Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

@MK2012 όλα θ πάνε καλά κορίτσι μου είτε το πιστεύεις ή όχι θα έχεις το μιλρο θαυματακι σου και μετα θα συνηδητοποιησεις οτι αξιζε ολα η ταλαιπωρια ,και εγω κοριτσι μου στα ιδια ημουν ,αλλα την τελευταία φορά δηλαδή τον Νοέμβριο που είδα το θετικό και μετά την κατρακύλα είπα όχι ρε θα τα καταφέρω δεν θα με πάρει από κάτω, για να μην κοροϊδεύομαστε εννοείτε ότι έχω και τα κάτω αλλά προσπαθώ να ξυπνάω τον ευατο μου όταν με παίρνει από κάτω 

• Μου αρέσει 1
      • Δύναμη! 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

hello!

εν μέσω δουλειάς, μαγειρέματος και μπεμποπαίχνιδων είπα να μπω στα γρήγορα!

Σοφάκι μη λες χαζομάρες! την άλλη φορά κι εγώ σου είχα απαντήσει όταν ρωτούσες για το αν σιδερώνουμε κι απο μέσα τα ρούχα κι εσύ συνέχιζες να ρωτάς! να το πάρω οτι δε με γουστάρεις και με αγνόησες?????? όχι βέβαια! απλά με τόσα που γράφουμε και διαβάζουμε, χάνουμε όλες το μπούσουλα!!!!!!

Τατιανάκι ωραία περάσατε ε?

(αν εξαφανιστώ, δε σημαίνει οτι σας "γράφω"! απλά θα με καλεί το καθήκον, όπου καθήκον=να κάνω τον καραγκιόζη στη μπέμπα και να ξεκαρδίζεται!!!!)

Καλημέρα!Έχεις δίκιο για τότε,απλά είχα δει την απάντηση σου πολύ καθυστερημένα!Σε ευχαριστώ πολύ πάντως γιατί ήσουν η μόνη που μου απάντησε την πρώτη φορά που το ρώτησααυτό !

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ζωίτσα τι έχεις? ποιός σε πείραξε να τον δαγκώσω???????

Για τη βάφτιση στα είπαν τα κορίτσια!

εγώ πάντως δε με βλέπω ούτε γάμο ούτε βάφτιση να κάνω έτσι όπως το πάω!!!!! ακόμα δεν έχω κλείσει ούτε εκκλησία!!!

μήπως πρέπει να αγχωθώ λίγο μπας και κάνω τίποτα???????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ζωή μου τα ίδια πέρασα και εγω!!Και ακομα με παίρνει από κάτω!!Σκεψου οτι μου κόπηκε το γάλα με τους ηλίθιους πρώην εργοδότες μου!!Σκέψου οτι η κολλητή μου και νονά του μπέμπη διορίστηκε σε επαρχία και φυσικά δεν την βλέπω και χωρίζει και από πάνω και παίζει αν θα μπορεί να τον βαφτίσει μόνη της!Δεν μου μιλάνε οι πρωην συναδελφισές μου και καλά φίλες μου γιατί διαμαρτυρήθηκα στο ιδιωτικό που δούλευα και αυτές θίχτηκαν που τους έβρισα τον εργοδότη!!Ο άντρας μου λείπει, έχω μείνει με τα μισά ιδιαίτερα και χωρις πρωινή δουλειά καταμεσής της κρίσης!!Εχω φάει μεγάλη φρίκη!!Ακόμα η αδερφή μου που μου έκανε συμπαράσταση τα χει φτίαξει με ένα παιδί, τέλεια δεν λέω, αλλά δεν την βλέπω καθόλου ιδιαίτερα τα σκ που φεύγουν και οι γονείς μου!!Ασε που με την ηλίθια γρίπη δεν μπόρεσα να τον πάω πουθενά!Ασε που όλες μου οι φίλες είναι ανύπανδρες και άτεκνες και δεν ασχολούνται μαζί μου!!!Εχω μόνο 2 με παιδιά και την κουνιάδα μου!!όποτε όμως αρρωσταίνουν απαγορεύονται!!

