Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Επανήλθα. τον κάναμε μπάνιο, έφαγε κοιμήθηκε, έκανα κι εγώ ένα ντουζάκι και τώρα σερφάρω. αύριο θα πάμε να κλείσουμε φωτογράφο και μετά (ακούς Ζωή;) θα πάμε στην καφετέρια στο γήπεδο να βγάλουμε και φώτο. θα τον ντύσω και με τη φανέλα, και ποιος τους πιάνει πατέρα και γιο.

Θα μετακομίσουμε Εύοσμο πάνω απ' τον περιφερειακό.εκεί πήγαν τώρα και ο κουμπάρος μας και μια φίλη μου οπότε παρέα θα έχουμε, πιο κοντά στη δουλειά θα είμαστε, Ωραιόκαστρο γαρ.Μόνο που θα πηγαινοερχόμαστε κάθε μέρα εδώ γιατί θα αφήνουμε τον μικρό στη μαμά μου όταν θα γυρίσω στη δουλειά.

Τώρα που είπα δουλειά, στενοχωρήθηκα βρε Ευμορφία μου με τον άντρα σου, αλλά όπως λες κι εσύ τον δουλευταρά τον άνθρωπο μην τον φοβάσαι. Κι εμένα με πήρε το αφεντικό μου και μου ζήτησε να γυρίσω ένα μήνα νωρίτερα γιατί λέει θέλει να διώξει μια κοπέλα λέει. Πολύ στενοχωριέμαι γιατί νιώθω σαν να είμαι η αιτία αν και δεν είναι έτσι.

Γεια σας φιλεναδες!Ολες ειστε φευγατες τωρα που μπηκα εγω:-(

Καλά, αν επιτρέπεται, τι δουλειά κάνει και τον απολύσανε έτσι εύκολα;

Δεν πάει καλά ο κόσμος...Εύχομαι να βρει αμέσως άλλη και να μην στενοχωριέστε...

Δουλευε στο καζινο.Απολυσανε πολλα ατομα γιατι δεν εχει πολυ δουλεια.Φαντασου... το καζινο δεν εχει δουλεια...

ευμορφια μου δεν θυμαμαι αν σου απαντησα στο αν ξερω από Θεσσαλονίκη! σπουδασα εκει για 4 υπεροχα χρονια, τα καλυτερα της ζωής μου!!!!!!! εμενα Β.Ολγας με Μπότσαρη. την λατρευω την πόλη σας!

Ζωούλα εσυ που μενεις;

Ναι,θα συμφωνησω μαζι σου.Ειναι πολυ ωραια πολη.Δεν το λεω επειδη ειμαι μπροστα:tongue:.Στην Μποτσαρη εχει μαγαζι με ρουχα η θεια μου.Διπλα απο τα μαναβικα.

Επανήλθα. τον κάναμε μπάνιο, έφαγε κοιμήθηκε, έκανα κι εγώ ένα ντουζάκι και τώρα σερφάρω. αύριο θα πάμε να κλείσουμε φωτογράφο και μετά (ακούς Ζωή;) θα πάμε στην καφετέρια στο γήπεδο να βγάλουμε και φώτο. θα τον ντύσω και με τη φανέλα, και ποιος τους πιάνει πατέρα και γιο.

Θα μετακομίσουμε Εύοσμο πάνω απ' τον περιφερειακό.εκεί πήγαν τώρα και ο κουμπάρος μας και μια φίλη μου οπότε παρέα θα έχουμε, πιο κοντά στη δουλειά θα είμαστε, Ωραιόκαστρο γαρ.Μόνο που θα πηγαινοερχόμαστε κάθε μέρα εδώ γιατί θα αφήνουμε τον μικρό στη μαμά μου όταν θα γυρίσω στη δουλειά.

Τώρα που είπα δουλειά, στενοχωρήθηκα βρε Ευμορφία μου με τον άντρα σου, αλλά όπως λες κι εσύ τον δουλευταρά τον άνθρωπο μην τον φοβάσαι. Κι εμένα με πήρε το αφεντικό μου και μου ζήτησε να γυρίσω ένα μήνα νωρίτερα γιατί λέει θέλει να διώξει μια κοπέλα λέει. Πολύ στενοχωριέμαι γιατί νιώθω σαν να είμαι η αιτία αν και δεν είναι έτσι.

Βουλα θα μενουμε πολυ κοντα:)Θα εισαι κοντα και στο μαγαζι που δουλευω.Ποτε μετακομιζεις?Να κανονισουμε να βρεθουμε καποια στιγμη.Και με την Ζωη.Στο Ωραιοκαστρο που δουλευετε αν επιτρεπετε?

