Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!Τί κάνετε;Εμένα ο μπεμπης κοιμηθηκε στις 10 30 ξύπνησε στις 5 εφαγε 70μλ και μετα ξανα στις 8 του δωσα χαμομηλι και μετα κοιμηθηκε μεχρι τις 9 αλλά τον βρήκα μπρούμητα!!!χαχα!Μου φώναζε, φώναζε να τον σηκώσω!!

Σοφία ευχαρίστως να κανονίσουμε κάποια μέρα να πάμε!!!Νομίζω οτι είναι στα μελίσσια δεν έχει μετρο μέχρι εκει!!

Ελενίτσα όταν μπεις απαντησέ μου σε παρακαλώ αν μπορείς!!!

Κοριτσάκια τί έγινε;;;;Συννέφιασε;;;;Σνιφ σνιφ!!:(:(

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιώτα γιώτα συγχαρητήρια!!!!!!Τέλεια!!Εχω όμως την απορία, αυτό θα το συνεχίσει και μεγαλώνοντας ή τώρα μόνο που δεν αντιλαμβάνεται πολύ;Αν είναι και για μετά μήπως να το δοκιμάσω!!!

O40a.jpgO40ap3.png

622839k5ptl85j9p.gif

ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΜΟΥ!!!!!

κατ'αρχην Γιωτα μου πολλά πολλά συγχαρητηρια! μπραβοκοριτσακι μου! 90819of9x9rfj57.gif

ειδες βρε; θαυματουργο το βιβλιο. αλλα θα σε μαλωσω που εχεις τυψεις. άλλο που δεν ελεγε ο συγγραφεας. δεν ειστε κακοι γονεις ούτε ανικανοι που δεν κοιμοταν το παιδακι σας. ακομα δε περισσοτερο δεν ειστε δυναστες που προσπαθειτε να το μαθετε να ΚΟΙΜΑΤΑΙ! τα βρεφακια δεν γνωριζουν πως να κοιμουνται και εσεις προσπαθειτε να της το μαθετε της μπουμπους. θελει δυναμη από μερους σας και υπομονη. αλλά καλυτερα τωρα παρα μετα. ειδες τι λεει μεσα; αν δεν μαθει μεχρι 5 ετων το αργοτερο να κοιμαται θα εχει προβληματα μια ζωη! το θελουμε αυτο; ΟΟΟΟΧΧΧΧΙΙΙΙΙ! KEEP GOING!

Μαριανθακι ησουν μοναχουλι χθες βραδυ; σε ειδα ον λαιν αλλα δεν ειχα κουραγιο να γραψω από τη νυστα! συγγνωμη που σε αφησα :-(

αντε να ξυπνησουμε και τις αλλες:

ΖΩΩΩΩΩΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!

ΜΑΡΙΑΝΘΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!

ΤΑΤΙΑΑΑΑΑΑΝΑΑΑΑΑΑ!

ΒΟΥΛΙΙΙΙΙΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑ!

ΣΟΦΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙ!

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!

τι κάνετε???

Γιώτα μπράβο!!! μακάρι να συνεχίσει έτσι και ακόμα καλύτερα!!!

Μαριάνθη τεράστια η μπέμπα μου ε??? χαχαχαχαχα!!!

βρε συ γιατί όταν ξυπνάει ο μπέμπης του δίνεις χαμομήλι και όχι γάλα???

Που είσαι βρε Τατιάνα????? χάθηκες!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα μακμαρακι!!εχω εδω το θηριο μου που ουτε τρωει ουτε πινει ουτε κοιμαται!!

για σενα θα βρουμε αλλο βιβλιο. να ρωτησω αν υπαρχει το "κοιμησου και φαε παιδι μου!". εχθες μιλουσα στο τηλ με την αλλη μαριανθη (ναι ζει καπου στην παρο και ειναι καλα :tongue:) και μου ελεγε οτι η αδερφη της επινε 30μλ την φορα. ο γιατρος ειχε πει στην μητερα της να μην ανησυχει γιατι οσο θελει το μωρο τρωει :)

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!ξυπνια ειμαι!!!!τι κανετε?βουλακι μου καλα ειμαστε!μακμαρακι μου πως εισαι????

