Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Σταμάτα σε παρακαλώ, όλα θα πάνε καλά θα το δεις ,χωρίς ταλαιπωρία δεν έχει ουσία... μας προετοιμάζει για την ταλαιπωρία που θα μας περιμένει με το μπεμπακι μας .... ξεκίνα να βλέπεις την θετική πλευρά σε παρακαλώ μην τ αφήνεις να σε παίρνει από κάτω 

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Πω ρε κορίτσι μου ταλαιπωρία που έχεις φάει.. θα κάνεις όμως ένα μωρό σούπερ και μετά δεν θα θυμάσαι τα μισά από αυτά❤️❤️❤️❤️❤️ο σφακ χωρίς να τον ξέρω μου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Οπλίσου με όλη την δύναμη και κυρίως την υπομονή. Πίστεψε με, έχεις κι άλλη! Δεν έφτασα τόσες ωοληψιες, σταμάτησα στις 8, αλλά ξέρω πως θα έκανα άλλες τόσες. Στοχοπροσηλωση🙏🏻

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγώ Ευμορφία μαζί σου με την κοτόσουπα!

δε νηστεύω ποτέ...δε μπορώ...

άντε το πολύ πολύ να μη φάω κρέας τη Μεγάλη εβδομάδα.

Εγώ σήμερα έχω φακές!

αααα συμπεθέρα είναι καταπληκτικά με μαρμελάδα τα μπισκοτάκια!

χαχαχαχα!!!

άσε....τις γουρουνιές που κάνω τώρα, έγκυος δεν τις είχα κάνει!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!!Πως ειστε?εγω πλακωνομαι με τον αντρα μου για το ποτε και το που θα παω να πλυνω το αμαξι!!ελεος!!!

Λοιπον θελω την αποψη σας!!!Ο μπεμπακος τρωει καθε μερα συνολο 6 επι 120 μλ γαλα δηλ 720 μλ ενω ειναι 6900 θα πρεπε να τρωει τουλαχιστον το διπλο!!οταν του το δινω σταματαει στα 100 μλ και με το ζορι πινει μεχρι τα 60 μλ τα οποια και αφηνει!! επισης πολυ συχνα βγαζει γουλιτσες μικρες και μεγαλες. ο γιατρος μου ειπε οτι εχουν ενα ειδος παλληδρομισης αλλα δε μου ειπε να του ωσω αντιαναγωγικο γαλα!σκεφτομαι να του παρω ενα μπας και φαει παραπανω και μπας και ποναει και δεν το καταλαβαινω!!Μηπως εχει σιωπηλη παλινδρομιση!!Ξερει καμια τιποτα γι αυτο??

Κανω χημικη διαιτα και σημερα εχω οοοοολη μερα ρυζι με τυρι!!!:lol:

Νταφυ μαριανθη με λενε και μενα!!!

O40a.jpgO40ap3.png

τα μπισκοτα με τη μαυρη σοκολατα ειναι τελεια ουτε πολυ γλυκα ουτε πολυ πικρα!Και με φραπε η φρεντο πανε τελεια!!!Αχ πειρασμοι!!!

Εμενα πηρε παλι την κατηφορα ο μπεμπης!!!Ξυπνησε στις 3,30 και μετα στις 5,30 και μετα στις 6,30 και μετα στις 7,30 και φυσικα σηκωθηκα οοοολες τις φορες!!Το θεμα ειναι οτι δεν χορταινει ετσι που τρωει λιγο λιγο!!Τι θα κανω δεν ξερω!!!:-(

O40a.jpgO40ap3.png

εχω τρελλαθει που σιγα σιγα μυριζει και ερχεται η ανοιξη!!!λιγο να παρουμε τα πανω μας!!να χαμογελασουμε βρε παιδι μου με την παλιοκριση!!!!:P μ' εχει παρει τοσο απο κατω!!εχω τοσο αγχωθει και ψυχοπλακωθει!!!αντε να ξεδωσουμε!!

O40a.jpgO40ap3.png

Μαριάνθη γιατί δεν του κάνεις έναν υπέρηχο του παιδιού για να δείτε αν έχει παλινδρόμηση? δεν είναι κάτι δύσκολο και θα ξέρετε κι εσείς τι συμβαίνει στα σίγουρα...

παρολαυτά μήπως δεν του αέσει πολύ το γάλα που του δίνεις? έχεις δοκιμάσει καμία άλλη μάρκα?

(βάλε και ένα τικεράκι να βλέπουμε και την ηλικία του! πως θα σου λέμε κάθε μήνα χρόνια πολλά?????)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα Μαριανθη μου! πραγματικα και εγω δεν ξερω τι να σε συμβουλευσω με το γαλα! ή εχεις παιδι ολιγοφαγο ή καποιο προβλημα εχει το πουλακι μου και δεν μπορει να σας το δειξει αλλιως παρα μονο με το να μην τρωει :-(. ρωτα τον γιατρο σου αν πρεπει και δωσ'του αντιαναγωγικό. δε νομιζω οτι χανεις κατι να το δοκιμασεις.

οσον αφορα στην κριση και εμενα με εχει πιασει μαυρη απελπισία! δεν θελω να ακουω ΤΙΠΟΤΑ!

Προσπαθω να βαλω τικερακι αλλα φαινεται ειμαι αχρηστη!!Αν εχει καποια την καλοσυνηηηηηη.... να μου πει τι και πως;

Του χω δωσει σχεδον ολα οσα κυκλοφορουν!Πριν τον ταισω ειμαι γεματη ελπιδα και χαρα αλλα μετα τζαμπα!!!!

