Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας , πως είστε ?

Σοφία να χαίρεσαι τη μπουμπούκα σου !!!

Βρε fashion γαϊδάρες έγραψα ότι βγάζουμε δοντάκια κ μόνο η Σοφία το σχολίασε ! Είμαι παρεξηγημένη κ θα φάω σοκολατακια lacta mini , αχ :tongue:

Βρε Άννα έχει σίγουρα αλλεργία στο πορτοκάλι ? Η γιατρός τι σου είπε για τα σπυράκια ?

Γεια σου Κατερινακι!!!! Ναι εχει, η γιατρος δεν τα εχει δει αλλα οταν ηταν να δοκιμασουμε το πορτοκαλι μου ειπε αν βγαλει σπυρακια στο προσωπο σημαινει αλλεργια και να το σταματησω. Ετσι και εγινε τοτε, αλλα επειδη επαιζε και με κατι κουκλακια ειπα μηπως την πειραξαν αυτα. Μας εδωσαν λοιπον πριν απο λιγες μερες πορτοκαλια γλυκα, αραντιστα και ειπα να ξαναδοκιμασω και απο εκει που το μωρο ειχε αψεγαδιαστο προσωπακι γεμισε μικρα κοκκινα σπιθουρακια, κυριβς γυρω απο το στομα και στη μυτη, οπου δηλ την ακουμπησε η φρουτοκρεμα.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Αννούλα τι κανετε;

Καλα ειμαστε παιδι μου, εσεις;;;; Τι κανει ο παιδαρος κουκλος σου;;;; Εμενα ρε κοριτσια πολυ παλευει για να κοιμηθει την ημερα...Δεν ησυχαζει με τιποτα, τωρα εχω βρει το καροτσι, την κουναω λιγο και αποκοιμιεται!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

αααααα καλα τωρα καταλαβα οτι αλλαξαμε σελιδα!!!!το ξανθο μπορει να εφυγε απο το μαλλι μου,οι παρενεργειες του ομως δρουν για χρονια!!!!

Μα λεω και γω...Μην ανησυχεις Τατιανακι, ξανθια και γω, σε καταλαβαινω απολυτα!!!! Εγω το επανεφερα το ξανθο...Αφου εχω τις παρενεργειες, ας εχω και το χρωμα που μου πηγαινει κιολας!!!!!!

ovvZp2.png

ειναι καμια εδω; εχω πηξει θελω παρεα :-(

Τατιανα ευχαριστω για τα cookies!!!!

ηρθε ο παιδιατρος σημερα και εκανε εμβολιο ο μικρος. 7800 τα κιλά, 65 τα εκατοστα.πάλι αγχωθηκα ότι ειναι κοντος αλλα μην μου απαντησετε ξερω οτι ειμαι για δεσιμο....

Μα λεω και γω...Μην ανησυχεις Τατιανακι, ξανθια και γω, σε καταλαβαινω απολυτα!!!! Εγω το επανεφερα το ξανθο...Αφου εχω τις παρενεργειες, ας εχω και το χρωμα που μου πηγαινει κιολας!!!!!!

και εγω αυτο θα κανω!!!τι νομιζεις???θα παω να τα κανω παλι ξανθα!!!γιατι τωρα ειμαι κ καστανη κ λεω κ βλακειες!!!τουλαχιστον να μπορω να τις δικαιολογησω με το χρωμα!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...