Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Sunny ειναι φυσιολογικο να μην παιρνουν βαρος οσο παιρνανε στην αρχη,,εγω τουλαχιστον δεν στεναχωριεμαι,αν κ αυτη την εβδομαδα πηρε 160γρ ενω την προυγουμενη πηρε μονο 60,,,σε αυτο το θεμα μου ειπε η παιδιατρος να μην στεναχωριεμαι!!

Καλο μηναααα!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια!!!! Καλο μηνα να εχουμε!!!!! Με το καλο να ερθουν τα χριστουγεννα να τα γιορτασουμε μαζι με τα μπεμπακια μας!!!!! Επιτελους χθες μετα απο πολυ ψαξιμο αγορασαμε δεντρο και στολισαμε!!!! Ειμαι πολυ χαρουμενη...Η μπεμπα οταν της αναψαμε τα λαμπακια κοιτουσε σαστισμενη και γουρλωνε τα ματια. Γιωτα παιδι μου μην αγχωνεσαι, εφοσον η γιατρος σου λεει οτι ειναι μια χαρα. Καλα εκανες βεβαια και πηγες τα ουρα της για εξεταση αλλα θα δεις οτι δε θα ειναι τιποτα. Κατερινακι μια χαρα ειναι η μπουμπου μου, εφυγε τελειως η επιδραση του εμβολιου. Τον αλλο μηνα παλι!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλο μηνα και σ εσενα Αννουλα,φετος θα ειναι τα πιο χαρουμενα μασ Χριστουγεννα..χθες βαλαμε χριστουγεννιατικα τραγουδακια,την ειχα αγκαλιτσα κ χοροπηδουσαμε,μετα απο 10 λεπτα κοιμηθηκε το καυμενο,φενεται ζαλιστηκε..χαχα!

Στολισες και εσυ?Αντε και του χρονου με υγεια ευχομαι,να χερεσαι το μικρουλακι σου!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε!

Ο τελευταίος μήνας ενός υπέροχου χρόνου! Και πάμε για καλύτερα! Καλά Χριστούγεννα κορίτσια!

Nα 'μαι κι εγω!

Θα σας απαντησω με καθυστερηση αλλα ας οψεται η δουλεια:-(

Εγω Μαρακι δεν ταλαιπωρηθηκα καθολου.Απο τον ΟΑΕΔ μου δωσανε μια επιταγη για να εισπραξω τα χρηματα απο την Εθνικη.Απο οποιαδηποτε,δεν ειχε σημασια.Και την ιδια ωρα αν ηθελα παρακαλω.Μια χαρα.Εσενα γιατι σε ταλαιπωρησανε τοσο,δεν μπορω να καταλαβω.

Μου έδωσαν ένα κίτρινο χαρτάκι - διαταγή πληρωμής που λέει ότι πρέπει να πληρωθεί από συγκεκριμένο υποκατάστημα. Πήγα χθες εκεί και μου είπε η υπάλληλος ότι πληρωμές γίνονται 3-28 κάθε μηνού! Μιλάμε πάντα για το επίδομα τοκετού ε;

Μαρακι ο γιος σου ειναι το αγαπημενο μου παιδακι.:)

Αν ειχα κορη θα στην εδινα με ολη μου την ψυχη.Που ξερεις?Ισως το επομενο...;)

Ειναι ενας κουκλος.Και τι ωραια που τον εντυσες με τα χριστουγεννιατικα!

Και το δεντρακι σας ειναι σουπερ!!!

Κι εγω ελεγα φετος να αλλαζαμε στολιδια αλλα δεν το βλεπω γιατι δουλευω και που καιρος για ψαξιμο.Του χρονου που θα ειμαι πιο χαλαρη και θα καταλαβαινει κιολας.

Σε ευχαριστώ πολύ Ευμορφία μου για τα καλά σου λόγια. Σου εύχομαι σύντομα και με μια νεραίδουλα αν το επιθυμείς.

Στολίδια και δέντρο είχα πάρει πέρσι που στολίσαμε πρώτη φορά σπίτι μας. Που να το ήξερα ότι ήμουν ήδη έγκυος :)

