Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πάει ο άντρας μου στο ιατρείο της με τα αποτελέσματα....ελπίζω να την προλάβει εκεί...αλλιώς θα την πάρω...ρε γμτ τι να είναι αυτό τώρα....

Σοφια μου τιποτα δε θα ειναι...Θα σας δωσει κανενα φαρμακακι και θα περασει παιδι μου...Αχ μωρε ηρεμησε και πες μας ε...Το θεμα ειναι απο τι δημιουργηθηκε.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πηγα καροτσαδα με τη μικρη γι αυτο εξαφανιστηκα. Θα κανω edit ο,τι εγραψα για ευνοητους λογους, το λαπτοπ ειναι του αντρα μου, το αφησε σημερα εδω και ειναι επικινδυνο.

σβήνε Αννούλα!!! ο διάολος έχει πολλά ποδάρια!

Εγώ αντί για τον άντρα μου πιο πολύ θα έπρεπε να ανησυχώ για την πεθερά μου που ψαχουλεύει συνέχεια το ίντερνετ!!! λέτε να με έχει εντοπίσει και να διαβάζει τι γράφω?????? χαχαχαχα!!!

Σοφια μου τιποτα δε θα ειναι...Θα σας δωσει κανενα φαρμακακι και θα περασει παιδι μου...Αχ μωρε ηρεμησε και πες μας ε...Το θεμα ειναι απο τι δημιουργηθηκε.

Πήγε ο άντρας μου και με πήρε τηλ!

Ευτυχώς δεν είναι τίποτα και αυτό που βρέθηκε δεν είναι άξιο λόγου!

οπότε το αιματάκι μάλλον οφείλεται στη ραγαδούλα που έχει στον πωπό της!

Θα μας τα πει πιο αναλυτικά τη Δευτέρα που έχουμε εμβόλια....2 κιόλας!!! πάλι θα σπείρει τον πανικό η μπέμπα!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

πάει ο άντρας μου στο ιατρείο της με τα αποτελέσματα....ελπίζω να την προλάβει εκεί...αλλιώς θα την πάρω...ρε γμτ τι να είναι αυτό τώρα....

Σοφακι μου μπορει να μην ειναι και τιποτα!!!!Μην αγχωνεσαι..Εγω πιστευω καποια αλλεργια εχει η μικρουλα...

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

και πολύ καλά κανατε και πηγατε βολτούλα για να αλλαξει η διαθεση και των δυο σας! τωρα οσον αφορα στο μειλ τι να πω.... θα βγαλεις άκρη;:confused:

το πιο πιθανο ειναι να μην βγαλω αλλα θα τοψαξω λιγο ακομα.....

Νομίζεις!!!! εμενα και η Ευμορφια και η Ζωή και η Βούλα (ποια ξεχναω;;;;)ειναι φιλες μου και θα μου τα στειλουν με κουριερ μια κουβεντα να τους πω! ε ε ε ε κοριτσια;;;;;;

Οτι θες Μακμαρακι ετοιμη την εχω την courier περιμενει.....

2370816e60bg6dq14.jpg

εγω δεν θελω με τιποτα τραπεζι. πεταμενα λεφτα. στο προαυλιο της εκκλησιας σκεφτομαι τραπεζια με ζαχαρωτα και αναψυκτικα για τα πιτσιρικακια κυριως αλλά και για τους μεγάλους!

Καλα μακ μηπως να βαλω εσενα να διοργανωσεις την βαφτιση?Ολο τρομερες ιδεες εχεις.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Αχ παραμυθένια μου μπράβο η μπεμπουλίτσα!!! Ευτυχώς το καμαράκι δεν έχει τίποτα!!Πάντα υγεία να έχει το μωράκι..

Αννούλα αν σου πω σκηνικά θα τρελλαθείς..Με έχει εξαντλήσει ψυχολογικά..είναι καλή γυναίκα αλλά αδιάκριτη και πολύ κουραστική..και πρόσεχε σου είπα ότι έρχεται τουλάχιστον 5 φορές 8:00-3:00. Ο υπόλοιπος γύρος επισκέψεων ξεκινάει από τις 6 το απόγευμα όπου φεύγει στις 7;30 για να μας αφήσει να κάνουμε μπάνιο τη μικρή..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Αααααα! Πάλι θα πάμε Αθήνα!!! Πάλι σεμινάριο έχει ο άντρας μου και θα πάμε 27 φλεβάρη και θα γυρίσουμε 4 Μάρτη. και τότε θα ψωνίσω κι εγώ πραγματάκια για να τρώει η μπεμπούλα μου!!!

