Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααααα!

Τωρα που μπηκα εγω φυγατε ολες.

Φιλεναδες ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι χθες φαγαμε την πρωτη μας κρεμουλα (ρυζαλευρο) και μας αρεσε πολυ.Την φαγαμε ολη.60 γρ ηταν.Σημερα θα του κανω 90 γρ.και πρεπει να φτασουμε τα 120-150 γρ.Μετα του εδωσα και νερακι και το ηπιε και αυτο ευχαριστα.Τραβηξαμε και βιντεακι και φωτο εννοειται.

Το Σαββατο μπαμπας και γιος πηγανε την πρωτη τους βολτουλα οι δυο τους στο cosmos.O Σαββας ηταν ενθουσιασμενος.

Αννα να σας ζησει το μωρο της κουμπαρας σου!

Μαριανθη (gemab) τι δουλεια κανει ο αντρας σου αν επιτρεπεται?

Α,και να σου πω και το αλλο.Ελπιζω να μη με παρεξηγησεις.Με την χημικη διαιτα που κανεις θα χασεις καποια κιλακια αλλα οταν την σταματησεις θα τα βαλεις εις διπλουν.Ο οργανισμος χρειαζεται καθημερινα πρωτεινες,υδατανθρακες και λιπη.Στην χημικη δεν υφισταται αυτο.Καλυτερα να τρως πολλα γευματα και απο λιγο.Τουλαχιστον 5 γευματα την ημερα.Θα χασεις κιλα αργα και σταθερα και ετσι θα αλλαξει και ο μεταβολισμος σου.Με την χημικη προκαλεις σοκ στον οργανισμο σου.

Σοφακι να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!Μια χαρα κι εσεις με τα λαχανικα ε?Μπραβο στην κορακλα σου!

Βουλα δεν ειμαστε καμια ομαδα εμεις.Απλα στο φατσοβιβλιο μου το στειλανε και ειπα να μην τους χαλασω το χατιρι.Δεν ειμαστε του ποδοσφαιρου και ουτε παμε στα γηπεδα.Θα χαρω πολυ να βρεθουμε με την Ζωη.Συμφωνω κι εγω οτν φτιαξει ο καιρος.

Συμπεθερουλα μου,αυπνη ε?Η νυφουλα μου σε ζοριζει?Κανε υπομονη και θα δεις ολα πως θα στρωσουν.Κι εγω το βραδυ σηκωθηκα 5 φορες και αλλες 2 ο Σαββας γιατι το καμαρι μου γυρνουσε μπρουμητα και δεν τον βολευε.Αρχιζε τα ααα και ουουου.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

καλημερα Ευμορφακι!

ααααχχχχχχ καθε μερα που περναει γινομαστε και περισσοτερο χαζομαμαδες ε; ο γιατρος μου ειπε τις προαλλες "που να κλεισει τους 6 μηνες να δεις. τότε θα σας κανει πραγματα που θα τρελαθειτε"! και εγω αναρωτιεμαι: πόσο ακομα; εδω χεζει και ξετρελαινομαστε!!!!! χα χα χα χα

Ελενίιιιιτσααααααα! πάλι χαθηκε και μετα παραπονιεται! θα την δαγκωσ2706250nuz7vk3s4j.jpgω

:PΕυμορφία μου καλημέρα!Το ξέρω για τις χημικές και μετά εννοείται οτι θα συνεχίσω διατροφή!!Απλά ο δικός μου οργανισμός χρειάζεται ένα σοκ γιατί από την πρώτη μέρα κάνω διατροφή από διαιτολόγο και τζίφος η υπόθεση ενω πιστεύω οτι αν χάσω λίγα κιλά θα πάρω κουράγιο και θα συνεχίσω την προσπάθεια με τη διατροφή γιατι δεν μου κάνουν και τα ρούχα μου και δεν είναι καιρός για έξοδα!!!Ο άντρας μου δουλεύει σε μια ναυτιλιακή εταιρία που έχει γραφεία στην κίνα και ήταν πάντα ονειρό του να πάει!!Δεν του το χάλασα το χατίρι Είναι η τρίτη χρονιά φέτος και ελπίζω να επιστρέψει οριστικά το καλοκαίρι!!Πέρισυ για να καταλάβεις ήρθε χριστούγεννα έμεινα έγκυος και ήρθε μετά τον αύγουστο για να παραλάβει το δέμα χαχα!!Η πρώτη του αντίδραση οταν με είδε ήταν πωπω τί μπουτάρες είναι αυτές!!!:tongue:

Βρε κορίτσια εδω και τρεις μέρες ξαναρχισε να βγάζει γουλιές ενω είχε σταματήσει!!!Εκει που κάθεται βγάζει γουλίτσες!!Και όταν ρεύεται!!Ο γιατρός είπε οτι δεν είναι ανησυχητικό και μεγαλώνοντας θα βγάζει πιο πολλές μέχρι που θα σταματήσει!!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

:PΕυμορφία μου καλημέρα!Το ξέρω για τις χημικές και μετά εννοείται οτι θα συνεχίσω διατροφή!!Απλά ο δικός μου οργανισμός χρειάζεται ένα σοκ γιατί από την πρώτη μέρα κάνω διατροφή από διαιτολόγο και τζίφος η υπόθεση ενω πιστεύω οτι αν χάσω λίγα κιλά θα πάρω κουράγιο και θα συνεχίσω την προσπάθεια με τη διατροφή γιατι δεν μου κάνουν και τα ρούχα μου και δεν είναι καιρός για έξοδα!!!Ο άντρας μου δουλεύει σε μια ναυτιλιακή εταιρία που έχει γραφεία στην κίνα και ήταν πάντα ονειρό του να πάει!!Δεν του το χάλασα το χατίρι Είναι η τρίτη χρονιά φέτος και ελπίζω να επιστρέψει οριστικά το καλοκαίρι!!Πέρισυ για να καταλάβεις ήρθε χριστούγεννα έμεινα έγκυος και ήρθε μετά τον αύγουστο για να παραλάβει το δέμα χαχα!!Η πρώτη του αντίδραση οταν με είδε ήταν πωπω τί μπουτάρες είναι αυτές!!!:tongue:

Βρε κορίτσια εδω και τρεις μέρες ξαναρχισε να βγάζει γουλιές ενω είχε σταματήσει!!!Εκει που κάθεται βγάζει γουλίτσες!!Και όταν ρεύεται!!Ο γιατρός είπε οτι δεν είναι ανησυχητικό και μεγαλώνοντας θα βγάζει πιο πολλές μέχρι που θα σταματήσει!!

στην Κινα ειναι;;;;;;;686018gwhui4e36y.gif ενα τσιγαρο δρομος δηλαδη!

τωρα για τις γουλιτσες... αφου σου ειπε ο γιατρος να μην ανησυχει ολα καλα. κανε μονο αυτο που ειπε η Τατιανα (αληθεια που χαθηκε αυτη;;;;). προσπαθησε να μην καιει το γαλατακι του να ειναι χλιαρο. εγω το εφαρμοσα και πιανει ;)

Μπραβο βρε Μαριανθη.Χαρα στο κουραγιο σου.Πρεπει να σου λειπει πολυ ο αντρουλης σου.Σ'αφησε ομως αντικαταστατη!Αφου σου ειπε ο γιατρος οτι δεν ειναι ανησυχητικο,μην αγχωνεσαι.Μπορει τωρα με τις στερεες να τρωει παραπανω ποσοτητα απο οτι χωραει το στομαχακι του και να σου βγαζει το περισσιο.Οπως μου ειχε πει κι εμενα ο γιατρος,κανονιζει το στομαχι του.Don't worry!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

εδω ειμαι βρε.κατι επαθε ο υπολογιστης........και ειχα γραψει κατι πολυ ωραιο...γαμωτο χαθηκε!!!ελεγα λοιπον οτι εχω ετοιμασιες για τα γενεθλια της κορης μου την Πεμπτη και για το σχολειο και για το σπιτι....χαμος!!!επισης ελεγα οτι μ αρεσειη ολη κατασταση που επικρατει εδω με αγωνια, αγχος, φοβο και αλλα πολλα συναισθηματα σχετικα με τα παιδακια σας....κατι φορες τα διαβαζω και ξεκαρδιζομαι στα γελια αλλα σκεφτομαι οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο να εχετε αυτες τις αποριες κυριως οι πρωτοτοκες μανουλες.και εγω τα ιδια εκανα και χειροτερα γιατι ημουν και πολυ μικρη....αλλα ακομα και αν εχω τωρα 3 παιδακια μαθαινω ακομα πολλα πραγματα ακομα και απο εσας γλυκες μου μανουλες!!!!!συγκινηθηκα!!!!!σας αγαπω πολυ....και ειστε η μονη παρεα που εχω γιατι ειναι δυσκολο να εισαι μητερα με 3 παιδια και χωρις φιλες εδω....οχι απο επιλογη μου αλλα γιατι στην Τριπολη ηρθα οταν τελειωσα το σχολειο και γνωρισα τον αντρα μου και απο τοτε οι μονοι φιλοι που εχουμε ειναι κυριως αντρες ....ακομα και οι νονοι των παιδιων......ΕΛΕΟΣ πια!!!!!