Κοριτσάκια μου γεια σας. Είμαι μες στην αγωνία...Ήρθε η γιατρός σπίτι. Την βρήκε πολύ καλή αλλά εγώ είμαι κατααγχωμένη. Είναι 4760γρ. Έχει πάρει σε 20 μέρες μόνο 300γρ. Η Γιατρός ε΄πιμένει ότι το μωράκι μου χαίρει άκρας υγείας αφού ψηλώνει τόοοσο πολύ και ότι απλά διαφέρει η ζύγιση από γιατρό σε γιατρό. Βέβαια θυμάμαι ότι ο Μυκονιάτης την είχε ζυγίσει με φανελάκι ,φορμάκι,μπεμπιλίνο και φαγωμένη ενώ αυτή τη ζύγισε νηστικιά και εντελώς γυμνούλα. Η παιδίατρος μας καθησύχασε ότι είναι πολύ καλή και μάλιστα μας είπε ότι σπάνια ΄βλέπει τόσο ψηλά μωράκια στην ηλικία της,. Χαρακτηριστικά μας είπε: Αυτή θα γίνει Κουλιανού και θα την κυνηγάει ο μπαμπαμπάς στης στα στενά της Μυκόνου από μικρή! Επειδή όμως εγώ δεν ησύχαζα κι επειδή μένουμε και στο νησι που δεν έχει μικροβιολογικό, μου είπε να την ζυγίζω κάθε εβδομάδα αύτό τον μήνα και αν δεν πάρει ικανοποιητικό βάρος να κάνω μια εξέταση ούρων όταν θα ξανάρθω Αθήνα.Εγώ όμως δεν κρατιέμαι και δεν μπορώ να φύγω έτσι για το νησι..Τώρα το πρωί λοιπόν, αφού της μάζεψα τα τσισάκια τα πήγε ο άντρας μου στην βιοιατρική.Θα πεθάνω από την αγωνία μου!

Μην αγωνιάς Γιωτούλα μου, όλα θα είναι πολύ καλά αφού στο είπε και η γιατρός! Μοντελάκι το κοριτσάκι σου!

Πάντα να το ζυγίζεις το μωρό την ίδια ώρα της μέρας και με τις ίδιες συνθήκες. Και μην συγκρίνεις καλή μου ζυγίσεις από διαφορετικές ζυγαριές γιατί δεν βγάζεις άκρη :)

Διαφημίσεις

Πρώτα από όλα καλό μήνα!! Ξεχαστηκα με τα δικά μου..Ευμορφία μου και Λία μου, ευχαριστώ για το κουράγιο! Λία , έκανε μόνη της κακάκια χθες το πρωί 4 μέρες μετά το κλύσμα. Και ήταν και πάααααρα πολλά!!! Πήρα χθες τηλ. και μια σύμβουλο θηλασμού που έχω ξαναμιλήσει μαζί της και της εξέθεσα την κατασταση. Μου είπε ότι για τα κακά να μην ανησυχω γιατί είναι απόλυτα φυσιολογικό για μωράκια που θηλάζουν.Και μια φορα στις 20 είναι φυσιολογικό και από τη στιγμή που το μωρό δεν δείχνει να ενοχλείται και να σφίγγεται να μην επεμβαίνω. Όσο για το πάχος προς το παρόν μας βλέπει μια χαρά. Το ελάχιστο που πρέπει να πάρουν τα μωράκια που θηλάζουν είναι 450γρ το μήνα. Αν όμως τον επόμενο δεν πάρουμε μου είπε να αρχίσω να την ξυπνάω τη νύχτα και να της δίνω ένα εξτρά γεύμα. Επίσης να αντλώ γάλα, να πετώ το πρώτο το ελαφρύ και μετα να ξανααντλώ και να της το δίνω μρ το μπουκαλάκι μια δυο φορές τη μέρα ως συμπλήρωμα του θηλασμου και όχι ως αντικατάσταση γεύματος. Μου είπε ακόμη δεν υπάρχει θέμα θρεπτικότητας του γάλακτος μου, γιατί έρευνες που έγιναν στο γάλα από μητέρες υποσιτισμένες και σε μητέρες του δυτικού κόσμου έδειξαν ότι δεν είχαν καμμια διαφορά σε θρεπτική αξια. Αυτά κορίτσια μου!!!

αυτά βρε δεν στα είχα πει και γω; :tongue::tongue::tongue:

μαρακι μου πολλες φορες η μικρη προσληψη βαρους προερχεται απο ουρολοιμωξη.ετσι για να ειμαστε καλυμμενοι και σιγουροι οτι δεν συμβαινει αυτο (δεν παιζεις με την ουρολοιμωξη χρειαζεται οπωσδηποτε αντιβιωση) καναμε την εξεταση,απλα ταλαιοωρηθηκαμε λιγo

το βαρος της για την ηλικια της ειναι σουπερ.τωρα πια ειναι 7 κιλα.χτες την ζυγισα 7180 αλλα μπορει και να εκανα λαθος.θα δουμε την δευτερα που εχουμε εμβολιο και θα την ζυγισει και ο γιατρος στη ζυγαρια του η οποια δεν ειναι ηλεκτρονικη κ εχει μικροτερη αποκλιση.εμας ειναι ηλεκτρονικη και οταν χοροπηδαει (γιατι δεν καθεται ησυχα-νομιζει οτι η ζυγαρια ειναι παιχνιδι)αυξομειωνεται πολυ το βαρος εεε και το παιρνω στο περιπου.απλα ενω επαιρνε 400γρ την εβδομαδα ξαφνικα πηρε 100 και μετα 160 και μετα 100.οποτε για να ειμαστε σιγουροι καναμε την εξεταση.

