Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια.Σας διάβασα αλλά δεν έχω πολύ χρόνο για απαντήσεις.Είναι λίγο ανήσυχη από χτες,δεν κοιμηθήκαμε το μισό βράδυ...και είμαι κομμάτια.Με την πρώτη ευκαιρία θα τα πούμε αναλυτικά.Φιλάκια !

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

καλησπερα κ απο μενα!!!!μπηκα για να δωσω σημεια ζωης κ ξαναβγαινω!σας διαβασα αλλα δεν προλαβαινω δυστυχως να σχολιασω!!!!να πω μονο στην ελενιτσα καλως ορισες κ στη σοφια οτι νομιζω η honey απο το αυγουστου εχει παραγγειλει απο το χαμογελο!σας φιλω!θα προσπαθησω να σας μιλησω αργοτερα!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Ελενιτσα μου να σε ρωτησω διαφορα και αν θες μου απαντας!Ποσα κιλά είναι το μωρο σου και γιατι καταληξατε σε αντιαναγωγικο;Ποιο δινεις;Ποσα πρεπει να παιρνει συμφωνα με τον γιατρο;ρωταω για να δω και να συγκρινω τον δικο μου και της κολλητης μου!!ευχαριστω!!

O40a.jpgO40ap3.png

Καλησπερα σε ολες!!!!συγνωμη που δεν ειπα γεια!!!Μολις μπηκα σπιτι!Πήγα στον μουστακα του πήρα θηλες για τα νυκ και πιατακι με σκεπασμα και παιχνιδι με βεντουζα για το καρεκλακι του!!!!

Μιλαμε το παιδι μου ειναι θηρίο!!δεν κάθεται πουθενα!!

|Εσεις τι κάντε;πως τα περνατε;οι γουλιες μας συνεχιζονται ακαθεκτες!!!:o

O40a.jpgO40ap3.png

Σοφία μου εγω σκέφτομαι να παραγγείλω από το χαμόγελο προσκλήσεις και μπομπονίερες!!Υπάρχει ειδική σελίδα!

Ετσι λέω να κάνω ένα καλό!!πρέπει να τις δω από κοντά όμως πρώτα!!

O40a.jpgO40ap3.png

γεια σας!!!

γυρίσαμε απο την παιδίατρο όπου κάναμε τα εμβολιάκια μας! μας άκουσε όλο το οικοδομικό τετράγωνο!!! χαχαχαχα!!! Δε μας άκουσε όμως λόγω των εμβολίων....άρχισε απο την ώρα που την έγδυνα να κλαίει επειδή νύσταζε η καημενούλα...

Πήραμε 600γρμ και 2 πόντους και πλέον είμαστε 70 εκατοστά και 7100!

τέλος η αποστείρωση και απο την άλλη εβδομάδα αρχίζουμε φρουτάκια κι εμείς!

για στράτα που ρώτησα μου είπε όχι και να τη βάζω στο πάρκο να κάθεται με τη βοήθεια μαξιλαριών.

αυτά τα νέα μας!

σιγουρα; 68; εμενα ο δικος μου ειναι 65 και χωραει με το ζορι. αφου εχθες τα μαζεψα γιατι τον στεναχωρουν. δεν τεντωνει καλα τα ποδαρακια του :confused:

έχω μια υποψία οτι έχω πέσει στην περίπτωση και έχουν στείλει φορμάκια 6-9 με ταμπελάκι 3-6! δεν εξηγείται αλλιώς!

Μαριάνθη κι εγώ θα πάρω θηλές nuk για να της δοκιμάσω τώρα που θα πίνει και νεράκι γιατί λόγω του θηλασμού δεν μπορεί να πιεί με μπουκάλι και με τις chicco δεν είδα προκοπή...

αν αποτύχουν και αυτές, θα της δίνω με το κουταλάκι!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Σοφία μου εγω σκέφτομαι να παραγγείλω από το χαμόγελο προσκλήσεις και μπομπονίερες!!Υπάρχει ειδική σελίδα!

Ετσι λέω να κάνω ένα καλό!!πρέπει να τις δω από κοντά όμως πρώτα!!

Κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι αλλά θέλω να τα δω.Μήπως βολεύει να πάμε καμία μέρα μαζί?Που είναι?Αν πάει το μετρό θα ερθω με την μπέμπα.Γράφει ότι είναι χοντρα και δεν έχουν φάκελο,γι'αυτό θέλω να τά δω,

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Καλημέρα κορίτσια!Κοιμήθηκε στις 11 και ξύπνησε στις 6.30 και θήλασε.Τώρα περιμένω να ξανακοιμηθεί για να την πέσω κι εγώ!Σκεφτόμουν να της πάρω στράτα γιατί θέλει να την βάζω όρθια να χοροπηδάει(κυρίως πάνω μου)και με κουράζει ...!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Καλημέρα..Δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει..κοιμήθηκε στις 9 με πολύ λιγότερο κλάμα..ξύπνησε στις 1:30, κλαψούρισε για 2 λεπτά ακριβώς και ξανακοιμήθηκε, και κοιμάται ακόμη..νομίζω ότι άξίζει τον κόπο το βιβλίο..Αρχισα να νοιώθω και αυτοπεποίθηση ότι έκανα καλά που το εφάρμοσα..γιατί χθές ήμουν ράκος ότι είμαι κακιά και βασανίζω το παιδάκι..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...