Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και καλό μήνα!

εμάς ο Δεκεμβριος μας μπήκε με γκρίνια και μαλλον ετσι θα παει ολοκληρος (ειμαι προληπτική σε κατι τετοια :cool:)

το παιδάκι μου από τις 4 το πρωι αγκομαχουσε από τα αέρια και καποια στιγμη στις εξήμιση εμπηξε και τα κλάματα, οπότε καταλαβαίνετε σε ποια κατασταση βρίσκεται η δολια μανα σήμερα. βλέπει κρεβατι και κλαίει από συγκίνηση. σήμερα επίσης θα κάνουμε και το πρωτο μας εμβόλιο (ναι κλεισαμε τους 2 μήνες προχθες και δεν μου ευχηθήκατε γ@ιδ@ρες ντροπή σας :tongue:). αλήθεια αυτό το πόσιμο τι πραγμα ειναι; ο γιατρος του το δινει ετσι; μην μου πει να το δωσω εγω γιατι σωθηκε....

Μου αρέσει που σε ρώτησα ποια μέρα γεννήθηκε το παιδί ακριβώς γι'αυτό το λόγο. Για να σημειώσω πότε κλείνει 2 μήνες...συγνώμη μαράκι...να σου ζήσει το παλληκαράκι σου...όλοι οι μήνες της ζωής του να είναι ηλιόλουστοι και γεμάτοι αγάπη.

Α και σταμάτα με τις προλήψεις! Δες το απλά...το παιδάκι ζορίστηκε λίγο να κάνει τα κακά του! Τελεία...

Είναι ένας υπέροχος μήνας μέσα στον οποίο σκαρώσαμε τα παιδάκια μας και κλείνεις ένας όμορφος χρόνος! Και όπως λέει ο μεγάλος Βασίλης...πάμε γι'άλλα, πιο δυνατά και πιο μεγάλα :)

2 εμβόλια θα κάνετε σήμερα; Εμείς δεν κάναμε πόσιμο, νομίζω είναι της γαστρεντερίτιδας που δεν είναι υποχρεωτικό;

Μπράβο στο Νικολα.Βρήκε το πρόγραμμά του το αστεράκι μας.Άντε τέρμα τα ξενύχτια εύχομαι σε όλες.

Αννούλα τι ώραία στολίσατε κι εσείς,ε;Θέλουμε φωτογραφίες!!!!!!!

Λία μου καλά είναι το Αριανάκι μας.Η νυφούλα μας;Γιατί την ερωτευτήκαμε στο 'πα;Κι εγώ χθες τον χόρευα Χριστουγεννιάτικα, κάποια στιγμή που πιάστηκαν τα χέρια μου, τον άφησα κάτω και πάτησε κάτι τσιρίδες.Χορευταράς θα μας βγει μου φαίνεται.Καμία σχέση με τον μπαμπά μας.

Τατιάνα κι εγώ έτσι πιστεύω.Ότι κάποια στιγμή σταματάνε να παιρνουν το ίδιο βάρος κάθε μήνα.Αν γινόταν έτσι που θα φτάνανε;Εύχομαι και πάλι καλά αποτελέσματα πάντως να έχετε.

Καλο μηνα Μαρακι-α γλυκα...

Το ποσιμο το δινει ο παιδιατρος,ετσι νομιζω,αν παρω παραδειγμα απο της αδερφης μου την παιδιατρο!!!

Κανω παστιτσιο,εμεινε να κανω μονο την μπεσαμελ,αλλα θα περιμενω να ξυπνησει,να την ταισω και μετα,γιατι αν μου ξυπνησει την ωρα που ανακατευω να μην σβολιασει την εβαψα!!!

Γιωτα,παρε μονο λαμπακια και βαλε ,εστω κ μονα τους σου αλλαζουν την διαθεση!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Βουλα μου τι κανεις??Καλο μηνα κ σ εσενα,,τι κανει το αρειανακι μας???Εμβολιο αυριο?στον τεταρτο μηνα 2 εμβολια κανουνε?Το ενα ποσιμο?

