Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Sunshine. είπε:

Εγώ έχω άσχημα νέα πρωί πρωί. Μου είπε ο γυναικολόγος ότι μαλλον θα ακυρώσουμε την εμβρυομεταφορά γιατί ανέβηκε η tsh  sto 7(!!!). O ενδοκρινολόγος από την άλλη μου διπλασίασε τη δόση και είπε ότι θα τη ρίξουμε. Πριν ένα μήνα ήταν 0,3. Απορρυθμίστηκε με τα οιστρογόνα. Έχει τύχει κάτι αντίστοιχο σε κάποια από εσάς; Τσάμπα τόσα φάρμακα...

Τα έχεις ξεκινήσει τα φάρμακα ? Πέφτει η tsh εύκολα αλλά πρέπει να έχει σταθεροποιηθεί κιόλας για να είσαι ασφαλής για εμβρυομεταφορα .... 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελενίτσα που είσαι;;;;;;;

γεια σας!!!!προσπαθω απο το πρωι να σου απαντησω και δεν μου το στελνει το μηνυμα.λοιπον ο μπεμπης μου γεννηθηκε 4 κιλα και 4 μηνων ηταν 6250γρ.Οι λογοι που αλλαξαμε το γαλα ηταν πρωτον γιατι δεν επαιρνε βαρος, δευτερον γιατι εκανε μεγαλης ποσοτητας γουλιες και τριτον γιατι δεν μπορουσε να ενεργηθει και σπαραζε απο το κλαμα.ο γιατρος ειπε οτι το γαλα αυτο πηζει μεσα στο στομαχακι του και γινεται σαν κρεμα με αποτελεσμα να εχουμε μειωση στις γουλιες σε μεγαλο ποσοστο.επινε το HUMANA απο αρχη και τωρα πινει το αντιαναγωγικο του.πιστευω να σε καλυψα.....αααα και πινει 210 γρ οπως πριν!!!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

fairytale παντρευεσαι?εχω χασει τον μπουσουλα........εγω παντως προτεινω οταν μπεις τον ρεμο με το <<γιατι εχω εσενα πλαι μου>> και για χορο το <<εχω τρελαθει μαζι σου>> του γιωργου μαη η του βερτη το <<ονειρο αληθινο>>. μπορω να βρω και αλλα γιατι ο αντρας μου ειναι και DJ και ασχολειται με αυτα.

α!!! και αν σας έρθει και καμία άλλη ιδέα για τραγουδάκι για το γάμο, είμαι όλη αυτιά!!!

Σοφακι αυτά τα άκουσα σε γάμους φιλών κ μου άρεσαν πολύ…

Αυτό είναι το δικό μου

http://www.youtube.com/watch?v=VSqGwOmKEwU

XwAPp3.png

κιαμος;;;;;;; αυτον δεν το ακουω ουτε στο τσακιρ κεφι! ελα βρε συμπεθεραααααααα..... εμας επαιζε αυτο (ειχαμε μονο ελληνικα τραγουδια γιατι ο αντρας μου ηθελε να καταλαβαινουν τα λογια και οι γεροι χα χα χα χα ):

http://www.youtube.com/watch?v=qQlAYHMZSsA

εγώ δεν ξέρω άλλο τραγούδι του Κιάμου!!!! χαχαχαχα!!!

μόνο αυτό έχω ακούσει και μου αρέσει πολύ!!!

Σοφία μου για το γάμο που λες εγώ κλαίω σε κάθε γάμο που πηγαίνω, ειδικά αν είναι πολύ δικοί μου άνθρωποι. Γίνομαι συνεχώς ρεζίλι. Στον κουμπάρο μου δε που ήμουν και έγκυος στον 3ο έκλαιγα πριν ακόμα τον δω γαμπρό!Στον δικό μου όμως και ενώ περίμενα να πλαντάξω στο κλάμα, σε πληροφορώ ούτε ένα δάκρυ δεν κύλησε. Πολύ γαιδάρα εκεινη τη μέρα ή ήμουν τόσο αγχωμένη.