Θα το συζητησω μαζι του ξανα να δω!Προφανως δεν τον ανησυχει αφου παιρνει βαρος!!Διαβαζα μιας κοπελας που 4,5 μηνων ηταν 9 κιλα και 71 ποντους και λεω παει το παιδι μου θα ειναι υποαναπτυκτο!!!:confused:

O40a.jpgO40ap3.png

καλημερα και απο μενα!!!!!απανταω μια γρηγορα στην μαριανθη κ με τις υπολοιπες τσουπρες θα τα πουμε αργοτερα!!!

μαριανθη μου εγω δεν πιστευω οτι τρωει λιγο το παιδι σου.συμφωνα με το βαρος του θα επρεπε να τρωει 860 περιπου ml οχι το διπλασιο που λες σε καμια περιπτωση.ο γιατρος σου δεν θα σου ειπε για αντιαναγωγικο γιατι προφανως δεν εχει καποιο ιδιαιτερο προβλημα ο μικρος κ το θεωρει περιττο.και εμενα εβγαζε κ βγαζει γουλιες αλλα δεν ειναι τιποτα αυτο.σιγα σιγα με τον καιρο φτιαχνει το πεπτικο τους.εμενα παλιοτερα εβγαζε περισσοτερο κ τωρα οσο περναει ο καιρος βλεπω οτι στρωνει.προσεχε το γαλα να μην ειναι πολυ ζεστο!επισης τα αντιαναγωγικα δεν λυνουν το προβλημα(αν υπαρχει) απλα το κουκουλωνουν!θα προσπαθησω να σου βρω κ μια σχετικη ερευνα,την ειχα βαλει παλιοτερα για να σου παραθεσω.

επισης επειδη με απασχολει,η μικρη ζαλιζεται στο αυτοκινητο με το αναποδο καθισμα,εψαξα κ βρηκα πληροφοριες κ λενε καλυτερα οταν ειναι 12 μηνων να γυρισει μπροστα ανεξαρτητων κιλων.αυτο το λεω γιατι καπου διαβασα που ελεγαν να ειναι 9-10 κιλα κ μπορουμε να το γυρισουμε.αυτο δεν ειναι σωστο γιατι δεν εχουν αναπτυχθουν ακομα πληρως.σας αφηνω.τα λεμε μετα!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!!!!Τι κανετε?

εγω οχι και τοσο καλα.Τον τελευταιο καιρο εχω πεσει πολυ ψυχολογικα και το χειροτερο ειναι οτι δεν εχω την υπομονη να ασχοληθω οσο θα ηθελα με τον μικρο....

Προσπαθω να ανεβω αλλα τιποτα δεν βοηθαει.....

Μαριανθη μου Αν ο γιατρος δεν ανησυχι και εγω ειμαι της αποψεις να μην του δωσεις αντιαναγωγικο...

Τατιανα ειπες να μην ειναι πολυ ζεστο το γαλα γιατι?Κανουν εμετο αν ειναι?

Σημερα το απογευμα θα ερθει μια φιλη μου να με δει.Εχω να την δω ενα χρονο περιπου χωρις πλακα....Και ηταν να φανταστειτε κολλητη μου....:-(

Και να ρωτησω κατι που ολο ξεχναω.Επειδη ειμαι λιγο ασχετη με τις εκκλησιες οταν παμε να βρουμε τον παπα να του πουμε για την βαφτιση παμε καποια συγκεκριμενη ωρα?Η΄παντα ειναι στην εκκλησια?:confused:

ΚΑι τι του λες?θελω να κλεισω για βαφτιση?πρεπει να εχω λέφτα μαζι μου?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

ζωη μου με απλα λογια το ζεστο γαλα βοηθαει στο να κανουν εμετο.μου το εχει πει ο αντρας μου με πιο επιστημονικα λογια κ τεκμηριωνοντας το αλλα δεν θυμαμαι να στα πω.

τον παπα πρεπει να τον παρεις τηλ να δεις αν θα ειναι εκει.αν το κανεις στην ενορια σου τοτε οχι δεν χρειαζεσαι λεφτα.του λες οτι θελεις να κλεισεις ημερομηνια για βαπτιση.συνηθως χρειαζεται φωτοτυπιες απο ταυτοτητες γονεων κ ληξιαρχικη πραξη γεννησης αυτη που γραφει πανω για τη βαπτιση.αν πας σε αλλη ενορια τοτε πρεπει να πας στην ενορια που ανηκεις κ να σου δωσουν ενα χαρτι για να μπορεσεις να βαπτισεις αλλου.

Μαριανθη τι ωραια πατουσακια ειναι αυτα?

Ζωιτσα γιατι αισθανεσαι ετσι βρε κοριτσακι μου?

Εγω λεω καλυτερα να πας την Κυριακη,που ουτως η αλλως εχει λειτουργια και θα ειναι εκει.Δεν χρειαζεται να εχεις λεφτα μαζι σου.Αφου θα πληρωσεις την μερα της βαφτισης.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

ευμορφια μου καλημερα!μεχρι 6 μηνων με εξαιρεση τον πρωτο μηνα τρωνε 120-125 επι το βαρος τους.δηλαδη στα 7 κιλα ειναι 7*120=840 ml.επισης η χωρητικοτητα του στομαχιου τους ειναι η διπλασια του βαρους τους.δηλαδη παλι 7 κιλα παιδι εχει χωρητικοτητα 140ml.πολλα παιδακια τρωνε παραπανω κ κανει υπερχειλιση οποτε το βγαζουν.της μαριανθης λοιπον θεωρητικα το στομαχακι του χωραει 138ml.εμας οταν μας εκανε εμετους της καναμε τα 4 γευματα 5 κ ειδαμε διαφορα.ετρωγε λιγοτερο πιο συχνα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...