Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι, ναι , το έχω σκεφτεί καλά και είμαι σίγουρη ότι θέλω τώρα κι άλλο παιδί. Ήδη από όταν η μπέμπα ήταν 3 μηνών το παλεύουμε με τον σύζυγο αλλά τζίφος. Σοφάκι μου ναι,θηλάζω αποκλειστικα.

Ασχετο: Βρε κοριτσακια έχετε πάρει καθισματάκια φαγητού;; Αν ναι ,ποιο;;

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω πήρα την polly magic της chicco που το κάθισμα ξαπλώνει σαν κουνια σχεδον και εχει παιχνίδια που μετακινουνται αναλογα με τη θεση του καθισματος!!εχει παθει πλακα ο μπεμπακος μου!!δεν ειναι ογκώδης και εχει διαφορα χρωματα και σχεδια!!!εκανε 160 ευρώ μας το εκανε δωρο η αδερφη μου!αλλα ειναι πολυ βολικό!!:-P

O40a.jpgO40ap3.png

Καλημέρα! Genuine μου αφού το θες τόσο πολύ στο εύχομαι! Εγώ που θηλάζω αποκλειστικά αδιαθέτησα επιτέλους 2/2 αλλά αυτό τον μήνα δεν μου έχει έρθει περίοδος ακόμα και αγχώνομαι. Αλλά φαντάζομαι πως όσο θηλάζω θα είναι κάπως άστατος ο κύκλος μου...ε; Ή μήπως να τρέξω για τεστ; Έκανα ένα πριν λίγες μέρες αλλά είχε λήξει τον Δεκέμβριο και δεν ξέρω αν έδειχνε σωστά, αρνητικό βγήκε. Συμπεθερούλα μου τι κάνεις;;; Ο μπεμπίτος σου;

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Εγώ έχω αυτό:

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=43969&selcat=bgh

αλλά χωρίς τα παιχνίδια.

Οικονομικό, μόλις 30?, δεν πιάνει χώρο και το παίρνεις παντού!

Το βλέπεις και στο τικεράκι μου.

Τα μεγάλα βέβαια και πιο ακριβά θα είναι πιο άνετα για το μωρό αλλά μου φάνηκαν υπερβολικά τα λεφτά για μισή ώρα χρήσης την ημέρα!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, καλή Σαρακοστή ! Πως είστε ? Πως περάσατε ? Εμείς βολτάραμε πολύ

Σοφία έστω κ αργά χρόνια πολλά για το μπουμπουκάκι σου ! (ούτε εγώ ξέρω από γραφικά)

Βουλιτσα περαστικά σας , αχ μάνα κ γιος , πως την αρπάξατε έτσι βρε

Γιωτουλα με το καλό σου εύχομαι το 2ο. Κάνε κ ένα τηλ στο γιατρό σου να σε ενημερώσει.

Κάθισμα φαγητού εμείς έχουμε αυτό και είναι μια χαρά !

http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=680&category_id=69&option=com_virtuemart&Itemid=244

XwAPp3.png

Καλημερα!Καλημερα!

Χαθηκαμε κι εμεις γιατι ειμασταν ολο βολτες.

Γιωτα θες και δευτερο τοσο γρηγορα?Μπραβο σου!Στο ευχομαι με ολη μου την καρδια.Εμενα μου ηρθε περιοδος απο τον δευτερο μηνα.Και μου ερχεται καθε μηνα αλλα ειναι λιγο ακανονιστη.

Μαριανθη μου η γραμμη εχει ξεθωριασει λιγο αλλα δεν εχει φυγει τελειως.Και η κοιλια, κοιλια.Εκει.Η αληθεια ειναι οτι εχει πεσει λιγο απο τοτε που γεννησα αλλα δηλωνει καθε μερα την παρουσια της.

Αννα γαριδομακαροναδα ε?Μια μιαμ!Αφου την πειραζει το πορτοκαλι,τι της το δινεις?Χιχιχι!

Θελω να παρω κι εγω καθισματακι φαγητου γιατι το Σαββατο ξεκιναμε με ρυζαλευρο.Εμενα μου αρεσει το zuma http://www.bimbomarket.it/gr/en/zuma-high-chair-orange-or8-P13085.htm ,αλλα κανει 220 ευρω.Ειναι πολα λεφτα και τα λυπαμαι.Πριν καποιες μερες ειχε πει η Λια οτι εχει εναν γνωστο και θα το παιρναμε καλυτερη τιμη.Της εστειλα πμ.αλλα δεν μου απαντησε ακομα.Εχει εξαφανιστει κιολας απο την παρεα μας.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλημέρα φιλενάδες, μου λείψατε πολύ! είχα πολύ χαρά σήμερα αλλά πρωι πρωί διαβασα το θέμα που εχει ανοιχθεί για την Ανίνα και τον Παναγιωτάκη και μάυρισε η ψυχή μου ("κάντε μια ευχή και για εμάς"). στο τσακ είμαι να μπήξω τα κλάματα. τι περνάνε αυτοί οι άνθρωποι θεε μου αλλά και το παιδάκι. ένα τόσο δα κορμάκι να βασανίζεται. δεν αντεχω άλλο σταματαω, εύχομαι μόνο να τους το χαρίσει ο θεός...