Διαφημίσεις

εδω ειμαι βρε.κατι επαθε ο υπολογιστης........και ειχα γραψει κατι πολυ ωραιο...γαμωτο χαθηκε!!!ελεγα λοιπον οτι εχω ετοιμασιες για τα γενεθλια της κορης μου την Πεμπτη και για το σχολειο και για το σπιτι....χαμος!!!επισης ελεγα οτι μ αρεσειη ολη κατασταση που επικρατει εδω με αγωνια, αγχος, φοβο και αλλα πολλα συναισθηματα σχετικα με τα παιδακια σας....κατι φορες τα διαβαζω και ξεκαρδιζομαι στα γελια αλλα σκεφτομαι οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο να εχετε αυτες τις αποριες κυριως οι πρωτοτοκες μανουλες.και εγω τα ιδια εκανα και χειροτερα γιατι ημουν και πολυ μικρη....αλλα ακομα και αν εχω τωρα 3 παιδακια μαθαινω ακομα πολλα πραγματα ακομα και απο εσας γλυκες μου μανουλες!!!!!συγκινηθηκα!!!!!σας αγαπω πολυ....και ειστε η μονη παρεα που εχω γιατι ειναι δυσκολο να εισαι μητερα με 3 παιδια και χωρις φιλες εδω....οχι απο επιλογη μου αλλα γιατι στην Τριπολη ηρθα οταν τελειωσα το σχολειο και γνωρισα τον αντρα μου και απο τοτε οι μονοι φιλοι που εχουμε ειναι κυριως αντρες ....ακομα και οι νονοι των παιδιων......ΕΛΕΟΣ πια!!!!!

οι αντρες ειναι πολυ καλοι φιλοι αρκει να ταιριαζετε. αδερφη εχεις; αν εχεις αδερφη τοσο το καλυτερο γιατι ξερεις οι γυναικες φιλες ειναι και λιγακι επικινδυνες καμια φορα. πολλά βλεπουν τα ματια μας και ακουνε τα αυτια μας!

Τρίπολη ε;Ο πατερας μου ειναι απο λαγκαδια!!!Βρε ελενιτσα και εγω εδω εχω φιλες αλλα σαμπως τις βλέπω;Μονο μια δυο που μένουν κοντα και ειναι ελευθεροι επαγγελματιες και εχουν ωρα!!στο τηλ τη βγαζω!ασε που με τις φιλες μου δεν εχουμε πια κοινα ενδιαφεροντα!εγω θελω να μιλαω συνεχεια για τον μπεμπη, το μελλον μας το σπιτι μου τα αγχη μου αυτες θελουν τα δικα τους!!τι να κανω;;υπομονη!!

O40a.jpgO40ap3.png

οι αντρες ειναι πολυ καλοι φιλοι αρκει να ταιριαζετε. αδερφη εχεις; αν εχεις αδερφη τοσο το καλυτερο γιατι ξερεις οι γυναικες φιλες ειναι και λιγακι επικινδυνες καμια φορα. πολλά βλεπουν τα ματια μας και ακουνε τα αυτια μας!

αμ δεν εχω αδερφη.....αλλα εχω ΕΣΑΣ βρε!!!!

Καλημέρα ! Πως είστε ?

Γιωτουλα μπράβο σας σχετικά με τον ύπνο, είχα πει κ παλιότερα πως ένας συνάδελφος του άντρα μου είχε ακολουθήσει τις οδηγίες του βιβλίου κ στα 2 παιδιά του κ τα είχε καταφέρει

Ευμο , μπράβο κ σε εσάς γιατί είστε καλά παιδιά κ τρώτε τη κρεμουλα σας

ΜακΜαρακι , έχει δίκιο ο γιατρός , αλλά κ εμάς μας κάνει τόσα σχέδια καινούργια και μας λένε έχει να σας κάνει ακόμη … , κ αναρωτιέμαι πόσο πιο πολύ να τρελαθώ… , ήδη το έχω χάσει , χμ όταν πει μαμά ίσως να είναι το τελειωτικό χτύπημα

Λένα, να τα εκατοστίσει η μικρούλα σου (είναι λίγο νωρίς αλλά μπορεί να μην τα πούμε τη Πέμπτη ) τα άλλα 2 ζουζούνια σου τι κάνουν ? Μπράβο στις αντοχές σου, ρε κοριτσάκι με 3 παιδιά

Εμάς αρχίζει σιγά σιγά να διακρίνεται και το δοντάκι μας ! Είχα όμως την εντύπωση ότι τα κάτω βγαίνουν κ τα δυο μαζί, μάλλον δεν ισχύει πάντα !

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...