Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

Τα έχεις ξεκινήσει τα φάρμακα ? Πέφτει η tsh εύκολα αλλά πρέπει να έχει σταθεροποιηθεί κιόλας για να είσαι ασφαλής για εμβρυομεταφορα .... 

Τα πάντα έχω ξεκινήσει. Την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί να την κάνω. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα !!!!

Το καμάρι μου ξύπνησε από τις 7 παρά και έτσι εγώ έχω τελειώσει τις δουλειές μου μαγείρεμα, συγύρισμα, πλυντήριο κλπ, αν μου το έλεγαν ότι θα έχω απλωμένα ρούχα κ φαγητό έτοιμο πριν τις 10 θα κορόιδευα !

Ζωίτσα εμείς έχουμε μπιμπερό chicco με το φαρδύ λαιμό και θηλές ακόμη χρησιμοποιώ τις 0+ όμως έχω ήδη πάρει τις 6+ και σκεφτομαι άμεσα να τις αλλάξω γιατί βλέπω κ τον δικό μου ότι αρχίζει κ ζορίζεται . Και τελικά είναι πως θα κάτσει στο κάθε παιδί, εμείς με τα nuk πολύ ζόρι , με τα chicco με το λεπτό λαιμό σταζανε.

Σοφία ωραίο τραγούδι . Εμένα γενικά μου αρέσει ο Σακηηηηηης !!!!

Εντωμεταξύ αυτό το μήνυμα exv ξεκινήσει να το γράφω εδώ και 2-3 ώρες αλλά ήταν γκρινιαρουλης και δεν μπορούσα να το στείλω

XwAPp3.png

Καλημεραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε?

ρε κοριτσια τις τελευταιες μερες ειμαι με εν μωρο αγκαλια και δεν προλαβαινω να κανω τιποτα!!!!Γι αυτο χαθηκα!!!!!Μηπως τον εχω κακομαθει ή μου φαινεται?????????

Σου φαινεται!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: χαζομαμά!

Είμαι χάλια..η μπέμπα μες τη μέρα είναι πολύ κλαψιάρα και δεν κάνει τις χαρούμενες φωνούλες της..λέτε να φταίει αυτό που της έκανα το βράδυ;;;

ναι αυτο το τραγικο που της εκανες ειναι! καλα τοοοοσοο ασπλαχνη πια; Γιωτα αυτο δεν παιζει και να μην εχεις αμφιβολιες όταν προσπαθεις για το καλό του παιδιού σου! μπορει να βγαζει δοντακι, μπορει να μην εχει διαθεση. μπορει χιλια δυο μπορεί! το δικος μου ας πούμε γιατι 2 μερες τωρα γκρινιαζει και μασαει τα χερια του; γιατι τον πονανε τα ουλα του απλά! μην τρελαινεσαι!

Θα δοκιμασω και εγω της νακ.Chicco ειχα μεχρι τωρα...Να δω μηπως δεν θα κοκκινιζει με τα νακ

εμενα με τις nuk τις θηλες (το νουμερο 1 ομως) τα χειλια του γινονταν μπορντο γιατι ηταν δυσκολες στο ρουφηγμα! ήταν σαν κερασακια και ηθελα να του τα φαω μετα :)

Ενα απο τα αγαπημενα μου τραγουδια

Ετσι για καλημερα....

ωραιο αλλα μελαγχολικουλι!

συμπεθερα κατ' αρχην η κορη της Λιας μπορει να ειναι ωραιο κοριτσι ομολογουμενως αλλά η προταση (την οποια ειλικρινα δεν θυμαμαι) στανταρντ εχει γινει πριν δωσουμε τα χερια, ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ!

αααααα και αγαπω Σακη πολύ! μου το επιτρεπω αυτο στον εαυτο μου αν και δεν λεει και τιποτα τραγουδαρες!:P παντως ειλικρινα σου λεω θα ηθελα πολυ να ζησω την στιγμη που θα το χορευετε και οι τρεις αυτο το τραγουδι!:P

Εντάξει τότε....αφού μπορεί να έγινε πριν δώσουμε τα χέρια, το δέχομαι!!!!!!!

όποια θέλει είναι ευπρόσδεκτη να τη ζήσει αυτή τη στιγμή συμπεθέρα μου!!!

Μόλις τα κανονίσω όλα, θα σας απευθύνω πρόσκληση και όποια θέλει έρχεται!!!

εύχομαι΄μόνο να μη με πάρουν τα ζουμιά εκείνη την ώρα....

όταν παντρευόταν η αδερφή μου έβαλα τα κλάματα όταν χόρευαν...αφού τελείωσε ο χορός και άναψαν τα φώτα και κοιτούσαν όλοι εμένα....ξεφτίλα!!!

