Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλο ταισμα...Εδω γυρω θα ειμαι, ρωτα ο,τι θες!!!!

Φάγαμε μια χαρά (ενδιάμεσα βέβαια έκανε κακά , τον άλλαξα κ συνεχίσαμε )

Το κότσι είναι το ίδιο με το ποντίκι ??? γιατί κ το ποντίκι έχει αυτό το ζελέ που λες και αυτό ήξερα ότι δίνουν στα μωρά κ είναι καλό. Θα ρωτήσω κ εγώ , γιατί να σου πω μου έκανε εντύπωση που είπε να πάρω ελιά αλλά εκείνη τη στιγμή επειδή λέγαμε γενικά για τις τροφές ξέχασα να ρωτήσω.

Κοτόπουλο είπε να αρχίσουμε στον 7ο (είπαμε ο καθένας τα δικά του) Πόσο της βράζεις για 2 μέρες ? το μισό στήθος ?

Ήθελα να ρωτήσω , το κρέας το βράζεις μόνο του ??? Χύτρα ή κατσαρόλα ? Έλεγα μήπως αφού πάρει 1-2 βράσεις (ανάλογα) για να το ξαφρίσω , και λίγο πριν γίνει να ρίξω μέσα κ τα λαχανικά, βλακεία είναι ? να τα κάνω ξεχωριστά καλλίτερα ?

Ψάρι πότε σας είπε ? Εμάς νομίζω η 8ο ή 9ο δεν θυμάμαι καλά, θα τη ξαναρωτήσω

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μια χαρα ειμαι και εγω και τα τεκνα μου!!!!!χαθηκα γιατι οπως καταλαβαινετε δεν προλαβαινω ουτε το ονομα μου να πω.......!!χαιρομαι που τα μπεμπακια σας αρχιζουν και τρωνε.....εμεις τελος του μηνα ξεκιναμε το φαγητο!!ειχα παει το ζουζουνι μου στον γιατρο οταν ηταν 2,5μηνων και ηταν 5600gr και οταν εγινε 4 μηνων ηταν μονο 6250gr. τον ξαναπηγα προχθες για να τον δει ο γιατρος επειδη ηταν ανησυχος και ειχε το ιδιο βαρος ουτε γραμμαριο δεν ειχε παρει με αποτελεσμα να αλλαξουμε το γαλα και να παρουμε το αντιαναγωγικο και να στρωσει το στομαχακι μας και το εντερακι να επανελθει γιατι δεν μπορουσε να ενεργηθει το μωρακι μου!!!!ημουν πολυ στεναχωρημενη γιατι φοβηθηκα μηπως συμβαινει τιποτε αλλο.....!!!!!παρεπιπτοντως να σας πω να μην δωσετε στα μωρακια σας μπροκολο ειναι πολυ βαρυ για το στομαχακι του απο τωρα....Πιστευω να συνεχισω τη επικοινωνια μαζι σας τωρα...ειμαστε ησυχα μωρα πολυ τρωμε 210gr καθε 4 με 5 ωρες και το βραδυ κοιμομαστε 12 ωρες το λιγοτερο.εχω ξεκινησει και τις προετοιμασιες για την βαπτιση το καλοκαιρι.....χαμος!!!!!

Φάγαμε μια χαρά (ενδιάμεσα βέβαια έκανε κακά , τον άλλαξα κ συνεχίσαμε )

Το κότσι είναι το ίδιο με το ποντίκι ??? γιατί κ το ποντίκι έχει αυτό το ζελέ που λες και αυτό ήξερα ότι δίνουν στα μωρά κ είναι καλό. Θα ρωτήσω κ εγώ , γιατί να σου πω μου έκανε εντύπωση που είπε να πάρω ελιά αλλά εκείνη τη στιγμή επειδή λέγαμε γενικά για τις τροφές ξέχασα να ρωτήσω.

Κοτόπουλο είπε να αρχίσουμε στον 7ο (είπαμε ο καθένας τα δικά του) Πόσο της βράζεις για 2 μέρες ? το μισό στήθος ?

Ήθελα να ρωτήσω , το κρέας το βράζεις μόνο του ??? Χύτρα ή κατσαρόλα ? Έλεγα μήπως αφού πάρει 1-2 βράσεις (ανάλογα) για να το ξαφρίσω , και λίγο πριν γίνει να ρίξω μέσα κ τα λαχανικά, βλακεία είναι ? να τα κάνω ξεχωριστά καλλίτερα ?