τέλος πάντων... εμείς το τριήμερο πήγαμε κανα δυο βολτούλες, βγήκαμε συντηρητικά από το σπίτι γιατί ο καιρός είναι άθλιος. βροχη βροχή βροχή και αέρας. ελπίζω να μην το αρρώστησα το μικρό αλλά πως να το κανουμε; πρεπει να το χτυπησει και λίγο ο αέρας. έχει μουχλιάσει όλον τον χειμωνα μεσα. έχω και άλλα νέα. από την παρασκευή κοιμόμαστε στο δωμάτιό μας ;). τον εβαλα στην κούνια του και ούτε που ταράχτηκε καθόλου. ίσα ίσα κοιμάται και τα μεσημερια πλέον εκεί αν και είχε συνηθίσει να παίρνει την σιεστα του στον καναπέ του σαλονιού. το λίκνο ούτε "να το φτύσει"! εγώ ζορίζομαι βέβαια με την καινούργια κατάσταση γιατί ότι κραυγούλα ακούσω στην ενδοεπικοινωνία πετάγομαι σαν την μουρλή μεσα στα αγρια χαράματα. λες και μου πήρανε το παιδί φαντάρο αισθάνομαι, πολύ στεναχώρια τράβηξα που το αποχωρίστηκα. αντε να βγάλω και το λίκνο από το δωματιο τωρα γιατι το βλέπω άδειο και δεν μπορώ.

πολά έγραψα και βαρετά! μην χανεστε εδω θα ειμαι και θα σας παρακολουθώ ;)

Καλημερα!Καλημερα!

Χαθηκαμε κι εμεις γιατι ειμασταν ολο βολτες.

Γιωτα θες και δευτερο τοσο γρηγορα?Μπραβο σου!Στο ευχομαι με ολη μου την καρδια.Εμενα μου ηρθε περιοδος απο τον δευτερο μηνα.Και μου ερχεται καθε μηνα αλλα ειναι λιγο ακανονιστη.

Μαριανθη μου η γραμμη εχει ξεθωριασει λιγο αλλα δεν εχει φυγει τελειως.Και η κοιλια, κοιλια.Εκει.Η αληθεια ειναι οτι εχει πεσει λιγο απο τοτε που γεννησα αλλα δηλωνει καθε μερα την παρουσια της.

Αννα γαριδομακαροναδα ε?Μια μιαμ!Αφου την πειραζει το πορτοκαλι,τι της το δινεις?Χιχιχι!

Θελω να παρω κι εγω καθισματακι φαγητου γιατι το Σαββατο ξεκιναμε με ρυζαλευρο.Εμενα μου αρεσει το zuma http://www.bimbomarket.it/gr/en/zuma-high-chair-orange-or8-P13085.htm ,αλλα κανει 220 ευρω.Ειναι πολα λεφτα και τα λυπαμαι.Πριν καποιες μερες ειχε πει η Λια οτι εχει εναν γνωστο και θα το παιρναμε καλυτερη τιμη.Της εστειλα πμ.αλλα δεν μου απαντησε ακομα.Εχει εξαφανιστει κιολας απο την παρεα μας.

καλημέρα ξανθούλα!

λοιπόν αυτό το καρεκλάκι θα πάρω και εγω. η Λία 111 που έγραφε εδώ αν θυμάσαι έχει έναν φίλο στην εισαγωγική εταιρεία που φέρνουν τα καρεκλάκια αυτά στην ελλάδα. μέσω αυτού θα το πάρουμε 145 ευρώ. το πρόβλημα είναι ότι πρεπει να το παραλάβει κάποιος από αθήνα.είχατε επαφή με την Λία; είστε φίλες στο φεις μπουκ; αν ναι ρώτησέ την αν μπορείς να το παραγγείλεις και εσύ (εφόσον σε διευκολύνει η παραλαβή από αθήνα εννοείται)

η γραμμή της εγκυμοσύνης και εμένα εχει σχεδόν εξαφανιστεί. η κοιλιά δεν εχει εξαφανιστεί βέβαι και έχω ενα σχετικό κομπλεξ με αυτό

όσον αφορά στο δεύτερο παιδάκι και εγω θέλω πολύ ενα δεύτερο και μόλις συνέλθει το σώμα μου θα το επιδιώξω.;)

Εμείς πήραμε αυτό το καθισμα:

http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=270&category_id=69&option=com_virtuemart&Itemid=244

συμπεθερούλα μπράβο! μια χαρά προσαρμόστηκε ο γαμπρούλης μου ε???

