Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια σημερα ειμαι να με κλαιν οι ρεγγες!

δεν εχω ΚΑΜΙΑ διαθεση και το μονο που μπορω να υποθεσω ειναι οτι φταει αυτος ο Κ@λοκαιρος. ειπα στον αντρα μου να παμε εξω για φαγητο γιατι το σπιτι με ψυχοπλακωνει. θελω να δω λιγο θαλασσα. ειμαι στο τσακ να μπηξω τα κλαματα!:-(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρακι!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι εγινε κοριτσι μου εφυγε απο εμενα η κακη διαθεση και ηρθε σε εσενα?

Τι εγινε θαα βγειτε τουλαχιστον εξω?Πολυ θα ηθελα και εγω να φμαε εξω αλλα δουλευει σημερα ο Κοσμας οποτε.....:-(

Εμεις κλασικα απο το πρωι το ριξαμε στις βολτες...Το απογευμα θα τον βγαλω παλι....

Αληθεια ρε κοριτσια τι εχει ο καιρος εκει κατω?

Εμας εχει βεβαια συννεφια αλλα εχει ζεστη οπτε μεχρι να βρεξει εγω βολταρω!!!!!!!

Μαριανθη που εισαι??????????????????????

Βουλα ποτε θα πατε στο καφε του Αρη?Μηπως πηγατε κιολας?

Ευμορφια και Βουλα πολυ θα ηθελα να συναντηθουμε.Απλα να φτιαξει λιγο ο καιρος .

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

αχ ναι Ζωουλα μου εμεις δεν γινεται να συγχρονιστουμε :P

μου λειπει πολυ το εξω φαινεται και καιρος δεν βοηθαει. εχει μια κιτρινωπη συννεφια, φουλ στη σκονη και μουνταμαρα. ευτυχως δεν κανει κρυο και ευτυχως που το παιδακι μου κοιμαται από τις 12,30 γιατι δεν εχω κουραγιο να τον παιξω :-(

αχ ναι Ζωουλα μου εμεις δεν γινεται να συγχρονιστουμε :P

μου λειπει πολυ το εξω φαινεται και καιρος δεν βοηθαει. εχει μια κιτρινωπη συννεφια, φουλ στη σκονη και μουνταμαρα. ευτυχως δεν κανει κρυο και ευτυχως που το παιδακι μου κοιμαται από τις 12,30 γιατι δεν εχω κουραγιο να τον παιξω :-(

Αχ ρε Μαρακι σε καταλαβαινω απολυτα.Ετσι ημουν και εγω ευτυχως αρχισα τις βολτες και πηρα τα πανω μου λιγο....

Ασχετο οταν ομικρος πινει γαλα απο το μπουκαλι σου κοκκινιζει γυρω απο το στομα και στα μαγουλα?μηπως ειναι μικρη ητρυπα που εχει η πιπιλα και μου κοκκινιζει απο την δυναμη που βαζει για να ρουφξει????????:confused::confused::confused:

Γυρίσαμε!!!!!!Περάσαμε πολύ όμορφα. Πήγαμε στο φωτογράφο αλλά δεν έκλεισα ακόμα. είμαι μεταξύ δύο άλμπουμ. Θα τον κλείσω όμως αυτή την εβδομάδα για να μη χάσω την ημερομηνία και για τα άλλα έχω καιρό ν' αποφασίσω. μα να μην μπορώ να καταλήξω κάπου απ' την αρχή; μετά ζαλίζω τον άντρα μου αυτό ή εκείνο, αυτό ή εκείνο και νευριάζει κι έχει και δίκιο. αλλά δεν είμαι αποφασιστική. μετά πήγαμε για καφέ στον Άρη, το μωρό μου συνέχεια γελούσε και μιλούσε λες και κατάλαβε πού τον πήγαμε. Ο μπαμπάς του μες στην τρελή χαρά!!!!γελούσαν και τα μουστάκια(που δεν έχει).

Αχ βρε Ευμορφία και Ζωή κι εγώ θέλω να βρεθούμε και σκεφτόμουν αυτό που είπες κι εσύ Ζωίτσα.Να φτιάξει για τα καλά ο καιρός και να συναντηθούμε. Είμαι σίγουρη πως θα περάσουμε τέλεια.

