Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα! Δεν πολυμπαίνω γιατί έχει έρθει η μαμά μου, ο αντρούλης μου δεν δουλεύει και πάμε βολτούλες! Μόλις έβαλα για ύπνο τη μπεμπούλα και πάω κι εγώ γιατί έχω πονοκέφαλο.

Σοφάκι μου να χαίρεσαι το μωρουλίνι σου!!! Γερή και δυνατή!!

Από γκλιτερ δεν ξέρω..:-(

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

966247mn6lidxqrb.gif

v.gifa.gifl.gife.gifr.gifi.gifa.gif

να μας ζήσει συμπεθερα η μπουμπού! λίγο καθυστερημενα στελνω τις ευχες μου αλλά ειναι οι μερες τετοιες που δεν πολυμπαινω, ενταξει; :cool:

σας φιλώ μαμα και κόρη!

Καλημέρα!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!!!!!!!!!

Τελικά δε φύγαμε Αθήνα γιατί ο μικρός συνέχισε με το μπούκωμα, ήρθαν όμως ο αδερφός μου με τη νυφη μου και τον ανιψιό μου και περνάμε πολύ ωραία. Σε λίγο θα πάμε στη μαμά μου να βγούμε καμιά βολτίτσα και μετά να φάμε οικογενειακώς. Αρρώστησα κι εγώ και ήμασταν με μπούκωμα και οι δύο. Με τον ορό δε γινόταν σχεδόν τίποτα και αναγκαστήκαμε να του δώσουμε και otrivin σταγονίτσες για να ηρεμήσει μετά από την καθοδήγηση της παιδιάτρου. Σάββατο απόγευμα ξεκινήσαμε και ήδη από χες είδαμε βελτίωση. Σήμερα μάλιστα κοιμήθηκε σχεδόν 10 ώρες σερί. Το πουλάκι μου ταλαιπωρήθηκε, αλλά περαστικά να είναι τέτοια πράγματα για όλα τα παιδάκια του κόσμου. Κι αν γίνεται να μην αρρωσταίνουν ΠΟΤΕ!!!!!!!

Σας αφήνω, θα τα πούμε μάλλον αύριο.

Α, και ο αντρούλης μου έχει άδεια αυτή την εβδομάδα, θα περάσουμε σούπερ όλοι μαζί!!!!!!!

καλισπερα κοριτσια!!Καλή σαρακοστή!!Πώς τα περάσατε??Εμεις αρκετά καλά!!Πήγαμε λαγονήσι στην πεθερά μου για να μας συνηθίσει και να τη συνηθίσουμε λιγουλάκι!!Μια χρά καθόταν ευτυχώς!!Παραμυθένια να την χαίρεσαι εστω και καθυστερημένα!!!Δε μπορώ να βλέπω άλλο ειδήσεις!!Απορώ όλα φέτος που γεννήσαμε 'επρεπε να γίνουν!!Μειώσεις αυξήσεις στενότητα!!Επίσης με αυτόν τον κρόνο από πάνω μου καθότι ζυγός εχω φάει πολύ φρίκη!!!Δε μου είπατε η μαρια-ς από Παιανία που είναι?

Περιμένω πως και πως να αρχίσουμε το φαγητό με τον μπεμπάκο!Σήμερα μόνο που δε βούτηξε μέσα στο χταπόδι!!!!χιχι!!Πεινάει και ζηλεύει!Ελπίζω να του αρέσουν τα φαγητά!!Φιλάκια σε όλες και περιμένουμε με αγωνία το Πάσχα!!!:P:p

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

H Τατιανα εχει να φανει κατι μερες....

Η μαριανθη ηταν να μπει δεν μπηκε....

Η Λιτσα και η Σοφια Β και η Σοφια Γ εξαφανιστηκαν.....

Η μακ μας ειπε μια Καληνυχτα...

Η Αννα η Κατερινα η Βουλα Η Ευμορφια Η Σοφια Α και η Βουλα ειπαν ενα γεια....

Η Γιωτα δικαιολογειται γιατι εχει τον μπαμπα της....

Η ΜΑριανθη Β εχει γραψει....

2096746z1ac6sr93l.gif

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ??????????????????????????????????

Υ.Γ. Αν Ξεχασα καμια ας με συγχωρησει ειμαι και κουρασμενη ετσι?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Δε μου είπατε η μαρια-ς από Παιανία που είναι?

Μαριανθη Γυρνα κατι σελιδες πριν...Γυρω στις 20/1 και δες...Αλλιως τα ξερει η Γιωτα(Και αυτην την Βαλαμε να τρεχει να διαβαζει....)...Μηνυματιαστειτε....:P:p:p

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλησπέρα!!! καλή σαρακοστή!!! Ζωούλα δεν σε πρόλαβα! Καληνύχτα κοριτσάκια. Αλήθεια ζωή τον μπέμπη σου τον έχει καπαρώσει καμια ή μπορούμε να συμπεθεριάσουμε;;;; Έχουμε αδυναμία στους ψηλούς άντρες :-)!!! μου λες αύριο!!

kwtpmaqz0.png

Άσε ζωούλα, το παίρνω πίσω το συμπεθεριό,. Μόλις είδα ότι ο μπέμπης σου είναι μικρότερος μας. Δεν διακινδυνεύω να μου παρατήσει το κοριτσάκι μου και να τρέχει γι άλλες μπεμπούλες.. μικρότερες..Άσε που κινδυνεύουμε να κατηγορηθούμε για τεκνατζούδες!

