Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Σταμάτα σε παρακαλώ, όλα θα πάνε καλά θα το δεις ,χωρίς ταλαιπωρία δεν έχει ουσία... μας προετοιμάζει για την ταλαιπωρία που θα μας περιμένει με το μπεμπακι μας .... ξεκίνα να βλέπεις την θετική πλευρά σε παρακαλώ μην τ αφήνεις να σε παίρνει από κάτω 

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΓΕΙΑ SAΣ πάλι στα κλεφτά!!! Σοφάκι εγώ μπαίνω πολύ περιστασιακά και τελευταία δεν διαβάζω τα προηγούμενα γιατί εχω κόσμο. Συγγνώμη αν με ρωτησες κάτι και δεν το είδα!! Δεν είχα πρόθεση να σε στεναχωρήσω... ΄Χαζουλίνι μη νοιώθεις έτσι γιατί καμμιά φορά κι εμένα δεν μου απαντά κανείς αλλά δεν το παίρνω προσωπικά! είναι ο χρόνος περιορισμένος και καμμια φορά δεν προλαβαίνουμε να απαντήσουμε σε όλα!! να συνεχίσεις να είσαι εδώ γιατί αν δεν είσαι εμένα προσωπικά θα μου λείψεις..

Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Μάλλον είχα ανάγκη να τα ακούσω όλα αυτά γιατί όταν με παραμελούν παθαίνω "κατάθλιψη"...και μετά τα βλέπω όλα χάλια...Μου έτυχε και ένα περιστατικό με φίλους που θα σας διηγηθώ αργότερα και με έκανε να νιώσω πολύ στην απ' έξω και θα με καταλάβετε ότι μου έπεσαν όλα μαζί...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφια ειλικρινα στεναχωρεθηκα για αυτα που εγραψες...Δεν νομιζω ποτε καποια απο εμας επειτηδες να μην σου απαντησε.Εγω προσωπικα εχω αγνοησει και με εχουν αγνοησει αμετρητες φορες.Οταν μπαινεις για να γραψεις κατι γρηγορα γιατι απο διπλα το μωρακι γκρινιαζει,θυμασαι μερικα πραγματα να απαντησεις και συνηθως τα πιο προσφατα...Εγω δεν ειναι λιγες οι φορες που θυμαμαι κατι που εγραψε μια μετα απο καποιες μερες και λεω οχι ρε συ δεν απαντησα σε αυτο...

Δεν βρισκω λογο να παρεξηγηθεις καθως σε ολες εχει συμβει αυτο...Θα εγραφα και αλλα ομως δεν εχω πολυ χρονο....Ειναι κριμα παντως να μπαινουμε στο φορουμ και να ζουμε με το αγχος ποια ξεχασα να απαντησω μην παρεξηγηθει....

ΚΑι χαρη στην Σοφια Α θυμηθηκα οτι η Βουλα ηταν αρρωστη....ΠΕραστικα να ειναι Βουλα μου...Και σε εσενα και στο αντρακι σου...

Δεν έχω πρόβλημα να τύχει να με αγνοήσουν. Αγχώθηκα επειδή τελευταία γινόταν έστω και κατά λάθος συστηματικά και ένιωσα την ανάγκη να ζητήσω εξηγήσεις για να δω αν πρέπει να νιώθω ανεπιθύμητη ή όχι. Εγώ πάντως νιώθω καλύτερα τώρα που ήμουν ξεκάθαρη! Ούτε θέλω να έχει καμία κανένα άγχος όπως δεν θέλω να έχω κι εγώ για άλλη, δεν έχω κανένα πρόβλημα να "τύχει" να μην μου απαντήσουν όπως σίγουρα με τα άγχη που έχουμε θα τύχει να μην απαντήσω κι εγώ.

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Ας πω κι εγώ ένα άσχετο!!!

ρε γμτ τι ωραία που θα ήταν να μέναμε κοντά να συναντιόμασταν!!!

αυτό δεν είναι καφέ....σκορποχώρι είναι!!! απο όλα τα σημεία του ορίζοντα είμαστε!!! Καλαμάτα, Αμαλιάδα, Θεσσαλονίκη, Πάρος, Μύκονος, Αθήνα και δε συμμαζεύεται!!!

Όντως θα ήταν ωραία! Εγώ θα το ήθελα πολύ! Σε άλλα θέματα το κάνουν. Οι της Αθήνας τουλάχιστον δεν θα μπορούσαμε να βρεθούμε;;; Κι όταν πάει κάποια εκδρομή να βρίσκουμε και τις εκτός μία μία...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Sophaki γλυκο, μη στεναχωριεσαι! Δεν ειχε καμμια κοπελα τετοια προθεση, κι εγω δεν σου απαντησα για το σιδερο, γιατι μετα απ τον 1ο μηνα, ενα πατηματακι τους κανω κ τελος!! Κ κανω κ πολλα αλλα πραγματα διαφορετικα απο σας, κ καμμια φορα ντρεπομαι να τα παραδεχτω:rolleyes:..

