Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σβήνε Αννούλα!!! ο διάολος έχει πολλά ποδάρια!

Εγώ αντί για τον άντρα μου πιο πολύ θα έπρεπε να ανησυχώ για την πεθερά μου που ψαχουλεύει συνέχεια το ίντερνετ!!! λέτε να με έχει εντοπίσει και να διαβάζει τι γράφω?????? χαχαχαχα!!!

Πήγε ο άντρας μου και με πήρε τηλ!

Ευτυχώς δεν είναι τίποτα και αυτό που βρέθηκε δεν είναι άξιο λόγου!

οπότε το αιματάκι μάλλον οφείλεται στη ραγαδούλα που έχει στον πωπό της!

Θα μας τα πει πιο αναλυτικά τη Δευτέρα που έχουμε εμβόλια....2 κιόλας!!! πάλι θα σπείρει τον πανικό η μπέμπα!

Και εμένα η πεθερά μου ψαχουλεύει το ίντερνετ και τις προάλλες που κάτι λέγαμε και της ανέφερα το parents για να το πει σε μια έγκυο μου είπε ότι το ξέρει!!!!! Να τρομοκρατηθώ;; Ελπίζω να μην έχει εντοπίσει και το καφέ...Χαχαχα!

Είδες; Άδικα ο πανικός, μια χαρά θα είναι όλα! Δώστης κι ένα φιλάκι στον πωπουδάκο από μένα!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εμένα η πεθερά μου ψαχουλεύει το ίντερνετ και τις προάλλες που κάτι λέγαμε και της ανέφερα το parents για να το πει σε μια έγκυο μου είπε ότι το ξέρει!!!!! Να τρομοκρατηθώ;; Ελπίζω να μην έχει εντοπίσει και το καφέ...Χαχαχα!

Είδες; Άδικα ο πανικός, μια χαρά θα είναι όλα! Δώστης κι ένα φιλάκι στον πωπουδάκο από μένα!

η πεθερα χακερ! δεν το πιστευω!!!!!!

Α και το αλλο. Χθες ηρθαν εντελως απροειδοποιητα. Ημουν με την μπεμπα στον καναπε και μαλιστα επειδη μου λερωσε την πυτζαμα με φαγητο την ειχα μολις βγαλει και μεχρι να κανω το ενα και το αλλο δεν ειχα ακομη προλαβει να βαλω το παντελονι και να τους. Εγω με το βρακι και χωρις σουτιεν (δε φοραω μεσα στο σπιτι γιατι δεν το μπορω). Ε αργησα φυσικα να ανοιξω μεχρι να ντυθω, ετρεχα πανικοβλητη και η μπεμπα στον καναπε αρχισε να κλαιει μονη. Ε φαγωθηκαν μολις ανοιξα, γιατι εκλαιγε το μωρο, γιατι αργησα να ανοιξω...ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!

Χαχαχα! Εγώ πάλι δεν μασάω. Ήρθε σήμερα ο πατέρας μου να την δει για 10 λεπτά μετά από 3-4 μέρες γιατί είναι κοντά η δουλειά του και εγώ έβγαζα γάλα με το θήλαστρο. Τα μάζεψα και του άνοιξα και του λέω: "Καλά, δεν έχουμε πει να παίρνετε ένα τηλέφωνο πρώτα; Έβγαζα γάλα με το θήλαστρο και με πέτυχες με το βυζί στο χέρι και καλωδιωμένη έτρεχα να ανοίξω! Μετά τον έβαλα να κάτσει με την μικρή να την προσέχει και πήγα μέσα να βγάλω το υπόλοιπο "μην σταματήσει η ροή". Όταν επέστρεψα έπρεπε να φύγει. Που θα πάει, θα βάλουν μυαλό...θα τους στρώσουμε!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

ευμορφια μου δεν θυμαμαι αν σου απαντησα στο αν ξερω από Θεσσαλονίκη! σπουδασα εκει για 4 υπεροχα χρονια, τα καλυτερα της ζωής μου!!!!!!! εμενα Β.Ολγας με Μπότσαρη. την λατρευω την πόλη σας!

Ζωούλα εσυ που μενεις;

Δεν σας είπα τελικά γιατί ήμουν χάλια τις προάλλες που σας έκανα τα παράπονα. Μια παρέα συναδέλφων περίπου στην ηλικία μου που κάνουμε χρόνια παρέα και τα κανονίζουμε όλα μαζί, πήγαν εκδρομή το 3ήμερο στην Ραψάνη και δεν μας είπαν τίποτα! Πήρα τηλέφωνο ένα από τα παιδιά 2 μέρες μετά και μου το είπε και λέει ότι δεν μας το είπαν γιατί υπέθεσαν ότι δεν θα μπορούσαμε να πάμε τώρα με το μώρο...

