Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σημερα την εβαλα το πρωι στην κουνια να κοιμηθει. Ξυπνησε λοιπον καποια στιγμη αθορυβα και γυρισε μπρουμυτα, ή μαλλον προσπαθησε και σφηνωσε στο καγκελο το χερι της γιατι δεν ειχε περιθωριο να το βγαλει και εβαλε μια στριγγλια που τρελαθηκα...Δεν μπορω πουθενα να την αφησω μονη, γυριζει αμεσως..Τι θα κανω;;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σημερα την εβαλα το πρωι στην κουνια να κοιμηθει. Ξυπνησε λοιπον καποια στιγμη αθορυβα και γυρισε μπρουμυτα, ή μαλλον προσπαθησε και σφηνωσε στο καγκελο το χερι της γιατι δεν ειχε περιθωριο να το βγαλει και εβαλε μια στριγγλια που τρελαθηκα...Δεν μπορω πουθενα να την αφησω μονη, γυριζει αμεσως..Τι θα κανω;;;;

Γεια σου Αννούλα ! δεν κατάλαβα, πως σφήνωσε το χεράκι της ? δεν είχε μείνει χώρος για να το βγάλει ? Μη τρελαίνεσαι μάλλον από τα νεύρα της στρίγκλισε που δεν είχε χώρο

XwAPp3.png

Γεια σου Αννούλα ! δεν κατάλαβα, πως σφήνωσε το χεράκι της ? δεν είχε μείνει χώρος για να το βγάλει ? Μη τρελαίνεσαι μάλλον από τα νεύρα της στρίγκλισε που δεν είχε χώρο

Ακριβως αυτο..Γυρισε αλλα το μισο της σωμα γιατι δεν τη χωρουσε και εμεινε εκει με πλακωμενο το χερι και σφηνωμενο στο καγκελο...Μετα τη στριγγλια ακολουθησε και κλαμα με λύγμο...φοβηθηκα πολυ...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

χίλια ευχαριστώ για τις συμβουλές κορίτσια!Τα έφαγε ευχάριστα τα λαχανικά της το μεσημέρι!Γιατί δεν δοκιμάζεις να την βάλεις σε πάρκο που δεν έχει κάγκελα και κάπου κοντά σου να την βλέπεις ?Καληνύχτα!Φιλάκια πολλά!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημέρα. δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα..όχι από την μπέμπα..από την αγωνία μου. Το βράδυ ξεκινήσαμε το προγραμμα του κοιμήσου παιδί μου.Πήγε πολύ καλά. αλλά εγω από την αγωνία και την αναμονή δεν κοιμήθηκα..Στην αρχή 8:30 έκλαψε ένα μισάωρο όπου έμπαινα στα διαστήματα που έλεγε το βιβλίο.Ακριβώς στη μισή ώρα κοιμήθηκε (βέβαια το κλάμα της ήταν έντονο και κλαίγαμε κι εμείς απέξω) Ξυπνάει πάλι στις 1 (κανονικά θα είχε ξυπνησει 2 φορές ακόμη) έκλαψε 8 λεπτά (φυσικά στα συνιστώμενα διαστήματα της μιλούσα) και ακριβ'ως στα 8 λεπτά κοιμήθηκε. Στις 2:30 την πηρα κοιμισμενη από την κουνια και τη θήλασα. την ακούμπησα στη κουνια, άνοιξε τα ματάκια,κοίταξε γυρω και ξεράθηκε χωρίς κιχ. Μετά ξύπνησε στις 4:30 και ξανακοιμήθηκε σε 4 λεπτά χωρίς να της μιλήσω καθόλου,μετά ξύπνησε στις 5:30 και ξανακοιμήθηκε σε 4 λεπτα χωρίς να της μιλησω,μετά ξαναξύπνησε στις 6 όπου κοιμήθηκε σε 2 λεπτά και τώρα κοιμάται ακόμη. Δεν είναι ότι δεν ξυπνησε πολλές φορές..(αν και κανονικά θα είχε ξυπνησει τις διπλές) είναι ότι μαθαίνει να ξυπνάει και να ξανακοιμάται μόνη της στην κούνια..ελπίζω να έχουμε καλή πορεία.. Θα δείξει..Πάντως τη στιγμή που την πρωτοβάλαμε για ύπνο ήθελε υπομονή και γερά νεύρα..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

ααααα.επίσης τα πρωινά ξυπνήματα, αν κοιμόμουν βαθιά δεν θα τα είχα πάρει χαμπάρι..όμως εγώ δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα από την αγωνία κι άκουγα το παραμικρό κιχ που έκανε..

kwtpmaqz0.png

επίσης σε εμάς είναι πρόοδος να την αφήσω στη κούνια μετά από θηλασμό, να ξυπνήσει και να μην πλαντάξει στο κλαμα με το που θα καταλάβει ότι την ακουμπάω στην κούνια..

kwtpmaqz0.png

Ακόμη ήθελα να ρωτήσω κάτι ξεκάρφωτο. Το λιτσάκι που βρίσκεται;;;Καλά είδατε ότι ο μπέμπης της στέκεται όρθιος;;; Είναι ίσα με τα δικά μας σε ηλικία;; Επίσης η λια με τη γαλανή μπεμπουθρίτσα που είναι;;;

kwtpmaqz0.png

καλημέρα!!!

