Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Alex@Alex@εχει εχει μουσακι δυο χρονια τωρα που ειμαι μαζι του ... 

@Alex@Alex@εχει εχει μουσακι δυο χρονια τωρα που ειμαι μαζι του ... 

Καλημέρα σ ολες κορίτσια 

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε 😘😘

Μαλλον πρόσεξα το μαλλί εγώ και δεν μου έμεινε το μουσάκι χαχαχχα

• Χαχα 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελενίτσα θα κάνω γάμο και βάπτιση μαζί (αν αξιωθώ να το οργανώσω βέβαια...). αν έχεις άντρα dj τότε θα περιμένω να ακούσω κι άλλες προτάσεις!!! (ποιός είναι ο Γιώργος Μάης?????)

Πέρσι που ήταν να κάνουμε το θρησκευτικό πριν μάθω οτι είμαι έγκυος, είχα σκεφτεί να βάλω αυτό: (κλασικό αλλά πολύ ωραίο!)

http://www.youtube.com/watch?v=X35Mundp3j4

αυτος ειναι ο γιωργος μαης.....

με το καλο σου ευχομαι.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Αχ !!μπράβο ζωή μου!!φτου φτου φτου ο παίδαράς !!!Τον θήλαζες και τώρα τί γάλα του δίνεις ;

Τωρα σιγα σιγα αποθηλαζω.Του δινω προς το παρων το φριζολακ.Βεβαια δεν ξερω ποτε θα πρεπει να του αλλαξω για το 2ης βρεφικης.και απο οτι εχω καταλαβει μαλλον δεν εχει αλλεργια στο γαλα απλα κοκκινιζει απο το ζορι του να ρουφηξει....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Δεν έχει αλλεργία!!Πάρε τις θηλές της νυκ να δεις μήπως τον βολεύουν τον μπεμπάκο!Είναι η πρώτη φορά που πίνει από μπιμπερό ή όχι;Αν παίρνει βάρος δε νομίζω να έχει αλλεργία!Και γενικά να το ψάξεις καλά πριν ΄καταλήξεις οτι είναι αλλεργία!Εγω 2ης ηλικίας λογικά θα του δώσω σε 2 βδομάδες.Μετά απ'όλες τις βλακείες που έκανα βλέπω να καταλήγω στο φριζομελ το αντιαναγωγικό τη συνέχεια του φριζολακ κομφορτ!Επίσης εχω αγωνία και με τις στερεές τροφές μήπως του προκαλέσουν χειρότερη μορφή παλινδρόμισης!Μακάρι όχι γιατί τις λαχταράει!! Με τις θηλές αβεντ πνιγόταν ο μπέμπης οταν του έβαλα το νούμερο 3 και κουραζόταν με το νούμερο 2!Ενω με τις νυκ το πιάνει ωραία!Και είναι και όμορφα μπιμπερό!Τί να σου πώ;Ελπίζω να τον βολέψουν!!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Δεν έχει αλλεργία!!Πάρε τις θηλές της νυκ να δεις μήπως τον βολεύουν τον μπεμπάκο!Είναι η πρώτη φορά που πίνει από μπιμπερό ή όχι;Αν παίρνει βάρος δε νομίζω να έχει αλλεργία!Και γενικά να το ψάξεις καλά πριν ΄καταλήξεις οτι είναι αλλεργία!Εγω 2ης ηλικίας λογικά θα του δώσω σε 2 βδομάδες.Μετά απ'όλες τις βλακείες που έκανα βλέπω να καταλήγω στο φριζομελ το αντιαναγωγικό τη συνέχεια του φριζολακ κομφορτ!Επίσης εχω αγωνία και με τις στερεές τροφές μήπως του προκαλέσουν χειρότερη μορφή παλινδρόμισης!Μακάρι όχι γιατί τις λαχταράει!! Με τις θηλές αβεντ πνιγόταν ο μπέμπης οταν του έβαλα το νούμερο 3 και κουραζόταν με το νούμερο 2!Ενω με τις νυκ το πιάνει ωραία!Και είναι και όμορφα μπιμπερό!Τί να σου πώ;Ελπίζω να τον βολέψουν!!

Αυτο εκανα Μαριανθη.Σημερα ηπιε με την νακ.Και δεν κοκκινησε πανω απο τα χειλη μονο στο σαγονι.Οποτε υποθετω οτι δεν ειναι αλλεργια....

Εγω παντως ξερω και ελπιζω δηλαδη οτ με τις στερεες τροφες οι αναγωγες ελλαττωνονται.Ετσι εχω διαβασει τουλαχιστον

αυτος ειναι ο γιωργος μαης.....
με το καλο σου ευχομαι.....

Πρώτη φορά το ακούω αυτό το τραγούδι!!!

ωραίο είναι πάντως!

Τωρα σιγα σιγα αποθηλαζω.Του δινω προς το παρων το φριζολακ.Βεβαια δεν ξερω ποτε θα πρεπει να του αλλαξω για το 2ης βρεφικης.και απο οτι εχω καταλαβει μαλλον δεν εχει αλλεργια στο γαλα απλα κοκκινιζει απο το ζορι του να ρουφηξει....

Ζωίτσα απο τον 6ο και μετά δίνουν τα 2ης βρεφικής. ΄

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ζωίτσα απο τον 6ο και μετά δίνουν τα 2ης βρεφικής. ΄

Α ενταξει!!!Δηλαδη με το που θα κλεισει τον 6ο εγω πρεπει να του δωσω τετοιο?????:confused:

Σοφακι για τα παιχνιδια που ελεγες σ'ευχαριστω παρα πολυ...Τελικα το αγορασα το βιβλιο!!!!

Α ενταξει!!!Δηλαδη με το που θα κλεισει τον 6ο εγω πρεπει να του δωσω τετοιο?????:confused:

Σοφακι για τα παιχνιδια που ελεγες σ'ευχαριστω παρα πολυ...Τελικα το αγορασα το βιβλιο!!!!

Καλύτερα συνενοήσου με τον παιδίατρο για το πότε να το δώσεις αλλά λογικά ναι...μόλις κλείσει τον 6ο...

Σε υποχρέωσα με το βιβλίο ε???

το απόγευμα ξεκίνησα να το σκανάρω για να στο στείλω γιατί είδα οτι να στα γράψω δεν υπήρχε περίπτωση να προλάβω αλλά με πρόλαβες!

Συγνώμη πάντως που δεν τα κατάφερα ε?:-(

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ζωή ξέρεις τί σκεφτόμουν;Μήπως να ρωτήσεις το γιατρό αν μπορείς να ξεκινήσεις από τώρα το 2ης ηλικίας ή να μην αποθηλάσεις τελειωτικά μήπως η μετάβαση στο φριζολακ και μετα στο φριζομελ του φανεί κάπως και σε τρελλάνει!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...