Κοινώς μας έχουν ξεγραμμένους! Μήπως πρέπει να τους ξεγράψω κι εγώ;;;

Τα έχω πάρει...και γνωριζόμαστε 6 χρόνια! Και έχουμε πάει ένα σωρό εκδρομές και εξόδους όλοι μαζί! Και ποτέ δεν είπα όχι σε πρόταση λόγω του παιδιού για να υποθέσουν κάτι τέτοιο. Βέβαια όλοι είναι ανύπαντροι και χωρίς παιδιά...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Πήγαμε χτες στον παιδίατρο. Είμαστε 5,5 κιλά περίπου (αδυνατούλες αλλά δεν ανησυχεί ο γιατρός αφού παίρνει συνέχεια βάρος σχεδόν σταθερά και βγήκαμε από το μαιευτήριο και 2600 και πίνει μόνο δικό μου) αλλά είπε ότι δεν χρειάζεται να πάρουμε συμπλήρωμα. Πήραμε 4 πόντους από την προηγούμενη επίσκεψη πριν 2 μήνες και είμαστε 64 πόντους.Σταματάμε την αποστείρωση και ξεκινάμε σούπες. Στην αρχή μόνο λαχανικά (πατάτα, καρότο, κολοκυθάκι) και μετά και κρέας (μια μοσχάρι, μια κοτόπουλο). Αλήθεια πόση ώρα τα βράζετε τα λαχανικά;;; Ρε κορίτσια, μου είπε να ξεκινήσω με 80-100 γραμ. κρέας και να το φτάσω 150΄(ζυγισμένο ωμό εννοείται), πολύ δεν είναι;;; Φαγητό φτιάχνετε για 2 μέρες και το βάζετε στην συντήρηση; Κάναμε τα εμβόλιά μας και ανεβάσαμε κι έναν ωραίο πυρετό τη νύχτα και δεν πολυκοιμήθηκα. Της έβαζα το θερμόμετρο-πιπίλα κι έφτασε μέχρι 39,3 το πουλάκι μου...Της τον ρίχνω με depon σιρόπι παιδικό κάθε 4 ώρες όπως μου είπε ο γιατρός μέχρι να της φύγει. Ακόμα τίποτα. Πάω να την θηλάσω και ίσως τα ξαναπούμε. Φιλάκια πολλά σε όλες και στα μωράκια σας!!!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Πήγαμε χτες στον παιδίατρο. Είμαστε 5,5 κιλά περίπου (αδυνατούλες αλλά δεν ανησυχεί ο γιατρός αφού παίρνει συνέχεια βάρος σχεδόν σταθερά και βγήκαμε από το μαιευτήριο και 2600 και πίνει μόνο δικό μου) αλλά είπε ότι δεν χρειάζεται να πάρουμε συμπλήρωμα. Πήραμε 4 πόντους από την προηγούμενη επίσκεψη πριν 2 μήνες και είμαστε 64 πόντους.Σταματάμε την αποστείρωση και ξεκινάμε σούπες. Στην αρχή μόνο λαχανικά (πατάτα, καρότο, κολοκυθάκι) και μετά και κρέας (μια μοσχάρι, μια κοτόπουλο). Αλήθεια πόση ώρα τα βράζετε τα λαχανικά;;; Ρε κορίτσια, μου είπε να ξεκινήσω με 80-100 γραμ. κρέας και να το φτάσω 150΄(ζυγισμένο ωμό εννοείται), πολύ δεν είναι;;; Φαγητό φτιάχνετε για 2 μέρες και το βάζετε στην συντήρηση; Κάναμε τα εμβόλιά μας και ανεβάσαμε κι έναν ωραίο πυρετό τη νύχτα και δεν πολυκοιμήθηκα. Της έβαζα το θερμόμετρο-πιπίλα κι έφτασε μέχρι 39,3 το πουλάκι μου...Της τον ρίχνω με depon σιρόπι παιδικό κάθε 4 ώρες όπως μου είπε ο γιατρός μέχρι να της φύγει. Ακόμα τίποτα. Πάω να την θηλάσω και ίσως τα ξαναπούμε. Φιλάκια πολλά σε όλες και στα μωράκια σας!!!