Καμμια φορα γινομαστε αμελης, εγω το κανω συχνα! Ειλικρινα νομιζω πως εχει γινει παρεξηγηση... Να τωρα για να μη στεναχωριεσαι θα παω να διαβασω κ τα παλια...:D

Δεν καταλογίζω σε καμία πρόθεση αλλά οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους πιστεύω! Επιτέλους ήρθες, μας έλειψες πολύ κι εμάς βρε Μαριάνθη, σε ψάχναμε! Φιλιά πολλά στον μπουμπούκο σου!!!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Λοιπον εξομολογουμαι τωρα

Ισως ειμαι η μονη που κανω τον μπεμπη μπανιο 3 φορες την εβδομαδα κ οχι καθε μερα!! Καθε 2 μερες τον κανω!

Επισης το καροτσι το καθισμο που εβαλα τωρα (οχι το πορτ μπεμπε που ηταν μικρουλης, προς θεου!!!) δεν το απολυμανα! Το σκουπισα καλα καλα με ενα πανακι! Σιδερο τους κανω ενα πατηματακι, αφου ομως φροντησω να τα βγαλω στον ηλιο που ειναι η καλυτερη φυσικη αποστειρωση! Επισης δεν εχω αγορασει ακομα στρωμα για την μεγαλη κουνια...! Κ τον εχω ακομα στο λικνο..:oops::oops:

Καρεκλακι φαγητου μαλλον δε θα παρω, θα τον ταισω στο ρηλαξ, κ μπολακια κ τετοια επισης, μονο 1 κουταλακι πηρα σιλικονης γιατι μου φανηκε ωραιο να το μασουλαει... Την αποστειρωση εχω αρχισει να την κοβω σιγα σιγα αφου οτι βρει το χωνει στο στομα!

Και αλλα διαφορα...

Ειμαι κακια μανα...:confused:

Χαχαχαχα! Από σήμερα που μπαίνουμε στον 7ο την κόψαμε κι εμείς την αποστείρωση με εντολή γιατρού αν σε παρηγορεί αυτό! Και το καθισματάκι του καροτσιού ούτε εγώ το απολύμανα, μου φάνηκε πολύ καθαρό!!!!Χιχιχιχι!!!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Σοφάαααααακι! εγω δεν σε συμπαθω καθολου και ως εκ τουτου δεν σου απανταω για υτον ακριβως τον λόγο. η απεχθεια μου προς εσενα εχει να κανει με το γεγονος ότι βουτηξες ξαφνικα την κορη σου και αρραβωνιαστικια του γιου μου, και χαθηκες μια μερα του χειμώνα!!!! όπως καταλαβαινεις υπαρχει παρεξηγηση εδω και δεν σηκώνω μυγα στο σπαθί μου που πληγωσες το παιδί μου. αλλά ο θεοςς ειναι μεγαλος και εστειλε στον δρομο μας την Βαλέρια!!!!! συμπεθερα συγγνωμη το δικο μου το ευχητηριο το ειδες;;;; ειναι πολύ καλυτερο από των άλλων!!!!!!:tongue:

Εσύ όπως και να' χει τώρα που το σκέφτομαι έχεις τα δίκια σου και δεν μπορώ να σου πω τίποτα. Σου χρωστάω μια μεγάλη συγγνώμη πρώην συμπεθέρα αλλά ξέρεις ότι άλλος είναι ο ηθικός αυτουργός για την εξαφάνισή μου τότε! Επίσης να μην θυμηθώ ότι κι εσύ πήγες μετά και τον έταξες αλλού και συγχιστώ! Χαχαχα!!!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

εγώ έκανα τεράστιες ραγάδες στα΄πλάγια στα μπούτια και στον πωπό! μιλάμε για χάλι μαύρο!

ευτυχώς η καλή μου η δερματολόγος μου έδωσε μια κρεμούλα και τις αποχρωμάτισε και πλέον είναι σε αρκετά καλό στάδιο! το καλόκαίρι να δούμε πως θα φαίνονται....

μπισκότα και μόλτο και γαριδάκια διαβάζω....

μιαμ μιαμ!

εγώ τώρα την έχω καταβρεί με το χαλβά σοκολάτα....πάλι!!!!!!

είχα πάθει μια πόρωση και στην αρχή της εγκυμοσύνης και για μια εβδομάδα έτρωγα κάθε μέρα ένα πακέτο χαλβά με επικάλυψη σοκολάτα!!!

