Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερούδια!!!πως κοιμηθηκατε;εμεις κλασσικά ξυπνήσαμε στις 3 αλλά του εδωσα χαμομήλι!!!δεν διαμαρτυρήθηκε αλλα αποκοιμήθηκε!Μετά ξαναξυπνησε στις 6 αλλά εφαγε μονο 60 μλ!!αβυσσος το στομάχι του μωρού!!!!!:tongue:

Η μέρα σημερα ειναι ξεκάθαρη όμορφη και ηλιόλουστη!!!

Τι θα κανετε;Ειστε τυχερες που εχετε τους αντρες σας κοντα σας!!να σας πάνε βολτούλες και να χετε παρειτσα!!;)

Εγω βεβαια εχω τον αντρουλι μου τον γιοκα μου να μου κανει παρεα!!

Χωρις την αποστείρωση ειναι ολα τοσο ευκολα και γρήγορα!!!

καλημεραααααααα!!!!!!!

Εμένα κοιμήθηκε στις 11 και ξύπνησε στις 6.30. Έφαγε γάλα και ξανακοιμήθηκε. Στις 12 έφαγε την φρουτόκρεμά της με χίλια ζόρια και τώρα κοιμάται. Πάω να της φτιάξω τα λαχανικά της να δούμε αν θα τα φάει. Πρώτη φορά σήμερα. Σήμερα έχει γενέθλια ο αντρούλης μου! Κλείνει τα 32. Να τον χαίρομαι!! Φιλάκια στον γιόκα σου!!!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:tongue:Σοφάκι πικερμι μένω κοντά στη ραφήνα!!Πού παντρεύτηκε ο αδαμοπουλος και η λαμπιρη;;;Εκει!!χαχα!!!Τον εχω βαλει στο καρεκλακι του και καθεται σαν κυριος και με κοιταει!!!χαχα!!!Μιλαμε χωρις τον αποστειρωτη ειναι τελεια!!!!:PΕννοειται οτι θα σου πουμε τα παντα για τα αγορακια!!

O40a.jpgO40ap3.png

Καλημερα και απο μενα...Εδω εχει υπεροχη μερα με λιγο βοριαδακι(το προτιμω απο την κωλοσκονη τη χθεσινη που με επιασε το αναπνευστικο μου...) και θα παμε βολτιτσα σε λιγο. Λοιπον Σοφια πρωτα βραζω το κρεας, το ξαφριζω και αφου ψηθει βαζω μεσα εκει τα λαχανικα και τα ψηνω για να γινουν πιο νοστιμα και πιο θρεπτικα απο το ζωμο του κρεατος. Αν βρασεις σκετα λαχανικα δεν το πετας το ζουμι γιατι εχει ολες τις βιταμινες, αφηνεις λιγο και με αυτο τα αλεθεις. Τα λαχανικα σκετα δεν αλεθονται, θελουν υγρο, αντι λοιπν να βαλεις μεσα νερα βαζεις το ζουμι τους. Αυτα...Ελενη γιατι νιωθεις ετσι;;; Με λυπει οταν τα διαβαζω αυτα...Και μενα καμια φορα "δε με παιζουν" οι κοπελες που θα ειναι μεσα τη δεδομενη στιγμη, αλλα μπορει να εχουν μια συζητηση ή απλα αυτα που γραφω να μην επιδεχονται σχολιασμο...Δεν το παιρνω προσωπικα...Μακ παλι τα ιδια;;; Ασε την καταθλιψη και βαλε μας ενα ωραιο καρτουν!!!! Μαριανθη ολα καλα με το γιατρο ε;; Μπραβο σας...

