Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα και από μένα!!Τώρα ξεμπέρδεψα απ'όλες τις υποχρεώσεις μιας εργαζόμενης μητέρας και νοικοκυράς!Γιατι από τη σύζυγο έχω πάρει ρεπό μέχρι το καλοκαίρι!!χιχι!!

Λοιπόν πήγαμε κηφισιά με μια φίλη μου και τις μαμαδοπεθερές και ήταν τέλεια!Για πρώτη φορά δεν έκλαψε καθόλου καθόταν κύριος!!Ευχαριστήθηκα!!

Πήγα και στα gap όπου του πήρα κάτι κοντομάνικα και μακρυμάνικα με 3 ευρώ και φορμίτσες σετάκια για την άνοιξη!!Είχε και βερμούδες μαγιω αλλά δεν ειχε 6-12!!Του πήρα 2 παντελόνια φόρμες,3 μακρυμάνικα, 1 κορμάκι, μια σαλοπέτα, 2 κοντομάνικα 80 ευρω!καλά δεν είναι;Είχα και 10% έκπτωση με την κάρτα gap!Θέλω να πάω και στα H&M αλλά θα το αφήσω για αργότερα για τα καλοκαιρινά!

Περιμένω με αγωνία τον παιδίστρο το Σάββατο!!Να δω ψηλώσαμε ή όχι!

Περστικά στα αρρωστούλικα μωράκια!!Πολύ στεναχωριέμαι οταν κάποιο μικρό υποφέρει!!

Ευμορφία πες τί δουλειά κάνει ο άντρας σου να έχουμε υπ'όψη αν θέλεις!

Ζωή ελπίζω να είσαι καλύτερα!!!Αν δεν μένεις μακρυά σου συστείνω μια κηφισιά!!

Μακμαράκι τέλεια τα παιχνίδια!Εμένα άρχισε να τα ρίχνει κάτω και τα κοιτάει μουγγρίζοντας για να του τα δώσω!!

Βλέπω sex and the city!!Είναι καμιά εδώ;

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παντως στις συχνες ανεπιθυμητες ενεργειες που αφορουν το γαστρεντερικο συστημα αναφερει εμετος!

Δεν κανει εμετο κανονικα

γουλιες ειναι απλα ειναι πολυ μεγαλες!!!!!!!!

Ο γιατρος ειπε παντως οτι δεν το εχει ξανασυναντησει αυτο το πραγμακαι μαλλον ωφειλετε στο εμβολιο της πολυομελιτηδας(δεν ξερω και πως γραφεται....)Τι να πω δεν ξερω

Ευχαριστω μαρακι για την πληροφορια παντως!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Ζωή ελπίζω να είσαι καλύτερα!!!Αν δεν μένεις μακρυά σου συστείνω μια κηφισιά!!

Χαχαχαχαχα ευχαριστω Μαριανθη μου πεφτει λιγο μακρια ομως...:P

Εκτος και αν εννοεις στην Κηφισια στην Θεσσαλονικη......

Α καλα!!!Δεν το χα στο μυαλό μου οτι είσαι θεσσαλονίκη!!Είδες η συνήθεια;Λες και υπάρχει μόνο η Αθήνα!!η αδερφή μου ήταν πάνω για δουλειά και ήθελα τρίγωνα για τα οποία πεθαίνω και τσουρέκι τεκενρλής με λευκή σοκολάτα αλλά έχω αρχίσει χημική δίαιτα και δεν τη χαλάω με τίποτα!!!Υπομονή λοιπόν!!!Θα σου πώ να μου στείλεις με κούριερ όταν χάσω τα 10 που θέλω!!:tongue:

O40a.jpgO40ap3.png

Ξέχασα να σας πω οτι το πρωί τον βρήκα χωμένο στη γωνία της κούνιας!Καλά που ήταν η μπάντα εκει!!οταν ξυπνάει κοπανίεται απ'το κακό του και πηγαίνει και κολλάει εκει!!χαχα!Μου φώναζε μου φώναζε!!Τελικά σηκώθηκα και έκανε κάτι χαρες και διαπίστωσα για άλλη μια φορά οτι είμαι χαζομαμά!!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

μεγεια Ευμορφια μου! αντε καλες μασες! τριγωνα θελω και εγωωωωωωω! το τσουρεκι δεν μου αρεσει! αλήθεια Θεσσ/κη που μενεις;

Στην Πολιχνη μενω.Ξερεις απο Θεσ/νικη?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Δεν κανει εμετο κανονικα

γουλιες ειναι απλα ειναι πολυ μεγαλες!!!!!!!!