Λία μου ένα εμβόλιο θα κάνουμε κάθε μήνα είπε η παιδίατρος.Πόσιμο δεν έχουμε κάνει κι ούτε μας είπε τίποτα.Γιατί είναι αυτό;

Διαφημίσεις

Αν και δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι...ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΑ ΚΑΘΕ Χ ΜΕΡΕΣ ;;;; ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΑΤΙΖΩ ΠΩΠΟΥΔΑΚΙ! ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΩΠΟΥΔΑΚΙ ΜΕ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ;;; Ε ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ! :tongue:

Και σιγά μην βρήκε το πρόγραμμά του ο μικρός αντάρτης! Ότι γουστάρει κάνει :)

Χαλάλι του! Όσο σκέφτομαι ότι πέρσι τέτοιο μήνα έμεινα έγκυος στο αστεράκι μου, δε με χαλάει τίποτα!

Καλό μήνα σας είπα;;; :D :D :D

Μεγαλώνουν τα μωράκια μας Τατιανάκι και είναι φυσιολογικό να μην είναι ραγδαία η ανάπτυξή τους όπως στην αρχή :) Πιστεύω ότι δεν είναι ουρολοίμωξη και όλα είναι πολύ καλά! Τι ύψος έχει το μαναράκι μου; Κοίτα μην την μπουκώνεις πολύ καλέ! Κουλιανού της Γιώτας ακούς; :)

ειναι 66 ποντους!οχι μαρακι μου δεν την μπουκωνω!!οσο θελει τρωει....

Καλημέρα και καλό μήνα!

εμάς ο Δεκεμβριος μας μπήκε με γκρίνια και μαλλον ετσι θα παει ολοκληρος (ειμαι προληπτική σε κατι τετοια :cool:)

το παιδάκι μου από τις 4 το πρωι αγκομαχουσε από τα αέρια και καποια στιγμη στις εξήμιση εμπηξε και τα κλάματα, οπότε καταλαβαίνετε σε ποια κατασταση βρίσκεται η δολια μανα σήμερα. βλέπει κρεβατι και κλαίει από συγκίνηση. σήμερα επίσης θα κάνουμε και το πρωτο μας εμβόλιο (ναι κλεισαμε τους 2 μήνες προχθες και δεν μου ευχηθήκατε γ@ιδ@ρες ντροπή σας :tongue:). αλήθεια αυτό το πόσιμο τι πραγμα ειναι; ο γιατρος του το δινει ετσι; μην μου πει να το δωσω εγω γιατι σωθηκε....

αχ μαρακι μου να τα εκατοστησετε!!!τωρα τι περιμενεις και απο εμας?τρελες και αλοπαρμενες ειμαστε με τοσες δουλειες!το ποσιμο εμεις το καναμε.του δινει πρωτο το ποσιμο με συριγγουλα στο στομα και το πινει λιγο λιγο και μετα του κανει το ενεσιμο.εμας στο ποσιμο γελαγε,στο ενεσιμο εκλαιγε!καλα θα ηταν να ηταν ολα ποσιμα!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Όπως λέει και η Ελευθερίτσα...κάθεστε;

Κοιμηθήκαμε 22:30 με 07:00 (εγώ και ο μπέμπης, ο μπαμπάς ξύπνησε στις 6)...είμασταν όλοι κομμάτια και ξεραθήκαμε...ξύπνησα κατά τις 4, ζει λέω το παιδί μου, είχα ξεχάσει να βγάλω και τους φακούς...κοιμόταν σαν αγγελούδι...δεν τα ξυπνάς τα αγγελούδια!!!

Στις 7 του άλλαξα πάνα, τον τάισα και κοιμηθήκαμε πάλι μέχρι τις 09:30 όπου ξαναφάγαμε, κάναμε κακά, παίξαμε λίγο και τώρα πάλι κοιμάται...