Σήμερα έχει μόνο λαχανικά προς το παρόν. Οπότε δεν θα πετάξω το ζουμί. Θα βάλω τα λαχανικά στο μπλέντερ με το λάδι όπως μου είπε και αν δεν λιώνουν όπως πρέπει θα ρίξω λίγο από το ζουμάκι τους. Σωστά; Δεν θα το βάλω από την αρχή μην μου βγει κανένα νεροζούμι! Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ! Το κρέας το βγάζει και βράζεις τα λαχανικά στο ζουμί του ή το αφήνεις μέσα και τα ρίχνεις; Οι υπόλοιπες τι κάνετε;;;

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλημέρα..η νύχτα μου ήταν τραγική..ανά 1,5 ώρα ξυπνουσε..δεν έκλεισα μάτι..ήρθε και το βιβλιο κοιμήσου παιδί μου αλλά νομίζω ότι δεν μπορώ να το εφαρμόσω..λέει ότι για να φτιάξουμε το βιολογικό τους ρολόι πρέπει να κραταμε συγκεκριμένο ωράριο φαγητου μες την ημέρα. εμείς με το θηλασμό δεν εχουμε προγραμμα..φοβάμαι να της το ξεκινήσω αφού την ημέρα είμαστε ανοργάνωτοι.μάλλον είναι για μωράκια που πίνουν μπουκάλι πιο πολυ.. δεν ξέρω..

Κι εγώ την θηλάζω αποκλειστικά με δικό μου γάλα αλλά έχουμε φτιάξει ωράριο. Δεν είναι το ένα απαγορευτικό του άλλου. Συμβουλεύσου τον παιδίατρό σου καλύτερα ή καμια μαία. Εμάς το πρόγραμμά μας είναι 8 το πρωί γάλα (αν ξυπνήσει νωρίτερα όμως την θηλάζω νωρίτερα, δεν ξαναζητάει), περίπου 11-12 φρουτόκρεμα, γύρω στις 3 πάλι γάλα (από σήμερα αντικαθίσταται από σούπα), στις 6-7 γάλα ή κρέμα (μέρα παρά μέρα), στις 8.30-9 μπάνιο, στις 9.30-10 γάλα και 10.30-11 νάνι. Τον πρώτο καιρό είχε πολλές παραλλαγές ανάλογα με τα κέφια της μπέμπας αλλά πλέον γίνεται όλο και πιο σταθερό. Προσφέρει ηρεμία και αυτοπεποίθηση και σ' εμένα και στο μωρό. Ζήτα την βοήθεια ειδικών όμως καλύτερα. Ελπίζω να σε βοήθησα και να μην σε έκανα χειρότερα. Καλή επιτυχία!!!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

:tongue:Σοφάκι πικερμι μένω κοντά στη ραφήνα!!Πού παντρεύτηκε ο αδαμοπουλος και η λαμπιρη;;;Εκει!!χαχα!!!Τον εχω βαλει στο καρεκλακι του και καθεται σαν κυριος και με κοιταει!!!χαχα!!!Μιλαμε χωρις τον αποστειρωτη ειναι τελεια!!!!:PΕννοειται οτι θα σου πουμε τα παντα για τα αγορακια!!

Αχ, μωρέ, μπράβο, να τον χαίρεσαι τον ζουζούνο σου! Μακριά κι εσύ ρε γαμώτο, που να σε βρώ για καφέ...Εμένα παίζει μέσα με τον πατέρα της. Τα λαχανικά της είναι σχεδόν έτοιμα. Όντως, τέλεια χωρίς τον αποστειρωτή!!! Ευχαριστώ πολύ!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

:PΤι καλημερα σοφακι!!!!;)Τι ωρα ειναι αυτη;;;;;Μαλλον καλησπερα!!χαχαχα!!

Το παιδι μου τρελλαίνεται οταν με βλεπει να τρωω του δινω να γλυφει και τρελλαίνεται!!Εχει γουστο να μην φαει τα λαχανικα του το σαββατο!!!!

Ευτυχως ερχεται η μαμα μου σε λιγο και θα χω και εγω παρεουλα!!!

θελω να φαω καρμποναρα με παρμεζαν του εκτορα στο λα παστερια!!!Τωραααααααα και μετα ντονατς με σοκολατα και το απογευμα ενα νες γλυκο με γαλα ενα τσιγαρακι και μετα δυο τρια τριγωνα πανοραματος!!Πως σας φαινεται;εχω λαλησει απο την διαιτα;;;;;:lol::lol:

ε ναι ...... "την εχεις ακουσει" για τα καλα! μάλλον σου λειπουν πρωτεινες , άμυλο και σακχαρα χα χα χα χα :lol:

Αντιθέτως, όσες φορές μας είπαν να πάμε κάπου (μέχρι και σε καφετέρια) δεν είπαμε όχι. Δεν καταλαβαίνω...και στενοχωριέμαι!