τη Βούλα που την ειδες; εισαι σιγουρα ξυπνια ή εγω νυσταζω; :shock:

καλημέρα!!!

τι κάνετε???

Γιώτα μπράβο!!! μακάρι να συνεχίσει έτσι και ακόμα καλύτερα!!!

Μαριάνθη τεράστια η μπέμπα μου ε??? χαχαχαχαχα!!!

βρε συ γιατί όταν ξυπνάει ο μπέμπης του δίνεις χαμομήλι και όχι γάλα???

Που είσαι βρε Τατιάνα????? χάθηκες!!!

καλως την συμπεθερα! αμα δεν βαλω φωνή δεν ερχεται καμια! μονο η ζωη εχει βαλει την μαρμελαδα του πρωινου στα αυτια και δεν ακουει :tongue::P

όταν είναι ξύπνια η νυφούλα σου δε μπορώ να μπαίνω...θέλει αποκλειστικότητα βλέπεις!!!

άσε συμπεθέρα γιατί με πίκρανες...

μετά απο πολύ καιρό μπήκα στο φατσοβιβλίο και είδα οτι είχες κάνει πρόταση γάμου αλλού...:tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Αν του δωσω γαλα θα συνηθίσει και θα ξυπναει και μου ειπε ο γιατρος το ενα απο τα δυο βραδυνα γευματα να του δινω χαμομηλι!Γιατι μην κοιτας τωρα που ξυπνησε 5 την προηγουμενη βδομαδα ξυπναγε 3 , 5 και μιση και 7 και μιση!!!!Επισης τρωει 120μλ καθε τρεις ωρες!Πραγμα που θα θελα:P να αλλάξει συντομα!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Αν του δωσω γαλα θα συνηθίσει και θα ξυπναει και μου ειπε ο γιατρος το ενα απο τα δυο βραδυνα γευματα να του δινω χαμομηλι!Γιατι μην κοιτας τωρα που ξυπνησε 5 την προηγουμενη βδομαδα ξυπναγε 3 , 5 και μιση και 7 και μιση!!!!Επισης τρωει 120μλ καθε τρεις ωρες!Πραγμα που θα θελα:P να αλλάξει συντομα!!!

Να σου πω την αλήθεια δεν το καταλαβαίνω...αφού του δίνεις χαμομηλι και πίνει γιατί να μη του δώσεις γάλα?????? Επίσης αφού ξυπνάει και τρώει 120 αυτό δείχνει οτι πεινάει και το χρειάζεται...γιατί να του το κόψεις???

Συγνώμη για τις ερωτήσεις αλλά κι εγώ όταν η μπέμπα ήταν στον 4ο είχε πάρει σε ένα μήνα μόνο 380 γρμ και ανακάλυψα οτι ήταν έπειδή όταν ξυπνούσε το βράδυ της έβαζα πιπίλα...μόλις έκοψα την πιπίλα και άρχισα να τη θηλάζω όποτε ξυπνούσε, πήρε βάρος και με το παραπάνω και έστρωσε και απο μόνη της τον ύπνο της.

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Το ξέρω βρε παραμυθένια μου και εγω το ίδιο έκανα αλλά είναι σχεδόν 6 μηνών και τρώει ακόμα κάθε τρεις ώρες!Αλλες φορές ξυπνάει στις 3 και άλλες στις 5!ΚΑνονικά πρέπει να κοιμάται και να κάνει μεγαλύτερα γεύματα μεσα στη μέρα!Αυτός βαρίεται μέσα στη μέρα και για να πιεί 120 μλ κάνουμε 1,5 ώρα περίπου!Σήμερα θα του αγοράσω αντιαναγωγικό γιατί έχει μια μικρή μορφή παλινδρόμισης να του δώσω μόνο αυτό να δω αν θαχει διαφορά στο πώς θα το πιει!Βάρος παίρνει περίπου 550γρ τον μήνα και αυτό με τα γεύματά του κανονικά μέσα στη νύχτα!!!Η είναι λιγόφαγος ή η παλινδρόμιση τον ενοχλεί πολύ ή δεν ξέρω!!Απλά του δίνω χαμομήλι με τη λογική οτι στο επόμενο γεύμα θα πιει όλο το μπιμπερό του και όχι τα 2 τρίτα!Εσένα πόσο περίπου πίνει;εχεις υπολογίσει;

