Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Και ποιος σου είπε πως η εξωσωματική είναι κατοσταρι? Μαραθώνιος και όποιος αντέξει, ξεκάθαρα. Λίγες οι τυχερές.

Η αδερφή μου έκανε με την πρώτη παιδί με μία ωοληψια μία μεταφορά στα 43 και εγώ χρειάστηκα τρία χρόνια σχεδόν και μικρότερη.

Για αυτό είμαι εγώ στο φόρουμ βέβαια κι όχι η αδερφή μου 😂(θυμήθηκα τη @dimi.tra, δεν μας βλέπεις πώς είμαστε όλες εδώ μέσα-εκλαψα😅)

Όταν ξεκίνησα για εξετάσεις για εξωσωματικη έλεγα δεν έχω χρήματα θα πάω στο δημόσιο, αποκλείεται να μπορέσω σε ιδιωτικό. εντέλει και σε ιδιωτικό πήγα και τα χιλιάρικα τα έσκασα κι όσα έλεγα τότε όλα τούμπα.

Θα συνεχίσει να είναι μέρος της καθημερινότητας σου το κομμάτι των ωοληψιων καθώς δεν θα είσαι όντως καλά με εσένα αν τα παρατήσεις 33 έχοντας περίοδο.

Απλά μην ζοριζεσαι με άλλο ψάξιμο, αν υπήρχε κάτι θα το είχαν βρει. Απλά ψάχνεις τα καλά ωάρια όπως όλες μας😀🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ο ντοκτορ το έχει ακόμα το μούσι?

Τον δικό μου εννοείς??? Μάλλον της mk2012 ..

Aλλα και ο δικός μου έχει ο γλυκούλης χαχαχαχαχχ

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σοφακι να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!

βαζω κ ενα για την fairy που δεν μπορει!!!!

1688159uj8g33sj4u.gif

1237541r0zgs5k1hz.gif

Αχ, είναι τέλεια!!!

Σας ευχαριστούμε πολύ!!!

Να σας ζήσουν τα μωρά σας και να γίνουν σαν τα ψηλά βουνά!

Άρεσαν και στην μπέμπαααααα!!!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Καλημερα καλημερα...Τωρα κοιμισα τη μικρη και ειπα να πω ενα γεια!!!!! Βρε Σοφακι και γω αν θυμαμαι καλα εχω απαντησει πολλες φορες σε αυτα που ρωτας...Μην παρεξηγεισαι, ειμαστε μια καλη παρεα νομιζω...Λοιπον Ζωη μου η μικρη εχει ακομη τα σπυρακια, ενω εχω πολλες μερες που της εδωσα το πορτοκαλι...Τι να πω, θα φυγουν ελπιζω, αλλιως την αλλη εβδομαδα θα ερθει η γιατρος ουτως η αλλως για εμβολιο και θα τα δει. Εσυ γιατι εχεις μαυριλα;;; Λογω της αλλεργιας του μικρου, αυτο σε χαλασε;;;; Μπαινε εδω να τα λεμε, ετσι ημουν και γω, αν θυμασαι, την περναμε μαλλον αυτην την περιοδο της μελεγχολιας ολες...Θα περασει και αυτο...

Μάλλον είναι αυτό που λες γιατί λίγο πολύ όλες ψιλοχάλια είμαστε ψυχολογικά αυτές τις μέρες μου φαίνεται...Φιλιά!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Γεια σας , πως είστε ?

Σοφία να χαίρεσαι τη μπουμπούκα σου !!!

Βρε fashion γαϊδάρες έγραψα ότι βγάζουμε δοντάκια κ μόνο η Σοφία το σχολίασε ! Είμαι παρεξηγημένη κ θα φάω σοκολατακια lacta mini , αχ :tongue:

Βρε Άννα έχει σίγουρα αλλεργία στο πορτοκάλι ? Η γιατρός τι σου είπε για τα σπυράκια ?

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια δεν εχω κατι συγκεκριμεενο απλα με πηρε λιγο η κατω βολτα.Ειμαι μονη μου κλεισμενη σε ενα σπιτι και εχω ξεμεινει απο ιδεες πως να κανω τον μικρο να περναει καλα...Ετσι γκρινιαζει και αυτος ολη μερα και εγω ειμαι χαλια....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Μπήκα στα γρήγορα για 2 πράγματα:

Κατερίνα άντε με το καλό το δοντάκι!!! η ώρα για κοψίδια πλησιάζει!!!!!!!!

Ζωίτσα πήρα ένα βιβλίο που λέγεται 125 παιχνίδια για έξυπνα και χαρούμενα μωρά!

όταν θα βρίκσω χρόνο θα σας γράφω μερικά απο τα πραγματάκια που λέει να παίρνετε ιδέες!

λέει απλά και εύκολα πραγματάκια πάντως!

εμείς τα κάνουμε σχεδόν κάθε μέρα και είναι για μωρά απο 1 έως 12 μηνών!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μπήκα στα γρήγορα για 2 πράγματα:

Κατερίνα άντε με το καλό το δοντάκι!!! η ώρα για κοψίδια πλησιάζει!!!!!!!!

Ζωίτσα πήρα ένα βιβλίο που λέγεται 125 παιχνίδια για έξυπνα και χαρούμενα μωρά!

όταν θα βρίκσω χρόνο θα σας γράφω μερικά απο τα πραγματάκια που λέει να παίρνετε ιδέες!

λέει απλά και εύκολα πραγματάκια πάντως!

εμείς τα κάνουμε σχεδόν κάθε μέρα και είναι για μωρά απο 1 έως 12 μηνών!

Αχ ρε συ Σοφια πολυ θα με βοηθουσε αυτο!!!!!Ευχαριστω πολυ γιατι πραγματικα εχω ξεμεινει απο ιδεες....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...