Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερούδια!!!πως κοιμηθηκατε;εμεις κλασσικά ξυπνήσαμε στις 3 αλλά του εδωσα χαμομήλι!!!δεν διαμαρτυρήθηκε αλλα αποκοιμήθηκε!Μετά ξαναξυπνησε στις 6 αλλά εφαγε μονο 60 μλ!!αβυσσος το στομάχι του μωρού!!!!!:tongue:

Η μέρα σημερα ειναι ξεκάθαρη όμορφη και ηλιόλουστη!!!

Τι θα κανετε;Ειστε τυχερες που εχετε τους αντρες σας κοντα σας!!να σας πάνε βολτούλες και να χετε παρειτσα!!;)

Εγω βεβαια εχω τον αντρουλι μου τον γιοκα μου να μου κανει παρεα!!

Χωρις την αποστείρωση ειναι ολα τοσο ευκολα και γρήγορα!!!

καλημεραααααααα!!!!!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια!!!πως κοιμηθηκατε;εμεις κλασσικά ξυπνήσαμε στις 3 αλλά του εδωσα χαμομήλι!!!δεν διαμαρτυρήθηκε αλλα αποκοιμήθηκε!Μετά ξαναξυπνησε στις 6 αλλά εφαγε μονο 60 μλ!!αβυσσος το στομάχι του μωρού!!!!!:tongue:

Η μέρα σημερα ειναι ξεκάθαρη όμορφη και ηλιόλουστη!!!

Τι θα κανετε;Ειστε τυχερες που εχετε τους αντρες σας κοντα σας!!να σας πάνε βολτούλες και να χετε παρειτσα!!;)

Εγω βεβαια εχω τον αντρουλι μου τον γιοκα μου να μου κανει παρεα!!

Χωρις την αποστείρωση ειναι ολα τοσο ευκολα και γρήγορα!!!

καλημεραααααααα!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΑΝΘΟΥΛΑ!!!!

εμεις σημερα κοιμηθηκαμε από τις 10 το βραδυ μεχρι τις 8.30 το πρωι! ΓΟΥΑΟΥ!!!! ειμαι τοοοοοοσοοοο ξεκουραστη! και εδω η μερα ειναι πολυ καλυτερη σημερα αν και εχει ενα βοριαδακι που ριχνει λιγο την θερμοκρασια!

Κοριτσακι παρε τον αντρακο σου και βγειτε βολτα. περαστε οσο πιο ομορφα μπορειτε, μην μεινετε μεσα. αθηνα που μενεις;

ααα και κατι ακόμα. γιατι του εδωσες χαμομήλι στις 3; αν ετρωγε κανονικα ισως να μην ξυπνούσε στις 6 (λεω εγω τωρα)!

ο δικος μου ειναι τωρα στο ρηλαξ και προσπαθει να κανει κακα του μαλλον γιατι σφιγγεται και παραπονιεται!

Μένω πικερμι κοντα στην ραφηνα μακμαρακι!!!σας περιμενω για βολτα!!!

εμενα λιωνει στην αγκαλια μου!!!Μου ειπε ο γιατρος να του δωσω χαμομηλι για να μην ξυπναει!!τι θα κανετε σημερα?:P

O40a.jpgO40ap3.png

Μένω πικερμι κοντα στην ραφηνα μακμαρακι!!!σας περιμενω για βολτα!!!

εμενα λιωνει στην αγκαλια μου!!!Μου ειπε ο γιατρος να του δωσω χαμομηλι για να μην ξυπναει!!τι θα κανετε σημερα?:P

ααααα λοιπον ειστε πολυ καλα εκει για βολτουλες! δεν ξερω ακομα τι θα κανουμε γιατι σα να συνεφιαζει τωρα. θα δουμε κατσε να ξυπνησει και ο συζυγος ;)

εντωματαξυ γυρω στις 3.30 τα ξημερωματα εκανε σεισμο εδω. μπηκα τωρα σε ενα παγκοσμιο σαιτ που ελεγε οτι το επικεντρο ηταν 15 χλμ βορειοδυτικα της αμαλιαδας..... ΠΟΛΥ κοντα μας και το μεγεθος 4 ριχτερ. η αληθεια ειναι οτι δεν τρομαξα (περιεργως) αλλά το μονο που ειπα στον αντρα μου ηταν να σηκωθει να παει στο δωματιο του παιδιου γιατι φοβηθηκα μην δυναμωσει!

αυτο με το χαμομηλιι μου το ειχε πει και εμενα ο γιατρος και το εφαρμοσα αλλά δεν επιασε. μονος του εστρωσε ο μπεμπης μολις του αυξησα την δοση στο γαλα!