Σοφια μια χαρα η μπουμπου...Εγω τα λαχανικα τα κοβω πολυ μικρα κομματια και ετσι σε 10-15 λεπτα ειναι ετοιμα. Το κρεας πολυ μου φαινεται αλλα η καθε γιατρος εχει τα δικα της. Εμενα μου ειπε περιπου 50 γρ ωμο. Το φτιαχνω για 2 μερες και το βαζω στο ψυγειο. Τα λαχανικα τα βραζω καθε μερα, το κρεας καθε 2. Αν και μου ειπε και τα λαχανικα να τα ψηνω για 2 μερες εγω νομιζω οτι χανουν ετσι τα συστατικα τους και τα βραζω καθε μερα. Ουτως η αλλως 10 λεπτα θελουν, αν εχει βρασει τοι κρεας. Αυτα...Περαστικα στον πυρετουλη σας...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Hello !!! Πως είστε ?

Σας διάβασα πολύ γρήγορα και απαντώ ότι θυμάμαι ..

Ζωή πως είναι το μικρούλι σου ? Ξαναέκανε εμετό ?

Ευμο, μεγεια το καθισματακι, το ίδιο έχουμε !

Σοφία , όλα καλά με τη μικρούλα, ίσως το έχεις ξαναπεί sorry αλλά δεν το θυμάμαι πως δημιουργήθηκε η ραγαδουλα ?

Σοφια 2 , σχετικά με τα λαχανικά δες τα με ένα πιρούνι όταν έχουν μαλακώσει αρκετά θα είναι οκ, τώρα για το κρέας εμάς μας είπε 50γρ (ωμό) και να το αυξήσουμε σε 80-100γρ (κάθε παιδίατρος τα δικά του) Φαγητό για 2 μέρες κ μετά συντήρηση , εύχομαι να της έχει ήδη πέσει ο πυρετός , περαστικουλια !

Να σας πω κ εγώ μια ωραία ιστορία με τη πεθερά μου ? (μια από τις πολλές ) Καταρχήν μένει πολύ κοντά…και βλέπει αν τα αυτοκίνητα μας είναι σπίτι η όχι ! Πριν κανα 2-3 εβδομάδες όταν είχε το πολύ κρύο , ένα απόγευμα κανονίσαμε να πάμε σε κάτι φίλους , δεν κάτσαμε πολύ επιστρέψαμε και σε καμιά ώρα τσουπ να τη … ήταν η ώρα να αλλάξω το μωρό και έρχεται μαζί μου , μιλαει στο μικρό και του λέει « πήγατε καμιά βολτουλα ?» κ απανταει μόνη της «ε που να πηγαίνατε με αυτό το κρύο ?» εγώ το πιάνω το υπονοούμενο και καλά για πες που πήγατε , τη πάπια εγώ.. οπότε δεν άντεξε , έβλεπε που δεν απαντούσα κ λέει «είδα ότι έλειπε το αυτοκίνητο, πήγατε βόλτα ?» λέω ναι βγήκαμε κ τίποτα παραπάνω , σίγουρα θα έλιωσε να μάθει που πως γιατί αλλά σφίγγα εγώ , δεν της έκανα τη χάρη , είμαι σίγουρη ότι εκείνο το βράδυ θα λύσσαξε :lol::lol::lol::lol:

XwAPp3.png

Σοφία μου αυτό με τους άτεκνους φίλους συμβαίνει..δεν είναι ότι σε έγραψαν αλλά αλλάζουν οι προτεραιότητες μας και όσοι δεν έχουν παιδιά το βλέπουν αυτό.μπορεί να σε είχαν πάρει τηλ για καφέ καμια δυο φορές και να τους είπες ότι δεν μπορείς λόγω του παιδιού οπότε και τώρα θα υπέθεσαν ότι δεν μπορείτε να πάτε διακοπές μαζί τους. Δεν το έκαναν επίτηδες..δως τους μια ευκαιρία..η μπουμπούκα μια χαρά!! μπράβο που ο γιατρός σου δν μίλησε για συμπλήρωμα! κι εμείς περίπου στη δικιά σας κατηγορία βρικόμαστε! δεν έχουμε φτάσει τα 6 κιλά!!

