Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα και απο μενα...καλε τι ερημια ειναι αυτη;;; απο τωρα εξαφανιστηκατε;;; το χαρταετο ετοιμαζετε;;; Ζωη μπραβο, ολα καλα με το μπουμπουκι σου!!!! Ειδες που ανησυχουσες;;; Ενταξει το καταλαβαινω αμα μας μπει κατι στο μυαλο δυσκολα μας το βγαζει κανεις, αλλα τελος καλο ολα καλα. Αυτο με τα σπυρακια γιατι σας το ειπε;;; Υπαρχει περιπτωση να ειναι αλλεργικο το μωρο στο αγελαδινο;;; Εμεις ησυχα...Θα την παω τη μικρη το απογευμα στην πεθερα μου να μεινει να βγουμε σημερα με τον αντρουλη μου. Εχει λιγο γκρινια εμενα χθες και σημερα, δοντια, κανενα ποναλακι στην κοιλια...αγνωστο!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα και απο μενα...καλε τι ερημια ειναι αυτη;;; απο τωρα εξαφανιστηκατε;;; το χαρταετο ετοιμαζετε;;; Ζωη μπραβο, ολα καλα με το μπουμπουκι σου!!!! Ειδες που ανησυχουσες;;; Ενταξει το καταλαβαινω αμα μας μπει κατι στο μυαλο δυσκολα μας το βγαζει κανεις, αλλα τελος καλο ολα καλα. Αυτο με τα σπυρακια γιατι σας το ειπε;;; Υπαρχει περιπτωση να ειναι αλλεργικο το μωρο στο αγελαδινο;;; Εμεις ησυχα...Θα την παω τη μικρη το απογευμα στην πεθερα μου να μεινει να βγουμε σημερα με τον αντρουλη μου. Εχει λιγο γκρινια εμενα χθες και σημερα, δοντια, κανενα ποναλακι στην κοιλια...αγνωστο!!!!

Ειχχε βγαλει Αννουλα καποια στιγμη κατι σπυρακια στο σαγοονι και χαμηλα στο μαγουλο τα οποια βεβαια περασαν μετα απο 2 ωρες και γι αυτο δεν τα εδωσα σημασια.Αλλα τελικα μαλλον ειναι απο το γαλα...Μαλλον εχει αλλεργια στο αγελαδινο γαλα......

1044599li1ql2iliy.jpg

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Ειχχε βγαλει Αννουλα καποια στιγμη κατι σπυρακια στο σαγοονι και χαμηλα στο μαγουλο τα οποια βεβαια περασαν μετα απο 2 ωρες και γι αυτο δεν τα εδωσα σημασια.Αλλα τελικα μαλλον ειναι απο το γαλα...Μαλλον εχει αλλεργια στο αγελαδινο γαλα......

1044599li1ql2iliy.jpg

α μαλιστα...και μενα τα εβγαλε αυτα τα σπυρακια οταν της εδωσα πορτοκαλι και μου ειπε η γιατρος να το σταματησω. Εσυ θηλαζεις οποτε δεν εχεις προβλημα!!!!

ovvZp2.png

α μαλιστα...και μενα τα εβγαλε αυτα τα σπυρακια οταν της εδωσα πορτοκαλι και μου ειπε η γιατρος να το σταματησω. Εσυ θηλαζεις οποτε δεν εχεις προβλημα!!!!

To Προβλημα ειναι οτι δεν θηλαζω πια ακριβως....Ο μικρος βαρεθηκε....Οποτε αναλογα με τα κεφια του ποτε θηλαζω ποτε δινω φορμουλα......

Καλησπέρα κορίτσια !

Αννούλα ευχαριστώ για την απάντηση. Σήμερα φάγαμε πρώτη φορά κρεατάκι κ μια χαρά, του φάνηκε κάπως βέβαια αλλά όλα εντάξει θα το συνηθίσει κ αυτό ! Επίσης νομίζω ότι τα χάνω… συγκινήθηκα όταν έτρωγε …μεγάλωσε το παιδάκι μου κ τρώει κ κρέας μονολογούσα, βρε τι έχω πάθει! :rolleyes:

Ζωή μια χαρά τα νέα σας , μπράβο κ καλή αρχή με τις τροφές ! Δε νομίζω να σου κάνει αλλεργία με τα φρούτα, είναι σπάνιο κ μόνο ίσως το πορτοκάλι όπως έτυχε στην Άννα , έχε επίσης υπόψη σου ότι η μπανάνα σφίγγει λίγο τα κακά και όταν με το καλό αρχίσετε κ τις χορτόσουπες προετοιμάσου για θεσπέσιες μυρωδιές. :lol::lol::lol:

Πιατάκια , κουταλάκια εμείς έχουμε chicco κ nuk, μπλέντερ απλό , μην αγχώνεσαι βρε ;)

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια !

Αννούλα ευχαριστώ για την απάντηση. Σήμερα φάγαμε πρώτη φορά κρεατάκι κ μια χαρά, του φάνηκε κάπως βέβαια αλλά όλα εντάξει θα το συνηθίσει κ αυτό ! Επίσης νομίζω ότι τα χάνω… συγκινήθηκα όταν έτρωγε …μεγάλωσε το παιδάκι μου κ τρώει κ κρέας μονολογούσα, βρε τι έχω πάθει! :rolleyes:

Ζωή μια χαρά τα νέα σας , μπράβο κ καλή αρχή με τις τροφές ! Δε νομίζω να σου κάνει αλλεργία με τα φρούτα, είναι σπάνιο κ μόνο ίσως το πορτοκάλι όπως έτυχε στην Άννα , έχε επίσης υπόψη σου ότι η μπανάνα σφίγγει λίγο τα κακά και όταν με το καλό αρχίσετε κ τις χορτόσουπες προετοιμάσου για θεσπέσιες μυρωδιές. :lol::lol::lol:

Πιατάκια , κουταλάκια εμείς έχουμε chicco κ nuk, μπλέντερ απλό , μην αγχώνεσαι βρε ;)

ΦΑνταζομαι την συγκινηση σου!!!Αχ χαζμαομαμα

ΚΑτερινα μου ολα καλα με τον μικρο ευτυχως... ομως ο μικρουλης εβγαλε αλεργια παλι στο γαλα....:-(Εβγαλε κοκκινιλες γυρω γυρω απο το στομα και σαν να μην εφτανε αυτο εκανε και εναν βαρβατο εμετο....:-( ΕΙμαι στεναχωρεμενη....

Πρεπει να συνεχισω τον θηλασμο....

Απο εβδομαδα θα αρχισουμε και εμεις τα φουτα.Σημερα αγορασαμε μπλεντερ ενα κανονικο πηραμε και εμεις και την ΤΡιτη θα παρω κουταλια και πιατακια.Πρεπει το κουταλακι να ειναι σιλικονης ε?

Σοφακι εσυ ολο αναβαλεις να κανεις πραγματα και εγω ολα τα κανω την τελευταια στιγμη....

Επεξεργάστηκαν by zoi_m

Καλημέρα!!!

τι κάνετε?

εμείς θες γυρνούσαμε όλη τη μέρα! 11 το βράδυ μαζευτήκαμε σπίτι μας! η μπέμπα ήταν τέλεια όπου κι αν πήγαμε!!! μέχρι και για ποτάκι κάτσαμε!

Έπρεπε να γιορτάσουμε τα "γεννέθλια" της χθες!!!

ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΔΕ ΘΥΜΗΘΗΚΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΚΡΡΡΡΡΡΡ!!!

χαχαχαχα!!!!

που είναι τα glitter graphics μου???????? εεεεεεε??????????

Ζωή???????????

Μαριάνθη 2 τι εννοείς???? φίλες....φίλες....δε μου θυμίζει κάτι η λέξη...

θα κοιτάξω στο λεξικό να δω τι είναι και θα σου πω!

Ζωίτσα δοκιμάσατε υποαλλεργικό γάλα?

το κουταλάκι καλύτερα σιλικόνης γιατί αν το δαγκώσει να μην είναι σκληρό...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

1274258ya36sik7j5.gif

Χρονια Πολλαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!Να ειναι παντα ευτυχισμενο το κοριτσακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βρε Δεν ειναι οτι τα ξεχασα...Απλα ολη την ημερα χθες εψαχνα γραφικα για να βαλω ;)....Σημερα ομως βρηκα το Καλυτερο.....:wink:

Ζωίτσα δοκιμάσατε υποαλλεργικό γάλα?

το κουταλάκι καλύτερα σιλικόνης γιατί αν το δαγκώσει να μην είναι σκληρό...

Σοφια μου ειπε η παιδιατρος να μην του δωσω καθολου φορμουλα για 5 μερες και μετα να του δωσω και αν ξαναβγαλει θα παμε σε υποαλλεργικο....

Οποτε τωρα και τα φρουτα θα τα αναβαλω για λιγο μεχρι να ξεκαθαρισει τι γινεαι με το γαλα....

1274258ya36sik7j5.gif

Χρονια Πολλαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!Να ειναι παντα ευτυχισμενο το κοριτσακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βρε Δεν ειναι οτι τα ξεχασα...Απλα ολη την ημερα χθες εψαχνα γραφικα για να βαλω ;)....Σημερα ομως βρηκα το Καλυτερο.....:wink:

δε θα θυμώσω για ένα λόγο:

μου άρεσε πολύ η απάντηση σου οτι έψαχνες για γραφικά!!!

