Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μακαρι μαριανθούλα μου.. Μακ, δεν θηλάζω με το ρολόι΄.επειδή παίρνει με πολύ αργούς ρυθμούς βάρος (είναι ακόμη 5800) μου είχε πει ο γιατρός να τη θηλάζω συνεχώς.Επίσης αφου πια δεν παίρνει πιπίλα όταν γκρινιάζει τη βάζω στο στήθος..επομένως δεν κρατάω ωράριο..

Μένουμε 10 λεπτά με τα πόδια έξω από τη χώρα.Αλλά αυτη την εποχή στη χώρα επικρατεί νεκρα..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

:PΤι καλημερα σοφακι!!!!;)Τι ωρα ειναι αυτη;;;;;Μαλλον καλησπερα!!χαχαχα!!

Το παιδι μου τρελλαίνεται οταν με βλεπει να τρωω του δινω να γλυφει και τρελλαίνεται!!Εχει γουστο να μην φαει τα λαχανικα του το σαββατο!!!!

Ευτυχως ερχεται η μαμα μου σε λιγο και θα χω και εγω παρεουλα!!!

θελω να φαω καρμποναρα με παρμεζαν του εκτορα στο λα παστερια!!!Τωραααααααα και μετα ντονατς με σοκολατα και το απογευμα ενα νες γλυκο με γαλα ενα τσιγαρακι και μετα δυο τρια τριγωνα πανοραματος!!Πως σας φαινεται;εχω λαλησει απο την διαιτα;;;;;:lol::lol:

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Σοφία μου αυτό με τους άτεκνους φίλους συμβαίνει..δεν είναι ότι σε έγραψαν αλλά αλλάζουν οι προτεραιότητες μας και όσοι δεν έχουν παιδιά το βλέπουν αυτό.μπορεί να σε είχαν πάρει τηλ για καφέ καμια δυο φορές και να τους είπες ότι δεν μπορείς λόγω του παιδιού οπότε και τώρα θα υπέθεσαν ότι δεν μπορείτε να πάτε διακοπές μαζί τους. Δεν το έκαναν επίτηδες..δως τους μια ευκαιρία..η μπουμπούκα μια χαρά!! μπράβο που ο γιατρός σου δν μίλησε για συμπλήρωμα! κι εμείς περίπου στη δικιά σας κατηγορία βρικόμαστε! δεν έχουμε φτάσει τα 6 κιλά!!

Κατερινάκι αυτό που μου λες δεν μου κάνει καμμία εντύπωση!! το κάνω κάθε μέρα στη πεθερά μου!χι,χι! Αυτή μου λέει:το μεσημέρι ο ευθύμης είχε πάει το αυτοκίνητο στο συνεργείο;; όχι λέω εγώ.γιατί ρωτάς;; έλειπε το αμάξι λέει η κυρία. α! λέω εγώ, ναι, λείπαμε. και ΤΕΛΟΣ. και μετά τη βλέπεις ότι τρώγεται να μάθει!

Αντιθέτως, όσες φορές μας είπαν να πάμε κάπου (μέχρι και σε καφετέρια) δεν είπαμε όχι. Δεν καταλαβαίνω...και στενοχωριέμαι! Ευτυχώς που είστε κι εσείς στην κατηγορία "φτερού" όπως την λέτε και ξεαγχώνομαι λιγάκι! Κι εγώ χάρηκα που δεν μου είπε για συμπλήρωμα!!!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Ααα! επίσης σοφάκι εγώ ακόμη δεν ξέρω από στέρεες αλλά μήπως ο γιατρός σου είπε παραπάνω κρεατάκι γιατί το έχει ανάγκη η μικρούλα;;; μπορεί να λέω βλακείες αλλά φαντάζομαι ότι κάθε παιδάκι έχει τις δικές του ανάγκες στο φαγητό. κι εμένα που η δικιά μου είναι κατηγορία φτερου φανταζομαι ότι μπορεί να χρειαστει να τρώει λίγο παραπάνω..αλλά ξαναλέω ότι δεν ξέρω και υποθέτω γιατί ακόμη δεν μιλήσαμε για στέρεες με το γιατρούλη μας!

Πιθανόν, τι να σου πω! Ο καθένας όπως έχουμε πει λέει και τα δικά του...