ουφ αγχώθηκα ρε γμτ....πάλι αίμα στα κακά της μπεμπους...

Καλέ πες την μας κι εμάς την κρέμα που έχουμε ραγάδες γύρω από τον αφαλό!!!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Σοφακι τωρα που επεστρεψα θα σου απανταω εγω!!Ρωτα οτι θες!!εχω γινει τοσο χαζομαμα που μπορω να μιλαω ωωωωωρες για μωρα και να λυνω αποριες!!

[/color]

Σ' ευχαριστώ πολύ κι εσένα!!!

Κορίτσια συνεχίστε την κουβέντα σας, αρκετά σας γέμισα ποστ, πάω να την ταίσω κι επανέρχομαι...Φιλιά!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Καλημερα καλημερα...Τωρα κοιμισα τη μικρη και ειπα να πω ενα γεια!!!!! Βρε Σοφακι και γω αν θυμαμαι καλα εχω απαντησει πολλες φορες σε αυτα που ρωτας...Μην παρεξηγεισαι, ειμαστε μια καλη παρεα νομιζω...Λοιπον Ζωη μου η μικρη εχει ακομη τα σπυρακια, ενω εχω πολλες μερες που της εδωσα το πορτοκαλι...Τι να πω, θα φυγουν ελπιζω, αλλιως την αλλη εβδομαδα θα ερθει η γιατρος ουτως η αλλως για εμβολιο και θα τα δει. Εσυ γιατι εχεις μαυριλα;;; Λογω της αλλεργιας του μικρου, αυτο σε χαλασε;;;; Μπαινε εδω να τα λεμε, ετσι ημουν και γω, αν θυμασαι, την περναμε μαλλον αυτην την περιοδο της μελεγχολιας ολες...Θα περασει και αυτο...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Σοφία όπως είπαν κ τα άλλα κορίτσια δεν πρέπει να αισθάνεσαι έτσι και εγώ έχω αγνοήσει κ με έχουν αγνοήσει ουου πολλές φορές , … είχες ρωτήσει για το σίδερο είχα απαντήσει, για το παπά που σου είχε ζητήσει τα 30 ευρώ είχα σχολιάσει , είχες γράψει ότι θα ντύσεις το Κατερινιώ πριγκίπισσα είχα σχολιάσει επίσης , μήπως τα προσπερνάς βρε ?

Και ναι είναι γεγονός, πήγα να του δώσω μια σταλιά λιωμένο μακαρόνι που τρώγαμε γιατί μας κοίταζε σα λαβωμένο γατάκι κ νιώθω κάτι να με γρατζουνά στα κάτω ουλα !!! Ετοιμαζόμαστε να σκάσει δοντάκι !!!! [/b]

Ειδικά από εσένα δεν έχω κανένα παράπονο και τα θυμάμαι όλα αυτά που λες και πρόσεξα ότι μου απαντούσες σχεδόν πάντα από την΄πρώτη στιγμή. Σ' ευχαριστώ πολύ! Πάντως το παράπονό μου ξαναλέω δεν εστιαζόταν σε κάποια συγκεκριμένη, ήταν γενικό. Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις...

Με το καλό το καινούργιο δοντάκιιιι!!!Welcome to the club!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

σοφακι κ παραμυθενια καλημερα!!!!!

ελα καλε θα στην οργανωσουμε εμεις την βαπτιση!κ το γαμο!αχχχχχχχχχ εγω ξαναεκανα εναν γαμο ετσι για πλακα!τι ωραια που ηταν!

Κι εγώ, κι εγώ!!!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

καλά μην αρχίσουμε τώρα να ευχαριστιόμαστε για τα αυτονόητα και ελπίζω να σταμάτησες να αισθάνεσαι έτσι και να κατάλαβες οτι απλά πολλές φορές δε θυμόμαστε να απαντάμε σε όλα!!!

Να σου ζήσει η κοριτσάρα σου!!!!!!! 6 μηνών πια!!!!!!!!!!!!

Γερή να είναι σε όλη της τη ζωή και να έχει οτι ποθεί!!!

Οι αρμόδιες παρακαλούνται να αναλάβουν τα γκλίτερ!!!!!!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ!!! Εύχομαι και σ' εσένα να χαίρεσαι την κοράκλα σου και να είστε ευτυχισμένες! Ήδη αισθάνομαι καλύτερα...!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Καλως την Σοφουλα την παραπονιαρα:tongue:

Με στεναχωρησες που αισθανεσαι ετσι βρε Σοφουλα μου!

Μην στενοχωριέστε, θα επανέλθω στα φυσιολογικά μου!

Όταν με πιάνουν οι ανασφάλειές μου γίνομαι...κομμάτια!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...