Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εμένα μου πρότειναν τα κορίτσια εδώ της Eva belle τα κολπικά, αλλά δεν μπορώ άλλο κολπικά ψάχνω από το στόμα κάποια, θα ψάξω για αυτά που είπες 

υπαρχουν και της bio kult τα pregnea που ειναι απο το στομα και ασφαλη και για εγκυμοσυνη.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διάβασε τα ποστ μου να δεις ότι ποτέ δεν μου απαντάει καμία σε τίποτα. Μόνο η Μαριάνθη ασχολούνταν μαζί μου που απαντάει σε όλες. Αλλά θέλω να ξέρω τουλάχιστον τι έκανα...! Είμαι που είμαι σκατά με δικά μου θέματα δεν θέλω να γίνομαι χειρότερα σε μια παρέα που δεν με γουστάρει!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε τιποτα δεν εχεις κανει!!!!!ελα μην αισθανεσαι ετσι!!!!την κοιμισα κ ειμαι ολη δικη σου!!!καμια δεν εχει προβλημα μαζι σου κ δεν εχεις κανει τιποτα σε καμια!!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Δεν έχω παράπονο από κάποια συγκεκριμένα για να το πάρεις κι εσύ προσωπικά...

Έχω παράπονο γενικώς και νιώθω πως όχι άδικα!

Έκανα τόσες ερωτήσεις στα τελευταία μου ποστ, το ίδιο και τις προηγούμενες φορές. Δεν με πειράζει που δεν μου απάντησες εσύ, με πειράζει που δεν μου απάντησε καμία. Ενώ παρακάτω υπάρχουν πόστ που απαντούν μία μία σε όλες...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Ούτε κι εγώ έχω χρόνο και μπαίνω όποτε ξεκλέβω λίγο αλλά πολλές φορές κάθομαι και τα διαβάζω όλα και σχολιάζω πολλά και απαντάω σε όποια νομίζω πως μπορώ να βοηθήσω...Δεν το λέω για σένα, αλλά τόσες είμαστε, δεν βρέθηκε ούτε μία να μου απαντήσει όλες συτές τις φορές;;;

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

hello!

εν μέσω δουλειάς, μαγειρέματος και μπεμποπαίχνιδων είπα να μπω στα γρήγορα!

Σοφάκι μη λες χαζομάρες! την άλλη φορά κι εγώ σου είχα απαντήσει όταν ρωτούσες για το αν σιδερώνουμε κι απο μέσα τα ρούχα κι εσύ συνέχιζες να ρωτάς! να το πάρω οτι δε με γουστάρεις και με αγνόησες?????? όχι βέβαια! απλά με τόσα που γράφουμε και διαβάζουμε, χάνουμε όλες το μπούσουλα!!!!!!

Τατιανάκι ωραία περάσατε ε?

(αν εξαφανιστώ, δε σημαίνει οτι σας "γράφω"! απλά θα με καλεί το καθήκον, όπου καθήκον=να κάνω τον καραγκιόζη στη μπέμπα και να ξεκαρδίζεται!!!!)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Εγω προσωπικα παντως σου ζηταω συγγνωμη γιατι οντως μπορει να ρωτησες κατι κ να μην σου απαντησα!σε καμια περιπτωση παντως δεν το εκανα εσκεμμενα απλα πανω στη φουρια μου προσπερασα τα λεγομενα σου!ελα βρε σοφακι!!!!

Διαφημίσεις

έλα να συντονιστούμε!!!

τρέχω και δε φτάνω εδώ μέσα αλλά έχω και το νου μου εδώ!!!

Σοφάκι εγώ πάντως είμαι πολύ ξεχασιάρα...διαβάζω οτι γράφετε και μετά οτι θυμηθώ στην τύχη απαντάω! μη με παρεξηγείτε! προσπαθώ πάντως!!!

σήμερα είπα περαστικά στη Βούλα για το γιο της και στην ίδια που είναι κι αυτή άρρωστη ξέχασα να πω....οτι να'ναι είμαι τελικά!!!

Βούλαααααα περαστικάααααααααααα!!!

(α επίσης όσες δεν έχετε το όνομα σας για nick μην παρεξηγηθείτε αν καμιά φορά σας αποκαλέσω με άλλο όνομα...μνήμη χρυσόψαρου γαρ...)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

και ευχαριστω την καλη μου fairy που ειπε οτι ειναι αρρωστοι η βουλα κ ο γαμπρουλης μου γιατι εμενα μου διεφυγε!!!!περαστικαααααααααααααααα Βουλα κ γαμπρουλη μου!!!επισης τις προαλλες σε καποιον λεγατε χρονια πολλα!!!σε ποιον????για να ευχηθω κ εγω!!!

Μάλλον λες για τις ευχές για τη νεραιδούλα μου που έκλεισε τους 5 μήνες το Σάββατο!!!

απαιτώ γκλίτερ Τατιανάκι! χαχαχαχαχα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...