και το τρελό είναι οτι δεν είμαι καμία ευαισθητη...τι να πω???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Σακης για παντα!!!!Δε λες τίποτα!!Πεθαίνωωωωωω!!Εχω δει και την κορούλα του με την κάτια και είναι κουκλίτσες και οι δύο!!! Είναι και χαζομπαμπάς και άνετα μπορεί να γίνει μέλος!!!χαχα!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Καλημέρα !!!!

Σοφία ωραίο τραγούδι . Εμένα γενικά μου αρέσει ο Σακηηηηηης !!!!

εγώ Κατερινάκι αν σου πω τι μουσική ακούω....θα μου πεις που κολλάει ο Ρουβάς????? καλά θα μου επις και πως κολλάνε και οι υπόλοιποι μεταξύ τους αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!!!

Λατρεύω Αλκίνοο Ιωαννίδη και Active member!!! TA άσχετα λέμε!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εγώ Κατερινάκι αν σου πω τι μουσική ακούω....θα μου πεις που κολλάει ο Ρουβάς????? καλά θα μου επις και πως κολλάνε και οι υπόλοιποι μεταξύ τους αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!!!

Λατρεύω Αλκίνοο Ιωαννίδη και Active member!!! TA άσχετα λέμε!!!

Κοίτα για να χορέψετε τα τρία σας δεν νομίζω να βρεις τρυφερό κ προπάντων αισιόδοξο τραγούδι στον Αλκίνοο ούτε στους active…

Εγώ πάλι ακούω τα πάντα κ μπορώ να διασκεδάσω με όλα τα είδη της μουσικής (ίσως με την όπερα να μη κάνω τρελό κέφι, αλλά μου αρέσει κ αυτό) στα νιάτα μου (όταν ήμουν στο θαυμαστό κόσμο του Marlboro – είναι αυτός ο ωραίος κόσμος όπως στις διαφημίσεις στο σινεμά… με γαλήνια τοπία, με άλογα κ με καουμπόηδες να καπνίζουν… στο κόσμο δηλαδή που δεν έχεις τα άγχη της καθημερινότητας … )άκουγα metal μετά ηρέμησα …

XwAPp3.png

Κοίτα για να χορέψετε τα τρία σας δεν νομίζω να βρεις τρυφερό κ προπάντων αισιόδοξο τραγούδι στον Αλκίνοο ούτε στους active…

Εγώ πάλι ακούω τα πάντα κ μπορώ να διασκεδάσω με όλα τα είδη της μουσικής (ίσως με την όπερα να μη κάνω τρελό κέφι, αλλά μου αρέσει κ αυτό) στα νιάτα μου (όταν ήμουν στο θαυμαστό κόσμο του Marlboro – είναι αυτός ο ωραίος κόσμος όπως στις διαφημίσεις στο σινεμά… με γαλήνια τοπία, με άλογα κ με καουμπόηδες να καπνίζουν… στο κόσμο δηλαδή που δεν έχεις τα άγχη της καθημερινότητας … )άκουγα metal μετά ηρέμησα …

καλά κι εγώ ακούω απ'όλα!!! απλά με Αλκίνοο ακι active έχω το κόλλημα!

αν έψαχνα στη δισκογραφία αυτών να βρω τραγούδι για το γάμο....θα έπεφτε πολύ γέλιο!!! ή θα έβαζα κάτι απο Αλκίνοο που κανένας δε θα καταλάβαινε τι εννοεί ή θα έβαζα κάτι απο ακτιβ που θα έβριζε την κοινωνία!!! χαχαχαχαχα!!!

οπότε ο Ρουβάς είναι οτι πρέπει!!!

α!!! και αν σας έρθει και καμία άλλη ιδέα για τραγουδάκι για το γάμο, είμαι όλη αυτιά!!!

Πάντως σίγουρα όταν μπούμε θα παίζει Κιάμος!!!

"ως τον ουρανό είναι λίγο....ακόμα και τ'αστέρια είναι κοντά...γιατί η δική μας η αγάπη πάει μακριά...."

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Θυμάμαι το καλοκαιρι που ηθελες να πας στη συναυλια!!

αχ ναι....αλλά που να πήγαινα με την κοιλάρα μου!!!!!!!!!!

μα κι αυτός ο Αλκίνοος 3 χρόνια είχε να έρθει και ήρθε όταν εγώ δε μπορούσα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Εντάξει τότε....αφού μπορεί να έγινε πριν δώσουμε τα χέρια, το δέχομαι!!!!!!!

όποια θέλει είναι ευπρόσδεκτη να τη ζήσει αυτή τη στιγμή συμπεθέρα μου!!!

Μόλις τα κανονίσω όλα, θα σας απευθύνω πρόσκληση και όποια θέλει έρχεται!!!

εύχομαι΄μόνο να μη με πάρουν τα ζουμιά εκείνη την ώρα....

