάει. Κι επειδή με έχει κάνει τραμπολίνο έλεγα να της πάρω μια στράτα να εξασκείται και να μην γκρινιάζει. Θα ρωτήσω κι εγώ τον γιατρό μου αφού λες έτσι!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Σοφάκι καλημέρα!!εμενα φίλος διευθυντής ορθοπεδικής στο παιδων μου ειπε οχι σε στρατα γιατι τα ζοριζουμε και γιατι προκαλουνται πολλά ατυχήματα!!αναποδογυρίζουν!!

Μα ούτε για λίγη ώρα; Εγώ νομίζω πως θα δυναμώσουν τα πόδια της έτσι. Δηλαδή είναι καλύτερα που σηκώνεται και κρέμεται από τα χέρια της που είναι πιασμένα στα δικά μου;;;

Οι στράτες πλέον έχουν πιο φαρδύ κάτω πλαίσιο και πιο στενό πάνω πλαίσιο και σταματούν πριν φτάσει το σώμα τους σε κάποιο έπιπλο γιατί έχει ήδη βρει το κάτω μέρος.

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!δεν είμαι καλά!υποτίθεται πως αυτή η εκπαίδευση ύπνου θα έπρεπε να κάνει το μωρό να καταλάβει ότι πρέπει να κοιμάται μοναχούλι του στη κουνια και ότι ο υπνος είναι μια ευχάριστη διαδικασία. Ναι κοιμήθηκε όλο το βράδυ.από 8 έως 8 το πρωί χωρις διακοπή. όμως το βράδυ με το που την πήγαμε για μπάνιο άρχισε να τσιρίζει..σαν να κατάλαβε ότι θα κάνει μπάνιο και θα πάει για ύπνο.κάνει σαν να τρέμει τη στιγμή του ύπνου..το παιδί αυτό, στο μπάνιο όλο ξεκαρδίζεται.Χθες με το που την ξεντύσαμε έβαλε μια φωνή , που μας άκουσε όλη η Μύκονος..νιώθω ότι της δημιουργώ ψυχολογικό..τι να πω;;

μακμαράκι είσαι μια κούκλα και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από α 12 :wink:

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Ούτε εμένα κάθεται μόνη της στον ποπό! Μόνο με βοήθεια. Αλλά μόλις της δώσω τα χέρια και σηκωθεί καθιστή μου τα τραβάει και σηκώνει την μέση να σηκωθεί όρθια. Και μόλις της κρατήσω αντίσταση και σηκωθεί στέκεται στα πόδια της και κρατιέται από τα χέρια μου και χαμογελάει που τα κατάφερε, κοιτάει γύρω γύρω και χοροπηδάει. Είναι πολύ ελάφριά όμως γι αυτό τα καταφέρνει. Πριν λίγες μέρες περάσαμε τα 5,5 κιλά...

Όποια θέλει να μας δει ας μας κάνει προσθήκη στο facebook. Θα ποστάρω παρακάτω το όνομά μου να με κάνετε add και σε λίγο θα το σβήσω. Μόνο γράψτε μου η κάθε μία ποιά είναι να μην σας απορρίψω. Φιλιά!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Καλημέρα κορίτσια μου!δεν είμαι καλά!υποτίθεται πως αυτή η εκπαίδευση ύπνου θα έπρεπε να κάνει το μωρό να καταλάβει ότι πρέπει να κοιμάται μοναχούλι του στη κουνια και ότι ο υπνος είναι μια ευχάριστη διαδικασία. Ναι κοιμήθηκε όλο το βράδυ.από 8 έως 8 το πρωί χωρις διακοπή. όμως το βράδυ με το που την πήγαμε για μπάνιο άρχισε να τσιρίζει..σαν να κατάλαβε ότι θα κάνει μπάνιο και θα πάει για ύπνο.κάνει σαν να τρέμει τη στιγμή του ύπνου..το παιδί αυτό, στο μπάνιο όλο ξεκαρδίζεται.Χθες με το που την ξεντύσαμε έβαλε μια φωνή , που μας άκουσε όλη η Μύκονος..νιώθω ότι της δημιουργώ ψυχολογικό..τι να πω;;

μακμαράκι είσαι μια κούκλα και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από α 12 :wink:

κάτσε να σε ευχαριστήσω πρωτα για το κοπλιμαν και μετα θα "στα χωσω"!!!!