Αν όντως οφείλεται στον καιρό...μπορεί να ξεκινήσει να χιονίζει τώρα και να σταματήσει τον Απρίλη;;;; :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

και έλεγα να μη σας πω το νεό μας high score για να μη με βρίσετε.... ΚΑΘΙΣΤΕ! (και ναι είναι διαταγή... χα χα χα)... 22:15 - 08:10! Αφού τρόμαξα και ήμουν έτοιμη να πάρω την παιδίατρο... μόλις έπιασα το τηλ. το μωρό μου ξύπνησε... ήθελε να με γλιτώσει απο την ξεφτίλα... Βέβαια απο εκείνη την ώρα έχει φάει 4 φορές (ανά μια ώρα).. και πριν απο 10' κοιμήθηκε...

Ωραίο χειμώνα θα έχουμε!!!

Για σήμερα έχω ξεπαγώσει κοτοπουλάκι φιλέτο...και αναρωτιέμαι πως να το κάνω...λεμονάτο στην κατσαρόλα με πιλάφι, με σως μουστάρδας και πατάτες τηγανιτές ή στο φούρνο;

Για πείτε κάτι νόστιμο και ευκολογρήγορο :)

Μου αρέσει που σε ρώτησα ποια μέρα γεννήθηκε το παιδί ακριβώς γι'αυτό το λόγο. Για να σημειώσω πότε κλείνει 2 μήνες...συγνώμη μαράκι...να σου ζήσει το παλληκαράκι σου...όλοι οι μήνες της ζωής του να είναι ηλιόλουστοι και γεμάτοι αγάπη.

Α και σταμάτα με τις προλήψεις! Δες το απλά...το παιδάκι ζορίστηκε λίγο να κάνει τα κακά του! Τελεία...

Είναι ένας υπέροχος μήνας μέσα στον οποίο σκαρώσαμε τα παιδάκια μας και κλείνεις ένας όμορφος χρόνος! Και όπως λέει ο μεγάλος Βασίλης...πάμε γι'άλλα, πιο δυνατά και πιο μεγάλα :)

2 εμβόλια θα κάνετε σήμερα; Εμείς δεν κάναμε πόσιμο, νομίζω είναι της γαστρεντερίτιδας που δεν είναι υποχρεωτικό;

ευχαριστω για τις ευχές, πλακα κανω για τα υπόλοιπα ενταξει;;

αχ Μαρακι δεν ζοριστηκε να κανει κακα του γιατι μεχρι και τις 9 που εφυγα δεν ειχε κανει. αερια αφηνε και μου το κανει όλα τα βραδια. απλά τωρα αλλαξαν οι ωρες. παλαιοτερα το εκανε 6-10 το πρωι και τωρα στις 4 το πρωι. δεν ξερω τι εχει το παιδι μου με τα εντερικα. θα ρωτησω τον παιδιατρο σημερα. εγω το παιδακι μου το συνελαβα το βράδυ της 8ης Ιανουαριου και την άλλη μερα πεταγαμε για Βιεννη. θέλω να ξαναπαω Βιεννη, σημερα χαζευα τις φωτος και σκεφτομουν οτι ημουν εγκυος και δεν το ηξερα (καπνιζα κιολας :-()

Για σήμερα έχω ξεπαγώσει κοτοπουλάκι φιλέτο...και αναρωτιέμαι πως να το κάνω...λεμονάτο στην κατσαρόλα με πιλάφι, με σως μουστάρδας και πατάτες τηγανιτές ή στο φούρνο;

Για πείτε κάτι νόστιμο και ευκολογρήγορο :)

ειμαι πολυ υπερ του πρωτου και της τηγανιτης πατατας βεβαιως βεβαιως. διωξτε με εχω δουλεια....

ειναι 66 ποντους!οχι μαρακι μου δεν την μπουκωνω!!οσο θελει τρωει....

προφανώς και κάνω πλάκα! :) Είναι ψηλή άλλωστε. Ο Νικόλας πριν 3 βδομάδες ήταν 62 πόντους και πριν μια βδομάδα 6300. Σήμερα θα τον ζυγίσω πάλι μόλις ξυπνήσει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...