Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι δεν έχω ιδέα για τη διαδικασία, ξέρω πως είναι δύσκολη γενικά. Οπότε έκατσα να διαβάσω λίγο να έχω μια εικόνα. 

Είναι χρονοβόρα Κ εδώ είναι Κ περίεργα τα πράγματα . Στο εξωτερικό υπάρχει πιο πολύ η νοοτροπία της υιοθεσίας Κ από τους γονείς που δίνουν ένα παιδί Κ από τις υπηρεσίες . Εδώ θα βρεις τραγικές ιστορίες παιδιών με περίεργο κληρονομικό υπόβαθρο με βιώματα κτλ κτλ. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημεραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε?

ρε κοριτσια τις τελευταιες μερες ειμαι με εν μωρο αγκαλια και δεν προλαβαινω να κανω τιποτα!!!!Γι αυτο χαθηκα!!!!!Μηπως τον εχω κακομαθει ή μου φαινεται?????????

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξεκινάμε το σαββατο πρώτα με λαχανικά πατατα κολοκύθι καρότο και σε 4 μέρες θα προσθέσω κοτόπουλο!Του είπα οτι προτιμώ να αρχίσω με φαγητό που είναι πιο ουδέτερη γεύση και μετά τα φρούτα και λόγω της παλινδρόμησης συμφώνησε και ο γιατρός!!Θα δείξει!Μέχρι τώρα τον ταίζα κορίτσια μου βλέποντας και κάνοντας!!Μετά τις 8 που του έδωσα χαμομήλι τον ταϊσα εξάλλου στις 9 και μισή όπου ΄΄αφησε τα 100μλ και ήπιε τα υπόλοιπα 50 στις 10 και μιση που αποκοιμήθηκε!!

O40a.jpgO40ap3.png

Καλα σημερα το βραδυ ο μκρος ξυπνησε γυρισε μπρουμυτα και οταν ξυπνησα τον βρηκα να μας κοιταει μεσα απο τα καγκελα!!!!χαχαχα

Ασε που με το ξενο που του δινω εχω μια εντυπωση οτι δεν εχε αλλεργια.......απλα κοκκινιζει γυρω απο το στομα απο το ζορι να ρουφηξει!!!!!!!!!!

Τι θηλες εχετε εσεις στα μπιμπερο?

Είμαι χάλια..η μπέμπα μες τη μέρα είναι πολύ κλαψιάρα και δεν κάνει τις χαρούμενες φωνούλες της..λέτε να φταίει αυτό που της έκανα το βράδυ;;; Παραμυθένια εσείς μέσα στη μέρα έχετε πρόγραμμα; η΄όποτε ζητησει της δίνεις;; γιατί εμείς ακόμη είμαστε χωρίς κανένα προγραμμα..απλά από χθες προσπαθώ να της δίνω κάθε δίωρο (τρώγαμε πιο συχνα..)

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Είμαι χάλια..η μπέμπα μες τη μέρα είναι πολύ κλαψιάρα και δεν κάνει τις χαρούμενες φωνούλες της..λέτε να φταίει αυτό που της έκανα το βράδυ;;; Παραμυθένια εσείς μέσα στη μέρα έχετε πρόγραμμα; η΄όποτε ζητησει της δίνεις;; γιατί εμείς ακόμη είμαστε χωρίς κανένα προγραμμα..απλά από χθες προσπαθώ να της δίνω κάθε δίωρο (τρώγαμε πιο συχνα..)

Γιωτουλα μου.Μπορει απλα κατι να τις φταιει.Ολα τα μωρα περνανε φαση γκρινιας...Μην νιωθεις τυψεις που μαθαινεις στο παιδι σου να κοιμαται ποιοτικα.Ειναι κατι πουκαι αυτη χρειαζεται....

Ζωή εγω δίνω της νυκ το νούμερο 2 που είναι για 6-18 μηνών!Είχα τα αβεντ και τα κίκο αλλά σαν τα νυκ τίποτα!!Τα αβεντ στάζανε και στραβοκουμπώνανε!Από κει και πέρα ο,τι αρέσει στη κάθε μια!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Ζωή εγω δίνω της νυκ το νούμερο 2 που είναι για 6-18 μηνών!Είχα τα αβεντ και τα κίκο αλλά σαν τα νυκ τίποτα!!Τα αβεντ στάζανε και στραβοκουμπώνανε!Από κει και πέρα ο,τι αρέσει στη κάθε μια!!!

