Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Ευχαριστώ! Όχι ακόμα.. Σκέφτομαι να κλείσω 6η εβδομάδα..

συγχαρητηρια !!! κοριτσι μου 99% ειναι δυο κ πανε κ τρενο!!! πολυ καλη αυξηση! ναι αν μπορεσεις κλεισε κατα την 6η για να εχετε και ξεκαθαρη πρωτη εικονα !!!! μαρη εσυ απο υπογονιμη, το πας για τριτεκνη δηλαδη !!!🤣 χαχαχα με το καλο ολα !!! τα πεθερικα τι λενε;; εκφερανε αποψη;;; 😆

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ πλάκα κάνω!!!!Πού να θυμάσαι τόοοοοσες μωροπληροφορίες;;;;;;;χαχα!!Καλή βόλτα!!ανυπομονώ για το σαββατο!!!αν δε φαει θα τον φάω!!!:tongue:

εγω νομίζω ότι ήδη τον εχεις φαει (στα φιλιά) :tongue:.

επιστρεφω με φωτος :)

Καλημέρααααα!!!!!!

αχ η μικρή σήμερα νόμιζε οτι έχουμε κότες και έπρεπε να σηκωθούμε να τις ταίσουμε!!! στις 6 ξύπνησε και κουβέντιαζε!!!

καλά εννοείται οτι δεν τήν άφησα έτσι....σηκωθήκαμε, την άλλαξα, τη θήλασα και την έβαλα πάλι στην κούνια! ευτυχώς μετά απο 10 λεπτά κοιμήθηκε και ξύπνησε στις 10 η μαντάμ!!! αμέεεε!!!

Καλημέρα!!!!Συμπεθέρες μου το ματιάσατε το παιδί με το χαμομήλι χαχα!!!!Ξύπνησε στις 3 αντί για τις 5 και έφαγε όοοοολο του το μπουκάλι και μετά ξαναξύπνησε στις 7 όπου ακολούθησα τις συμβουλές σας και τον τάισα!Μετά ξύπνησε στις 8 και μισή!!!σιγα σιγα θα στρώσει!!

Πάω λοιπόν να τον κοιμήσω στις 11 και δε ρούφαγε απο το μπιμπερό!!λέω δεν πεινάει αλλά δεν ησύχαζε έκλαιγε για πρώτη φορά και τί να δω η χαζή!!Δεν είχα βγάλει την τάπα!!!χαζή ξανθιά!!!

Με το αντιαναγωγικό δεν ξαναέβγαλε γουλίτσες ενω ρεύεται δυνατά!θα δω σήμερα τί θα γίνει πώς θα το πιεί!!

Εσείς;Πώς ξημερώσατε;Γιώτα;Όλα οκ με τη μικρή;

Ζωή τί έγινε με το μπιμπερό;

Καλημερα!!!!!

πεινάει το παιδί Μαριάνθη μου!!! έτσι να του δίνεις γαλατάκι όσο θέλει!

Έχεις υπολογίσει πόσο γάλα περίπου πίνει τη μέρα?

Βρήκα και βιολογικά στο βασιλοπουλο για το σαββατο!!Ξερει καμια αν θελουν περισσοτερο βρασιμο αν ειναι πιο σκληρα τα λαχανικα;

Αντιθέτως τα βιολογικά είναι πιο ευαίσθητα απο τα άλλα! και να μην παίρνεις μεγάλες ποσότητες γιατί χαλάνε γρήγορα!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα και απο εμενα!!!!!

Λοιπον σημερα εκτος απο τις 5 που ξυπναει στανταρ ξυπνησε 7 και επειδη νυσταζα του εδωσα πιπιλα και ξυπνησε 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλλα εριξε μετα ενα χεσιμο...Ετρεχα για πολυ ωρα!!!!!!

Μαριανθη καλα τα πηγαμε με τις καινουριες θηλες.Θελει μονο λιγο χρονο να τις συνηθισει.Παντως δεν κοκκινιζει τοσο πολυ οπως πριν...