Πωπω!!Δε θα θελα να ζήσω ένα σεισμό τώρα ειδικά που είμαι μόνη μου!!!Θα φρικάρω!!Πρόλαβα και έκανα ενα γαλλικό και ξύπνησε ο μπεμπακος!!!Εβγαλε και μια γουλιά πάνω στην πυντζάμα μου τέλεια!!Ψήνω την μπριζόλα μου μιας και για τις τρεις επόμενες μέρες έχω μόνο μπριζόλα ψητή!!!χαχα!Ακόμα δεν έχω χάσει πάντως!!Μόνο μισό κιλ'ο!!:confused:

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα...Εδω εχει υπεροχη μερα με λιγο βοριαδακι(το προτιμω απο την κωλοσκονη τη χθεσινη που με επιασε το αναπνευστικο μου...) και θα παμε βολτιτσα σε λιγο. Λοιπον Σοφια πρωτα βραζω το κρεας, το ξαφριζω και αφου ψηθει βαζω μεσα εκει τα λαχανικα και τα ψηνω για να γινουν πιο νοστιμα και πιο θρεπτικα απο το ζωμο του κρεατος. Αν βρασεις σκετα λαχανικα δεν το πετας το ζουμι γιατι εχει ολες τις βιταμινες, αφηνεις λιγο και με αυτο τα αλεθεις. Τα λαχανικα σκετα δεν αλεθονται, θελουν υγρο, αντι λοιπν να βαλεις μεσα νερα βαζεις το ζουμι τους. Αυτα...Ελενη γιατι νιωθεις ετσι;;; Με λυπει οταν τα διαβαζω αυτα...Και μενα καμια φορα "δε με παιζουν" οι κοπελες που θα ειναι μεσα τη δεδομενη στιγμη, αλλα μπορει να εχουν μια συζητηση ή απλα αυτα που γραφω να μην επιδεχονται σχολιασμο...Δεν το παιρνω προσωπικα...Μακ παλι τα ιδια;;; Ασε την καταθλιψη και βαλε μας ενα ωραιο καρτουν!!!! Μαριανθη ολα καλα με το γιατρο ε;; Μπραβο σας...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Κοριτσάκια καλημέρα..η νύχτα μου ήταν τραγική..ανά 1,5 ώρα ξυπνουσε..δεν έκλεισα μάτι..ήρθε και το βιβλιο κοιμήσου παιδί μου αλλά νομίζω ότι δεν μπορώ να το εφαρμόσω..λέει ότι για να φτιάξουμε το βιολογικό τους ρολόι πρέπει να κραταμε συγκεκριμένο ωράριο φαγητου μες την ημέρα. εμείς με το θηλασμό δεν εχουμε προγραμμα..φοβάμαι να της το ξεκινήσω αφού την ημέρα είμαστε ανοργάνωτοι.μάλλον είναι για μωράκια που πίνουν μπουκάλι πιο πολυ.. δεν ξέρω..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

ελενίτσα μου μη νιώθεις έτσι...εγώ πάντα σε χαιρετώ και σου μιλώ και πολλές φορές δεν ανταποκρίνεσαι..απλά καποιες κοπελιές εδώ μέσα είναι πιο τακτικοι θαμώνες και είναι λογικό να δένονται περισσότερο και να αναζητά η μια την αλλη..

kwtpmaqz0.png

εβαλα το φαγητο γι αυτο χαθηκα. κοκκινιστο μοσχαρι μακαροναδα (για τη νηστεια σημερα-κυριακη της ορθοδοξιας)!!!!!!!

τωρα εχω το γιο μου αγκαλια και γραφω με το ενα χερι!

α..και χθες πήρε εμένα η μπάλα της κατάθλιψης..λίγο που έφυγε η μαμά μου, λίγο ένα σκηνικό με την πεθερά μου, λίγο που αργει να τελειώσει το σπιτάκι μας να φύγουμε απο αυτή τη βρωμότρυπα..συγγνώμη για την εκφραση αλλά το μισώ αυτό το σπίτι..και πιο πολύ γιατί είναι δίπλα στη πεθερά μου..λίγο που λόγω ασθενειών δεν εβαψα-κουρεψα-χτενισα μαλλι..με έχει πάρει από κάτω..

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλημέρα..η νύχτα μου ήταν τραγική..ανά 1,5 ώρα ξυπνουσε..δεν έκλεισα μάτι..ήρθε και το βιβλιο κοιμήσου παιδί μου αλλά νομίζω ότι δεν μπορώ να το εφαρμόσω..λέει ότι για να φτιάξουμε το βιολογικό τους ρολόι πρέπει να κραταμε συγκεκριμένο ωράριο φαγητου μες την ημέρα. εμείς με το θηλασμό δεν εχουμε προγραμμα..φοβάμαι να της το ξεκινήσω αφού την ημέρα είμαστε ανοργάνωτοι.μάλλον είναι για μωράκια που πίνουν μπουκάλι πιο πολυ.. δεν ξέρω..

καλημερα Γιωτούλα! γιατι δεν εχετε ωραριο με τον θηλασμό;εγω θυμαμαι οτι οταν τον θηλαζα ετρωγε καθε 3 ωρες με το ρολοι!!!!

α..και χθες πήρε εμένα η μπάλα της κατάθλιψης..λίγο που έφυγε η μαμά μου, λίγο ένα σκηνικό με την πεθερά μου, λίγο που αργει να τελειώσει το σπιτάκι μας να φύγουμε απο αυτή τη βρωμότρυπα..συγγνώμη για την εκφραση αλλά το μισώ αυτό το σπίτι..και πιο πολύ γιατί είναι δίπλα στη πεθερά μου..λίγο που λόγω ασθενειών δεν εβαψα-κουρεψα-χτενισα μαλλι..με έχει πάρει από κάτω..

μεσα στην πολη μενετε γιωτούλα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...