Σοφακι μπορει και να βαριουνται. εγω δεν τους αδικω όπως και τους δικους μου φιλους γιατι οταν βρεθουμε μαζι μιλαω συνεχεια για τον μπεμπη. ειναι βεβαια ευγενικοι και δεν μου λενε τιποτα απλα ακουν αλλά βασικα χ@στη@νε για το ποσα ml γαλα πινει ο μπεμπης! και εγω πριν κανω παιδι δεν τους αντεχα τους φιλους μου με παιδι ειλικρινα. πιστευα οτι καποιος-κατι τους ειχε μεταλλαξει και παρακαλουσα αυτο το something ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ :lol:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Τι κάνετε; Εμείς απ' το μεσημέρι κλειστήκαμε στο σπιτάκι μας μετά από τόσες μέρες με βόλτες, εκδρομές, επισκέψεις. ήδη η θερμοκρασία έπεσε αισθητά. ευτυχώς προλάβαμε και βγήκαμε τώρα που ο μπαμπάς μας είχε άδεια. Από αύριο πάλι στη ρουτίνα μας.

Ζωή μου τι καλά που θα τανε να συναντιόμασταν!!!!!Θα το κανονίσουμε κανένα άλλο Σάββατο μεσημεράκι οπωσδήποτε μιας κι εκείνη την ώρα δεν έχει πολύ κόσμο. Φυσικά ευπρόσδεκτη είσαι κι εσύ Ευμορφία μου αλλά απ' ότι είδα στο φατσοβιβλίο είστε άλλη ομάδα εσείς, οπότε θα βρεθούμε μάλλον κάπου αλλού. Δε θ' αργήσουμε να το κανονίσουμε, έτσι;

Σοφάκι μου να χαίρεσαι τον σύζυγο. Πολύχρονος! τα κολοκυθάκια τα ξεφλουδίζω όπως τα καρότα και όλα τα λαχανικά τα βράζω κι εγώ μέσα στο ζουμί με το κρέας, αλλά εγώ μαγειρεύω ανά δυο μέρες όπως μου είπε η γιατρός. Κι εμείς το ίδιο πρόγραμμα έχουμε μ' εσάς μόνο που κάθε απόγευμα έχουμε κρέμα ρυζάλευρο βανίλια. Ενώ μου ήταν ξενύχτης και δεν κοιμοταν πριν τις 11:30, τώρα 10-10:30 έχει κοιμηθεί.

Ευμορφία μου στο Ωραιόκαστρο δουλεύουμε σε μια εταιρία με είδη θέρμανσης, ψύξης, κλιματισμού, ενδοδαπέδια κλπ κλπ. Αυτή την εποχή η δουλειά είναι πάντα πεσμένη γι' αυτό και πήρε άδεια ο Γιάννης(έτσι γίνεται κάθε χρόνο).ευτυχώς δεν έχει φανεί κάποια κρίση στην εταιρία. Δυστυχώς σήμερα που βγήκαμε με κάποιους φίλους μας είπαν ότι στη δουλειά του παιδιού, τους κάνανε 4ωρο όλους και ήδη η γυναίκα του είναι άνεργη και παίρνει ταμείο. Πω πω ρε σεις απ' το κακό στο χειρότερο πάμε. Και ακούς ότι οι βουλευτές παίρνουν 10000 συν επιδόματα, συν επιτροπές συν συν συν και σκέφτομαι τι αδικία είναι αυτή;τέσπα σταματάω να γκρινιάζω.