άντε να δω πότε θα φτιάξω κι εγώ το δωμάτιο της νυφούλας σου!!!!

Να το βγάζεις το παιδί έξω! αν είναι καλά ντυμένο δεν παθαίνει τίποτα!

εγώ την βγάζω οτι καιρό κι αν έχει!

και μένα μου έχει μείνει λίγη κοιλίτσα και ο αφαλός μου δε λέει να μπει μέσα με τίποτα!!!! τι πράγμα κι αυτό!

Ευμορφία ωραίο το καθισματάκι αλλά δεν ξέρω αν είναι πρακτικό....η αδερφή μου που της το είχα δείξει μου είχε πει οτι δε θα μας βολέψει γιατί τα ποδαράκια της θα κρέμονται μέχρι να φτάσει εκεί που θα πατάει...μου είχε πει κι άλλους λόγους αλλά φυσικά δε τους θυμάμαι!!! :oops::oops:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

μακμαρακι μου τι κάνειςςςςςςς????εγω μόλις τον ταϊσα αλλά κλασσικά μου αφληνει 60 από τα ψωριάρικα 170 που πίνει!!Και μουγγρίζει και από πάνω!!

Αντε να φάει φαγητό μπας και ισιώσει να πάει λίγο βάρος!! Εμένα κοιμάται στην κούνια του από 2 μηνών!Εχω βάλει και ένα μονό στρώμα που είχα δίπλα και μετά τις 3 που ξυπνάει για το πρώτο γεύμα συνεχίζω τον ύπνο μου εκει για να μην πηγαινοέρχομαι!!Οταν τα χριστούγεννα ηταν εδω ο αντρας μου με βολευε γιατι κοιμομουν με το μεγαλο μωρο στην αρχη και μετα με το μικρο!Σκεφτειτε οτι η κανονικη κρεββατοκαμαρα μου ειναι σε άλλον οροφο απο τα παιδικα δωματια και εχουμε αναγκαστει να μετακομισουμε στο 2 παιδικο για να μην σκοτωθω στις σκαλες!!! Πάντως με εχει βολεψει το στρωμα γιατι δεν παιρνει χαμπαρι οτι ειμαι εκει και εγω δεν τρεχω περα δωθε!Αλλά του αρεσει η κουνια του τεντώνεται και κοιμαται ανετα!!;)

O40a.jpgO40ap3.png

Νταφυ εχουμε το ιδιο καθισμα αλλα εχω το σχεδιο με τα ψαρακια!!Τελειο δεν ειναι?δεν κουραζεται και το μπεμπακι και το εχω στην κουζινα οταν μαγειρευω και καθεται και παιζει!!

Μακαμαρακι το μπεμπακι σου ειναι κουκλι!!

Ευμορφία τοχει παρει μια φιλη μου από τα αλουετ αλλα οταν ειδε το δικο μου ζηλεψε!!χιχι!!Δεν ειναι μονο για μιση ωρα!!Οταν θα τα κυνηγαμε θα ειναι μια λυση για να τα μαντρώσουμε και να κανουμε καμια δουλεια παρεουλα!!:tongue:

O40a.jpgO40ap3.png

Μαριάνθη μου ευχαριστούμε για το κοπλιμάν ;). και εγω κούκλο τον βλέπω όπως άλλωστε όλα τα μωρά! από τότε που έγινα μάνα σπάνια δεν μου αρέσει κάποιο μωρό! αλήθεια πόσο είναι ο δικός σου και πίνει μόνο 170μλ-60 :P. εμένα πίνει 210 και μερικές φορές ζητάει κι άλλο ο χοντρούλης! βρε λές να μην με βολέψει το καρεκλάκι και το παρήγγειλα;:confused:

Εμενα τρςει ανα τρεις ωρες και αφηνει 50 με 60 μλ τις περισσοτερες φορες και σπανια θα το πιει οοοοολο!Επισης δεν το πινουμε μονορουφι αλλα με πολλά πολλά κολπα!!Ενω για το ρυζαλευρο τρελλαινεται!!Δεν του αρεσει πολυ το γαλα αλλα νομιζω οτι θα φαει!Ειμαστε μονο 6900γρ!!κουτσα κουτσα παμε!εχω αλλάξει οοοολα τα γαλατα της αγορας!!Δεν του κανουν διαφορα!Εγω την εχω καταβρει με το καθισματακι της κικο!Γιατι εμενα δεν καθεται που δεν καθεται πουθενα εκει τουλαχιστον ξεπερναμε το 10 λεπτο!!χαχ!!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...