τι κάνετε??? πως περάσατε το ΣΚ???

εμείς πολύ καλά! βγήκαμε τις βόλτες μας....δεχθήκαμε και τις επισκέψεις μας απο εγκυούλες!!! ωραία ήταν!!!

Βασικά το βάρος γέννησής της ήταν 2900 και δεν το έχει διπλασιάσει ακόμα. Αλλά από το μαιευτήριο βγήκε 2600 οπότε μάλλον δικαιολογείται...Σ' ευχαριστούμε πολύ!!!

Σοφάκι όταν λέμε να διπλασιάσει το βάρος γέννησης εννοούμε το χαμηλότερο βάρος που έφτασε το μπεμπόνι μετά τη γέννηση του. Οπότε το έχετε ήδη διπλασιάσει!!!

ΣΑΗΑΞΚΣΝΧΓΖΓΖΖΓΗΣΝΖΞΣΗΧΞΣΗΝΗΖΑΝΑΗΣΖΝΑΧΗΣΞΣΑΚΑΜΖΞΑΣΙΑΞΑΞΣΞΑΝΑΞΣΚΑΞΑΝΑΚΛΞΑΝΖΞΑΚΚΖΟΑΣΞΔΗ

Νομίζω οτι αυτή η βαρυσήμαντη δήλωση ανήκει σε πιτσιρίκι που το παίζει χάκερ με τον υπολογιστή της μαμάς!

Αννούλα δεν της έχεις πάντα στην κούνια? για να μη μπορεί να βάζει τα χεράκια της στα κάγκελα...όχι οτι θα σωθείς....η δικιά μου βάζει τα πόδια της! οπότε στην ερώτηση σου: "τι να κάνω????" η απάντηση είναι μια:

"υπομονή και τα μάτια σου 1014!!!".

Επίσης να πω στην Ελενίτσα που εξέφρασε παραπονάκ οτι δε νομίζω να την αγνόησε κάποια κοπέλα σκόπιμα...για να καταλάβεις Ελένη εγώ πάει πολύς καιρός που δε σε έχω δει εδώ και μάλλον απ'ότι κατάλαβα δε φταίει οτι δεν έχεις μπει αλλά πολύ απλά οτι δεν έχω δει τα ποστ σου!!!

Γιωτάκι μπόρεσες και το εφάρμοσες το κοιμήσου παιδί μου τελικά ε? άρα να ευχηθώ ήρεμους και αδιάκοπους ύπνους για τη μικρούλα σου!!!

Για τις κοπέλες που ρωτάς δεν ξέρω που χάθηκαν!!!

κορίτσια.....ουουουουουουουουουου!!! ελάτε!!! θα κάνουμε μπανάνα!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα πέρα ως πέρα!!!!!!Με χαρα σας ανακοινώνω οτι έχασα τα 2,5 πρώτα μου κιλά μετά από μια βδομάδα σχεδόν δίαιτας!!!Είμαι πολύ χαρούμενη!!

Αννούλα και εγω σήμερα τον βρήκα μπρούμυτα γυρισμένο!!!Και επίσης τον βρίσκω σφηνομένο στα κάγκελα του κρεββατιού στη γωνία!!Φοβάμαι μην και δεν τον ακούσω καμιά μέρα!!Χτες λοιπόν που ήπιε όλο του το γάλα μέσα στη μέρα κοιμήθηκε μέχρι τις 5 συνεχόμενα, μετά τον ταισα και ξύπνησε στις 8 και του έδωσα χαμομήλι και κοιμήθηκε μέχρι τις 9!Καλά τα καταφέραμε!!Γιώτα τέλεια μπράβο σας με την πρώτη είδες διαφορά!!

Μακμαράκι κανονικά έχω λαλήσει αλλά θα επιμείνω στη δίαιτα!!Την τελευταία μέρα έχει μια ολόκληρη τούρτα!!χαχα!!Θα πάρω μια αμυγδάλου ή μια με μπισκότο και θα την τσακίσω!!!

Ο μπεμπάκος μου χτες δεν είχε σταματημό!!Τί χόρευε τί σηκωνόταν τί γέλαγε τί γύριζε!!!Φτού φτου να μην τον ματιάσω!!Επίσης έβγαλε χτες κάτι σπιθουράκια στο πρόσωπο και στην πλάτη και στους ώμους!!Η τον πείραξε το τέλος της αποστείρωσης, η το νουλακ ή τον ναν2 ή το εμβόλιο!!Το χω ταράξει το παιδί μου στις δοκιμές!!

Σοφία μπράβο με τα λαχανικά!!Περιμένω πώς και πως ναρθει το σάββατο!!

