Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Και όχι στο έντερο ήθελα να γράψω. Σορρυ. 
      Επισης @kate82 έκανες εξετάσεις αίματος για βιταμίνη D; Γιατί κι εμένα μου έδωσε βιταμίνη D αλλά με βαλε να κάνω εξετάσεις την θέλει ψιλή. 

Είναι καλή προληπτικά την παίρνω μια αμπούλα τις 2εβδομαδες 

Just now, little miracle είπε:

αν σε βολευουν απο τον κολπο, παρε τα κολπικα. ειδαλλως τα αλλα. εμενα δεν μου αρεσουν τα υποθετα γιατι γενικα εχω ευαισθησια και παθαινω κολπιτιδες και δεν μπορω να εχω κ υποθετα να λιωνουν και να χω υγρασια κτλ . γι αυτο μου ειχανε προτεινει τα πρεγκνεα. τα οποια τα λαμβανα και σε ολη την εγκυμοσυνη και θηλασμο.

Σ ευχαριστώ  πάρα πολύ μ έπεισες θα πάω να τα πάρω 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ενταξει τωρα?????χιλιοχρονη να ειναι παραυθενια μου!!!!!ααααααααα κ μην ξαναμιλησεις για κοιλια εσυ γιατι θα σε δειρω!!!η μαλλον θα δεσω μια πετρα στο λαιμο μου κ θα παω να πηδηχτω!!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΓΕΙΑ SAΣ πάλι στα κλεφτά!!! Σοφάκι εγώ μπαίνω πολύ περιστασιακά και τελευταία δεν διαβάζω τα προηγούμενα γιατί εχω κόσμο. Συγγνώμη αν με ρωτησες κάτι και δεν το είδα!! Δεν είχα πρόθεση να σε στεναχωρήσω... ΄Χαζουλίνι μη νοιώθεις έτσι γιατί καμμιά φορά κι εμένα δεν μου απαντά κανείς αλλά δεν το παίρνω προσωπικά! είναι ο χρόνος περιορισμένος και καμμια φορά δεν προλαβαίνουμε να απαντήσουμε σε όλα!! να συνεχίσεις να είσαι εδώ γιατί αν δεν είσαι εμένα προσωπικά θα μου λείψεις..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

ενταξει τωρα?????χιλιοχρονη να ειναι παραυθενια μου!!!!!ααααααααα κ μην ξαναμιλησεις για κοιλια εσυ γιατι θα σε δειρω!!!η μαλλον θα δεσω μια πετρα στο λαιμο μου κ θα παω να πηδηχτω!!!!

ωωωωωωωωωω ευχαριστώωωωωωω!!!

Κάλυψες τα κενά ακόμα και για όσες είναι σαν και μένα και δεν ξέρουμε να βάζουμε γκλίτερ!!!

τέλεια είναι!!!

ρε συ και για κοιλιά θα μιλήσω και για ραγάδες....καλά άσε τις ραγάδες γιατί συγχίζομαι μόνο που το σκέφτομαι....χάλι μαύρο έχω γίνει...ουφ...

(έχεις μέιλ! ;))

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφια ειλικρινα στεναχωρεθηκα για αυτα που εγραψες...Δεν νομιζω ποτε καποια απο εμας επειτηδες να μην σου απαντησε.Εγω προσωπικα εχω αγνοησει και με εχουν αγνοησει αμετρητες φορες.Οταν μπαινεις για να γραψεις κατι γρηγορα γιατι απο διπλα το μωρακι γκρινιαζει,θυμασαι μερικα πραγματα να απαντησεις και συνηθως τα πιο προσφατα...Εγω δεν ειναι λιγες οι φορες που θυμαμαι κατι που εγραψε μια μετα απο καποιες μερες και λεω οχι ρε συ δεν απαντησα σε αυτο...

Δεν βρισκω λογο να παρεξηγηθεις καθως σε ολες εχει συμβει αυτο...Θα εγραφα και αλλα ομως δεν εχω πολυ χρονο....Ειναι κριμα παντως να μπαινουμε στο φορουμ και να ζουμε με το αγχος ποια ξεχασα να απαντησω μην παρεξηγηθει....

ΚΑι χαρη στην Σοφια Α θυμηθηκα οτι η Βουλα ηταν αρρωστη....ΠΕραστικα να ειναι Βουλα μου...Και σε εσενα και στο αντρακι σου...

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Και εγω μαζι.....

Διαφημίσεις

Και επανερχομαι σε ενα θεμα που επισης ξεχασα να σχολιασω....(Αυτο τωρα σημαινει οτι οταν θυμαμαι χαιρομαι......)