Ο γιατρος ειπε παντως οτι δεν το εχει ξανασυναντησει αυτο το πραγμακαι μαλλον ωφειλετε στο εμβολιο της πολυομελιτηδας(δεν ξερω και πως γραφεται....)Τι να πω δεν ξερω

Ευχαριστω μαρακι για την πληροφορια παντως!!!!!!!!!

Τι ειναι παλι και τουτο ρε Ζωιτσα:-(Ευχομαι να του σταματησει συντομα

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Που είστε όλες καλέ??????

εγώ μαγείρεψα (γιουβαρλάκια) και τώρα πρέπει να πάω να σιδερώσω γιατί η μικρή δεν έχει φουστάνι να φορέσει και πως θα τη βγάλω έξω! καλά βολεύτηκε χθες με το τζιν της, σήμερα όμως? χαχαχαχα!!!

Ζωίτσα ελπίζω να μην ξαναβγάλει κίτρινες γουλιές ο μικρός...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα!!!

Που είστε όλες καλέ??????

εγώ μαγείρεψα (γιουβαρλάκια) και τώρα πρέπει να πάω να σιδερώσω γιατί η μικρή δεν έχει φουστάνι να φορέσει και πως θα τη βγάλω έξω! καλά βολεύτηκε χθες με το τζιν της, σήμερα όμως? χαχαχαχα!!!

Ζωίτσα ελπίζω να μην ξαναβγάλει κίτρινες γουλιές ο μικρός...

Γιουβαρλακια με τετοιο καιρο???

Εμεις παντως πηγαμε βολτα για καφε πρωι πρωι!!!!!Ομικρος φαινεται να ειναι καλυτερα!!

Εγω παντως εστειλα μαιλ στην εταιρεια.

Καλημέρα!!! Παραμυθένια μου καλό σίδερο!!

αφήστε κάτω τα τσουρέκια και τα τρίγωνα γιατί είναι δικά μου!!! Εγώ συμπεθέριασα με την ευμορφία και θα τα φάω όλα εγώ!!!Ευμορφάκι μεγεια τα πραγματάκια! Μαριανθούλα και σε σένα μεγεια τα ψώνια σας!!!

Ζωίτσα τι είναι πάλι αυτό;;; Πάντως εμείς γι αυτό σταματήσαμε τα εμβόλια! (μόνο 1 κάναμε) Συζητήσαμε και με τον ομοιοπαθητικό και με το συμβατικό γιατρο και συμφώνησαν ότι είναι καλύτερα ΄να γίνουν από το χρόνο και μετά και πιο απλοποιημένα (όχι εξαπλά,πενταπλά κτλ) . Μετά το χρόνο το ανοσοποιητικό του παιδιού είναι πιο ολοκληρωμένο και ελαχιστοποιούνται οι παρενεργειες. Επίσης μας είπε (ο συμβατικός παιδίατρος) και το εξής: Ακόμη και αν το εμβολιάσεις πριν τον πρώτο χρόνο αν (Θεός φυλάξει) πάθει κάτι το μωρό πχ 6 μηνών από τη στιγμή που δεν έχει ολοκληρώσει τις δόσεις δεν είναι προστατευμένο. Επίσης μας είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσει κάτι (δεν εννοώ απλή γρίπη αλλά ασθένειες για τις οποίες εμβολιάζονται τα μωρά) μέχρι ενός έτους ακόμη και αν έρχεται σε επαφή με παιδάκια που πάνε σε παιδικό γιατί όοοοοολα τα άλλα παιδάκια (εδώ στο νησί) είναι εμβολιασμένα. Ακόμη στο τέλος του βιβλιαρίου υπάρχει προγραμματισμός για εμβολιασμο σε παιδάκια πάνω από 1 έτους. Αυτάαααααααα! Φυσικά το τι θεωρεί ο καθένας καλυτερο για το παιδί του είναι κάτι πολύ προσωπικό. Κι εμείς αυτή τη στιγμή ρίσκο παίρνουμε όπως ρίσκο παίρνουν και οι γονείς που εμβολιάζουν τα παιδιά τους. Ο καθένας κρίνει και πράτει αυτό που θεωρεί σωστό. Ο θεός να φυλάει τα παιδάκια όλου του κόσμου και να μην έχουν ούτε παρενέργειες, ούτε αρρώστιες , ούτε τίποτα..Εμείς έτσι αποφασίσαμε γιατί έχουμε και άμεσο ιστορικό με αυτοάνοσο νόσημα..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...