Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εμένα μου πρότειναν τα κορίτσια εδώ της Eva belle τα κολπικά, αλλά δεν μπορώ άλλο κολπικά ψάχνω από το στόμα κάποια, θα ψάξω για αυτά που είπες 

υπαρχουν και της bio kult τα pregnea που ειναι απο το στομα και ασφαλη και για εγκυμοσυνη.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ραγάδες έκανα μια εβδομάδα πριν γεννήσω!!!!!!!! τα νεύρα μου!!!!!!!!

κατακόκκινες τεράστιες ραγάδες!!!

όπου εγώ η άσχετη μόλις τις είδα νόμιζα οτι είχα γρατζουνιστεί!!!

καλέ μη γελάτε....αλήθεια λέω!!! χαχαχαχαχα!!!

Π

Εμενα βγηκαν οι ραγαδες μετα την εγκυμοσυνη...Τοτε που ειπα ευτυχως δεν εκανα ραγαδες.....:P:p:p:p

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πωπω μπισκοτα ε???τα ταραξα το ΣΚ...ειχε παρει η μαμα μου στο εξοχικο κ πρεπει να εφαγα κ 20!ηταν μεγαλα ομως!!!!αααα μου αρεσουν κ τα πατατακια γαριδακια!!να τωρα ηθελα να φαω αλλα εφαγα 5 φουντουκια αντι αυτων!!!αλλα δεν θα κρατηθω!καμια ωρα το πολυ μου δινω πριν τα σαβουριασω!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

εγω πάλι ραγαδες πέρα από αυτες που ειχα (από το γυμνασιο ηδη) δεν εκανα παρα μια μονο στην μεση (στο αριστερο πλαινο μερος) και κανα δυο-τρεις σε καθε στηθος.

τωρα που ειπα στηθος... εκει ειναι το δραμα μου....εχει πεσει :-(

Φουστανο σου ερχομαι!!!!!!

εγω πάλι ραγαδες πέρα από αυτες που ειχα (από το γυμνασιο ηδη) δεν εκανα παρα μια μονο στην μεση (στο αριστερο πλαινο μερος) και κανα δυο-τρεις σε καθε στηθος.

τωρα που ειπα στηθος... εκει ειναι το δραμα μου....εχει πεσει :-(

Φουστανο σου ερχομαι!!!!!!

ναι ενω εμενα ειναι σαν 18χρονης!!!για ρωτα τη μαριανθη να σου πει τι της λεω!!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

εγώ έκανα τεράστιες ραγάδες στα΄πλάγια στα μπούτια και στον πωπό! μιλάμε για χάλι μαύρο!

ευτυχώς η καλή μου η δερματολόγος μου έδωσε μια κρεμούλα και τις αποχρωμάτισε και πλέον είναι σε αρκετά καλό στάδιο! το καλόκαίρι να δούμε πως θα φαίνονται....

μπισκότα και μόλτο και γαριδάκια διαβάζω....

μιαμ μιαμ!

εγώ τώρα την έχω καταβρεί με το χαλβά σοκολάτα....πάλι!!!!!!

είχα πάθει μια πόρωση και στην αρχή της εγκυμοσύνης και για μια εβδομάδα έτρωγα κάθε μέρα ένα πακέτο χαλβά με επικάλυψη σοκολάτα!!!

ουφ αγχώθηκα ρε γμτ....πάλι αίμα στα κακά της μπεμπους...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Κοριτσακια επεστρεψα! Περασα και απο τζαμπο του πηρα ενα βιβλιαρακι μαλακο για να τρωει!!Πολυ σαλιο βρε παιδι μου και του πηρα και σαλιαρες με πλαστικο απο πισω να μην μουσκευει το κορμακι του!!!

Σοφακι τωρα που επεστρεψα θα σου απανταω εγω!!Ρωτα οτι θες!!εχω γινει τοσο χαζομαμα που μπορω να μιλαω ωωωωωρες για μωρα και να λυνω αποριες!!

Ζωη το μπεμπακι θα συνηθισει!!εκτος αν αποδειχθει οτι εχει αλλεργια στο αγελαδινο!!Εχω καταληξει οτι οοολα τα γαλατα ειναι πανω κατω ιδια!απ την αλλη βεβαια πως γινεται αλλο να προκαλει δυσκοιλιοτητα και αλλο οχι; ελπιζω να του περασει και να μπορεσεις να του δωσεις το βιολογικο γιατι ειναι καλο και δεν προκαλει δυσκοιλιοτητα!!

O40a.jpgO40ap3.png

ουφ αγχώθηκα ρε γμτ....πάλι αίμα στα κακά της μπεμπους...

Σοφακι γιατι ετσι?Μηπως εχετε και εσεις καμια αλεργια σε καμια αγελαδα?

Τσεκαρε τι εφαγες σημερα...Μηπως ο χαλβας?