όταν παντρευόταν η αδερφή μου έβαλα τα κλάματα όταν χόρευαν...αφού τελείωσε ο χορός και άναψαν τα φώτα και κοιτούσαν όλοι εμένα....ξεφτίλα!!!

και το τρελό είναι οτι δεν είμαι καμία ευαισθητη...τι να πω???

θα ειναι τελεια και αν δεν εισαι τοσο τρακαρισμενη όσο εγω σιγουρα θα σε παρουν τα ζουμια. βοηθάει και το γεγονος ότι θα εχεις και το μπεμπε αγκαλια :)

Σακης για παντα!!!!Δε λες τίποτα!!Πεθαίνωωωωωω!!Εχω δει και την κορούλα του με την κάτια και είναι κουκλίτσες και οι δύο!!! Είναι και χαζομπαμπάς και άνετα μπορεί να γίνει μέλος!!!χαχα!!!

ααααα τις εχεις δει από κοντά; οντως πρεπει να ειναι πανεμορφες!

λοιπόν κοριτσακια παω σπιτι. αν μπορεσω τα λεμε και από εκει. φιλακια!:P

καλά κι εγώ ακούω απ'όλα!!! απλά με Αλκίνοο ακι active έχω το κόλλημα!

αν έψαχνα στη δισκογραφία αυτών να βρω τραγούδι για το γάμο....θα έπεφτε πολύ γέλιο!!! ή θα έβαζα κάτι απο Αλκίνοο που κανένας δε θα καταλάβαινε τι εννοεί ή θα έβαζα κάτι απο ακτιβ που θα έβριζε την κοινωνία!!! χαχαχαχαχα!!!

οπότε ο Ρουβάς είναι οτι πρέπει!!!

α!!! και αν σας έρθει και καμία άλλη ιδέα για τραγουδάκι για το γάμο, είμαι όλη αυτιά!!!

Πάντως σίγουρα όταν μπούμε θα παίζει Κιάμος!!!

"ως τον ουρανό είναι λίγο....ακόμα και τ'αστέρια είναι κοντά...γιατί η δική μας η αγάπη πάει μακριά...."

κιαμος;;;;;;; αυτον δεν το ακουω ουτε στο τσακιρ κεφι! ελα βρε συμπεθεραααααααα..... εμας επαιζε αυτο (ειχαμε μονο ελληνικα τραγουδια γιατι ο αντρας μου ηθελε να καταλαβαινουν τα λογια και οι γεροι χα χα χα χα ):

http://www.youtube.com/watch?v=qQlAYHMZSsA

ένα μεγάααααααααλο γεια κι΄από μένα!

Ζωή εμείς με της chicco μεγάλη αποτυχία. Πήρα διάφορα μπουκάλια με διαφορετικές θηλές, θηλές καουτσούκ και σιλικόνης, θηλές για 0+και 4+ σε πληροφορώ τζίφος. Ενώ πιπίλα έχει chicco και τον έχει καταβολέψει.Με της Nuk που πηρα τώρα πίνει λίγο νεράκι αλλά μάλλον θέλει τη θηλή 6+ γιατί δεν μπορεί να ρουφήξει καλά. Με το ποτηράκι επειδή τρέχει παραπάνω στάζει νερό στις μπλούζες του και γίνεται μούσκεμα. Πάντως η κοκκινίλα μπορεί να είναι κι απ' τη θηλή. Τις πρώτες μέρες που αρχίσαμε να τρώμε με κουτάλι (σιλικόνη της Nuk) γινόταν κατακόκκινος γύρω απ' το στοματάκι του και μετά από κανένα μισάωρο έφευγε η κοκκινίλα. Τώρα κανένα πρόβλημα.

Σοφία μου για το γάμο που λες εγώ κλαίω σε κάθε γάμο που πηγαίνω, ειδικά αν είναι πολύ δικοί μου άνθρωποι. Γίνομαι συνεχώς ρεζίλι. Στον κουμπάρο μου δε που ήμουν και έγκυος στον 3ο έκλαιγα πριν ακόμα τον δω γαμπρό!Στον δικό μου όμως και ενώ περίμενα να πλαντάξω στο κλάμα, σε πληροφορώ ούτε ένα δάκρυ δεν κύλησε. Πολύ γαιδάρα εκεινη τη μέρα ή ήμουν τόσο αγχωμένη.

Εμείς όταν κόβαμε την τούρτα βάλαμε το όλα σ' εσένα τα βρήκα του Γιαννάρα. Κόβω φλέβες μιλάμε.Στο χορό καθότι δεν ήθελα ξένο χορέψαμε της βανδή το ότι ονειρευόμουν στη ζωή μου το ΄χω βρει σ' εσένα ψυχή μου.

Πωπω πάλι πολλά έγραψα και δε θα με διαβάσετε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...