Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευχαριστω για τις ευχές, πλακα κανω για τα υπόλοιπα ενταξει;;

αχ Μαρακι δεν ζοριστηκε να κανει κακα του γιατι μεχρι και τις 9 που εφυγα δεν ειχε κανει. αερια αφηνε και μου το κανει όλα τα βραδια. απλά τωρα αλλαξαν οι ωρες. παλαιοτερα το εκανε 6-10 το πρωι και τωρα στις 4 το πρωι. δεν ξερω τι εχει το παιδι μου με τα εντερικα. θα ρωτησω τον παιδιατρο σημερα. εγω το παιδακι μου το συνελαβα το βράδυ της 8ης Ιανουαριου και την άλλη μερα πεταγαμε για Βιεννη. θέλω να ξαναπαω Βιεννη, σημερα χαζευα τις φωτος και σκεφτομουν οτι ημουν εγκυος και δεν το ηξερα (καπνιζα κιολας :-()

Ανώριμο πεπτικό θα σου πει....πάρτον τηλ. να σου φύγει το άγχος...

Α Ιανουάριο συνέλαβες εσύ; Εγώ 20-21/12.

Και γω κάπνιζα βρε μέχρι και 2 ώρες πριν κάνω το τεστ (05/01)...και μια χαρά βγήκαν τα παιδάκια μας!

Αχ αχ το επόμενο τσιγάρο πότε άραγε; :)

Άει φύγε να τελειώνεις τη δουλειά να πας στο μαναράκι σου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και καλό μήνα!

εμάς ο Δεκεμβριος μας μπήκε με γκρίνια και μαλλον ετσι θα παει ολοκληρος (ειμαι προληπτική σε κατι τετοια :cool:)

το παιδάκι μου από τις 4 το πρωι αγκομαχουσε από τα αέρια και καποια στιγμη στις εξήμιση εμπηξε και τα κλάματα, οπότε καταλαβαίνετε σε ποια κατασταση βρίσκεται η δολια μανα σήμερα. βλέπει κρεβατι και κλαίει από συγκίνηση. σήμερα επίσης θα κάνουμε και το πρωτο μας εμβόλιο (ναι κλεισαμε τους 2 μήνες προχθες και δεν μου ευχηθήκατε γ@ιδ@ρες ντροπή σας :tongue:). αλήθεια αυτό το πόσιμο τι πραγμα ειναι; ο γιατρος του το δινει ετσι; μην μου πει να το δωσω εγω γιατι σωθηκε....

Εδώ γαιδούρα No 1! Να σου ζήσει Μαρία να χαίρεσαι το παιδάκι σου, Να είναι πάντα καλά και ευτυχισμένος. Να κοιμάται πολύ και να μην κλαίει ποτέ! Να έχει καλή σταδιοδρομία.... να βρεί την τέλεια γυναίκα! (ξέχασα κάτι??? χι χι χιχ) (κάτσε να τα κάνω copy- paste για να τις το ξαναστείλω τον επόμενο μήνα... χι χι χι)

ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΣΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Ανώριμο πεπτικό θα σου πει....πάρτον τηλ. να σου φύγει το άγχος...

Α Ιανουάριο συνέλαβες εσύ; Εγώ 20-21/12.

Και γω κάπνιζα βρε μέχρι και 2 ώρες πριν κάνω το τεστ (05/01)...και μια χαρά βγήκαν τα παιδάκια μας!

Αχ αχ το επόμενο τσιγάρο πότε άραγε; :)

Άει φύγε να τελειώνεις τη δουλειά να πας στο μαναράκι σου

Τ Ω Ρ Α

134341dluvzv9q7r.gif

θα ξανακαπνίσουμε ;;;;

Εδώ γαιδούρα No 1! Να σου ζήσει Μαρία να χαίρεσαι το παιδάκι σου, Να είναι πάντα καλά και ευτυχισμένος. Να κοιμάται πολύ και να μην κλαίει ποτέ! Να έχει καλή σταδιοδρομία.... να βρεί την τέλεια γυναίκα! (ξέχασα κάτι??? χι χι χιχ) (κάτσε να τα κάνω copy- paste για να τις το ξαναστείλω τον επόμενο μήνα... χι χι χι)

ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΣΟΥ!!!

καλα τα πηγες αλλα πρεπει να πεις και αλλα για να σωθεις :P

Χαχαχαχα ακούστε φάση!

Χθες τον έκανα μπάνιο και γέλαγε και χτύπαγε χεράκια ποδαράκια στο νερό. Κάποια στιγμή μας πιτσίλισε και με αυστηρό ύφος (πολύ αυστηρό από ότι μου είπε ο Γιώργος μετά), τον "μάλωσα" που έβρεξε τη μανούλα! Και συννέφιασε το προσωπάκι του και βούρκωσε το μαναράκι μου...εκεί έγινα κομμάτια, έβαλα και γω τα κλάματα και τον πήρα αγκαλίτσα έτσι όπως ήταν μες τις σαπουνάδες!

Αχ όπως καταλάβατε, δεν θα είμαι εγώ η αυστηρή της υπόθεσης, δεν το αντέχω!!!

Τ Ω Ρ Α

134341dluvzv9q7r.gif

θα ξανακαπνίσουμε ;;;;

Νόμιζά ότι ένα χρόνο μετά δεν θα με ένοιαζε...

δυστυχώς παραμένω καπνίστρια και ονειρεύομαι πότε θα ανάψω ένα τσιγάρο και θα βάλω μια ursus με πάγο...

Διαφημίσεις

Νόμιζά ότι ένα χρόνο μετά δεν θα με ένοιαζε...

δυστυχώς παραμένω καπνίστρια και ονειρεύομαι πότε θα ανάψω ένα τσιγάρο και θα βάλω μια ursus με πάγο...

Εγώ ένα Haig ονειρεύομαι...

Εγώ ένα Haig ονειρεύομαι...

τωρα αυτο εχουμε μην εχεις απαιτησεις!

1362416bgm9kfkwg0.gif

εσυ δεν πηρες αρκουδακι γιατι πηγες να την σκαπουλαρεις με πολεεεεες γαλιφιες ! εισαι μια εσυ ! χα χα χα χα;)

Καλο μηνα και σ εσενα Αννουλα,φετος θα ειναι τα πιο χαρουμενα μασ Χριστουγεννα..χθες βαλαμε χριστουγεννιατικα τραγουδακια,την ειχα αγκαλιτσα κ χοροπηδουσαμε,μετα απο 10 λεπτα κοιμηθηκε το καυμενο,φενεται ζαλιστηκε..χαχα!

Στολισες και εσυ?Αντε και του χρονου με υγεια ευχομαι,να χερεσαι το μικρουλακι σου!!!

Να εισαι καλα Λια μου!!!! Και συ να χαιρεσαι την οικογενεια σου και την μπουμπου σου!!!! Οντως θα ειναι τα πιο τελεια Χριστουγεννα!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...