Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

συνεχιζονται. ΄Και το πουλάκι μου χθες όταν με έπιασαν σπασμοι και ήρθε ο γιατρος με κοιταζε παραπονεμενο.κλεινει το pc

Περαστικούλια σου!!! Τι έπαθες παιδί μου και σε ξετίναξε έτσι; Γαστρεντερίτιδα;;;

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα αννούλα!! Εδώ έχει ήλιο και καθόλου αέρα αλλά έχει και αυτή τη σκόνη από την Αφρική. Ούτε η Τηνος δεν φαίνεται..χάλια είναι..

Το ακουσα στην τv οτι θα εχει αυτη τη σκονη, και μας εδω συνηθως μας επισκεπτεται, αλλα τι να σου πω ειναι απλα τελεια η ατμοσφαιρα, σαν Απριλης...Χθες ειχαμε νοτια με αυτη την αποπνικτικη σκονη-ζεστη αλλα σημερα καμια σχεση...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Γιουβαρλακια με τετοιο καιρο???

μου τα ζήτησε ο σύζυγος οπότε...θα σκάσουμε λίγο αλλά δεν πειράζει!!!

Άσχετο: Τα μωράκια σας κάθονται στον κωλάκο τους;;;;; εμένα μόλις τη βάζω, κουτρουβαλάει σαν τα γιουβαρελάκια της παραμυθένιας!!

μωρέ δεν κάθεται η ζουζούνα μου....τη βάζω να κάτσει και πέφτει σε slow motion μπροστά και γελάει!!!

Εμείς τη βάπτιση θα τη κάνουμε μάλλον στις 17 Απρίλη. Εχω ξαναρωτήσει (αλλά δεν μου απαντήσατε γαιδούρες) τραπέζι θα κάνετε;;

Εμείς επειδή θα είναι γάμος+βάπτιση μαζί (αν αξιωθώ φυσικά να κλείσω ημερομηνία, κέντρο,εκκλησία,κάτι τελοσπάντων!) θα κάνουμε και τραπέζι.

Πάντως το θεωρώ σημαδιακό...χθες που το πήρα απόφαση να πάρω τηλ σε ένα μαγαζί που με ενδιαφέρει για το τραπέζι, νέκρωσαν τα κινητά για 2 ώρες!!! χαχαχαχαχα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ζωίτσα τι είναι πάλι αυτό;;; Πάντως εμείς γι αυτό σταματήσαμε τα εμβόλια! (μόνο 1 κάναμε) Συζητήσαμε και με τον ομοιοπαθητικό και με το συμβατικό γιατρο και συμφώνησαν ότι είναι καλύτερα ΄να γίνουν από το χρόνο και μετά και πιο απλοποιημένα (όχι εξαπλά,πενταπλά κτλ) . Μετά το χρόνο το ανοσοποιητικό του παιδιού είναι πιο ολοκληρωμένο και ελαχιστοποιούνται οι παρενεργειες. Επίσης μας είπε (ο συμβατικός παιδίατρος) και το εξής: Ακόμη και αν το εμβολιάσεις πριν τον πρώτο χρόνο αν (Θεός φυλάξει) πάθει κάτι το μωρό πχ 6 μηνών από τη στιγμή που δεν έχει ολοκληρώσει τις δόσεις δεν είναι προστατευμένο. Επίσης μας είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσει κάτι (δεν εννοώ απλή γρίπη αλλά ασθένειες για τις οποίες εμβολιάζονται τα μωρά) μέχρι ενός έτους ακόμη και αν έρχεται σε επαφή με παιδάκια που πάνε σε παιδικό γιατί όοοοοολα τα άλλα παιδάκια (εδώ στο νησί) είναι εμβολιασμένα. Ακόμη στο τέλος του βιβλιαρίου υπάρχει προγραμματισμός για εμβολιασμο σε παιδάκια πάνω από 1 έτους. Αυτάαααααααα! Φυσικά το τι θεωρεί ο καθένας καλυτερο για το παιδί του είναι κάτι πολύ προσωπικό. Κι εμείς αυτή τη στιγμή ρίσκο παίρνουμε όπως ρίσκο παίρνουν και οι γονείς που εμβολιάζουν τα παιδιά τους. Ο καθένας κρίνει και πράτει αυτό που θεωρεί σωστό. Ο θεός να φυλάει τα παιδάκια όλου του κόσμου και να μην έχουν ούτε παρενέργειες, ούτε αρρώστιες , ούτε τίποτα..Εμείς έτσι αποφασίσαμε γιατί έχουμε και άμεσο ιστορικό με αυτοάνοσο νόσημα..

Γιωτα μου ειλικρινα ειχα τιςεπιφυλαξεις μου με αυτο τοεμβολιο γιατι τα ιδια μουεκανε και με τν πρωτη δωση...Απλα τοτε δεν ημουν σιγουρη οτι εφταιγε αυτο....Καλα θα κανετε να αρχισετε τα εμβολια στονπρωτο χρονο.Επιλογη σας ειναι και δεν νομιζω να ξερει καποιος ποτε ειναι το σωστο να κανεις τα εμβολια!!!