Κοριτσακια επεστρεψα! Περασα και απο τζαμπο του πηρα ενα βιβλιαρακι μαλακο για να τρωει!!Πολυ σαλιο βρε παιδι μου και του πηρα και σαλιαρες με πλαστικο απο πισω να μην μουσκευει το κορμακι του!!!

Σοφακι τωρα που επεστρεψα θα σου απανταω εγω!!Ρωτα οτι θες!!εχω γινει τοσο χαζομαμα που μπορω να μιλαω ωωωωωρες για μωρα και να λυνω αποριες!!

Ζωη το μπεμπακι θα συνηθισει!!εκτος αν αποδειχθει οτι εχει αλλεργια στο αγελαδινο!!Εχω καταληξει οτι οοολα τα γαλατα ειναι πανω κατω ιδια!απ την αλλη βεβαια πως γινεται αλλο να προκαλει δυσκοιλιοτητα και αλλο οχι; ελπιζω να του περασει και να μπορεσεις να του δωσεις το βιολογικο γιατι ειναι καλο και δεν προκαλει δυσκοιλιοτητα!!

Δηλαδη τωρα εκτος απο την αλεργια πρεπει να προσεχω και για δυσκοιλιοτητα?Αν καταληξξουμε ΜΑριανθη οτι οντως εχει αλεργια στο γαλα τοτε δεν θα εχω επιλογη θα δωσω υποαλεργικο.Ελπιζω παντως να ειναι καλο οπως και να εχει.....

Διαφημίσεις

Σοφακι γιατι ετσι?Μηπως εχετε και εσεις καμια αλεργια σε καμια αγελαδα?

Τσεκαρε τι εφαγες σημερα...Μηπως ο χαλβας?

μου είχε ξανακάνει κακά με αίμα και της είχα κάνει καλλιέργεια και mayer κοπράνων αλλά είχαν βγει αρνητικές.

Στην προηγούμενη επίσκεψη στην παιδίατρο, της είχε βρει μια ραγαδούλα στον πωπό και μου είχε πει οτι μάλλον απο εκεί ήταν το αίμα....απλά αυτή τη φορά ήταν περισσότερο το αιματάκι...

έστειλα πάλι την πάνα για mayer και την Πέμπτη θα μας πουν τα αποτελέσματα...

Σκέφτηκα μήπως είναι απο τα χταπόδια και τις γαρίδες που έφαγα χθες...

Θα δω πως θα είναι και αύριο....ελπίζω να μην έχει πάλι....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μου είχε ξανακάνει κακά με αίμα και της είχα κάνει καλλιέργεια και mayer κοπράνων αλλά είχαν βγει αρνητικές.

Στην προηγούμενη επίσκεψη στην παιδίατρο, της είχε βρει μια ραγαδούλα στον πωπό και μου είχε πει οτι μάλλον απο εκεί ήταν το αίμα....απλά αυτή τη φορά ήταν περισσότερο το αιματάκι...

έστειλα πάλι την πάνα για mayer και την Πέμπτη θα μας πουν τα αποτελέσματα...

Σκέφτηκα μήπως είναι απο τα χταπόδια και τις γαρίδες που έφαγα χθες...

Θα δω πως θα είναι και αύριο....ελπίζω να μην έχει πάλι....

Καλα τωρα εγω δεν ξερω τι ειναι το mayer αλλα μαλλον για αλλεργιες θα ειναι....Ποσο καιρο εχει που βρηκατε την ραγαδουλα?

Ξερω οτι η αλλεργια ειναι σαν μια κλωστη αιμα στα κακα.Τωρα μπορει να λεω και βλακειες....

Καλα τωρα εγω δεν ξερω τι ειναι το mayer αλλα μαλλον για αλλεργιες θα ειναι....Ποσο καιρο εχει που βρηκατε την ραγαδουλα?

Ξερω οτι η αλλεργια ειναι σαν μια κλωστη αιμα στα κακα.Τωρα μπορει να λεω και βλακειες....

ναι για αλλεργίες είναι...

τη ραγαδούλα τη βρήκαμε πριν ένα μήνα.... τη Δευτέρα που θα ξαναπάμε στη γιατρό θα την ξαναδεί...

αν η αλλεργία είναι κλωστή αίμα στα κακά, εμάς που είχε μπόλικο θα είναι βαρβάτη!

ας ελπίζουμε όμως να μην είναι και απλά να ερεθίστηκε η ραγαδούλα....

εσένα το παλικαράκι σου τι κάνει???????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφια ακομα και αλεργια να ειναι δεν εγινε και τιποτα.

Εμενα καλα ειναι ο μικρος.Τωρα σταματησα το ξενο και το γυρισα στο θηλασμο να περασουν καποιες μερες να εξακριβωσουμε αν οντως εχει αλλεργια στο γαλα.

Οποτε τωρα καταλαβαινεις...Οι βολτες πανε και ερχονται!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...