Κατερινάκι αυτό που μου λες δεν μου κάνει καμμία εντύπωση!! το κάνω κάθε μέρα στη πεθερά μου!χι,χι! Αυτή μου λέει:το μεσημέρι ο ευθύμης είχε πάει το αυτοκίνητο στο συνεργείο;; όχι λέω εγώ.γιατί ρωτάς;; έλειπε το αμάξι λέει η κυρία. α! λέω εγώ, ναι, λείπαμε. και ΤΕΛΟΣ. και μετά τη βλέπεις ότι τρώγεται να μάθει!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Ααα! επίσης σοφάκι εγώ ακόμη δεν ξέρω από στέρεες αλλά μήπως ο γιατρός σου είπε παραπάνω κρεατάκι γιατί το έχει ανάγκη η μικρούλα;;; μπορεί να λέω βλακείες αλλά φαντάζομαι ότι κάθε παιδάκι έχει τις δικές του ανάγκες στο φαγητό. κι εμένα που η δικιά μου είναι κατηγορία φτερου φανταζομαι ότι μπορεί να χρειαστει να τρώει λίγο παραπάνω..αλλά ξαναλέω ότι δεν ξέρω και υποθέτω γιατί ακόμη δεν μιλήσαμε για στέρεες με το γιατρούλη μας!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο μικρός κοιμάται, ο μεγάλος λείπει κι εγώ μπήκα επιτέλους, να δω τι κάνετε. Εμείς πολύ καλά.

Ζωή τι κάνει ο παίδαρος; όλα καλά; κι εμένα στο παρελθόν είχε βγάλει μια κίτρινη γουλιά, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ αν τότε κοντά είχαμε κάνει αυτό το εμβόλιο. Στις 3 του Μάρτη αυτό θα ξανακάνουμε.

Σοφία στενοχωρήθηκα με την εξέταση που είπες, αλλά ευτυχώς όλα καλά. Τρομάζω πολύ με κάτι τέτοια κι εγώ. Εδώ την προηγούμενη βδομάδα που είχε μυξούλες και κόντεψα να τρελαθώ.

Sophia περαστικά στη μπουμπού σου. Τι έγινε με τον πυρετό, έπεσε; Έχει ξανακάνει απ' το ίδιο εμβόλιο; Μωρέ μη στενοχωριέσαι με τους φίλους σου. Λογικό είναι να μη σε πάρουν. Άλλες προτεραιότητες πλέον έχετε εσείς και το καταλαβαίνουν.

Μακ μου τι τσουρεκάκι θες να σου στείλω; αν το ήξερα και απ' το πρωί θα στο είχα στείλει σήμερα που πήγαμε βόλτα Αριστοτέλους και μου σπάσε τη μύτη ο Τερκενλής!!!!!!!!

Όσο για τις πεθερές τι να πω..........Εμένα έρχεται μέρα παρά μέρα και συγχύζομαι μόνο που τη βλέπω. Είναι τόόοοοοοοοοοοοσο υπερπροστατευτική και με εκνευρίζει σε μέγιστο βαθμό. Γιατί κλαίει τώρα, γιατί είναι ανήσυχο, γιατί, γιατί, γιατί;Λες και δεν έχει μεγαλώσει παιδιά.Δε θέλω να τα θυμάμαι και να τα λεώ γιατί μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Λες κι εγώ δεν αγαπάω το παιδί μου!!!!!!! Σε λίγο καιρό θα μετακομίσουμε οπότε πιστεύω δε θα τη βλέπω τόσο συχνά και θα ηρεμήσω.

Παλι ερημιες ρε κοριτσια?

Σοφακι ελπιζω η μικρη σου να ειναι πια καλα και να μην την ταλαιπωρει και αυτη το εμβολιο.....

Μαρακι Διευθυνση θελω και εχουν ερθει.....:P:p

Χαριλαου μενω...

Αληθεια Βουλα εσεις που θα αλλαξετε σπιτι που θα πατε?

Κατα τα αλλα ολα καλα.Ο μικρος δεν εβγαλε αλλο κιτρινο πραγμα αν και απο γουλιες δεν εχουμε παραπονο βγαζουμε συνεχεια....Ρουχα δεν μας εχουν μεινει πια!!!!!!!!!!

Αλλα και οταν ειχε ξανασυμβει δεν εβγαζε καθε μερα μπορει να περνουσε και βδομαδα και μετα να εβαζε αυτο το κιτρινο υγρο...

Αλλα επιτελους μειωσε την γκρινια του.Καλα βεβαια πεθαναμε και στη βολτα ε?Πρωι απογευμα......

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

αντε βρε Ζωούλα που εισαι; χαθηκες, εξαντληθηκες στην βολτα!!!

ευτυχως που το μικρο σου ειναι καλυτερα! ευχαριστω για τα τριγωνα θα σου στειλω δ/νση!

αααα Βουλίτσα και εσενα σε ευχαριστω πολύ. βεβαια το τσουρεκι δεν μου αρεσει ακθολου αλλα μια Κοπενχαγη από τον τερκενλη την τσακιζα πολύ ευχαριστως (ελπιζω να την βγαζει ακόμα :confused:) ααααχ την τσακιζα σαν φοιτητρια!

σε λιγακι παμε τον μικρο για μπανιο. εσεις σε τι φαση ειστε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...