απλα προχωρας και ελπιζεις οτι εκανες το σωστο....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Περαστικούλια σου!!! Τι έπαθες παιδί μου και σε ξετίναξε έτσι; Γαστρεντερίτιδα;;;

Α ναι και γω το ειδα και το ξεχασα, περαστικα βρε κοριτσακι τι επαθες...Αλλα και η πεθερα τι να πω, πολυ γαιδουρια!!!!! Περαστικα και στον αντρα σου...

ovvZp2.png

Και εμεις επειδη θελουμε να κανουμε και γαμο μαζι θα κανουμε τραπεζι αλλα με λιγους καλεσμενους και οχι φετος γιατι δεν εχουμε μαζεψει αρκετα χρηματα...

ovvZp2.png

Άσχετο: Τα μωράκια σας κάθονται στον κωλάκο τους;;;;; εμένα μόλις τη βάζω, κουτρουβαλάει σαν τα γιουβαρελάκια της παραμυθένιας!!

χαχαχα

Η παιδιατρος μας ειπε πλεον να τον βαζουμε στο παρκο με πολλα μαξιλαρια και μαλακα παιχνιδια γυρω γυρω να καθεται σε γωνια 45 μοιρων και απο εκει καιπερα ας φαει οσες τουμπες θελει...Αυτο κανουμε και για λιγο καθεται αλλα μετα βλεπει κατι που θελει να πιασει και βρισκεται κατω!!!!!!!!

Α ναι και γω το ειδα και το ξεχασα, περαστικα βρε κοριτσακι τι επαθες...Αλλα και η πεθερα τι να πω, πολυ γαιδουρια!!!!! Περαστικα και στον αντρα σου...

έτσι είναι η πλειοψηφία των πεθερών...εξακριβωμένα πράγματα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Και εμεις επειδη θελουμε να κανουμε και γαμο μαζι θα κανουμε τραπεζι αλλα με λιγους καλεσμενους και οχι φετος γιατι δεν εχουμε μαζεψει αρκετα χρηματα...

Αννούλα πόσους θεωρείτε τους λίγους καλεσμένους γιατί μια γνωστή μου μου είπε το κουφό τις προάλλες:

"κι εμείς τη βάπτιση με λίγα άτομα λέμε να την κάνουμε..δε θέλω να είναι πάνω απο 500 άτομα!!!"

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Α και το αλλο που ξεχασα, παλι μυξες εχουμε, οχι πολλες και οχι σαν την προηγουμενη φορα αλλα της βαζω ορο και τραβαω αρκετη μυξα. Γμτ τι να πω...δε μας περασε ακομα;;; ειναι δυνατον;;;

Ανονουλα εγω ειμαι σιγουρη οτι ειναι το εμβολιο.Δεν ειναι τυχαιο να το εμφανισε κα σις 2 δοσεις.Η γιατρος ειπε οτι μπορει να οφειλετε στο εμβολιο της πολυομελιτηδας..ΤΕλοσπαντων οπως περασε την πρωτη φορα θα περασει και τωρα.

Η Βουλα ρωτησε για το κρεας.Εμες την αλλη εβδομαδα αν ολα πανε καλαξεκιναμε φρουτα!!!Αυριο επιχειρω να του δωσω παλι γαλα απο αγελαδα(το φριζολακ) θα δουμε τι γινετια....

Αννουλα εμες ειχαμε μυξουλες πολλες παντως οταν βγαζαμε δοντακια!!!Κοιταξε το και μην ανησυχεις.Εχω διαβασει οτι τα δοντια μεχρι και βρογχολιτιδα μπορει να προκαλεσουν!!

Αννούλα πόσους θεωρείτε τους λίγους καλεσμένους γιατί μια γνωστή μου μου είπε το κουφό τις προάλλες:

"κι εμείς τη βάπτιση με λίγα άτομα λέμε να την κάνουμε..δε θέλω να είναι πάνω απο 500 άτομα!!!"

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Γυρω στα 200 ατομα λεμε...Λογω γαμου αλλιως δε θα καλουσα ουτε 50 αν ηταν μονο βαπτιση.

ovvZp2.png

Εμείς τη βάπτιση θα τη κάνουμε μάλλον στις 17 Απρίλη. Εχω ξαναρωτήσει (αλλά δεν μου απαντήσατε γαιδούρες) τραπέζι θα κάνετε;;

χαχαχα

Εμεις τραπεζι δεν θα κανουμε.Καναμε στο γαμο.Απλα θα βγουμε εξω να φαμε ο στενος οικογενειακος κυκλος!!!!!!!

Ευχαριστώ αννούλα μου! Ζωίτσα μου όπως τα λες είναι..να συνέρθει γρήγορα γρήγορα ο μπεμπούλης και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία..Ξύπνησε πάω.παραμυθένια επιστρέφω..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Αννούλα καταλαβαίνω οτι είναι εκνευριστικό να έρχονται κάθε μέρα αλλά τη λαχταράνε οι άνθρωποι...

εμένα η πεθερά μου έχει να τη δει απο όταν ήταν 2 μηνών και αν συνεχίσει να συμπεριφέρεται όπως συνήθως, στη βάπτιση θα την ξαναδεί....ουφ τα θυμήθηκα και φούντωσα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...