Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Καλέ γιατί να αφαιρέσεις μια χαρά υγιέστατη σάλπιγγα! Για πιθανότητα εξωμήτριου;; Ούτε να το σκέφτεσαι! Απλά το αποδέχεσαι ότι υπάρχει σαν ενδεχόμενο! Δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα ξανασυμβεί. Μάλλον το έχεις αρκετά φρέσκο ακόμα και σε επηρεάζει ψυχολογικά. Να είσαι δυνατή και σίγουρη πως θα κάνεις παιδάκι και σύντομα! Μην αφήνεις μια πιθανότητα να σε κρατάει πίσω. 

Είχε κάποια ένδειξη και πριν; Πολύ περίεργο να αρχίσει έτσι πόνος ξαφνικά. Μήπως τραυματίστηκε στο γυμναστήριο; Κάτσε θα δείτε μέχρι το απόγευμα τι είναι, μακάρι να είναι κάτι απλό! 🙏

Expand  

Έχεις δίκιο, ούτε 3 μήνες δεν έχουν περάσει από το χειρουργείο και δν το έχω ξεπεράσει ακόμα, σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου, με ηρέμησες.. θα σας πω νέα αύριο από τη συνάντηση.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

gemab είπε:
Εμενα τρςει ανα τρεις ωρες και αφηνει 50 με 60 μλ τις περισσοτερες φορες και σπανια θα το πιει οοοοολο!Επισης δεν το πινουμε μονορουφι αλλα με πολλά πολλά κολπα!!Ενω για το ρυζαλευρο τρελλαινεται!!Δεν του αρεσει πολυ το γαλα αλλα νομιζω οτι θα φαει!Ειμαστε μονο 6900γρ!!κουτσα κουτσα παμε!εχω αλλάξει οοοολα τα γαλατα της αγορας!!Δεν του κανουν διαφορα!Εγω την εχω καταβρει με το καθισματακι της κικο!Γιατι εμενα δεν καθεται που δεν καθεται πουθενα εκει τουλαχιστον ξεπερναμε το 10 λεπτο!!χαχ!!

και εμενα όλη την ωρα θελει να εισαι μαζί του και βαριεται μόνος του. αυτό όμωε είναι εξαντλητικό και σκέψου ότι εγω εχω και τον αντρα μου που ασχολείται. πόσο μάλλον εσυ που εισαι μόνη σου. ελπίζω με το καρεκλακι να ειναι καλυτερα γιατι αν μη τι αλλο θα τον εχω μαζί μου όπου και αν πάω ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε οταν δεν του μιλαω ακομα και διπλα να κθομαστε με σπρωχνει και μου φωναζει για να τον δω και να του μιλησω και μολις το κανω λιωνει στο γελιο ο ατιμος!!το θεμα ειναι οτι τωρα γυρναει και μπρουμυτα και φοβαμαι οταν τον αφηνω ακομα και στο γυμναστηριο μην μου παθει τιποτα!!!Για το φαγητο μας τι εχετε να πειτε?Τελεια ε???

Ευμορφια σκεψου το για το καθισματακι!!πηγαινε μια βολτα στον πανταζοπουλο η στο λητω η στον μουστακα μηπως εχει το δικο μου να το δεις και να κρινεις!Ωραιο το μοντερνο κια εγω ο ηθελα αλλα μολις ειδα της κικο αλλαξα γνωμη!Εσυ αποφασιζεις οπως ελεγε και η ακριτα!!!χαχα!

Α!Και κατι αλλο μακμαρακι εμενα ο παιδιατρος μου εχει πει να μην του πειραζω το πουλακι του αλλά αυτο τείνει να κλείσει τελειως το πετσακι δεν κατεβαινει σχεδον καθολου!Εσας τι σας εχει πει?συμβαινει το ιδιο?;)

O40a.jpgO40ap3.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπα μαζευτηκατε?πως και ετσι?

Εμεις ολα καλα.Λεμε τωρα.Ηταν αυτην την εβδομαδα να τον παω στο δωματιο του αλλα τωρα με την αλλεργια φοβηθηκα λιγο και το αφησα.Οταν θα καταληξουμε στο σωστο γαλα και δεν θα εχει προβλημα θα τον παω....Αννουλα τα σπυρακια εμενα βγαινουν την ωρα που τρωει και μετα απο καμια ωρα εξαφανιζονται....