Πάντως εγώ θα ξεκινήσω με 50 όπως λένε κι οι υπόλοιπες και θα αυξήσω σιγά σιγά όσο με παίρνει παραπάνω. Σ' ευχαριστώ πολύ!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Σοφια μια χαρα η μπουμπου...Εγω τα λαχανικα τα κοβω πολυ μικρα κομματια και ετσι σε 10-15 λεπτα ειναι ετοιμα. Το κρεας πολυ μου φαινεται αλλα η καθε γιατρος εχει τα δικα της. Εμενα μου ειπε περιπου 50 γρ ωμο. Το φτιαχνω για 2 μερες και το βαζω στο ψυγειο. Τα λαχανικα τα βραζω καθε μερα, το κρεας καθε 2. Αν και μου ειπε και τα λαχανικα να τα ψηνω για 2 μερες εγω νομιζω οτι χανουν ετσι τα συστατικα τους και τα βραζω καθε μερα. Ουτως η αλλως 10 λεπτα θελουν, αν εχει βρασει τοι κρεας. Αυτα...Περαστικα στον πυρετουλη σας...

Του το είπα αυτό για τις βιταμίνες και μου είπε ότι δεν χάνουν τίποτα, απλά μπορεί να μην είναι το ίδιο νόστιμα την δεύτερη μέρα οπότε λάβε το υπόψη σου μην παιδεύεσαι άδικα, αν θες ρώτα κι εσύ. Σ' ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες. Θα φτιάξουμε σήμερα πρώτη μέρα μόνο με λαχανικά όπως μου είπε. Για να δούμε...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

'Ενα -'ενα τα διαβάζω!! Σοφάκι Μένω Μύκονο και στην Αθήνα Κορυδαλλό. Βολεύει;;;;

Δεν βολεύει και πολύ...Αν κατέβεις κέντρο Αθήνα όμως μπορώ να έρθω να σε βρω με το μετρό! Πότε μας έρχεσαι;;;

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Sophia περαστικά στη μπουμπού σου. Τι έγινε με τον πυρετό, έπεσε; Έχει ξανακάνει απ' το ίδιο εμβόλιο; Μωρέ μη στενοχωριέσαι με τους φίλους σου. Λογικό είναι να μη σε πάρουν. Άλλες προτεραιότητες πλέον έχετε εσείς και το καταλαβαίνουν.

Σ' ευχαριστώ πολύ! Είναι καλά τώρα, 24 ώρες κράτησε ο πυρετός. Ήταν η τρίτη δόση αυτών των εμβολίων. Δεν είχε ξανακάνει πυρετό αλλά είπε ο γιατρός ότι με κάθε δόση ενισχύεται όλο και πιο πολύ το ανοσοποιητικό της κι έτσι μπορεί να μην αντιδράσει σε μια δόση αλλά να αντιδράσει στην επόμενη, έτσι κι έγινε. Άλλες προτεραιότητες έχουμε αλλά δεν θέλουμε να χαθούμε από τις παρέες μας. Και χτες είχαμε ένα ζευγάρι φίλων ως τις 2 το βράδυ, το μωρό κοιμόταν και περάσαμε μια χαρά. Μετά θα λένε ότι ξεκόψαμε εμείς λόγω του παιδιού ενώ δεν είναι έτσι...δεν μας το είπαν καν!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Μπράβο η κοπελάρα σου! μια χαρά είναι! Το ζητούμενο είναι στους 6 μήνες να έχει διπλασιάσει το βάρος γέννησης και η μικρή σου το έχει κάνει και με το παραπάνω!!!

άντε καλά φαγοπότια τώρα με τις σούπες!

Βασικά το βάρος γέννησής της ήταν 2900 και δεν το έχει διπλασιάσει ακόμα. Αλλά από το μαιευτήριο βγήκε 2600 οπότε μάλλον δικαιολογείται...Σ' ευχαριστούμε πολύ!!!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Γεια σας κοριτσια!!!

Προσπαθησα να σας διαβασω, αλλα λιγα πραγματα θυμαμαι!!

Σοφακι χρονια πολλα στην Κατερινουλα μας!! 3 μερες μετα βεβαια αλλα....

Γιωτουλα περαστικα σου κοπελα μου!!!

Σοφια -fairy δεν καταλαβα εσυ αρρωστησες η συμβαινει κατι με τη μικρη???

Ζωητσα μου τι εχεις κ εισαι στεναχωρημενη???