Εντομεταξύ όλοι οι φίλοι μας χωρίζουν!!Τί έγινε βρε παιδιά φέτος;Τί χρονιά είναι αυτή;Αλλο από τον μπέμπη μου δεν έχω δει προκοπή!!!Παραμυθένια ωραία περάσατε ε;Μπράβο!!Αντε τωρα που μεγαλώνει η μέρα και ανοίγει ο καιρός θα περνάμε τέλεια!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Κοριτσια καλημέρα. δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα..όχι από την μπέμπα..από την αγωνία μου. Το βράδυ ξεκινήσαμε το προγραμμα του κοιμήσου παιδί μου.Πήγε πολύ καλά. αλλά εγω από την αγωνία και την αναμονή δεν κοιμήθηκα..Στην αρχή 8:30 έκλαψε ένα μισάωρο όπου έμπαινα στα διαστήματα που έλεγε το βιβλίο.Ακριβώς στη μισή ώρα κοιμήθηκε (βέβαια το κλάμα της ήταν έντονο και κλαίγαμε κι εμείς απέξω) Ξυπνάει πάλι στις 1 (κανονικά θα είχε ξυπνησει 2 φορές ακόμη) έκλαψε 8 λεπτά (φυσικά στα συνιστώμενα διαστήματα της μιλούσα) και ακριβ'ως στα 8 λεπτά κοιμήθηκε. Στις 2:30 την πηρα κοιμισμενη από την κουνια και τη θήλασα. την ακούμπησα στη κουνια, άνοιξε τα ματάκια,κοίταξε γυρω και ξεράθηκε χωρίς κιχ. Μετά ξύπνησε στις 4:30 και ξανακοιμήθηκε σε 4 λεπτά χωρίς να της μιλήσω καθόλου,μετά ξύπνησε στις 5:30 και ξανακοιμήθηκε σε 4 λεπτα χωρίς να της μιλησω,μετά ξαναξύπνησε στις 6 όπου κοιμήθηκε σε 2 λεπτά και τώρα κοιμάται ακόμη. Δεν είναι ότι δεν ξυπνησε πολλές φορές..(αν και κανονικά θα είχε ξυπνησει τις διπλές) είναι ότι μαθαίνει να ξυπνάει και να ξανακοιμάται μόνη της στην κούνια..ελπίζω να έχουμε καλή πορεία.. Θα δείξει..Πάντως τη στιγμή που την πρωτοβάλαμε για ύπνο ήθελε υπομονή και γερά νεύρα..

ΓΙΩΤΑ ΕΥΓΕ κοπελάρα μου! όλα θα πάνε σούπερ! τα μωρακια μας ειναι πολύ πιο ανεξάρτητα από οτι εμεις νομίζουμε! θα το κατα ευχαριστηθει το κρεβατακι της θα δεις! εμεις ειμαστε κολλημενοι επανω τους και οχι αυτα σε εμας. το πρωτο βραδυ και εγω δεν κοιμηθηκα καλα. ο μικρος μου δεν εκλαψε καθολου. ξεραθηκε στο λεπτο αλλα μολις ακουγα απο την ενδοεπικοινωνια τον θορυβο από τα σεντονια του πεταγομουν μεχρι επανω κατι που δεν εκανα οταν τον ειχα διπλα μου. ειχα φοβο μην μου πνιγει και δεν τον παρω ειδηση. ομως τιποτα το πουλακι μου. τα 2-3 πρωτα βραδυα θα ειναι δυσκολα για σενα και μετα θα κοιμασαι του καλου καιρου. μην ξεχνας αυτο που λεει και το βιβλιο ότι δηλαδη τα μωρακια ειδικα από τον 6ο μηνα εχουν ακριβως τον ιδιο υπνο με των ενηλικων. αρα ξυπνανε αρκετες φορες μεσα στη νυχτα χωρις να ανησυχουν και ξανακοιμουνται. εσυ μην της μιλας καθολου και κατα την γνωμη μου αν δεν πειναει μην την ξυπνας για να φαει και της κοβεις τον υπνο. αυτη ξερει ποτε θελει να φαει!

Ακόμη ήθελα να ρωτήσω κάτι ξεκάρφωτο. Το λιτσάκι που βρίσκεται;;;Καλά είδατε ότι ο μπέμπης της στέκεται όρθιος;;; Είναι ίσα με τα δικά μας σε ηλικία;; Επίσης η λια με τη γαλανή μπεμπουθρίτσα που είναι;;;

καλά το Λιτσοπαιδο ειναι ΦΟΒΕΡΟ! μαλλον ταλαιπωρειται από αυπνια η καημενη γι αυτο δεν μπαινει. εχω το κινητο της θα της στειλω μηνυμα να μαθουμε!:wink:

καλημερα σας!!!ολα καλα?

παλι εσυ εδω;;;;;; κοριτσια η αχωνευτη! απα πα πα πα! :tongue:

που εισαι εσυ παραπονιαρικο! τα αγγελουδια σου καλα;

α και ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΕΕΡΑΑΑΑ!

Ελενίτσα καλημέρα!!Τί κάνουν τα ζουζούνια σου;;;Πού βρίσκεις χρόνο και μπαίνεις !!!χαχα!!ωστε ετσι με το λάδι στην τελευταία βράση θα το δοκιμάσω!!!:P

Μαριανθούλα καλημέρα! το ταισες το θηριακι; πως ξημερωθηκατε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...