Εμείς όταν κόβαμε την τούρτα βάλαμε το όλα σ' εσένα τα βρήκα του Γιαννάρα. Κόβω φλέβες μιλάμε.Στο χορό καθότι δεν ήθελα ξένο χορέψαμε της βανδή το ότι ονειρευόμουν στη ζωή μου το ΄χω βρει σ' εσένα ψυχή μου.

Πωπω πάλι πολλά έγραψα και δε θα με διαβάσετε.

καλά Βούλα γέλαγα μόνη μου σαν τη χαζή!!!

Γράφεις το όλα σε σένα τα βρήκα του Γιαννάρα και κόλλησε το μ υαλό μου και λέω: καινούριος είναι αυτός ο Γιαννάρας???? χαχαχαχαχαχα!!!

μετά πήρε μπρός το καμένο μου μυαλό και κατάλαβα οτι λες για τον πλούταρχο!!!!!!

καλά κρασιά λέμεεεεεεεε!!!!!!!!

fairytale παντρευεσαι?εχω χασει τον μπουσουλα........εγω παντως προτεινω οταν μπεις τον ρεμο με το <<γιατι εχω εσενα πλαι μου>> και για χορο το <<εχω τρελαθει μαζι σου>> του γιωργου μαη η του βερτη το <<ονειρο αληθινο>>. μπορω να βρω και αλλα γιατι ο αντρας μου ειναι και DJ και ασχολειται με αυτα.

Ελενίτσα θα κάνω γάμο και βάπτιση μαζί (αν αξιωθώ να το οργανώσω βέβαια...). αν έχεις άντρα dj τότε θα περιμένω να ακούσω κι άλλες προτάσεις!!! (ποιός είναι ο Γιώργος Μάης?????)

Πέρσι που ήταν να κάνουμε το θρησκευτικό πριν μάθω οτι είμαι έγκυος, είχα σκεφτεί να βάλω αυτό: (κλασικό αλλά πολύ ωραίο!)

http://www.youtube.com/watch?v=X35Mundp3j4

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

ποποποποπο στεναχωρηθηκα πολυ.....διαβασα τις μανουλες του αυγουστου 2010 και σπαραξε η καρδια μου με το Loukoumaki!!!!!κριμα

Το διάβασα χθες αλλά δεν το σχολίασα καν γιατί σφίγγεται η καρδιά μου μόνο στη σκέψη...κρίμα ρε γμτ...:-(

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καινούριος είναι αυτός ο Γιαννάρας???? χαχαχαχαχαχα!!!

μετά πήρε μπρός το καμένο μου μυαλό και κατάλαβα οτι λες για τον πλούταρχο!!!!!!

καλά κρασιά λέμεεεεεεεε!!!!!!!!

καλα που το διευκρίνισες γιατι εγω νόμιζα οτι ειναι καινουργιος τραγουδιστής ονοματι Γιανναράς!!!! εχω χαθει και από τα εγκοσμια βλεπεις για μηνες!

Ελενίτσα θα κάνω γάμο και βάπτιση μαζί (αν αξιωθώ να το οργανώσω βέβαια...). αν έχεις άντρα dj τότε θα περιμένω να ακούσω κι άλλες προτάσεις!!! (ποιός είναι ο Γιώργος Μάης?????)

