Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σοφια να χαιρεσαι την μπουμπου...Καλο επομενο 6μηνο!!!!!!!!!!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ! Να χαίρεσαι κι εσύ το μπουμπουκάκι σου και να μας συμβουλεύεις μιας και είστε μπροστά ηλικιακά! Φιλάκια!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας , πως είστε ?

Σοφία να χαίρεσαι τη μπουμπούκα σου !!!

Βρε fashion γαϊδάρες έγραψα ότι βγάζουμε δοντάκια κ μόνο η Σοφία το σχολίασε ! Είμαι παρεξηγημένη κ θα φάω σοκολατακια lacta mini , αχ :tongue:

Βρε Άννα έχει σίγουρα αλλεργία στο πορτοκάλι ? Η γιατρός τι σου είπε για τα σπυράκια ?

Ευχαριστούμε πολύυυυυυυ!!!! Πως πάνε τα δοντάκια; Βγαίνουν;Βγαίνουν;;;

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Αααααα! Πάλι θα πάμε Αθήνα!!! Πάλι σεμινάριο έχει ο άντρας μου και θα πάμε 27 φλεβάρη και θα γυρίσουμε 4 Μάρτη. και τότε θα ψωνίσω κι εγώ πραγματάκια για να τρώει η μπεμπούλα μου!!!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

2686159w6o8vvo3pm.gif

Χρονια Πολλα συμπεθερα να την χαιρομαστε!!!!!!!!!!!!

Συμπεθέρα με συγκινείς!

Σε ευχαριστώ πολύ!

Να την χαιρόμαστε κι αυτή και τον γαμπρούλη μου με τα όμαρφα δοντίνια τους!

Φίλησέ τον μου στα μπουτάκια!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια δεν εχω κατι συγκεκριμεενο απλα με πηρε λιγο η κατω βολτα.Ειμαι μονη μου κλεισμενη σε ενα σπιτι και εχω ξεμεινει απο ιδεες πως να κανω τον μικρο να περναει καλα...Ετσι γκρινιαζει και αυτος ολη μερα και εγω ειμαι χαλια....

Και δεν είσαι η μόνη συμπεθέρα...!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Καλημερουδια!!!! Ο καιρος ειναι ανοιξιατικος, ζεστη, ηλιος και δε φυσαει καθολου...Μολις ξυπνησει η μπεμπου και φαει τα φρουτα της θα παμε καροτσαδα...Αστο καλο, βαρεθηκα μεσα συνεχεια...Ζωη τι ειναι παλι αυτο μωρε;;;; Λες απο το εμβολιο ε;;; Αχ περαστικουλια του μπεμπαρου σου...Καπου ρωτησες για κρεας νομιζω, αν και σου απαντησε και η Κατερινα, θα σου πω και γω οτι ειναι 50γρ ωμο η φορα ή μιση παλαμη του χεριου σου περιπου να υπολογιζεις. Εγω να σου πω ετσι το υπολογισα και τα εβαλα 2 - 2 σε σακουλακι για 2 μερες. Τωρα αν ειναι το ενα 40 και το αλλο 60 ενταξει δε χαθηκε και ο κοσμος, δεν τα ζυγισα παντως. Ποτε ξεκινατε εσεις;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Α και το αλλο που ξεχασα, παλι μυξες εχουμε, οχι πολλες και οχι σαν την προηγουμενη φορα αλλα της βαζω ορο και τραβαω αρκετη μυξα. Γμτ τι να πω...δε μας περασε ακομα;;; ειναι δυνατον;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλησπέρα πέρα για πέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πώς μου λείψατε φιλεναδίτσες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχει ο αντρούλης μου άδεια και τώρα που ο μικρός είναι καλά, είμαστε συνέχεια στις βόλτες.

Τι κάνετε;

Κατερινάκι κι εγώ νιώθω κάτι να με γρατσουνάει ότάν βάζω το δάχτυλο στο στόμα του ή έτσι νομίζω.αργά ή γρήγορα θα φανεί.Άντε καιρός τους είναι μου φαίνεται!!!!!!!!

Σοφία μου παραπονιάρα ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ζωίτσα μου δε θέλω να σε ακούω έτσι!Don' t worry be happy!!!!!!!!!!!

Κι εμάς είναι συνέχεια γκρίνια και θέλει αγκαλιές και βόλτες πάνω κάτω. Α, επίσης ηρεμεί με τραγουδάκια mazoo and the zoo. Ντρούλη ντρούλη χοντρούλη κλπ. Αλλά και με Πλούταρχο, μην ξεχνιόμαστε!!!!!!!!!!!

Δε μπορώ να θυμηθώ κάτι άλλο να σχολιάσω.Είναι και η ώρα περασμένη βλέπετε. Πάω να δω λίγο ράδιο αρβύλα και να κοιμηθώ. Αύριο θα πάμε cosmos είπαμε και Παρασκευή πάω να κλείσω φωτογράφο και στολισμό. όχι κάτι ιδιαίτερο.Την κολυμπήθρα και το τραπέζι με τις μπουμπουνιέρες, τα γλυκάκια και το βιβλίο ευχών.

Α, τώρα που το θυμήθηκα επειδή οσονούπω ξεκινάμε μοσχαράκι βρε Αννούλα και Κατερινάκι πόσο κρέας τους δίνετε; Κάτι θυμάμαι για 50γρ. ωμό,καλά λέω;Για μία φορά είναι αυτό;Γιατί η γιατρός μου είπε να μαγειρεύω για 2 μέρες.

Ουφ πολλά έγραψα΄.Πάω γιατί φωνάζει ο σύζυξ.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!!!!!

Σε ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές Βούλα μου! Να χαίρεστε κι εσείς τον μπέμπη σας! Βόλτες,ε; Ωραία!!! Κι εγώ τα της βάφτισης προσπαθώ να τακτοποιήσω...Πήγαμε κι εμείς γιατρό χτες και θα ξεκινήσουμε σούπες. Μου τα έχει γράψει σε ένα χαρτί και θα σας τα πω αναλυτικά αργότερα να ρωτήσω κι εγώ κάποια πράγματα.

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Κοριτσια ειμαι λιγο στεναχωρημενη!

Θυμαστε που σας ειχα πει οτι στη δουλεια του αντρα μου εχουν σκοπο να απολυσουν ατομα και να κανουν περικοπες μισθων?Ε,σημερα τον απολυσανε:(

Στεναχωρεθηκα λιγο αλλα ξερω οτι θα βρει δουλεια.Δεν τον φοβαμαι.Αλλα ειναι καπως το γιαβρι μου.

Κατερινακι με το καλο να βγαλετε και τ'αλλα τα δοντακια!

Καλά, αν επιτρέπεται, τι δουλειά κάνει και τον απολύσανε έτσι εύκολα;

Δεν πάει καλά ο κόσμος...Εύχομαι να βρει αμέσως άλλη και να μην στενοχωριέστε...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...