Τι να κανουμε βρε Βουλα μου.Συμβαινουν αυτα.Στον ιδιωτικο τομεα ποτε δεν εισαι σιγουρος.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Μακμαρακι πολλες προσφορες βλεπω εχεις.

Εγω θα στειλω στην συμπεθερα μου για να δεσει το γλυκο.Πρεπει να την προσεχω μην την ταξει αλλου...Και τι κοριτσι θα παρουμε...μοντελο!Ετσι την θελουμε εμεις την γυναικα.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφες μανούλες!!!!Τί κάνετε;εγω σηκώθηκα νωρίς νωρίς με το αγριμάκι μου!!Εφτιαξα και το μπιφτεκάκι μου για τη δίαιτα να δούμε θα χάσω κανένα κιλό ή τζάμπα έχω ταράξει τον κιμά!!!!!χαχα!

Δεν πρόλαβα να τα διαβάσω όλα αναλυτικά αλλά απ'ότι είδα καλά κρατά ο χορός με τις πεθερές!!!Εμένα ευτυχώς είναι πολύ καλή και δε μ'ενοχλεί καθόλου!!!Μόνο που μένει πιο μακρυά και κάθε βδομάδα θέλω δε θέλω πρέπει να της τον πηγαίνω για να την μαθαίνει κίολας!!

Κοριτσάκια περαστικά στα μωράκια σας και χρόνια πολλά σε όσα γιορτάζουν!!!

Συγνώμη που δεν λέω ξεχωριστά σε μια μια αλλά με το θηρίο δεν μπορώ να τα διαβάσω όλα αναλυτικα!!

Θα σας πω τι έκανα χτες!!!Πήγα στο σουπερ μαρκετ και πήρα νουλακ, ναν2 σε υγρή μορφη και νεστλακ 1!!!Θα ρωτήσω τον παιδίατρο αν μ'αφήνει να του το δίνω γιατί 2 γεύματα που δοκίμασα τα ήπιε μονορούφι!Λέτε να σωθώ?Εχω γίνει μανιακή με τα γάλατα!!Προς αναζήτηση του τέλειου!!!Αντε να δούμε αν ψηλώσαμε!!!!

Αν καμιά έρθει προς το αττικό ζωολογικό πάρκο πείτε μου!!Μένω πολύ κοντά!!:lol::lol:

O40a.jpgO40ap3.png

Καλημέρα σας!!!

πωπω τι σκόνη είναι αυτή έξω???? ο Ταύγετος απέναντι δε φαίνεται!

Πήγαμε χτες στον παιδίατρο. Είμαστε 5,5 κιλά περίπου (αδυνατούλες αλλά δεν ανησυχεί ο γιατρός αφού παίρνει συνέχεια βάρος σχεδόν σταθερά και βγήκαμε από το μαιευτήριο και 2600 και πίνει μόνο δικό μου) αλλά είπε ότι δεν χρειάζεται να πάρουμε συμπλήρωμα. Πήραμε 4 πόντους από την προηγούμενη επίσκεψη πριν 2 μήνες και είμαστε 64 πόντους.Σταματάμε την αποστείρωση και ξεκινάμε σούπες.

Μπράβο η κοπελάρα σου! μια χαρά είναι! Το ζητούμενο είναι στους 6 μήνες να έχει διπλασιάσει το βάρος γέννησης και η μικρή σου το έχει κάνει και με το παραπάνω!!!

άντε καλά φαγοπότια τώρα με τις σούπες!

Επιτελους γυρισε και μενα απο ανασκελα μπρουμυτα...Τις περισσοτερες φορες σκονταφτει στο χερι, αλλες ομως γυριζει κανονικα..

Τα μάτια σου 1014 πλέον!!! εμένα κάνει συνέχεια βαρελάκια και δεν τολμάω να την αφήσω πουθενά μόνη της!

όταν την αφήνω στην κουβερτούλα που της έχω στρώσει στο χαλί, αν λείψω για μισό λεπτό τη βρίσκω 2 μέτρα πιο πέρα!!!

Σοφία , όλα καλά με τη μικρούλα, ίσως το έχεις ξαναπεί sorry αλλά δεν το θυμάμαι πως δημιουργήθηκε η ραγαδουλα ?

Δεν ξέρουμε πως δημιουργήθηκε Κατερινάκι...δεν είναι κάτι σπάνιο ωστόσο...απλά το να δεις αίμα στα κακά όσο να'ναι είναι αγχωτικό!

θα μας τα εξηγήσει αναλυτικά η γιατρός τη Δευτέρα που θα πάμε για τα εμβόλια...

Μαριάνθη μακάρι να σου επιτρέψει ο γιατρός να του το δίνεις αφού το πίνει μονορούφι το παιδάκι σου!