Θα δοκιμασω και εγω της νακ.Chicco ειχα μεχρι τωρα...Να δω μηπως δεν θα κοκκινιζει με τα νακ

Καλημεραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε?

ρε κοριτσια τις τελευταιες μερες ειμαι με εν μωρο αγκαλια και δεν προλαβαινω να κανω τιποτα!!!!Γι αυτο χαθηκα!!!!!Μηπως τον εχω κακομαθει ή μου φαινεται?????????

Καλώστη!!!

Ζωίτσα δε σε έχω ξεχάσει που έλεγα να γράψω αυτά που λέει το βιβλίο με τα παιχνίδια...απλά δεν προλαβαίνω....ίσα που μπαίνω να σας απαντήσω και τρέχω στη μικρή...

Λοιπόν όσον αφορά την αγκαλιά κι εγώ έτσι την είχα....δεν καθόταν πουθενά...όμως επειδή δεν πήγαινε άλλο, έκανα το εξής...την έβαζα στο καρότσι με ένα παιχνίδι, μόλις καταλάβαινα οτι αρχίζει να βαριέται αμέσως την έπαιρνα και την έβαζα στην κούνια και χάζευε το μόμπιλε....μίολις καταλάβαινα οτι αρχίζει να βαριέται κι εκεί, την ξάπλωνα στον καναπέ και παίζαμε....γενικά της άλλαζα παραστάσεις συνέχεια χωρίς όμως να την έχω αγκαλιά...έτσι σιγά σιγά έμαθε και τώρα που της πήρα το πάρκο μέχρι και μια ώρα κάθεται!!!

Γιωτάκι έχουμε πρόγραμμα με την ευρεία έννοια της λέξης όμως!!! ξέρω οτι τρώει κάθε 2 ώρες....αν τη δω ανήσυχη τη βάζω και νωρίτερα...μπορεί πάλι να μη θέλει στο δίωρο και να φάει μετά απο 3 ώρες....απλά πλέον ξέρω περίπου τι ώρες τρώει και παίζουμε με διαφορά μισαωρου να αλλάξει κάτι. Το βράδυ κοιμάται στις 10:30 και ξυπνάει στις 3 για μαμ και κοιμάται αμέσως μέχρι τις 8:30 που ξυπνάει κανονικά. Αλλα το ρύθμισε μόνη της.

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

ωραίο τραγούδι Ζωή!!!

θα σε ξενερώσω τώρα αλλά αυτό λέω να το χορέψω σαν πρώτο χορό στο γάμο αγκαλιά με τον άντρα και τη μπεμπίτσα μας!!!

http://www.youtube.com/watch?v=r2Y5go9HsuU

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ζωή τα νυκ τα πουλάνε με την θηλή 0-6 πάρε και μια 6-18 κια δες ποιά του ταιρίαζει!Μήπως πνίγεται!Εμένα πίνει με τη ν2 από τα χριστούγεννα για να καταλάβεις!Επίσης πρόσεξε να λέει Μ Που είναι η μεσαία για γάλα γιατί έχει και μεγαλύτερη για πιο παχύρευστα υγρά πχ οταν βάζεις ρυζάλευρο μέσα!Εμένα τα λάτρεψε!Θα του πάρω και το εκπαιδευτικό κυπελάκι που είναι για 6 μηνών για το νερό του!Μπορείς τώρα που σταματάει η αποστείρωση να πάρεις τα πλαστικά για να τα κρατάει και μόνος του!Καλή επιτυχία!Τα πουλάνε και στον βασιλόπουλο και σε άλλα σουπερ μαρκετ για να μην τρέχεις αν και τα φτηνότερα τα βρήκα στον μουστάκα αν εχεις κοντά σου!

O40a.jpgO40ap3.png

ωραίο τραγούδι Ζωή!!!

θα σε ξενερώσω τώρα αλλά αυτό λέω να το χορέψω σαν πρώτο χορό στο γάμο αγκαλιά με τον άντρα και τη μπεμπίτσα μας!!!

http://www.youtube.com/watch?v=r2Y5go9HsuU

Καλο...Και με ποιον θα το χορεψεις?Με τον αντρα σου η την κορουλα σου?????

:P:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...