Ετσι τωρα θα καθυστερησω λιγο και τα φρουτα να δουμε τι θα κανουμε και με αυτο.Για καθισματακι εγω δεν πηρα ακομα γιατι η παιδιατρος μου ειπε να τον βαζω στο ρηλαξ να τον ταισω.Δεν κανει να καθεται ακομα κανονικα...Σε γωνια 45 μοιρων μου ειπε.....

Γιωτα μου μας προλαβανε στο προξενειο.Τον εκλεισα τον γιο μου με την Σοφια Γ....

Εγω με τις δουλειες του σπιτιου παντως τον βαζω στο μαρσιπο να κοιταει μπροστα και τις κανω....Ειναι το αγαπημενο του...Εμενα λιγο μου παιρνει για να ισιωσω μετα...Αλλα....

Η γραμμη στη κοιλια απλα ξεθωριασε δεν εχει φυγει...Της κραταει περα που εχει ξεχειλωσει.Για να φαινεται ακομα πιο χαλια....

Και για το τελος αφησα να σχολιασω αυτο:

Γιωταααααααααααααα και δευτερο τοσο γρηγορα?????????ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!

Εμεις που λες ειμαστε 3 αδερφες στο χρονο και ηταν ωραια γιατι πανταν ειχες καποιον για να παιξεις.....Και σε καποιον να στραφεις στα δυσκολα.Τωρα λιγο χαθηκαμε αλλα τι να κανες....

Εγω ρε κοριτσια ειλικρινα δεν θα εκανα αλλο.Περασα μια φριχτη εγκυμοσυνη με νοσοκομεια ξαπλα με παρα πολυ αγχος και αρκετα φαρμακα και τελοσπαντων αν και τωρα εχω τον γιο μου αγκαλια δεν θα εκανα αλλο...Θα κανω ομως ακομα ενα μετα απο αρκετο καιρο οσο με παιρνει δηλαδη γιατι εναι δυσκολο να εισαι μοναχοπαιδι....

Και τελοσπαντων εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι ζηλευω αυτες που θελουν να κανουν τοσο γρηγορα ενα παιδι...Μπραβο Γιωτα.Ευχομαι συντομα να μας γραψεις καλα νεα.....

Επεξεργάστηκαν by zoi_m

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

gemab είπε:
Ζωη εχω να σου προτεινω το φρεζυλακ της φρεζυντερμ βιολογικο και απιστευτο γαλα!!!:idea:

Ρε συ Μαριανθη αυτο πιναμε και βγηκε η αλλεργια....Περιμενω να περασουνν 5 μερες να δω αν θα την ξαναπαρουσιασει...

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

ΑΑΑ!!τι λες τωρα;;;εντύπωση μου κανει γιατι ειναι τελειο γαλα συμφωνα με πολλους παιδίατρους και το πινουν πολλες φιλες μου!Τοτε δοκιμασε το ναν 1.Εγω του ανακατευω και το απταμιλ πλυς ενα γιατι ειναι για αχορταγα και δυσκολα μωρα μπας και πιει παραπανω αλλα μπαααα!!Κολλημενοι στα 170 μειον 50 !!

O40a.jpgO40ap3.png

gemab είπε:
Καλε οταν δεν του μιλαω ακομα και διπλα να κθομαστε με σπρωχνει και μου φωναζει για να τον δω και να του μιλησω και μολις το κανω λιωνει στο γελιο ο ατιμος!!το θεμα ειναι οτι τωρα γυρναει και μπρουμυτα και φοβαμαι οταν τον αφηνω ακομα και στο γυμναστηριο μην μου παθει τιποτα!!!Για το φαγητο μας τι εχετε να πειτε?Τελεια ε???

Ευμορφια σκεψου το για το καθισματακι!!πηγαινε μια βολτα στον πανταζοπουλο η στο λητω η στον μουστακα μηπως εχει το δικο μου να το δεις και να κρινεις!Ωραιο το μοντερνο κια εγω ο ηθελα αλλα μολις ειδα της κικο αλλαξα γνωμη!Εσυ αποφασιζεις οπως ελεγε και η ακριτα!!!χαχα!

