Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   7 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Expand  

Μπορεί να χρειαστείς μια βδομάδα με δέκα μέρες !! Και εγώ είχα βγάλει αρκετά ωάρια και μετά την ωοληψια έκανα δέκατα για μερικές μέρες είχα και αυξημένη crp και χρειάστηκα αντιβίωση αλλά μετά από μια βδομάδα ήμουν πολύ καλά !! Αν οτιδήποτε παρατηρήσεις ‘περίεργο’ να επικοινωνήσεις κατευθείαν με τον γιατρό σου!!! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ Αννουλα και εγω δεν θα αντεχα παντως.Καθως ενα μωρο φερνει πολλες αλλαγες και ειναι λιγες οι ωρες που μπορεις να δεις τον αντρα σου.Επισης υπαρχει και ενα προγραμμα που εφαρμοζεις για το μωρο σου και εγω εκνευριζομαι οταν μου το χαλανε!!!!Παντως εμεις το ειχαμε ξεκαθαρισει απο την αρχη οτι δεν θα μπλεκονται στο πως τον μεγαλωνουμε.Η μαμα μου λιγο δεν της αρεσει βεβαια αλλα ετσι εχεις πιο ησυχο το κεφαλι σου....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και απο μενα!!!Τι καλημερα βεβαια!!χτες ξυπνησε απο τις 10 30(120 γαλα) και μετα 2 και 30(120 γαλα) 5 και 30(120 γαλα) και 7 30!!! Δεν μπορω αλλο!!!Που να δουλευα και πρωι δηλαδη!!!Δεν ξερω τι να κανω για να πιει να χορτασει!!!Αυριο ερχεται ο παιδίατρος να του τα πω μπας και μου βρει καμια λύση!Αλλά τι να μου πει και αυτός!

Στις 2 θα φύγω για μαθήματα!!Εσεις τι κάνετε?Τι ωραία μέρα!!

O40a.jpgO40ap3.png

Ζωή περαστικά στο μπεμπάκι σου!Και εμένα ο παιδίατρος είναι της άποψης οτι τα εμβόλια πρέπει να γίνονατι ένα ένα και όχι όλα μαζί για να μην προκαλούν αντιδράσεις στα παιδιά!΄Περαστικά σας πάντως!

Τί βάφτιση μου λέτε;Τί δεξίωση;Πού να τα βρούμε;Κάτι έξω από την εκκλησία και πολύ μας είναι αν το κανονίσω επιτέλους!!

O40a.jpgO40ap3.png

πάλι εδώ!!! Αννούλα μου μη μιλάς καθόλου! Μένω μια πόρτα με τη πεθερά μου και δεν είναι υπερβολή αν σου πω ότι 8:00-3:00 μου χτυπάει τη πόρτα τουλάχιστον 5 φορές.. Με έχει φτάσει στα όριά μου.. δεν προλαβαίνω ούτε να κάτσω να ξεκουραστώ λίγο γιατί θα μου χτυπήσει τη πόρτα! Παραμυθένια και αννούλα τι ωραία που θα είναι και τα 2 μυστήρια μαζί!!! Κι εμείς κορίτσια ήμασταν στο να μην κάνουμε τραπέζι αλλά χθες πήγαμε σε ένα πολύ ωραίο μαγαζί στη παραλία του ορνού που είναι πολύ όμορφο,ρομαντικούλι ,με πολύ νόστιμο φαγητό και μαζεύει κουλτουριάρη κοσμο (όχι τους γνωστούς ψωνάρες της μυκόνου) και τι μας είπε;;; Αν κάνουμε τη βάφτιση Σάββατο μεσημέρι θα μας πάρει 20 ευρώ το άτομο( βασικά μας είπε 25 αλλά με παζάρι το κατεβασαμε) ενώ αν είναι βράδυ ή κυριακή μεσημέρι θα μας πάρει 40 ευρώ το άτομο..Έτσι σκεφτήκαμε να κάνουμε τραπέζι!! Ουτως η άλλως 70-100 άτομα θα είμαστε!! Το καταχάρηκα!! Γιατί είμαστε σε φάση οικοδομής και δεν μας παίρνει για παραπάνω!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

evmo είπε:
Στην Πολιχνη μενω.Ξερεις απο Θεσ/νικη?