Ψάρι πότε σας είπε ? Εμάς νομίζω η 8ο ή 9ο δεν θυμάμαι καλά, θα τη ξαναρωτήσω

και μεις φαγαμε εντωμεταξυ, τα καναμε και αφου αλλαξαμε καναμε και το μπανιο μας γιατι γινομαστε γουρουνακια. Λοιπον δεν ξερω αν το ποντικι ειναι το ιδιο, αλλα αφου εχει ζελε φανταζομαι θα ειναι το ιδιο θρεπτικο, παντως το κοτσι μη σε τρομαζει δεν ειναι κοκαλο, γιατι εγω στην αρχη ετσι νομιζα. Για το κοτοπουλο αν ειναι μικρο της βραζω το μισο για 2 μερες αν ειναι μεγαλυτερο δε βραζω το μισο. Εμενα μου ειπε να υπολογιζω για το καθε γευμα μιση παλαμη δικη μου ή 50 γρ ωμο. Το κρεας το βραζω στην αρχη μονο του, οχι χυτρα γιατι ειναι πολυ μαλακο, το ξαφριζω και αφου βρασει και μαλακωσει μεσα εκει βαζω και τα λαχανικα για να παρουν τη νοστιμια του κρεατος. Ειναι πιο νοστιμο ετσι μεσα στο κρεας τα λαχανικα. Ψαρι μου ειπε στον 8ο εμενα.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Kαλησπέρα.τι κάνετε κοριτσάκια μου;Το πρωί μπήκα, έγραψα 2 φορές τα ίδια πράγματα και από χαζομάρα μου τα έσβηνα.Ε, λοιπόν κι εγώ νευρίασα, έκανα τις δουλειές, τα φαγητά μας και είπα να μπω τώρα να τα πούμε.Όσο προλάβω βέβαια γιατί περιμένω να έρθει ο αντρούλης μου να φάμε.Ωπ ήρθε. Φαίνεται δεν είναι γραφτό σήμερα να βρεθούμε. Πριν κλείσω θέλω να ζητήσω ένα μεγάαααααααααααααααααααααααλο συγγνώμη απ' τη Ζωή και το αριανό φιλαράκι μας που δεν τους ευχηθήκαμε προχθές κι έκανε παράπονα το κορίτσι μας.693105uer9kjj1ae.gif

1008749uhdieri621.gif

Γεια σας κοριτσια.Επιτελους πηγαμε σημερα στον γιατρο.Τζαμπα αγχος τελικα...Μου ειπε με την αναπτυξη που εχει δεν ανησυχει καθολου αν καποιο μηνα δεν παρει καθολου κιλα...Παντως τελικα αυτον πηρε δεν θυμαμαι ακριβως νομιζω γυρω στα 400 500 γρ. και υψος φτασαμε στα 74 εκ.Μας ειπε να αρχισουμε αυτον τον μηνατα φρουτα σιγα σιγα και στα μεσα του 5ου θα αρχισουμε και τις χορτοσουπες...Κρεμες καθολου....Ειμαστε χοντρoi.....:P

Για αρχη θα αρχισουμε με 2 κουταλιες μπανανα και θα τις αυξανουμε ανα 2 κουταλιες.Στις 6 κουταλιες αρχιζουμε 2 κουταλιες αχλαδι και παει λεγοντας ετσι ωστε αν εχει καπου αλλεργια να καταλαβουμε σε ποιο φρουτο.Πορτοκαλι στον 7ο.

Για τον θηλασμο θα το συνεχισω ετσι και οσο παει μου ειπε.Το μονο που πρεπει να προσεξω ειναι αν μου βγαζει σπυρακια μετα που του δινω ξενο γιατι καποια στιγμη μου εβγαλε κατι κοκκινιλες να παρει αλλα δεν τις προσεξα και εγω.Μαλλον βασικα εχει αλλεργια στην αγελαδα......:-(

Οποτε αν μου ξαναβγαλει σπυρια θα του δωσω αντιαλλεργικο....

Αυτο που θελω να ρωτησω αν καποια γνωριζει ειναι την αλλεργια θα την εχει σε ολα τα γαλατα της αγελαδος.Μηπως απλα φταιει η μαρκα?

Αυτα τα νεα μας..

Εσεις πως ειστε?

Α μου ειπε κιολας να αρχισω να τον βαζω καθιστο με πολλα μαξιλαρια στο παρκο του και να τον αφηνω εκει....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Πριν κλείσω θέλω να ζητήσω ένα μεγάαααααααααααααααααααααααλο συγγνώμη απ' τη Ζωή και το αριανό φιλαράκι μας που δεν τους ευχηθήκαμε προχθές κι έκανε παράπονα το κορίτσι μας.693105uer9kjj1ae.gif

1008749uhdieri621.gif

Βουλιτσα......Ευχαριστω παρα πολυ...Με συγκινησες παλι....

1202741kxjtl5h13s.gif

Τατιαναααααααααααααα

μπορεις να μου δειξεις τα site απο που ψωνισες πιατακια και τετοια?

ΚΑτι πρεπει να προσεξω στα πλαστικα ε?Δεν θυμαμαι τι!!!!

Καμια απο εσας ψωνισε απο ελλαδα πιατακια?Τι πηρε?

Απο μπλεντερ τι πηρατε?

Πρεπει να αρχισω τα ψωνια παλι......

Ζωίτσα τέλεια τα νέα σας!!!

