Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εμένα μου πρότειναν τα κορίτσια εδώ της Eva belle τα κολπικά, αλλά δεν μπορώ άλλο κολπικά ψάχνω από το στόμα κάποια, θα ψάξω για αυτά που είπες 

υπαρχουν και της bio kult τα pregnea που ειναι απο το στομα και ασφαλη και για εγκυμοσυνη.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ααααχ! κ η Σοφια κ η Ζωη...

Καλα δεν παω καλα!!!\

Κοριτσια η συνδεση ειναι χαλι μαυρο εδω περα! Δεν μου τα βγαζει κανονικα. δεν ξερω τι εχει γινει!!

Καλα ειστε τρελες ξελογιαστρες!!

Δε μου λετε? Δε μπορουμε να βρουμε ενα φορουμ με ηχο να σας μιλαω κ να ραβω ταυτοχρονα???? ΕΛεος δηλαδη! Δεν κανω δουλεια ετσι με τιποτα!!!!

Να κατεβάσεις το πρόγραμμα που του μιλάς και τα γράφει μόνο του στον υπολογιστή!!! εεεεεεεεεε?????????????

Εγώ τι να πω που υποτίθεται οτι έχω δουλειά που πρέπει να παραδώσω αύριο και όλο χαζεύω εδώ??????? πάλι θα ξενυχτάω για να δουλεύω!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον εξομολογουμαι τωρα

Ισως ειμαι η μονη που κανω τον μπεμπη μπανιο 3 φορες την εβδομαδα κ οχι καθε μερα!! Καθε 2 μερες τον κανω!

Επισης το καροτσι το καθισμο που εβαλα τωρα (οχι το πορτ μπεμπε που ηταν μικρουλης, προς θεου!!!) δεν το απολυμανα! Το σκουπισα καλα καλα με ενα πανακι! Σιδερο τους κανω ενα πατηματακι, αφου ομως φροντησω να τα βγαλω στον ηλιο που ειναι η καλυτερη φυσικη αποστειρωση! Επισης δεν εχω αγορασει ακομα στρωμα για την μεγαλη κουνια...! Κ τον εχω ακομα στο λικνο..:oops::oops:

Καρεκλακι φαγητου μαλλον δε θα παρω, θα τον ταισω στο ρηλαξ, κ μπολακια κ τετοια επισης, μονο 1 κουταλακι πηρα σιλικονης γιατι μου φανηκε ωραιο να το μασουλαει... Την αποστειρωση εχω αρχισει να την κοβω σιγα σιγα αφου οτι βρει το χωνει στο στομα!

Και αλλα διαφορα...

Ειμαι κακια μανα...:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Και εγω μαζι.....

και εγωωωωωωωωωω!

1265798bwxwg8h0u8.jpg

αυτη η θεα που πηδιεται από το παραθυρο ειμαι εγω!!!!!

την είδες την κοιλιά λοιπόν???

το φρύδι μην το σχολιάσεις!!! δεν ξέρω να τα βγάζω και φοβάμαι να πάω σε αισθητικό γιατί πονάει!!! χαχαχαχαχα!!!!

1524198d7mcu9ucgr.jpg χα χα χα χα

τι να δω παιδι μου πας καλα????την ανυπαρκτη φανταστικη κοιλια σου????θες να σου στειλω με μειλ την δικια μου να σου κοπει η ορεξη για 1 μηνα???

σιγά τα αίματα και εσυ!!!!!:tongue:

Σοφάαααααακι! εγω δεν σε συμπαθω καθολου και ως εκ τουτου δεν σου απανταω για υτον ακριβως τον λόγο. η απεχθεια μου προς εσενα εχει να κανει με το γεγονος ότι βουτηξες ξαφνικα την κορη σου και αρραβωνιαστικια του γιου μου, και χαθηκες μια μερα του χειμώνα!!!! όπως καταλαβαινεις υπαρχει παρεξηγηση εδω και δεν σηκώνω μυγα στο σπαθί μου που πληγωσες το παιδί μου. αλλά ο θεοςς ειναι μεγαλος και εστειλε στον δρομο μας την Βαλέρια!!!!! συμπεθερα συγγνωμη το δικο μου το ευχητηριο το ειδες;;;; ειναι πολύ καλυτερο από των άλλων!!!!!!:tongue:

Μαρακι?? Κι εσυ εδω? Εεε δεν θα δουλεψω σημερα!!

ΣΣυγνωμη δηλαδη, μετα απο τοσες μερες που εχουμε να τα πουμε μπαινω κ σας βρισκω ολες??? Ε τι να κανω κ εγω?!?!?!?!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Λοιπον εξομολογουμαι τωρα

Ισως ειμαι η μονη που κανω τον μπεμπη μπανιο 3 φορες την εβδομαδα κ οχι καθε μερα!! Καθε 2 μερες τον κανω!