Διαφημίσεις

τι κανετε καλε?εγω ειμαι πολυ στεναχωρημενη.....μια με το μωρο και μια με εσας!!!!!μου λεει η Μακ πριν λιγες μερες γιατι χαθηκα....και τις λεω πρωτον γιατι δεν προλαβαινω και δευτερον γιατι δεν μπορω την ολη κατασταση εδω με καποια ατομα.μου ειπε οτι καποιοι εφυγαν αλλα η κατασταση δεν αλλαζει εγω νοιωθω ανεπιθυμητη συνεχεια.γιατι οποτε μπαινω δεν μου δινει σημασια κανεις....και δεν καταλαβαινω και τον λογο!!!!!ισως μεταξυ σας να εισαστε πιο δεμενες.....τι να πω!!!!

Ελενιτσα!!!!!!!!!!

Γιατι νιωθεις ετσι?

Ειναι κριμα....Εγω προσωπικα σπανια σε προλαβαινω μεσα για να σου μιλησω.

Δεν νομιζω οτι σε αγνοουν ειλικρινα.

Παντα στεναχωριεμαι οταν καποια λεει κατι τετοιο εδω περα......

Καλησπέρα και από μένα!!Επιτέλους μαζέυτηκα!!!!;)Πήγαμε για φαγητό έξω με μια φίλη μου και την κόρη της!!Στο golden hall είχε κόσμο αλλά κάτσαμε αμέσως και μετά έσπασε η κίνηση, ήπιαμε καφέ κάναμε κακά μας, τον άλλαξα, ολα καλά!Στην ουρά για την βενζίνη μου τα χάλασε που έκλαιγε μισή ώρα!!!Ηρθε ο γιατρός και μας έκανε το εμβόλιο και μας πείραξε λιγουλάκι το πουλάκι μας:-(!!!!Τέρμα η αποστείρωση και το βρασμένο νερό!!!Ουφ!!Αρχίζουμε και λαχανικά το σάββατο του είπα οτι τα προτιμώ από τα φρούτα και συμφώνησε γιατί είναι όξινα και μπορεί να προκαλέσουν παλινδρόμιση και επειδή βγάζουμε γουλιές καλύτερα λαχανικά πρώτα!!!!

Ο καιρός είναι απαίσιος εξω σαν να πρόκειται να ξεσπάσει μεγάλο κακό!!:-(

Εσεις πώς τα περάσατε;

O40a.jpgO40ap3.png

Μακμαράκι είσαι καλύτερα?Σκέψου και εγω που είμαι μόνη και κάνω και δίαιτα!!Τί να πώ;;;;;;Ζωή πώς είναι ο μπέμπης;Τί γίνεται με το γάλα;εμένα με άφησε να δώσω το ναν2 σε καμια βδομαδα!που βγαίνει σε υγρή μορφή έτοιμο για κατανάλωση!!!Σοφία όλα καλά σήμερα;Αννα η μπέμπα σου;Ποιά ξεχασα;Ελένη αν και δεν εχουμε μιλήσει πολλές φορες θα το θελα!!Παραμυθένια δε σε πρόλαβα!!Μαριανθη 1 τι κάνειιιιιιιιιιιιιιιιιιιις;

ΠΟΛΛα φιλια σε οοοοολες!

O40a.jpgO40ap3.png

Ευτυχως που ειμαι και εγω και μιλαω εδω περα γιατι αλλιως........

Θα το κλειναμε το καταστημα!!!!!!

Λοιπον τον εχω ταραξει στην βολτα τον μικρο.Πρωι απογευμα.Αλα και αυτος πρεπει να περναει τις πιο ευτυχισμενες μερες της ζωης του.Ολο γελια και χαρα!!!!!

Οποτε οπως καταλαβαινεται περασε η δραση του κ@#@εμβολιου....

Μακ βγηκατε?Πως περασατε?