Χαιρετω κ ολες τις υπολοιπες κοπελες!! Αχ βρε κοριτσια, παλι δεν μπορεσα να κατσω να τα πουμε! Γυρναω πισω να σας διαβασω, κ περναει η ωρα κ μετα πρεπει να φυγω!! Ε την επομενη φορα δε σας διαβαζω κ εγω, μπας κ τα πουμε λιγακι!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ!!!Σημασία έχει ότι μας θυμήθηκες κοριτσάκι μου! Μας έλειψες βρε εσύ κι ο γιόκας σου!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

τι κανετε καλε?εγω ειμαι πολυ στεναχωρημενη.....μια με το μωρο και μια με εσας!!!!!μου λεει η Μακ πριν λιγες μερες γιατι χαθηκα....και τις λεω πρωτον γιατι δεν προλαβαινω και δευτερον γιατι δεν μπορω την ολη κατασταση εδω με καποια ατομα.μου ειπε οτι καποιοι εφυγαν αλλα η κατασταση δεν αλλαζει εγω νοιωθω ανεπιθυμητη συνεχεια.γιατι οποτε μπαινω δεν μου δινει σημασια κανεις....και δεν καταλαβαινω και τον λογο!!!!!ισως μεταξυ σας να εισαστε πιο δεμενες.....τι να πω!!!!

Το να μην προλαβαίνεις είναι λογικό και το καταλαβαίνουμε όλες μας γιατί τρέχουμε σαν τις παλαβές και όλο και κάτι μένει πίσω. Δεν είσαι καθόλου ανεπιθύμητη! Όλες είναι ευπρόσδεκτες στην παρέα γιατί όλες έχουν κάτι να δώσουν από τις εμπειρίες τους στις υπόλοιπες! Κι εγώ είχα τα παράπονά μου αλλά τα είπα και μου απάντησαν τα κορίτσια και κατάλαβα ότι πρώτον ήταν όλα στο μυαλό μου και δεν είχε γίνει τίποτα επίτηδες και δεύτερον καλά έκανα και τα είπα γιατί δεν το είχαν παρατηρήσει τα κορίτσια. Οπότε καλά κάνεις και λες κι εσύ το παραπονάκι σου και νομίζω ότι όταν έρχεσαι στην παρέα μας δεν θα μένεις παραπονεμένη! Που μένεις εσύ ελενίτσα;;; Φιλάκια!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Καλησπέρα και από μένα!!Επιτέλους μαζέυτηκα!!!!;)Πήγαμε για φαγητό έξω με μια φίλη μου και την κόρη της!!Στο golden hall είχε κόσμο αλλά κάτσαμε αμέσως και μετά έσπασε η κίνηση, ήπιαμε καφέ κάναμε κακά μας, τον άλλαξα, ολα καλά!Στην ουρά για την βενζίνη μου τα χάλασε που έκλαιγε μισή ώρα!!!Ηρθε ο γιατρός και μας έκανε το εμβόλιο και μας πείραξε λιγουλάκι το πουλάκι μας:-(!!!!Τέρμα η αποστείρωση και το βρασμένο νερό!!!Ουφ!!Αρχίζουμε και λαχανικά το σάββατο του είπα οτι τα προτιμώ από τα φρούτα και συμφώνησε γιατί είναι όξινα και μπορεί να προκαλέσουν παλινδρόμιση και επειδή βγάζουμε γουλιές καλύτερα λαχανικά πρώτα!!!!

Ο καιρός είναι απαίσιος εξω σαν να πρόκειται να ξεσπάσει μεγάλο κακό!!:-(

Εσεις πώς τα περάσατε;

Χαίρομαι που περάσατε όμορφα! Αθήνα κι εσύ, ε; Που μένεις;

Αχ, αυτό με τα αγοράκια και το πουλάκι τους που δεν έχω ιδέα τι περιποίηση θέλει πολύ με αγχώνει! Αν κάνω αγόρι το δεύτερο θα μου τα πείτε αναλυτικά γιατί τρέμω!!! Με το καλό η νέα διατροφή!!! Κι εγώ πήγα τον αποστειρωτή στην αποθήκη και μου έφυγε ένα βάρος ρε παιδί μου! (κι ένας όγκος από τον πάγκο της κουζίνας!!!)Φιλιά!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Ελπιζω να εφτιαξε η διαθεση σου μετα απο αυτο!!!!!!!!!!!Και εσεις δεν βγηκατε για φαγητο...Του δωσατε και καταλαβε.....

Λετε τελικα το μωρακι μου να μην εχει αλλεργια και να κοκκινιζει απο το ζορι???????????????????????

πως θα το ξεχωρισω τωρα αυτο?

Συμπεθερούλα μου εγώ έχω τα μπιμπερό Avent και ανάλογα με την ηλικία του μωρού έχει θηλές με διαφορετική ροή οπότε όσο μεγαλώνει παίρνεις το επόμενο νούμερο με μεγαλύτερη ροή. Δεν το κοιτάζετε μήπως είναι κι εσάς έτσι τα μπιμπερό σας όσες ζορίζονται τα μωράκια σας;;; Φιλάκια στον γαμπρούλη μου! Πως είναι;

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...