Επισης το καροτσι το καθισμο που εβαλα τωρα (οχι το πορτ μπεμπε που ηταν μικρουλης, προς θεου!!!) δεν το απολυμανα! Το σκουπισα καλα καλα με ενα πανακι! Σιδερο τους κανω ενα πατηματακι, αφου ομως φροντησω να τα βγαλω στον ηλιο που ειναι η καλυτερη φυσικη αποστειρωση! Επισης δεν εχω αγορασει ακομα στρωμα για την μεγαλη κουνια...! Κ τον εχω ακομα στο λικνο..:oops::oops:

Καρεκλακι φαγητου μαλλον δε θα παρω, θα τον ταισω στο ρηλαξ, κ μπολακια κ τετοια επισης, μονο 1 κουταλακι πηρα σιλικονης γιατι μου φανηκε ωραιο να το μασουλαει... Την αποστειρωση εχω αρχισει να την κοβω σιγα σιγα αφου οτι βρει το χωνει στο στομα!

Και αλλα διαφορα...

Ειμαι κακια μανα...:confused:

και εγω ειμαι το ροζ!

66899qfa1ojhwty.gif

και εγω εδω!!!!μπηκα για να ξελογιασουμε τη μαριανθη να μην δουλεψει!!!!!

μακμαρακι με ειρωνευεσαι εεεεεεε????καλαααααααααααααα!!!!!εχω κοιλια σου λεωωωωωωωωωωωωωω!!!!!αλλα απο μεθαυριο αρχιζω διαιτα!!!!προσεξες ε???οχι αυριο!μεθαυριο!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

και εγω εδω!!!!μπηκα για να ξελογιασουμε τη μαριανθη να μην δουλεψει!!!!!

μακμαρακι με ειρωνευεσαι εεεεεεε????καλαααααααααααααα!!!!!εχω κοιλια σου λεωωωωωωωωωωωωωω!!!!!αλλα απο μεθαυριο αρχιζω διαιτα!!!!προσεξες ε???οχι αυριο!μεθαυριο!!

οποιος δεν θελει να ζυμωσει 10 μερες κοσκινιζει λενε στο χωριο μου!!!!!:P

Διαφημίσεις

Μαριάνθη δεν έχω λόγια...έχω συγκλονιστεί απο τις δηλώσεις σου...μπορεί και να σου στείλω την πρόνοια με αυτά τα πράγματα που κάνεις!!!

καλέ πας καλά????????????????

τα περισσότερα κι εγώ τα κάνω όπως τα λες!

Σιγά μην με κάνει κακιά μάνα το γεγονός οτι δεν απολύμανα το κάθισμα του καροτσιού!!!

ραγάδες έκανα μια εβδομάδα πριν γεννήσω!!!!!!!! τα νεύρα μου!!!!!!!!

κατακόκκινες τεράστιες ραγάδες!!!

όπου εγώ η άσχετη μόλις τις είδα νόμιζα οτι είχα γρατζουνιστεί!!!

καλέ μη γελάτε....αλήθεια λέω!!! χαχαχαχαχα!!!

Παραπονιάρα συμπεθέρα!!! τέλειο ήταν και το δικό σου γκλίτερ!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μαριάνθη δεν έχω λόγια...έχω συγκλονιστεί απο τις δηλώσεις σου...μπορεί και να σου στείλω την πρόνοια με αυτά τα πράγματα που κάνεις!!!

καλέ πας καλά????????????????

τα περισσότερα κι εγώ τα κάνω όπως τα λες!

Σιγά μην με κάνει κακιά μάνα το γεγονός οτι δεν απολύμανα το κάθισμα του καροτσιού!!!

ραγάδες έκανα μια εβδομάδα πριν γεννήσω!!!!!!!! τα νεύρα μου!!!!!!!!

κατακόκκινες τεράστιες ραγάδες!!!

όπου εγώ η άσχετη μόλις τις είδα νόμιζα οτι είχα γρατζουνιστεί!!!

καλέ μη γελάτε....αλήθεια λέω!!! χαχαχαχαχα!!!

Παραπονιάρα συμπεθέρα!!! τέλειο ήταν και το δικό σου γκλίτερ!!!

ειπ και εγω.....:confused:

σας φιλω ομως γιατι πρεπει να κλεισω... Ισως αυριο τα καταφερω κ μπω νωριτερα!!!!

Φιλακια κοριτσια μου!!

φιλακια!

Τατιανα εγω τρωω μπισκοτα γεμιστα με σοκολατα παπαδοπουλου και κρουασνα μολτο!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...