Καλημέρα! τρεχω από το πρωι σαν τον Βεγγο και μολις μπηκα στο γραφειο αλλα ξαναφευγω. πρεπει να παω νωριτερα στο σπιτι γιατι η μαμα μου εχει καποια δουλεια και θα φυγει! λοιπόν απάντω στα εξης:

zoi_m είπε:

Εμεις παντως πηγαμε βολτα για καφε πρωι πρωι!!!!!Ομικρος φαινεται να ειναι καλυτερα!!

Εγω παντως εστειλα μαιλ στην εταιρεια.

και πολύ καλά κανατε και πηγατε βολτούλα για να αλλαξει η διαθεση και των δυο σας! τωρα οσον αφορα στο μειλ τι να πω.... θα βγαλεις άκρη;:confused:

genuine είπε:
Καλημέρα!!! Παραμυθένια μου καλό σίδερο!!

αφήστε κάτω τα τσουρέκια και τα τρίγωνα γιατί είναι δικά μου!!! Εγώ συμπεθέριασα με την ευμορφία και θα τα φάω όλα εγώ!!! QUOTE]

Νομίζεις!!!! εμενα και η Ευμορφια και η Ζωή και η Βούλα (ποια ξεχναω;;;;)ειναι φιλες μου και θα μου τα στειλουν με κουριερ μια κουβεντα να τους πω! ε ε ε ε κοριτσια;;;;;; σχετικα με το αυτοανοσο παντως και εγω όταν ήμου 6 ετων και για αρκετα χρονια μετα παρουσιασα ρευματοειδή αρθριτιδα παιδική. επινα 3 χρονια ασπιρίνη για 3 φορες την ημερα!!!! αυτου του τυπου η αρθριτιδα επηρεαζει τα παιδιά (κυριως τα κοριτσια) και εξαφανιζεται στην εφηβεια περιπου :rolleyes:

genuine είπε:
Εμείς τη βάπτιση θα τη κάνουμε μάλλον στις 17 Απρίλη. Εχω ξαναρωτήσει (αλλά δεν μου απαντήσατε γαιδούρες) τραπέζι θα κάνετε;;

εγω δεν θελω με τιποτα τραπεζι. πεταμενα λεφτα. στο προαυλιο της εκκλησιας σκεφτομαι τραπεζια με ζαχαρωτα και αναψυκτικα για τα πιτσιρικακια κυριως αλλά και για τους μεγάλους!

gemab είπε:
Καλημερα και απο μενα!!!Τι καλημερα βεβαια!!χτες ξυπνησε απο τις 10 30(120 γαλα) και μετα 2 και 30(120 γαλα) 5 και 30(120 γαλα) και 7 30!!! Δεν μπορω αλλο!!!Που να δουλευα και πρωι δηλαδη!!!Δεν ξερω τι να κανω για να πιει να χορτασει!!!Αυριο ερχεται ο παιδίατρος να του τα πω μπας και μου βρει καμια λύση!Αλλά τι να μου πει και αυτός!

Στις 2 θα φύγω για μαθήματα!!Εσεις τι κάνετε?Τι ωραία μέρα!!

χμμμμ όντως δεν χορταινει γι αυτο και σου ξυπναει. θα σε συμβουλευα να αυξησεις την δοση αλλά μάλλον θα το πεταξεις το επιπλεον και ετσι....:-( βρε μηπως δεν του αρεσει η γευση του γαλακτος; δεν δοκιμαζετε κανενα άλλο; ίσως αν του προσθετες μεσα λίγο ρυζαλευρο για να "τον κραταει";;;;;

Μακμαρακι εχω αλλάξει όοοοολα τα γάλατα της αγοράς!Κάθε φορά ελπίζω οτι θα το πιεί όοοοολο!Θα ήθελα να δίνω το βιολογικό της Φρεζυντερμ που είναι κορυφαίο αλλά όλο το αλλάζω γιατί ψάχνω κάτι που θα τον συγκλονίσει!!Εχω βάλει και ρυζάλευρο αλλά δεν έχει καμία διαφορά!Τώρα του το δίνω σαν κρέμα!Μια βδομάδα μόνο κοιμήθηκε σερι μέχρι τις 7-8 μετά το άλλαξε χωρίς να του αλλάξω τίποτα!!Τώρα είδα τα έτοιμα σε υγρή μορφή ναν 2 θα του το πάρω μπας και αλλάξει τίποτα!!!Ελεος!!Εχω έναν πονοκέφαλο τεράστιο!!!!!!:mad::mad:

O40a.jpgO40ap3.png

πωπω κορίτσια έχω πολύ άγχος...