εγω την μειωση αυτη την οφειλω στο γεγονος οτι τρωει λιγοτερο.δεν τρωει βεβαια λιγο,τρωει 800-900 την ημερα το οποιο ειναι μια χαρα!

Μεγαλώνουν τα μωράκια μας Τατιανάκι και είναι φυσιολογικό να μην είναι ραγδαία η ανάπτυξή τους όπως στην αρχή :) Πιστεύω ότι δεν είναι ουρολοίμωξη και όλα είναι πολύ καλά! Τι ύψος έχει το μαναράκι μου; Κοίτα μην την μπουκώνεις πολύ καλέ! Κουλιανού της Γιώτας ακούς; :)

Καλημερα κοριτσακια!!!! Καλο μηνα να εχουμε!!!!! Με το καλο να ερθουν τα χριστουγεννα να τα γιορτασουμε μαζι με τα μπεμπακια μας!!!!! Επιτελους χθες μετα απο πολυ ψαξιμο αγορασαμε δεντρο και στολισαμε!!!! Ειμαι πολυ χαρουμενη...Η μπεμπα οταν της αναψαμε τα λαμπακια κοιτουσε σαστισμενη και γουρλωνε τα ματια. Γιωτα παιδι μου μην αγχωνεσαι, εφοσον η γιατρος σου λεει οτι ειναι μια χαρα. Καλα εκανες βεβαια και πηγες τα ουρα της για εξεταση αλλα θα δεις οτι δε θα ειναι τιποτα. Κατερινακι μια χαρα ειναι η μπουμπου μου, εφυγε τελειως η επιδραση του εμβολιου. Τον αλλο μηνα παλι!!!

Θέλω φώτος! Και από προχθές που την ντύσατε και πήγατε στη γιαγιά!

Καλό μήνα Αννούλα! Να έχετε τα πιο όμορφα Χμας φέτος!

Όπως λέει και η Ελευθερίτσα...κάθεστε;

Κοιμηθήκαμε 22:30 με 07:00 (εγώ και ο μπέμπης, ο μπαμπάς ξύπνησε στις 6)...είμασταν όλοι κομμάτια και ξεραθήκαμε...ξύπνησα κατά τις 4, ζει λέω το παιδί μου, είχα ξεχάσει να βγάλω και τους φακούς...κοιμόταν σαν αγγελούδι...δεν τα ξυπνάς τα αγγελούδια!!!

Στις 7 του άλλαξα πάνα, τον τάισα και κοιμηθήκαμε πάλι μέχρι τις 09:30 όπου ξαναφάγαμε, κάναμε κακά, παίξαμε λίγο και τώρα πάλι κοιμάται...

Αν όντως οφείλεται στον καιρό...μπορεί να ξεκινήσει να χιονίζει τώρα και να σταματήσει τον Απρίλη;;;; :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα!

εμάς ο Δεκεμβριος μας μπήκε με γκρίνια και μαλλον ετσι θα παει ολοκληρος (ειμαι προληπτική σε κατι τετοια :cool:)

το παιδάκι μου από τις 4 το πρωι αγκομαχουσε από τα αέρια και καποια στιγμη στις εξήμιση εμπηξε και τα κλάματα, οπότε καταλαβαίνετε σε ποια κατασταση βρίσκεται η δολια μανα σήμερα. βλέπει κρεβατι και κλαίει από συγκίνηση. σήμερα επίσης θα κάνουμε και το πρωτο μας εμβόλιο (ναι κλεισαμε τους 2 μήνες προχθες και δεν μου ευχηθήκατε γ@ιδ@ρες ντροπή σας :tongue:). αλήθεια αυτό το πόσιμο τι πραγμα ειναι; ο γιατρος του το δινει ετσι; μην μου πει να το δωσω εγω γιατι σωθηκε....

AnnΑννούλα και μαρία ευχαριστώ για την υποστήριξη. Λία μου ελπίζω να αρχίσει να μας τα κάνει κι εμάς ανά τριήμερο!!! ¨οσο και να ξέρω ότι είναι φυσιολογικό, θέλω να βλέπω λερωμένο μπεμπιλινο!!!!

Εγώ κοριτσάκια δεν θέλω να στολίσω. Μένω σε μια ποντικότρυπα 40τμ και γιορτές θα κάνω Αθήνα. Επομένως δεν υπάρχει νόημα.. Δεν το αγαπώ αυτό το σπίτι καθόλου! Με το καλό του χρόνου που θα μπούμε στο δικό μας! Μόλις τοποθετήθηκε η ενδοδαπεδια θέρμανση και πάμε για κουφώματα!

Με τον οαεδ στη Μύκονο είναι πολύ απλές οι διαδικασίες και δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου. Αυτα!!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...