χαχαχαχαχα!!!

ευχαριστούμε πολύ!!!

θα σας κερνούσα τσηζκέικ αλλά....το έφαγα όλο!!!!!!!! σε 3 μέρες ένα ταψί 32άρι!!! χαχαχα!

Πάντως η συμβουλή μου είναι να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το θηλασμό. Θα είναι πιο εύκολο έτσι...Γιατί αν το σκέφτεσαι σαν αγγαρεία, θα σου χαλάει η διάθεση...

Πάω να ντύσω τη μπουμπού μου για να το ρίξουμε στις βόλτες και σήμερα!

Φιλάκια!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Σοφακι να χαιρεσαι την δεκαπενταμορφη σου κορουλα!!!!!

Να ειναι παντα ευτυχισμενη!!!!(δεν γερω να βαζω glitter graphics.Θα με συγχωρεσεις?)

Ζωιτσα αλλεργικος ο μικρουλης ε?Εγω δεν επινα και δεν πινω αγελαδινο γαλα για να μην του προκαλεσει αλλεργια.Θα μου πεις οτι το παιρνω απο αλλες τροφες,αλλα το αποφευγω.Και μ'αρεσει τοσο πολυ!Ειδικα με κορνφλεικς.

Χθες πηγαμε βολτα στο cosmos.Τα benetton τα εβγαλαν ολα 70% και μπηκαμε κι εμεις να ψωνισουμε.Γινοτανε ενας χαμος...και φυγαμε τελικα.Τα prenatal τα εβγαλαν 80% αλλα δεν ειχε μεινει τιποτα.Και τελικα του πηραμε ενα μπουφανακι λεπτο απο τα unique.Οταν δουλευα στο κεντρο,μπορουσα να ψωνισω ανετα γιατι τα ειχα ολα μεσα στα ποδια μου.Αλλα δεν ειχα τον Παντελακη.Τωρα εχω τον Παντελακη αλλα δεν δουλευω στο κεντρο.Τι ειρωνια...χιχιχιχι.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Ευχαριστούμε πολύ Ευμορφία μου!!!

δε γίνεται αν μη σε συγχωρέσω...αφού ούτε εγώ ξέρω να βάζω!!!!

άκυρη η βόλτα μας!

αποφάσισα να κάτσω να δουλέψω λίγο και να βγούμε το απόγευμα...

και βαριέμαι να δουλέψω αλλά πρέπει...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα!

Ζωιτσα αλλεργικος ο μικρουλης ε?Εγω δεν επινα και δεν πινω αγελαδινο γαλα για να μην του προκαλεσει αλλεργια.Θα μου πεις οτι το παιρνω απο αλλες τροφες,αλλα το αποφευγω.Και μ'αρεσει τοσο πολυ!Ειδικα με κορνφλεικς.

Καλημερα Ευμορφια!!!!

Βασικα δεν εχει σχεση με το αν πινεις ή οχι γαλακτοκομικα...Αν εχει αλλεργια στο γαλα θα την εχει.ΚΑι εγω ετσι δεν επινα αλλα εγω υποψιαζομουν οτι εχει αλλεργια.Και τελικα επαληθευτηκε...

Ευχαριστούμε πολύ Ευμορφία μου!!!

δε γίνεται αν μη σε συγχωρέσω...αφού ούτε εγώ ξέρω να βάζω!!!!

άκυρη η βόλτα μας!

αποφάσισα να κάτσω να δουλέψω λίγο και να βγούμε το απόγευμα...

και βαριέμαι να δουλέψω αλλά πρέπει...

Μεσα σε 10 λεπτα αποφασισες να πας και μετα να ακυρωσειςτην βολτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σοφακι δεν ειναι οτι δεν μου αρεσει ο θηλασμος ειναι ομως επικινδυνος ωρες ωρες με τα δοντια....

1317801ks41qhk7ek.gif

Υπαρχουν φορες που νομιζω οτι ο μικρος πινει αιμα απο το δαγκωμα που μου κανει.....

Καλημερα!!!!! Σοφια να χαιρεσαι την μπουμπου!!!! Ουτε εγω ξερω να βαζω γραφικα!!!!! Ζωη θα τη βρειτε τη λυση με το γαλα, το πολυ πολυ να πατε σε υποαλλεργικο!!!! Κουταλακι καλυτερα σιλικονης γιατι τρωγοντας το δαγκωνουν και αν ειναι πλαστικο ή μεταλλικο θα πονεσουν.

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...