Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τατιανακι;;; εισαι μεσα;

βαριεμαι, που ειναι οι αλλες οι κοπελες; χασαμε την Μαριανθη τελειως (ελπίζω από την πολυ δουλεια) αλλα και τη Ζωη που εχει τις μαυρες της και δεν πολυμπαινει! τα αλλα κοριτσια ολο και εμφανιζονται ;)

εχω την στεναχωρια μου με την Αννινα αλλά από την αλλη γελαω πολύ με τον μπεμπη. αν το λιονταρακι της φισερ που του πηρα σημερα ειχε στομα .... τι δεν θα ελεγε το καημενο. εχει περασει τα παθη του χριστού!!!!!

Ειναι απιστευτο αυτο που περναω τον τελευταιο καιρο...και τωρα ηρθε και ενας φιλος απο τα παλια.....

Σημερα καναμε ξανα κιτρινο εμμετο....:-(:-(:-(

Αυτο το κ@#εμβολιο pentavac φταιει.Ειμαι πλεον σιγουρη.

Δεν γραφουν ομως τιποτα τετοιο στις παρενεργειες.Μηπως θυμαται καμια ποιας ετσιρειας ειναι?Εχω να τους σουρω πολλα....Ψαχνω να τους στειλω μαιλ.:confused:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!

ψιλοεξαφανίστηκα γιατί έπρεπε να παραδώσω κάτι σχέδια το απόγευμα και δούλευα πυρετωδώς! τα παρέδωσα τελικά και μετά πήραμε τους δρόμους οικογενειακώς! πήγαμε και για καφέ και έριξε κάτι ύπνους η μπέμπα...ξαναθήλασα επιτέλους και δημόσια...δυσκολεύτηκα λίγο όμως γιατί πλέον τρώει και απο τα 2 στήθη και η αλλαγή ήθελε λίγο κόπο αλλά τα κατάφερα τελικά!

αχ κορίτσια το λιονταράκι μας λείπει απο τη συλλογή της φίσερ! όλα τα άλλα τα έχουμε!

πάντως σας προτείνω να τους πάρετε τις καλτσοκουδουνίστρες της playskool! πολύ γέλιο!

Ζωίτσα κάπου και μια άλλη κοπέλα έχει αναφερθεί με τα χειρότερα λόγια σε αυτό το εμβόλιο αλλά κλασικά δε θυμάμαι ποια και που...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

τι καλα Σοφακι που κανετε βολτουλες! εμεις περιμενουμε το ΣΚ που λεει οτι θα εχει καλό καιρό! αλήθεια τι δουλεια κανεις;

εμας παντως αυτο το εμβολιο δεν μας πειραξε καθολου. μόνο στο τσιμπημα εχουμε θεμα. ειναι βεβαια αναλογα τον οργανισμό!

Διαφημίσεις

εντάξει λοιπόν μακ! αφού είστε εσείς τίμια παιδιά κι εμείς δεν είμαστε αντροχωρίστρες! Θα συμπεθεριάσω με τη Θεσσαλονικιά για να τρώω και τρίγωνα πανοράματος από τον ελενίδη!! έτσι ευμορφία μου;;;;

QUOTE]

Γιωτουλα μου αν συμπεθεριασουμε οχι μονο τριγωνα πανοραματος θα φας αλλα και τσουρεκι απο τον Τερκενλη!:tongue:

Του πηραμε τελικα καθισματακι φαγητου

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090104&itmid=1427498

Του πηραμε επισης κουταλακι της chicco,μπιμπερο γυαλινα chicco,πιπιλες chicco και ενα πλαστικο πιατακι με καπακι που κλεινει καλα για να το παιρνω οταν θα πηγαινουμε βολτα.Στο σπιτι θα τον ταιζω σε γυαλινο πιατακι.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

τι καλα Σοφακι που κανετε βολτουλες! εμεις περιμενουμε το ΣΚ που λεει οτι θα εχει καλό καιρό! αλήθεια τι δουλεια κανεις;

εμας παντως αυτο το εμβολιο δεν μας πειραξε καθολου. μόνο στο τσιμπημα εχουμε θεμα. ειναι βεβαια αναλογα τον οργανισμό!

Τοπογράφος είμαι συμπεθερούλα μου!

Ευτυχώς εδώ απο χθες έχει πολύ καλό καιρό! και αύριο πάλι στη γύρα θα είμαστε!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εντάξει λοιπόν μακ! αφού είστε εσείς τίμια παιδιά κι εμείς δεν είμαστε αντροχωρίστρες! Θα συμπεθεριάσω με τη Θεσσαλονικιά για να τρώω και τρίγωνα πανοράματος από τον ελενίδη!! έτσι ευμορφία μου;;;;

QUOTE]

Γιωτουλα μου αν συμπεθεριασουμε οχι μονο τριγωνα πανοραματος θα φας αλλα και τσουρεκι απο τον Τερκενλη!:tongue:

Του πηραμε τελικα καθισματακι φαγητου

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090104&itmid=1427498

Του πηραμε επισης κουταλακι της chicco,μπιμπερο γυαλινα chicco,πιπιλες chicco και ενα πλαστικο πιατακι με καπακι που κλεινει καλα για να το παιρνω οταν θα πηγαινουμε βολτα.Στο σπιτι θα τον ταιζω σε γυαλινο πιατακι.

Με γεια τα πραγματάκια σας Ευμορφία μου και καλές μάσες!!!

το ίδιο κάθισμα έχουμε πάρει κι εμείς αλλά σε άλλο σχέδιο και χρώμα...κάτι κίτρινους κύκλους έχει!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...