Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sunshine. είπε:

Πάω με κατεψυγμενα. Δεν μπορω να κάνω ωοληψία τώρα. Θενξ

εννοειται μην το ρισκαρεις! κ εγω σιχα ακυρωσει ετ δυο φορες , η μια λιγω ενδομητριου κ η αλλη γιατι ειχα εγω ενα ατυχημα κι ειχα χτυπησει και δεν ηθελα να ειμαι σε κακη κατασταση. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαριάνθη μου τί αγοράρος είναι αυτός!Κρίμα να είμαστε μακρυά να μη γνωριστούν να παίζουν τα καμάρια μας!!!χαχα

Μακμαράκι δε μπορώ να δω τη 2η φωτο!!

Ζωή μπράβο!!!!αντε σιγά σιγά θα συνηθίσει!!!

Το ξέρω βρε παραμυθένια οτι πεινάει αλλά αυτός ξέρει άραγε οτι νυστάζω;;;χαχα!!Απλά θέλω να τρώει πιο πολύ και λιγότερες φορές!Να μου πεις τον ρώτησες;οχι αλλά είμαι η μαμά του και πρέπει να μ'ακούει!!:lol:

Αυτή η χημική δίαιτα μ''εχει ταράξει!!!Ελπίζω να αδυνατίσω να χάσω καμιά πεντάρα γιατί αν τραβάω τέτοιο ζόρι για 2-3 κιλά @#$%@@@@*$:mad:

Γίνεται να μονιμοποιηθώ;εεεεεε;;;γίνεται;;;;;:lol:

κανεις κλικ επανω της και δεν ανοιγει;

σημερα δεν με θελει... εγκαταλειπω....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατι που δεν θα κανεις ποτε εσυ!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p

χαχαχαχα!!!

μα να μην ξέρω όμως?????

λέγεται χημική γιατί πίνεις κάποιο σκεύασμα ή βλακείες λέω??????

Συμπεθέρα ούτε εγώ είδα τη φωτο απο μαιευτήριο!!!

για κάνε άλλη μια προσπάθεια!

Εγώ πάντως στο μαιευτήριο ζήτημα να έβγαλα 2 φωτό...χαλια ήμουν...

και έκανα και τρομερή κατακράτηση και τα πόδια μου είχαν πρηστεί τόσο πολύ που ο αστράγαλος μου είχε εξαφανιστεί!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

χημική είναι μια βλακεία δίαιτα που στηρίζεται στη μονοφαγια και χάνεις αρκετα κιλά!δεν ειναι πολυ καλο για τον οργανισμό εγω τωρα νιώθω καούρες ας πούμε γιατί έφαγα 3 μέρες μπριζόλες μοσχαρίσιες και εχω τώρα αλλες 3 κοτοπουλο με χωριάτικη!!Το κάνω γιατι με την διατροφή δεν είδα προκοπή!!Και δεν εχω ρούχα ούτε λεφτά για ρούχα!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Καλημέρα κορίτσια!Τι κάνετε;Εγώ τώρα θα σας διαβάσω γιατι έχω χάσει επεισόδια!Χτες πήγα Ηλιούπολη με την μπέμπα με το αυτοκίνητο και γνώρισα την Σοφία (elisabeth) και την μπέμπα της που είναι ένα γλυκό λουκουμάκι!!! Ποιά άλλη είναι κοντά να την επισκεφτώ;;;Κανένα νέο από την Μαριάνθη (από Πάρο);Ελπίζω να μου απαντήσατε για την στράτα...για να δω!Φιλάκια!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

χημική είναι μια βλακεία δίαιτα που στηρίζεται στη μονοφαγια και χάνεις αρκετα κιλά!δεν ειναι πολυ καλο για τον οργανισμό εγω τωρα νιώθω καούρες ας πούμε γιατί έφαγα 3 μέρες μπριζόλες μοσχαρίσιες και εχω τώρα αλλες 3 κοτοπουλο με χωριάτικη!!Το κάνω γιατι με την διατροφή δεν είδα προκοπή!!Και δεν εχω ρούχα ούτε λεφτά για ρούχα!!!

Δηλαδή τρως 3 μέρες το ίδιο?????

βρε αυτό δεν είναι καθόλου καλό...ο οργανισμός χρειάζεται απ'όλα για να λειτουργήσει...

Καλημέρα κορίτσια!Τι κάνετε;Εγώ τώρα θα σας διαβάσω γιατι έχω χάσει επεισόδια!Χτες πήγα Ηλιούπολη με την μπέμπα με το αυτοκίνητο και γνώρισα την Σοφία (elisabeth) και την μπέμπα της που είναι ένα γλυκό λουκουμάκι!!! Ποιά άλλη είναι κοντά να την επισκεφτώ;;;Κανένα νέο από την Μαριάνθη (από Πάρο);Ελπίζω να μου απαντήσατε για την στράτα...για να δω!Φιλάκια!

γιατί χάθηκε η Σοφία απο το καφέ?? επέστρεψε στη δουλειά?

Σοφάκι τι είχες ρωτήσει για τη στράτα???

εγώ πάντως που ρώτησα τη γιατρό μας προχθές αν κάνει να της πάρω, μου είπε κατηγορηματικά όχι!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφάκι καλημέρα!!εμενα φίλος διευθυντής ορθοπεδικής στο παιδων μου ειπε οχι σε στρατα γιατι τα ζοριζουμε και γιατι προκαλουνται πολλά ατυχήματα!!αναποδογυρίζουν!!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

[ATTACH]197[/ATTACH]

ΧΜΜΜΜ... τωρα την βλεπετε;

ναι και εμενα μου αρεσει που βαζω ασχετες φωτος γιατι σημερα ειχα ορεξη και θα εβαζα φωτος ο κοσμος να χαλασει! δεν μπορουσα να βάλω του παιδιού μου; ε θα εβαζα άλλες :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...