Αχ βρε Μακμαράκι μου να σε ρωτήσω κάτι τώρα που το θυμήθηκα. Όταν πουλάς κάτι π.χ. οικόπεδο, σπίτι τα έξοδα συμβολαιογράφου ποιος τα πληρώνει και αν ξέρεις πόσα περίπου είναι;

Καλησπέρα !! Πως είστε ? Ελπίζω να περάσετε ωραίο σκ

Εμείς καλά , έφτιαξα κ ένα ωραιότατο παστίτσιο σήμερα

Σοφία και εγώ, όπως η Βουλιτσα τα κάνω τα κολοκύθια

Τέλος να πω ότι συμφωνώ με όσα γράφει παραπάνω η marina mimi :lol:

XwAPp3.png

Σήμερα έχει μόνο λαχανικά προς το παρόν. Οπότε δεν θα πετάξω το ζουμί. Θα βάλω τα λαχανικά στο μπλέντερ με το λάδι όπως μου είπε και αν δεν λιώνουν όπως πρέπει θα ρίξω λίγο από το ζουμάκι τους. Σωστά; Δεν θα το βάλω από την αρχή μην μου βγει κανένα νεροζούμι! Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ! Το κρέας το βγάζει και βράζεις τα λαχανικά στο ζουμί του ή το αφήνεις μέσα και τα ρίχνεις; Οι υπόλοιπες τι κάνετε;;;

Γεια σου Σοφακι...Εγω παλι δεν τα ξεφλουδιζω τα κολοκυθακια, τα πλενω καλα καλα και τα κοβω μικρα κομματακια. Αλλωστε εμεις οταν τα τρωμε τα ξεφλουδιζουμε;;; Επισης θα σου προτεινω και κατι αλλο: το λαδι να το βαλεις μεσα στο ζουμι, την ωρα που θα κλεισεις το ματι, οταν ειναι ετοιμα, ισα ισα να παρει μια βραση. Οταν το εβαλα ωμο την πρωτη φορα στο μπλεντερ το φαγητο εγινε σαν τσιχλα. Οταν τη δευτερη φορα το εβαλα το λαδι απο πανω, αφου ελιωσα τα λαχανικα, μυριζε λαδιλα και η υφη ηταν χαλια και το μωρο δεν το ηθελε. Ετσι που το κανω τωρα ειναι απλα τελειο, ακομα και γω θα το ετρωγα. Δες το και αυτο. Αφου βρασει το κρεας μεσα εκει και μαζι με αυτο τα βραζω εγω τα λαχανικα.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλησπέρα !! Πως είστε ? Ελπίζω να περάσετε ωραίο σκ

Εμείς καλά , έφτιαξα κ ένα ωραιότατο παστίτσιο σήμερα

Σοφία και εγώ, όπως η Βουλιτσα τα κάνω τα κολοκύθια

Τέλος να πω ότι συμφωνώ με όσα γράφει παραπάνω η marina mimi :lol:

Τι κανεις εσυ;;; Με εχει πρηξει σημερα η μπεμπα, δεν κοιμαται με τιποτα, μολις την ακουμπησω κατω ξυπναει και γελαει και γυριζει περα δωθε.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Αχ βρε Μακμαράκι μου να σε ρωτήσω κάτι τώρα που το θυμήθηκα. Όταν πουλάς κάτι π.χ. οικόπεδο, σπίτι τα έξοδα συμβολαιογράφου ποιος τα πληρώνει και αν ξέρεις πόσα περίπου είναι;

καλησπέρα Βουλίτσα! το ποιος θα πληρωσει ειναι θεμα συμφωνιας των μερών. συνήθως τα πληρωνει όλα ο αγοραστης όμως μπορεί να συμφωνηθεί και το αντίθετο. δεν υπαρχει κάτι στανταρντ. τα εξοδα πάλι εχουν να κάνουν με την αξια της αγοραπωλησίας. αν η αντικειμενικη αξία του ακινήτου είναι μεγαλυτερη από το τιμημα της αγορας τότε λαμβάνεται υπόψη η αντικειμενικη. αν το τιμημα ειναι μεγαλύτερο της αντικειμενικης, λαμβανεται υπόψη το τιμημα! ελπίζω να σε βοήθησα ;).

τωρα παω για υπνο γιατι ειμαι ΠΤΩΜΑ!!!!! καλό ξημέρωμα να έχουμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...