Α!Και κατι αλλο μακμαρακι εμενα ο παιδιατρος μου εχει πει να μην του πειραζω το πουλακι του αλλά αυτο τείνει να κλείσει τελειως το πετσακι δεν κατεβαινει σχεδον καθολου!Εσας τι σας εχει πει?συμβαινει το ιδιο?;)

Μαριανθη μαλλον θα παρω τελικα της chicco.Κατεληξα!

Κι εμας ο παιδιατρος δεν μας αφηνει να του το πειραζουμε.Μας ειπε οτι θα του το κανει αυτος οταν χρονισει.Την τελευταια φορα που πηγαμε του το ανοιξε λιγο.

zoi_m είπε:
Ρε συ Μαριανθη αυτο πιναμε και βγηκε η αλλεργια....Περιμενω να περασουνν 5 μερες να δω αν θα την ξαναπαρουσιασει...

Ζωιτσα δοκιμασες το Humana HA1?Ειναι υποαλλεργικο.Το πινουμε εμεις και ο ξαδερφος μας που ειναι αλλεργικος.Εχει ατοπικη δερματιτιδα και μ'αυτο το γαλα εχουν σωθει.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

λοιπόν επεστρεψα! εμένα ο δικος μου ο παιδαράς πινει το αλμιρον1 και το εχει δεχθει πολύ καλά. από οτι ξερω υπάρχει και υποαλλεργικο. είναι καλό γαλα αλλά λίγο τσιμπημενο στην τιμή. δεν ξερω...:roll:

οσον αφορα το πουλακι του εμενα μου ειπε ο γιατρος να του το κατεβαζω το πετσακι που και που, να το καθαριζω με χαμομηλακι για να φευγουν τα υπολειμματα από τις κρεμες και τα συναφή.

πηγα και στα μπενετον σημερα και του πηρα μια σαλοπετα και ενα μπλουζακι (για ενός ετους) εχουν 70% εκπτωση και προσφορές. το μπλουζακι το πηρα 5 ευρώ και τη σαλοπέτα 7! μια χαρα...

Ζωούλα ποτέ δεν ξερεις. η δευτερη εγκυμοσυνη σου μπορει να ειναι πολύ πιο ευκολη. χαιρομαι πάντως που θα του κανεις αδελφάκι γιατι τα μοναχοπαίδια δεν παλευονται :rolleyes:γινονται ευκολα κακομαθημενα αλλά και καλη ανατροφή να εχουν υποφερουν πολύ στη ζωή του οντας μόνα.

γεια σας γεια σας!!!τι μου κανετε???εμεις καλα,ειχαμε παει στο εξοχικο απο παρασκευη γυρισαμε χτες!!!σας διαβαζα απο το κινητο του αντρα μου αλλα δεν την παλευα να γραψω γιατι εχει κ touch screen και θα εκανα 100 ωρες!!!ωραια περασαμε πηγαμε κ βολτα την μικρη να παρει λογο αερα,ξετρελλαθηκε κοιταγε γυρω γυρω κοιμοταν κλπ.

μακμαρακι διαβασα τα νεα για τον Παναγιωτακη κ εκλαιγα με μαυρο δακρυ,πολυ στεναχωρηθηκα,δεν εχω τολμησει να γραψω γιατι ειλικρινα δεν ξερω τι να πω....

εδω θα ειμαι θα σας παρακολουθω!!!αντε να μαζευτουμε σιγα σιγα γιατι ξεσαλωσαμε μου φαινεται!!!

ααααα ζωη θυμηθηκα ποια εισαι!!!!ειχες κ εσυ συσπασεις οπως κ εγω κ ημουν ξαπλα απο 25/5 μεχρι 8/8....τα ειχαμε πει σε καποια τοπικ στο παλιο παρεντς!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Ρε κορίτσια, έχω κάνει κάτι και δεν μου μιλάει καμία;;;

Τις τελευταίες 3-4 φορές που έχω μπει και έχω γράψει είναι σαν να μην υπάρχω. Και σήμερα πάλι το ίδιο. Πείτε το μου αν είναι να μην καταναλώνω τόσες ώρες μπροστά στον υπολογιστή χωρίς λόγο. Έχω στενοχωρηθεί πολύ...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...