Βγήκα όμως για πρώτη φορά το σάββατο και ξέδωσα λίγο!Και θυμήθηκα ώς είμαι νέα, ωραία με ένα άντρα που λατρεύω και τον μπεμπούλη μας και σκέφτηκα για πρώτη φορά πως όοοοοολα θα φτιάξουν και όλα γίνονται για κάποιο λόγο!Την υγεία μας να έχουμε την αγάπη μας και κάποια στιγμή θα τα καταφέρουμε και θα επανέλθουμε!!Υπομονή!!!:P:p όπως όλοι ετσι και εμεις!!ευτυχως ή δυστυχως!!!

O40a.jpgO40ap3.png

σοφακι κ παραμυθενια καλημερα!!!!!

ελα καλε θα στην οργανωσουμε εμεις την βαπτιση!κ το γαμο!αχχχχχχχχχ εγω ξαναεκανα εναν γαμο ετσι για πλακα!τι ωραια που ηταν!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Καλημέρα!Έχεις δίκιο για τότε,απλά είχα δει την απάντηση σου πολύ καθυστερημένα!Σε ευχαριστώ πολύ πάντως γιατί ήσουν η μόνη που μου απάντησε την πρώτη φορά που το ρώτησααυτό !

καλά μην αρχίσουμε τώρα να ευχαριστιόμαστε για τα αυτονόητα και ελπίζω να σταμάτησες να αισθάνεσαι έτσι και να κατάλαβες οτι απλά πολλές φορές δε θυμόμαστε να απαντάμε σε όλα!!!

Να σου ζήσει η κοριτσάρα σου!!!!!!! 6 μηνών πια!!!!!!!!!!!!

Γερή να είναι σε όλη της τη ζωή και να έχει οτι ποθεί!!!

Οι αρμόδιες παρακαλούνται να αναλάβουν τα γκλίτερ!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλως την Σοφουλα την παραπονιαρα:tongue:

Με στεναχωρησες που αισθανεσαι ετσι βρε Σοφουλα μου!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

αυτο που ειπες μαριανθη "ολα γινονται για καποιο λογο"πραγματικα το πιστευω!!!ακομα κ τα ασχημα γινονται για να μας δυναμωσουν κ στο τελος καταλαβαινουμε γιατι εγιναν!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

σοφακι κ παραμυθενια καλημερα!!!!!

ελα καλε θα στην οργανωσουμε εμεις την βαπτιση!κ το γαμο!αχχχχχχχχχ εγω ξαναεκανα εναν γαμο ετσι για πλακα!τι ωραια που ηταν!

εγώ πάλι τα βαριέμαι απίστευτα όλα!!!!!!!!!!!!!!

ξέρω πως ακριβώς τα θέλω βέβαια αλλά στην πράξη κωλύομαι!!!

όταν θα σας λέω οτι δε βρίσκω τις ημερομηνίες που θέλω σε κέντρα και εκκλησίες, σας δίνω το ελεύθερο να με μουτζώνετε!!! χαχαχαχαχα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αυτο που ειπες μαριανθη "ολα γινονται για καποιο λογο"πραγματικα το πιστευω!!!ακομα κ τα ασχημα γινονται για να μας δυναμωσουν κ στο τελος καταλαβαινουμε γιατι εγιναν!

Κι εγω το πιστευω αυτο.Ειναι και ενα απο τα μοτο μου.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Εγω προσωπικα παντως σου ζηταω συγγνωμη γιατι οντως μπορει να ρωτησες κατι κ να μην σου απαντησα!σε καμια περιπτωση παντως δεν το εκανα εσκεμμενα απλα πανω στη φουρια μου προσπερασα τα λεγομενα σου!ελα βρε σοφακι!!!!

Δεν χρειάζεται να μου ζητάς συγγνώμη βρε Τατιάνα,απλά χρειαζόμουν κάποιες διευκρινίσεις γιατί μια δυο τρεις...είχαν αρχίσει να με πιάνουν τα ψυχολογικά μου!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Βγήκα όμως για πρώτη φορά το σάββατο και ξέδωσα λίγο!Και θυμήθηκα ώς είμαι νέα, ωραία με ένα άντρα που λατρεύω και τον μπεμπούλη μας και σκέφτηκα για πρώτη φορά πως όοοοοολα θα φτιάξουν και όλα γίνονται για κάποιο λόγο!Την υγεία μας να έχουμε την αγάπη μας και κάποια στιγμή θα τα καταφέρουμε και θα επανέλθουμε!!Υπομονή!!!:P:p όπως όλοι ετσι και εμεις!!ευτυχως ή δυστυχως!!!

όπως τα λες Μαριάνθη!!!!

πεθαίνω για πατουσάκιαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...