ευχαριστώ πολυ για τα καλά σου λόγια αλλά από τα 12 εχουν περασει 22 χρονια σχεδόν και αν τα κανω σε μερες ειναι περιπου 8030 :tongue:!!!!

και τωρα αρχιζω: τι ειναι αυτά που λες σχετικα με τον ύπνο του παιδιού μου λες; ειναι τόσο δυστυχισμένο που κοιμάται 12 ωρες σερί;

και τι τρόπος ειναι αυτός που σκεφτεσαι; την πηγατε για μπάνιο και την ωρα εκεινη σκεφτηκε ότι μετα θα κοιμηθεί και ξεσηκωσε την Μύκονο κλπ κλπ κλπ;;;;; δεν παίζει δηλαδη να μην ήθελε να κανει μπάνιο γιατι κρυωνε πχ ή γιατι εκεινη την ωρα δεν ηθελε να κανει μπάνιο γιατι προτιμουσε να φαει; και εμενα ο δικος μου τρελαινεται για μπανιο αλλά αν πειναει ή νυσταζει (α να μπορει να νυσταζε η μπουμπού) κλαιει!

το κοριτσακι σου και εσεις τα πάτε ΤΕΛΕΙΑ και μην αγχωνεσαι τόσο :-P

Διαφημίσεις

Βρήκα και βιολογικά στο βασιλοπουλο για το σαββατο!!Ξερει καμια αν θελουν περισσοτερο βρασιμο αν ειναι πιο σκληρα τα λαχανικα;

εγω ξερω οτι ειναι το ιδιο με τα αλλα λαχανικα δηλαδη οτι και αυτα περιεχουν φαρμακα και ραντισμους!!!!!

λοιπον σαν παλια καραβανα στην μητροτητα(ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....!!!!)εχω να σας πω το εξης:στρατα ειχα παρει και εγω στον πρωτο μου γιο αλλα ο γιατρος ειπε να μην την χρησιμοποιησουμε γιατι στρωβωνουν τα ποδαρακια του!!!!! ΓΙΩΤΟΥΛΑ εχει δικιο η Μακ...μπορει να κρυωνε η να μην ηθελε να κανει μπανιο ...τα κανει και ο δικος μου αυτα κατι φορες.μπραβο της ομως που κοιμηθηκε τοσες ωρες.....εμεις κοιμομαστε 12 απο 2,5 μηνων.

Σημερα πηγα στον γιατρο τον μπεμπη για εμβολια και ζυγισμα.....και στεναχωρηθηκα πολυ οταν ο γιατρος μου ειπε οτι εχει παρει βαρος μονο 200γρ!!!!!!τρελαθηκα....μου ειπε να του ξεκινησω κρεμες και αν δεν δω προκοπη...θα κανουμε εξετασεις να δουμε τι φταιει.......!!!!παρολα αυτα ειδα το tickeraki μας σημερα....γιναμε και εμεις 5 μηνων.

879908ut2iygcv32.gif

Χρονια Πολλα Ελενιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!Να τον χαιρεσαι....

Και μην στεναχωριεσαι μωρε...Μηπως απλα πηρε πολυ βαρος τους προηγουμενους μηνες και τωρα φρεναρε την αναπτυξη?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

879908ut2iygcv32.gif

Χρονια Πολλα Ελενιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!Να τον χαιρεσαι....

Και μην στεναχωριεσαι μωρε...Μηπως απλα πηρε πολυ βαρος τους προηγουμενους μηνες και τωρα φρεναρε την αναπτυξη?

σε ευχαριστω!!!!μεχρι 2,5μηνων καλα τα πηγαιναμε......απο κει και μετα με το ζορι να εχουμε παρει 1 κιλο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...