ναι ποιος ειναι :confused::confused::confused:

Πέρσι που ήταν να κάνουμε το θρησκευτικό πριν μάθω οτι είμαι έγκυος, είχα σκεφτεί να βάλω αυτό: (κλασικό αλλά πολύ ωραίο!)

http://www.youtube.com/watch?v=X35Mundp3j4

εβλεπα σε μια εκπομπη οτι ειναι το πιο πολυπαιγμενο τραγουδι σε γαμους αυτο ;)

Εμεις δεν χορεψαμε στο γαμο μας αλλα λεγαμε αν χορευαμε να μπαιναμε με αυτο το τραγουδι

και να χορευαμε αυτο

που επισης ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου που το ακουγα οταν πρωτογνωρισα τον Κοσμα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακια επεστρεψα!!!Ελενίτσα μου ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!Εμενα γεννήθηκε 3950 και τώρα στους 5 μήνες και 1,5 βδομάδα γίναμαι 7 κιλά!!Και μένα δεν παίρνει τρελλό βάρος και βγάζει γουλίτσες!Αλλοτε μεγάλες και άλλοτε μικρές.Ελπίζω σήμερα που θα του δώσω το αντιαναγωγικό του φριζολακ να το πιει!!!και να το πιει όλο!!Μακάρι να βρούμε την υγειά μας γιατί δε γίνεται μετά από 3 ή 3,5 ή και παραπάνω ώρες αφαγίας να σταματά στα 100 από τα 150 μλ!!!

Υπόλοιπες κοριτσάρες ξεφαντώσατε όσο έλειπα ε;Εμεις λοιπόν χορέψαμε το αγαπημένο μου γαλλικό κομμάτι του Joe Dassin l'ete indien!!!Ο καλός μου για πρώτη φορά στη ζωή του με φίλαγε καθ'ολη τη διαρκεια ου τραγουδιού και με στριφογυρνούσε!!Από τότε έχει να με φιλήσει ετσι!!χαχα!Ούτε εγω εκλαψα στο γάμο σχεδόν δε χμογελούσα από το άγχος!!Ο αντρας μου έκλαψε την ώρα που με παρέδωσε ο μπαμπάς μου και από τότε τον αγαπώ ακόμα πιο πολύ και ο μπαμπάς μου το ίδιο!!!Αχ!Τί θυμήθηκα τώρα!!

Διάβασα και εγω για το λουκουμάκι και λυπήθηκα!Αλλά διάβασα φυσικά και μια άλλη κοπέλα που ενώ έχει 3 παιδιά είναι έγκυος σε τρίδυμα παρακαλώ πολύ!!!!!!!!!Φρίκαρα όταν το είδα!Χαράς το κουράγιο της!Με το καλό η κοπέλα να φτιάξει μια τέλεια 8μελής οικογένεια!!!!!Το φαντάζεστε;;;;:P

O40a.jpgO40ap3.png

εσυ! ποιος ο Βαν Μορισσον;:tongue:

xaxaxaxa

Που να ειμαι μακμαρακι.Τρεχω πολυ με τον μικρο.Δεν καθεται πανω απο 10 λεπτα πουθενα!!!!!

Τωρα ευτυχως τον κραταει ο Κοσμας και βρηκα λιγο χρονο να κατσω....

Κοριτσακια επεστρεψα!!!Ελενίτσα μου ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!Εμενα γεννήθηκε 3950 και τώρα στους 5 μήνες και 1,5 βδομάδα γίναμαι 7 κιλά!!Και μένα δεν παίρνει τρελλό βάρος και βγάζει γουλίτσες!Αλλοτε μεγάλες και άλλοτε μικρές.Ελπίζω σήμερα που θα του δώσω το αντιαναγωγικό του φριζολακ να το πιει!!!και να το πιει όλο!!Μακάρι να βρούμε την υγειά μας γιατί δε γίνεται μετά από 3 ή 3,5 ή και παραπάνω ώρες αφαγίας να σταματά στα 100 από τα 150 μλ!!!

Μαριανθη μου και εμενα παντως που βγαζει συνεχεια γουλιες τρωει ανα 3 ωρες περιπου μονο απο 100 μεχρι 150 ml τρωει...Και απο βαρος ειναι μια χαρα....

Εγω νομιζω οτι αυτα εχουν τον τροπο τους....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...