O40a.jpgO40ap3.png

όταν είναι ξύπνια η νυφούλα σου δε μπορώ να μπαίνω...θέλει αποκλειστικότητα βλέπεις!!!

άσε συμπεθέρα γιατί με πίκρανες...

μετά απο πολύ καιρό μπήκα στο φατσοβιβλίο και είδα οτι είχες κάνει πρόταση γάμου αλλού...:tongue:

πού;;;; πότε;;;; πως;;;;; σε ποιαν;;;;;:confused:

και εγω πιστευω οτι δεν πρεπει να του δινεις χαμομηλι. ετσι μου ειχε πει και εμενα ο γιατρος να το κοροιδευω το παιδακι μου με χαμομηλι πραγμα και το οποιο εκανα. ομως πεινουσε και συνεχισα να του δινω γαλα. ε καποια στιγμη κοιμηθηκε μονος του και την εκοψε τη συνηθεια αυτη. ΤΑΙΣΕ ΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ σου λεμεεεεεεεε!:lol:

Το ξέρω βρε παραμυθένια μου και εγω το ίδιο έκανα αλλά είναι σχεδόν 6 μηνών και τρώει ακόμα κάθε τρεις ώρες!Αλλες φορές ξυπνάει στις 3 και άλλες στις 5!ΚΑνονικά πρέπει να κοιμάται και να κάνει μεγαλύτερα γεύματα μεσα στη μέρα!Αυτός βαρίεται μέσα στη μέρα και για να πιεί 120 μλ κάνουμε 1,5 ώρα περίπου!Σήμερα θα του αγοράσω αντιαναγωγικό γιατί έχει μια μικρή μορφή παλινδρόμισης να του δώσω μόνο αυτό να δω αν θαχει διαφορά στο πώς θα το πιει!Βάρος παίρνει περίπου 550γρ τον μήνα και αυτό με τα γεύματά του κανονικά μέσα στη νύχτα!!!Η είναι λιγόφαγος ή η παλινδρόμιση τον ενοχλεί πολύ ή δεν ξέρω!!Απλά του δίνω χαμομήλι με τη λογική οτι στο επόμενο γεύμα θα πιει όλο το μπιμπερό του και όχι τα 2 τρίτα!Εσένα πόσο περίπου πίνει;εχεις υπολογίσει;

Η δικιά μου επειδή θηλάζει δεν ξέρω πόσο πίνει αλλά να σκεφτείς οτι ενώ της Ζωής που επίσης θηλάζει κάνει 5-6 γεύματα τη μέρα, εμένα κάνει 8-9! σχεδόν κάθε 2 ώρες τρώει!

Γνώμη μου είναι να μη του δίνεις χαμομήλι...αφού δεν τρώει όλη τη μέρα το αναπληρώνει το βράδυ...αν δεν τρώει τη μέρα και εσύ τον ξεγελάς με χαμομήλι το βράδυ, πότε θα φάει τελικά το παιδί?????? δίνε του εσύ κανονικά γαλατάκι και σύντομα θα φτιάξει το πρόγραμμα του...

φρουτάκια πότε ξεκινάτε?

πού;;;; πότε;;;; πως;;;;; σε ποιαν;;;;;:confused:

Έλα που κάνεις οτι δε θυμάσαι!!!!

στην κόρη της Λίας....:tongue:

χαχαχαχα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...