βγήκε η καλλιέργεια απο τα κακά της μπέμπας και βρέθηκαν μύκητες...

άντε να δω τι θα πει η παιδίατρος...τα'χω παίξει...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

fairytale είπε:
πωπω κορίτσια έχω πολύ άγχος...

βγήκε η καλλιέργεια απο τα κακά της μπέμπας και βρέθηκαν μύκητες...

άντε να δω τι θα πει η παιδίατρος...τα'χω παίξει...

Που σημαινει τι;;; Γιατι εκανες την εξεταση Σοφια;;; Εχω χασει κατι;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

genuine είπε:
πάλι εδώ!!! Αννούλα μου μη μιλάς καθόλου! Μένω μια πόρτα με τη πεθερά μου και δεν είναι υπερβολή αν σου πω ότι 8:00-3:00 μου χτυπάει τη πόρτα τουλάχιστον 5 φορές.. Με έχει φτάσει στα όριά μου.. δεν προλαβαίνω ούτε να κάτσω να ξεκουραστώ λίγο γιατί θα μου χτυπήσει τη πόρτα! Παραμυθένια και αννούλα τι ωραία που θα είναι και τα 2 μυστήρια μαζί!!! Κι εμείς κορίτσια ήμασταν στο να μην κάνουμε τραπέζι αλλά χθες πήγαμε σε ένα πολύ ωραίο μαγαζί στη παραλία του ορνού που είναι πολύ όμορφο,ρομαντικούλι ,με πολύ νόστιμο φαγητό και μαζεύει κουλτουριάρη κοσμο (όχι τους γνωστούς ψωνάρες της μυκόνου) και τι μας είπε;;; Αν κάνουμε τη βάφτιση Σάββατο μεσημέρι θα μας πάρει 20 ευρώ το άτομο( βασικά μας είπε 25 αλλά με παζάρι το κατεβασαμε) ενώ αν είναι βράδυ ή κυριακή μεσημέρι θα μας πάρει 40 ευρώ το άτομο..Έτσι σκεφτήκαμε να κάνουμε τραπέζι!! Ουτως η άλλως 70-100 άτομα θα είμαστε!! Το καταχάρηκα!! Γιατί είμαστε σε φάση οικοδομής και δεν μας παίρνει για παραπάνω!

Εσυ εισαι πιο ΕΛΕΟΣ απο μενα...Πως αντεχεις;;;; Παντως αυτο με τη βαπτιση τελεια ιδεα και οικονομικη...Με το καλο!!!!

ovvZp2.png

Anna1979 είπε:
Που σημαινει τι;;; Γιατι εκανες την εξεταση Σοφια;;; Εχω χασει κατι;;;

Δεν ξέρω τι σημαίνει...ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό...

Έκανα την εξέταση γιατί είχε αίμα στα κακά της...

και πάλι τώρα που έστειλα δείγμα, πάλι βρήκαν ίχνη αίματος, ενώ με το μάτι δε φαινόταν τίποτα...:(

ουφ..........

M1XEp3.png

D0MBp3.png

fairytale είπε:
Δεν ξέρω τι σημαίνει...ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό...

Έκανα την εξέταση γιατί είχε αίμα στα κακά της...

και πάλι τώρα που έστειλα δείγμα, πάλι βρήκαν ίχνη αίματος, ενώ με το μάτι δε φαινόταν τίποτα...:(

ουφ..........

Μην αγχωνεσαι...Παρε τη γιατρο και ρωτα αμεσα...Και ενημερωσε μας...

ovvZp2.png

όσο διαβάζω για τις επισκέψεις απο πεθερικά, τόσο καλύτερα μου φαίνεται που η πεθερά μου έίναι τρελή και δεν την έχω μέσα στα πόδια μου!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Anna1979 είπε:
Μην αγχωνεσαι...Παρε τη γιατρο και ρωτα αμεσα...Και ενημερωσε μας...

πάει ο άντρας μου στο ιατρείο της με τα αποτελέσματα....ελπίζω να την προλάβει εκεί...αλλιώς θα την πάρω...ρε γμτ τι να είναι αυτό τώρα....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...