Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

@MK2012 όλα θ πάνε καλά κορίτσι μου είτε το πιστεύεις ή όχι θα έχεις το μιλρο θαυματακι σου και μετα θα συνηδητοποιησεις οτι αξιζε ολα η ταλαιπωρια ,και εγω κοριτσι μου στα ιδια ημουν ,αλλα την τελευταία φορά δηλαδή τον Νοέμβριο που είδα το θετικό και μετά την κατρακύλα είπα όχι ρε θα τα καταφέρω δεν θα με πάρει από κάτω, για να μην κοροϊδεύομαστε εννοείτε ότι έχω και τα κάτω αλλά προσπαθώ να ξυπνάω τον ευατο μου όταν με παίρνει από κάτω 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα, ερημιές τώρα που μπήκα !

Σχολιάζω αυτά που θυμάμαι…

Gemab, με λένε Κατερίνα, εσένα ? Ναι είναι πολύ καλό το καρεκλάκι και εμένα με έχει βολέψει πολύ κ εγώ τον βάζω όταν μαγειρεύω κλπ , κάθετε και με βλέπει.

Σοφία όπως είπαν κ τα άλλα κορίτσια δεν πρέπει να αισθάνεσαι έτσι και εγώ έχω αγνοήσει κ με έχουν αγνοήσει ουου πολλές φορές , … είχες ρωτήσει για το σίδερο είχα απαντήσει, για το παπά που σου είχε ζητήσει τα 30 ευρώ είχα σχολιάσει , είχες γράψει ότι θα ντύσεις το Κατερινιώ πριγκίπισσα είχα σχολιάσει επίσης , μήπως τα προσπερνάς βρε ?

Μαριάνθη, ουου, που είσαι καλέ ? Να σχολιάσω κ για εσένα ότι καλά κάνεις κ ντρέπεσαι άκου εκεί δεν απολύμανες το κάθισμα , δεν έχεις πάρει στρώμα για τη κούνια , απαπα τςτς :tongue::tongue:

Πάντως πέρα από τη πλάκα , εγώ τα πρώτα γεύματα του τα είχα δώσει στο κάθισμα του αυτοκίνητου, (όχι μέσα στο αυτοκίνητο ;) ) το οποίο είναι σαν ρηλαξ ,γενικά τον βόλευε πολύ , τον ανέβαζα πάνω στο τραπέζι και τον τάιζα , αν θυμάσαι τη φωτο που είχα βάλει με τη κρέμα ίσως το είχες παρατηρήσει , τώρα που κάθετε πιο άνετα είναι οκ στο καθισματακι του και άφησα το κάθισμα του αυτοκίνητου μόνιμα πια στο αυτοκίνητο

Μακ ρε συ , στη φωτο που πας να πηδήξεις από το παράθυρο είσαι πολύ ωραία , ωραίο μαλλί κ ωραίος πισινός :oops: , αλλά γιατί ντύθηκες έτσι για να πηδήξεις ? :rolleyes:

Σοφία , μήπως την πείραξαν τα θαλασσινά που έφαγες ?

Ζωή καλό κουράγιο με τις βόλτες

Και ναι είναι γεγονός, πήγα να του δώσω μια σταλιά λιωμένο μακαρόνι που τρώγαμε γιατί μας κοίταζε σα λαβωμένο γατάκι κ νιώθω κάτι να με γρατζουνά στα κάτω ουλα !!! Ετοιμαζόμαστε να σκάσει δοντάκι !!!!

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Όλα καλά κ εμείς , έχουμε βέβαια τις γκρινιτσες μας αλλά όλα οκ.

Εμάς μας έχει βολέψει δες το και από κοντά πριν αποφασίσεις .

Κοριτσάκι πάω για ύπνο, καλό βράδυ σας εύχομαι !

XwAPp3.png

Μακ ρε συ , στη φωτο που πας να πηδήξεις από το παράθυρο είσαι πολύ ωραία , ωραίο μαλλί κ ωραίος πισινός :oops: , αλλά γιατί ντύθηκες έτσι για να πηδήξεις ? :rolleyes:

ευχαριστω για τα καλα σου λόγια φιλεναδα! το ντυσιμο μου ειναι λιγο θεατρικό απλά για να κάνω πιο δραματική τη σκηνή!

καληνυχτα ευμορφία καληνύχτα κατερίνα ;)

όχι όχι εγω ειμαι ξύπνια ή τουλάχιστον έτσι νομίζω! νυστααααζωωωωω... το παιδακι μου καλα κοιμηθηκε αλλά συσσωρευμένους μήνες αυπνίας και ταλαιπωριας και δεν χορταινω με τίποτα!!! εσυ καλα εισαι ξανθούλα;

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

τι όμορφο βράδυ ήταν αυτό που πέρασε!!!

η μικρή κοιμήθηκε 10:30-5, έφαγε και ξανακοιμήθηκε μέχρι και τώρα!!!

Εγώ τώρα τσακίζω κάτι μπισκότα digestive αλλά επειδή είναι πολυ υγεινά για να τα βάλω στη διατροφή μου, τους πρόσθεσα και μαρμελάδα αχλάδι απο πάνω!!! χαχαχαχα!!!

πάω για άλλαγμα-τάισμα τώρα!!!

ελπίζω να με αφήσει η μικρη και να τα ξαναπούμε μετά!

Φιλιά!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

όχι όχι εγω ειμαι ξύπνια ή τουλάχιστον έτσι νομίζω! νυστααααζωωωωω... το παιδακι μου καλα κοιμηθηκε αλλά συσσωρευμένους μήνες αυπνίας και ταλαιπωριας και δεν χορταινω με τίποτα!!! εσυ καλα εισαι ξανθούλα;

Καλα ειμαι Μαρακι μου!

Εγω ξυπνησα απο τις 7.30 να αντλησω αλλα το αγγελουδι μου ειχε αλλα σχεδια.Οποτε τον ταισα και πηγα στο μαγαζι να το ανοιξω.Γυρισα,αντλησα και ειπα για να δω τι κανουν οι φιλεναδες.

Αχ,Μαρια μου!Εσυ για να ξεκουραστεις θα πρεπει να κοιμασαι ενα μηνα:tongue:

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλημέρα!!!

τι όμορφο βράδυ ήταν αυτό που πέρασε!!!

η μικρή κοιμήθηκε 10:30-5, έφαγε και ξανακοιμήθηκε μέχρι και τώρα!!!

Εγώ τώρα τσακίζω κάτι μπισκότα digestive αλλά επειδή είναι πολυ υγεινά για να τα βάλω στη διατροφή μου, τους πρόσθεσα και μαρμελάδα αχλάδι απο πάνω!!! χαχαχαχα!!!

πάω για άλλαγμα-τάισμα τώρα!!!

ελπίζω να με αφήσει η μικρη και να τα ξαναπούμε μετά!

Φιλιά!!!

Σοφακι καλημερα!

Εγω τσακισα ενα κρουασαν.Δεν ξερω τι θα γινει το χαλι μου.Ολο τα γλυκα εχω στο νου μου.Και πλησιαζει και το καλοκαιρι.Πως θα ξεχυθουμε στις παραλιες?Με την μπακα?:tongue:

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

εγω τσακισα ενα κρουασαν κλασσικα και 2 choco digestive αλλά με πικρή σοκολάτα! είναι τελεια αν και δεν το περιμένα!!!!!!

καλά βρε συμπεθερα μαρμελαδα αχλαδι στιο μπισκοτο; μπλιαξ!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...