εεεεεειιιιιιιι!!!!!!! τσουρέκια διαβάζω! θέλω κι εγώ!!! τον Τερκενλή μόνο ακουστά τον έχω...είναι αλήθεια οτι έχει ανοίξει παράρτημα στην Αθήνα?

Η άλλη Μαριάνθη που είναι?? εξαφανίστηκε!!!

Τουλάχιστον ας είναι ο λόγος που εξαφανίστηκε οτι έχει πήξει στη δουλειά!!!

Σας φιλώ!

σήμερα το πρόγραμμα έχει βόλτες και επισκέψεις!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα...Μολις τσακισα 3 φετες με μελι και βουτυρο...ειμαι γουρουνα, χοντρη...ποτε θα αρχισω διαιτα;;;; Δεν το αποφασιζω...Η μερα σημερα ειναι αισχος, σκονη και πολυ πολυ αερα. 4 τα ξημερωματα ετρεχα σαν την τρελη στο μπαλκονι να μαζεψω ολα εκεινα που χτυπουσαν στα καγκελα. Το δωματιο της μπεμπας επαιζε ολοκληρο απο τον αερα, με αποτελεσμα η ενδοσυνεννοηση να χτυπαει συνεχεια. Την πηρα και γω στο κρεβατι μου γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να κοιμηθυομε. Το πρωι με ξυπνησε μιλωντας και τρωγοντας τα δαχτυλακια της...Ειναι το πιο τελειο ξυπνημα!!!!!!!!!!!!!!! Την εχω παει στη μαμα μου να κανω φασινα, αν και με τετοια σκονη, τελοσπαντων πρεπει γιατι θα βρωμισουμε!!!! Γεννησε και η κουμπαρα μας χθες και θα παμε το απογευμα με το Δημητρη να δουμε το μωρακι...Αχ θα μου φανει τοσο δα σε σχεση με τη δικια μου...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Σοφια μια χαρα η μπουμπου...Εγω τα λαχανικα τα κοβω πολυ μικρα κομματια και ετσι σε 10-15 λεπτα ειναι ετοιμα. Το κρεας πολυ μου φαινεται αλλα η καθε γιατρος εχει τα δικα της. Εμενα μου ειπε περιπου 50 γρ ωμο. Το φτιαχνω για 2 μερες και το βαζω στο ψυγειο. Τα λαχανικα τα βραζω καθε μερα, το κρεας καθε 2. Αν και μου ειπε και τα λαχανικα να τα ψηνω για 2 μερες εγω νομιζω οτι χανουν ετσι τα συστατικα τους και τα βραζω καθε μερα. Ουτως η αλλως 10 λεπτα θελουν, αν εχει βρασει τοι κρεας. Αυτα...Περαστικα στον πυρετουλη σας...

Σ' ευχαριστούμε πολύ και για τις χρήσιμες οδηγίες και για τις ευχές! Το ζουμί από τα λαχανικά το πετάς, έτσι; Δηλαδή τα σουρώνεις πριν τα αλέσεις; Το κρέας το βράζεις χωριστά; Πόση ώρα περίπου;;;

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Hello !!! Πως είστε ?

Σοφια 2 , σχετικά με τα λαχανικά δες τα με ένα πιρούνι όταν έχουν μαλακώσει αρκετά θα είναι οκ, τώρα για το κρέας εμάς μας είπε 50γρ (ωμό) και να το αυξήσουμε σε 80-100γρ (κάθε παιδίατρος τα δικά του) Φαγητό για 2 μέρες κ μετά συντήρηση , εύχομαι να της έχει ήδη πέσει ο πυρετός , περαστικουλια !

Σ' ευχαριστώ πολύ! Έπεσε επιτέλους την νύχτα και σταματήσαμε το depon. 24 ώρες κράτησε περίπου.

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Γεια σας κοριτσια!!!

Προσπαθησα να σας διαβασω, αλλα λιγα πραγματα θυμαμαι!!

Σοφακι χρονια πολλα στην Κατερινουλα μας!! 3 μερες μετα βεβαια αλλα....

Γιωτουλα περαστικα σου κοπελα μου!!!

Σοφια -fairy δεν καταλαβα εσυ αρρωστησες η συμβαινει κατι με τη μικρη???

Ζωητσα μου τι εχεις κ εισαι στεναχωρημενη???

Χαιρετω κ ολες τις υπολοιπες κοπελες!! Αχ βρε κοριτσια, παλι δεν μπορεσα να κατσω να τα πουμε! Γυρναω πισω να σας διαβασω, κ περναει η ωρα κ μετα πρεπει να φυγω!! Ε την επομενη φορα δε σας διαβαζω κ εγω, μπας κ τα πουμε λιγακι!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...