Μαριανθη μια χαρα σε βρισκω φευγει ο αντρας σου αλλα και εσυ δεν αφηνεις τις βολτες σου!!!!Μπραβο!!!

Βουλα ελεγα να ερθω και εγω στο καφε να βρεθουμε αλλα δεν συνενοηθηαμε!!!!!Δεν πειραζει αλλη φορα!!!!!

Διαφημίσεις

Zωίτσα αν καθ'ομουν μεσα τα σκ θα συνεχιζε η καταθλιψη μου!!!Αφού άνοιξε ο καιρός και ο μπέμπης είναι πιο άνετος θα το ευχαριστηθώ!!:P:p

Ετσι ξεχνιέμαι γιατι αν ειναι να μεινω σπιτι μεχρι τον ιουνιο που θα γυρισει ο αντρας μου θα σαλταρωωωω!!!

Και μενα ο μπεμπακος ελιωσε στο γελιο σημερα!!!

O40a.jpgO40ap3.png

μόλις μπηκα και φευγω παλι για το κρεβατι μου! λοιπόν εμεις πηγαμε για φαγητο στο εστιατοριο οικογενειακων φιλων κατα τις 3 και φυγαμε στις 7. ο μπεμπης μου κυριος!!!! δεν εβγαλε κιχ! κοιμοταν στο καροτσακι του, ξυπνουσε , περιεργαζοταν τον χωρο και όλα καλά. εφαγε κιολας, μια χαρα. το μονο που με ανησυχει ειναι οτι δεν εκανε κακακια σημερα και ενδεχομενος να ξυπνησει τα χαραματα από τα αερια. είχε πολλά όλη την ημερα :(. τελος παντων ελπιζω να κανω λαθος!

Μαριανθη και Ζωη δωστε του να καταλαβει στις βολτες. τους κανει και μας κανει καλο!!!!

Ζωούλα εγω οταν τον ταιζω με το μπουκαλι κοκκινιζουν τα χειλακια του και το μετωπό του από το ζορι. ασε που ιδρωνει κιολας!

κοριτσακια εγω χανομαι το ΣΚ γιατι τον λαπτοπ τον χρησιμοποιει περισσοτερο ο συζυγος! θελω να μπαινω πιο συχνα αλλά δεν μπορω λογω ανωτερας βιας ;)

αντε καλο ξημερωμα να εχουμε, φιλακια!!!!!

μόλις μπηκα και φευγω παλι για το κρεβατι μου! λοιπόν εμεις πηγαμε για φαγητο στο εστιατοριο οικογενειακων φιλων κατα τις 3 και φυγαμε στις 7. ο μπεμπης μου κυριος!!!! δεν εβγαλε κιχ! κοιμοταν στο καροτσακι του, ξυπνουσε , περιεργαζοταν τον χωρο και όλα καλά. εφαγε κιολας, μια χαρα. το μονο που με ανησυχει ειναι οτι δεν εκανε κακακια σημερα και ενδεχομενος να ξυπνησει τα χαραματα από τα αερια. είχε πολλά όλη την ημερα :(. τελος παντων ελπιζω να κανω λαθος!

Μαριανθη και Ζωη δωστε του να καταλαβει στις βολτες. τους κανει και μας κανει καλο!!!!

Ζωούλα εγω οταν τον ταιζω με το μπουκαλι κοκκινιζουν τα χειλακια του και το μετωπό του από το ζορι. ασε που ιδρωνει κιολας!

κοριτσακια εγω χανομαι το ΣΚ γιατι τον λαπτοπ τον χρησιμοποιει περισσοτερο ο συζυγος! θελω να μπαινω πιο συχνα αλλά δεν μπορω λογω ανωτερας βιας ;)

αντε καλο ξημερωμα να εχουμε, φιλακια!!!!!

Ελπιζω να εφτιαξε η διαθεση σου μετα απο αυτο!!!!!!!!!!!Και εσεις δεν βγηκατε για φαγητο...Του δωσατε και καταλαβε.....

Λετε τελικα το μωρακι μου να μην εχει αλλεργια και να κοκκινιζει απο το ζορι???????????????????????

πως θα το ξεχωρισω τωρα αυτο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...