Αννουλα πως ειναι η μικρη?Ο γιατρος σας ειπε να ξαναπροσπαθησετε να δωσετε πορτοκαλι?Τα σπυρακια ποσο καιρο μενουν εσας?

Μην ανησυχεις παντως αννουλα οπως και να εχει διαβασα καπου οτι οι αλλεργιες στα μωρα φευγουν σε καποια ηλικια....

Ας πω κι εγώ ένα άσχετο!!!

ρε γμτ τι ωραία που θα ήταν να μέναμε κοντά να συναντιόμασταν!!!

αυτό δεν είναι καφέ....σκορποχώρι είναι!!! απο όλα τα σημεία του ορίζοντα είμαστε!!! Καλαμάτα, Αμαλιάδα, Θεσσαλονίκη, Πάρος, Μύκονος, Αθήνα και δε συμμαζεύεται!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

την είδες την κοιλιά λοιπόν???

το φρύδι μην το σχολιάσεις!!! δεν ξέρω να τα βγάζω και φοβάμαι να πάω σε αισθητικό γιατί πονάει!!! χαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια κ μπεμπακια!! Μου χετε λειψει ολες πολυ!

Τα διαβασα ολα πολυ πολυ γρηγορα κ συγχωρεστε με δεν θυμαμαι πολλα πολλα συγκεκριμενα.. Δυστηχως μεχρι να τα διαβασω ειναι η ωρα να φυγαω, οποτε τα περασα μια γρηγορα μπας κ σας προλαβω!!

Πρωτα πρωτα να ευχηθω στη μαμα Σοφια-fairytale να χαιρετε για προχτες την μπεμπα της!!!

Σοφακι να τη χαιρεσαι τη κουκλιτσα σου κ να στε παντα γεροι κ ευτιχισμενοι.. Γκλιτερ θα βαλω εντος ολιγου μολις γραψω εδω τα σχετικα γιατι θα τα ξεχασω!!Χιχιχι!!!

Λοιπον, εμεις ειμαστε καλα σε γενικες γραμμες, του εφυγαν οι πολλες μυξες του μπεμπη, αλλα νομιζω οτι παει να σκασει δοντι! Μεθαυριο εχουμε τσιμπι-τσιμπι, οποτε θα σας πω τα νεα..

Sophaki γλυκο, μη στεναχωριεσαι! Δεν ειχε καμμια κοπελα τετοια προθεση, κι εγω δεν σου απαντησα για το σιδερο, γιατι μετα απ τον 1ο μηνα, ενα πατηματακι τους κανω κ τελος!! Κ κανω κ πολλα αλλα πραγματα διαφορετικα απο σας, κ καμμια φορα ντρεπομαι να τα παραδεχτω:rolleyes:..

Καμμια φορα γινομαστε αμελης, εγω το κανω συχνα! Ειλικρινα νομιζω πως εχει γινει παρεξηγηση... Να τωρα για να μη στεναχωριεσαι θα παω να διαβασω κ τα παλια...:D

Τατιανααααα!!!! Που εισαι??? Περασατε ωραια? Καλα εγω δεν αναρωτιεμαι που χανεσαι, το φανταζομαι οτι καθε Π/Σ/Κ την κοπανατε κ πολυ καλα κανετε!!!!

Κοριτσακια μου, τωρα παλι θα πρεπει να σας κλεισω

Απο μεθαυριο που δυστηχως δεν θα εχω κ πολυ δουλεια, θα μιλαμε περισσοτερο! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!!

Σορυ για το συντομο μηνυμα παλι...:-(

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Ευχαριστώ πολύ Μαριάνθη μου!!!

Κι εσύ να χαίρεσαι τον ανθρωπάκο σου!!!!

α θέλω εξομολόγηση για το τι κάνεις που ντρέπεσαι να παραδεχτείς!!! χαχαχαχαχα!!!

πωπω τι κουτσομπόλα που είμαι!!!:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ααααχ! κ η Σοφια κ η Ζωη...

Καλα δεν παω καλα!!!\

Κοριτσια η συνδεση ειναι χαλι μαυρο εδω περα! Δεν μου τα βγαζει κανονικα. δεν ξερω τι εχει γινει!!

Καλα ειστε τρελες ξελογιαστρες!!

Δε μου λετε? Δε μπορουμε να βρουμε ενα φορουμ με ηχο να σας μιλαω κ να ραβω ταυτοχρονα???? ΕΛεος δηλαδη! Δεν κανω δουλεια ετσι με τιποτα!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...