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Τι κανετε;;; Πως τα περασατε;;; Βουλα περαστικα στο αντρακι σου και σε σενα!!!! Αχ μακαρι να μην αρρωσταιναν ποτε οντως τα μωρακια μωρε, ταλαιπωρουνται...Εμενα η μικρη ειναι τελειως καλα αλλα μας ταλαιπωρησε η μυξα πολυ και μας. Σχεδον 2 βδομαδες ηταν μπουκωμενη. Σημερα ειχε υπεροχο καιρο εδω, ταισα τη μικρη φρουτοκρεμα και μετα πηγαμε βολτα, καφε και επιστροφη. Μαγειρεψα γαριδομακαροναδα την οποια συνοδευσαμε με φοβερη λαγανα και ταραμοσαλατα σπιτικη. Οι υπολοιπες που εχετε χαθει;;; Ζωη ο μικρος πως ειναι με τα σπυρακια;;; Ξαναεβγαλε;;; Και μενα η δικια μου γεματη ειναι παλι, δοκιμασα ξανα το πορτοκαλι και ξαναγεμισε...μλκ εκανα!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

H Τατιανα εχει να φανει κατι μερες....

Η μαριανθη ηταν να μπει δεν μπηκε....

Η Λιτσα και η Σοφια Β και η Σοφια Γ εξαφανιστηκαν.....

Η μακ μας ειπε μια Καληνυχτα...

Η Αννα η Κατερινα η Βουλα Η Ευμορφια Η Σοφια Α και η Βουλα ειπαν ενα γεια....

Η Γιωτα δικαιολογειται γιατι εχει τον μπαμπα της....

Η ΜΑριανθη Β εχει γραψει....

2096746z1ac6sr93l.gif

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ??????????????????????????????????

Υ.Γ. Αν Ξεχασα καμια ας με συγχωρησει ειμαι και κουρασμενη ετσι?

ζωή μου εγω εδω ειμαι, μπαινοβγαινω αλλά δεν πετυχαινω ποτέ καμια 1514266ftr64jhxoz.gif

αντε από αυριο να παρουμε πάλι τα ποστα μας :)

Καλημερούδια!!! Ελπίζω να περάσατε καλά χθες!! Δεν θα πολυμπω πάλι γιατί έχω τη μανούλα εδώ!! Βρε κορίτσια θέλω να μείνω έγκυος αλλά δεν με βλέπω.. Δεν έχω αδιαθετήσει ακόμη. Εσείς αδιαθετήσατε;;;;;

kwtpmaqz0.png

Καλημέρα!!! Καλή σαρακοστή!

πάνε και οι Απόκριες και τα καρναβάλια....για να μαζευόμαστε σιγά σιγά!!!

Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας!

Βουλίτσα περάστικά στο μικρούλι σου!

Γιώτα????? θες να ξαναμείνεις έγκυος????? μπράβο!!!!!!!

θηλάζεις?? αν ναι είναι λογικό να μη σου έχει έρθει περίοδος. Ούτε εμένα μου έχει έρθει. Αλλά υπάρχει πιθανότητα να αδιαθετήσεις μόλις αρχίσετε τις στερεές που θα μειωθούν οι θηλασμοί! Σου εύχομαι πάντως να συμβεί το γρηγορότερο μια και το θέλεις!!!

Ζωή είδες τι τρελή είμαι???? μέσα σε 10 λεπτά μέχρι και διακοπές ξεκανονίζω....όχι μια απλή βόλτα!!!

Πως πάει ο μπέμπαρος σου???

ωχ Άννα βγάζει σπυράκια με το πορτοκάλι η μικρή?

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

κορίτσια καλημέρα!!!!genuine δε μιλάς σοβαρά;θέλεις να μείνεις έγκυος??Πάλι?Σε θαυμάζω!!εγω έχω φάει τέτοια φρίκη με την οικονομική κρίση τώρα που δεν έχω δουλειά που είμαι παντελώς κάθετη σε 2ο παιδί!Μπράβο σου!! αλλά πήγαινε και καμιά επίσκεψη σε φιλικά σπίτια με δυο μπεμπάκια πριν καταλήξεις!!!!χαχα!!

Διάβασα τα σκηνικά με την μαρία κρίμα γιατί γεννούσαμε μαζί και κάναμε παρέα το καλοκαίρι!

Η γραμμή σας έχει φύγει? η κοιλιά σας εχει μπει μέσα??Εγω πήρα κορσε της λιποπαντυ και αρχισα χημική δίαιτα σήμερα για τα πρώτα κιλά!!

Μύρισε λίγο άνοιξη χτες!!αντε να τα βγαζουμε αφοβα εξω!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...