Μακμαρακι περιμενουμε φωτογραφιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

αγκρρρρρρρρρ :mad:

τους ειχε χαλασει το παλιομηχανημα στον Γερμανο! τεχνολογια σου λεει μετα @@##@$$%$#@@@# ....τελος παντων εκτυπωσα 2 και προσπαθω να τις σκαναρω γιατι ειμαι και ασχετη.... για να δω :confused:

καλως το!!!! τι τελεια φωτο του ανθρωπάκου :tongue:

και εσυ μας ελειψες!

κοριτσια δεν μπορω ΟΥΤΕ να σκαναρω...

τα εχω παρει και γι αυτο θα σας δειξω διαφορες φωτος (ελπιζω να μπορεσω δηλαδη) γιατι μου την εχει δωσει :mad:

Διαφημίσεις

Μαριάνθη μου τί αγοράρος είναι αυτός!Κρίμα να είμαστε μακρυά να μη γνωριστούν να παίζουν τα καμάρια μας!!!χαχα

Μακμαράκι δε μπορώ να δω τη 2η φωτο!!

Ζωή μπράβο!!!!αντε σιγά σιγά θα συνηθίσει!!!

Το ξέρω βρε παραμυθένια οτι πεινάει αλλά αυτός ξέρει άραγε οτι νυστάζω;;;χαχα!!Απλά θέλω να τρώει πιο πολύ και λιγότερες φορές!Να μου πεις τον ρώτησες;οχι αλλά είμαι η μαμά του και πρέπει να μ'ακούει!!:lol:

Αυτή η χημική δίαιτα μ''εχει ταράξει!!!Ελπίζω να αδυνατίσω να χάσω καμιά πεντάρα γιατί αν τραβάω τέτοιο ζόρι για 2-3 κιλά @#$%@@@@*$:mad:

Γίνεται να μονιμοποιηθώ;εεεεεε;;;γίνεται;;;;;:lol:

O40a.jpgO40ap3.png

Για να δουμε σημερα θα τα πουμε καθολου???? Κοριτσακια μου, ελπιζω να ειστε ολες καλα, κ σεις κ τα μπεμπακια σας!!! Δεν θα γυρισω πισω να σας διαβασω, γιατι μετα παλι δεν θα προλαβω να τα πουμε καθολου, κ εχω κ το μπεμπη μαζι, μπαινοβγαινει κ κοσμος...

Απο δουλεια ψιλοπραγματα, αλλα ειμαι στο τρεξιμο κ δεν προλαβαινω να μπω, δε σας εχω ξεχασει ομως!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Το ξέρω βρε παραμυθένια οτι πεινάει αλλά αυτός ξέρει άραγε οτι νυστάζω;;;χαχα!!Απλά θέλω να τρώει πιο πολύ και λιγότερες φορές!Να μου πεις τον ρώτησες;οχι αλλά είμαι η μαμά του και πρέπει να μ'ακούει!!:lol:

Αυτή η χημική δίαιτα μ''εχει ταράξει!!!Ελπίζω να αδυνατίσω να χάσω καμιά πεντάρα γιατί αν τραβάω τέτοιο ζόρι για 2-3 κιλά @#$%@@@@*$:mad:

Γίνεται να μονιμοποιηθώ;εεεεεε;;;γίνεται;;;;;:lol:

άστον τώρα να τρώει όσο θέλει και σιγά σιγά θα το ρυθμίσει μόνος του...

Σε καταλαβαίνω οτι θες κι εσύ να κοιμηθείς λίγο αλλά σε αυτή τη φάση χορεύουμε σε οτι σκοπό παίζουν τα μπεμπάκια μας!

τι είναι η χημική δίαιτα???

Για να δουμε σημερα θα τα πουμε καθολου???? Κοριτσακια μου, ελπιζω να ειστε ολες καλα, κ σεις κ τα μπεμπακια σας!!! Δεν θα γυρισω πισω να σας διαβασω, γιατι μετα παλι δεν θα προλαβω να τα πουμε καθολου, κ εχω κ το μπεμπη μαζι, μπαινοβγαινει κ κοσμος...

Απο δουλεια ψιλοπραγματα, αλλα ειμαι στο τρεξιμο κ δεν προλαβαινω να μπω, δε σας εχω ξεχασει ομως!!

Που είσαι βρε Μαριανθούλα???

Σε τρέχει ο ανθρωπάκος σου?

φοτυ φτου καλέ έχει γίνει αντράκι!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...