Θα σε δούμε κι εμείς καθόλου; Από που είπαμε ότι είσαι;Θεσσαλονίκη; Αν νομίζεις ότι θα έχεις έστω λίγο ελεύθερο χρόνο και για μας πες μου να σου στείλω pm το κινητό μου. Που θα μείνεις στην Αθήνα;

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Ωχ!! Σοφάκι μου εγώ το ξέχασα...:-( συγγνώμη... Να χαίρεσαι την ομορφη μπεμπούλα σου!!!!! και γκλίτερ δεν ξέρω να βάζω.....:-(

Δεν πειράζει, και σήμερα το ίδιο είναι! Σ' ευχαριστώ πολύ! Να χαίρεσαι κι εσύ το μπουμπουκάκι σου! Ούτε εγώ ξέρω να βάζω γκλίτερ αλλά που θα μου πάει...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Εμείς τη βάπτιση θα τη κάνουμε μάλλον στις 17 Απρίλη. Εχω ξαναρωτήσει (αλλά δεν μου απαντήσατε γαιδούρες) τραπέζι θα κάνετε;;

Εμείς θα την κάνουμε 16 Μαϊου και έχουμε κλείσει και κέντρο για τραπέζι. Έχω πολύ άγχος γιατί το πήρα πάνω μου και τα κανονίζω όλα μόνη μου για να βγάλω τα αποθημένα του γάμου μου που μου κανόνισαν κάποια πράγματα άλλοι...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Ναι σοφάκι! και σήμερα είναι τέζα ο αντρούλης μου. Είναι μέσα και κοιμάται..Το μωρό φοβάμαι μην κολλήσει μόνο..

Περαστικά σας εύχομαι, αν έχεις καμια μάσκα πρόχειρη πες του να την βάζει όταν πλησιάζει το μωρό.

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Δεν ξέρω τι σημαίνει...ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό...

Έκανα την εξέταση γιατί είχε αίμα στα κακά της...

και πάλι τώρα που έστειλα δείγμα, πάλι βρήκαν ίχνη αίματος, ενώ με το μάτι δε φαινόταν τίποτα...:(

ουφ..........

Ότι κι αν είναι, περαστικά σας! Θα ξέρει ο γιατρός να σου πει τι να κάνεις, θα το έχουν ξανασυναντήσει πολλές φορές φαντάζομαι, προσπάθησε να μην αγχώνεσαι (όσο γίνεται βέβαια...), θα βρεθεί λύση!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

το πιο πιθανο ειναι να μην βγαλω αλλα θα τοψαξω λιγο ακομα.....

Οτι θες Μακμαρακι ετοιμη την εχω την courier περιμενει.....

2370816e60bg6dq14.jpg

Καλα μακ μηπως να βαλω εσενα να διοργανωσεις την βαφτιση?Ολο τρομερες ιδεες εχεις.....

με ενα κουτακι τριγωνα ελλενιδη (οχι μεγαλο) κανω όοοοοτι θες ;)

Ουτε εγω αντεχω Ζωη, αυτο ειναι το θεμα...Κοιτα της τη λεω συνεχεια με ωραιο τροπο αλλα ειναι συνεχεια εδω και αυτο δεν αλλαζει...Δεν την παιρνει να πολυανακατευτει γιατι ξερει οτι ειμαι παραξενη αλλα αυτες οι ερωτησεις με τρελαινουν...Γιατι κλαιει το παιδι;;;; Γιατι το εδειρα πριν λιγο....

Όταν ρωτάνε "Γιατί κλαίει το μωράκι;"...Ο άντρας μου παίρνει ανάποδες στροφές και θέλει να τα σπάσει όλα αλλά συνήθως περιορίζεται σε ένα: "Γιατί είναι μωρό..."!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...