Τώρα φταίω εγώ να σε μαλώσω και να σου πω οτι στα'λεγα?????

Δε θα σε μαλώσω όμως γιατί ξέρω οτι βαρύτητα έχουν τα λόγια απο το γιατρό ώστε να σε καθησυχάσει.

λοιπόν...αν το παιδί έχει αλλεργία στο αγελαδινό δυστυχώς δε φταίει η μάρκα...θα έχει γενικά στο αγελαδινό...

Πιατάκια και κουταλάκια ψώνισα εγώ απο την chicco. Είχα σκοπό να πάρω της beaba αλλά επειδή ξέρω την αναβλητικότητα μου, ξέρω οτι θα τα παρηγγελνα μόλι γινόταν 2 χρονών η μπέμπα!

Πήρα λοιπόν ένα πιατάκι το οποίο είναι και μπεν μαρί ώστε να μην κρυώνει το φαγητό της και κουταλάκι σιλικόνης και κάθισμα φαγητου.

μπλέντερ δε θα πάρω κάτι ιδιαίτερο...πρέπει????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπερα!

Το παιδακι μου κοιμαται εδω και 3 ωρες!!!!!!!

Ζωιτσα τελεια τα νεα σας!Ειδες που αδικα αγχωνοσουν?

Να ρωτησω κατι?Δεν ειναι καλυτερα το φαγητο τους να το βαζουμε σε γυαλινο πιατο,παρα σε πλαστικο?Δεν ειναι πιο υγιεινο?Το γυαλινο καθαριζει και πιο καλα απο το πλαστικο.Δωστε μου σας παρακαλω τα φωτα σας,γιατι ειμαι πολυ μπερδεμενη.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Σοφακι εχεις δικιο να με μαλωσεις...Απλα οταν κατι μου μπει στο μυαλο οτι δεν παει καλα δεν μπορω να το βγαλω με τιποτα...

Εγω προς το παρον απο εδω θα ψωνισω πιατα τις chicco μαλλον δεν ξερω ακομα...

Ευμορφια θα σε γελασω για το τι ειναι πιο καλο να χρησιμοποιουμε....Απλα ξερω οτι το πλαστικο το χρησιμοποιουμε για να μην σπασει.Αυτο μονο ξερω...

Διαφημίσεις

Ε τοτε σας αφιερωνω και εγω αυτο το τραγουδι και παω να δω τηλεοραση

2151047bu1xb2u8bf.jpg

ΚΑληνυχτα....

ΦΟΒΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!~ και εγω μόλις μπηκα και βλεπω ερημιες! δεν πειράζει... Ζωούλα ηρεμησες πολύ μετα τον γιατρό ετσι; μπραβο και συνεχισε χαλαρα τωρα ναι;;;;

αντε καληνυχτα κοριτσια μου!

κορίτσια καλημέρα!!!Τί κάνετε;Πώς κοιμηθήκατε;Εγω πάνω που χάρηκα οτι ο μπεμπης μπήκε σε μια σειρά τζίφος!!Ξύπνησε από τις 10 στις 2,30 και μετά πάλι στις 6 και τέλος στις 7,45!Μιλάμε για παιδί κουμπί και πάνω απ'όλα υπναρά εεεεεε???Τί να πω!!Περιμένω να δω μήπως με τα φαγητά αλλάξει λίγο ρυθμό!Εσεις το εχετε παρατηρήσει αυτό με τα μωρά σας;κοιμούνται καλύτερα όσα τρώνε? Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν έχετε χαθεί και εσεις από τον κόσμο;ή μόνο οι δικές μου ανύπαντρες και άτεκνες φίλες με αποφεύγουν;χιχι!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!Α! η μαρία-ς πού είναι;:P

O40a.jpgO40ap3.png

εεεε!Το εχετε παρακανει μου φαινεται!!!!!Που ειστε ολες?

ΜΑκμαρακι οντως ηρεμισα παρα πολυ.Το μονο που με ανησυχει τωρα ειναι να προσεξω μηπως βγαζει σπυρακια με το ξενο το γαλα...

ΚΑτα τα αλλα μαλλον αυριο θα παμε στο χωριο του Κοσμα και θα γυρισουμε μεθαυριο...Μου τη σπαει βεβαια λιγο γιατι ολοι θα θελουν να τον παιρνουν αγκαλια και δεν μου αρεσει καθολυ να βλεπουν το παιδι μου σαν παιχνδι..Αλλα και τι να κανεις να το κλεισεις σε ενα σπιτι να μην βλεπει κανεναν?

Μαριανθη μου οχι απλα εχουμε χαθει απο προσωπου γης....Δεν νομιζω να ξερουν οι φιλοι μου οτι υπαρχω κιολας.....Βεβαια για να μην ειμαι αδικη αυτη που πραγματικα ενδιαφερονται βρισκουν τροπο να σε δουν ή και απλα να σου μιλησουν...Δυστυχως ομως ειναι λιγοι και κατα κυριο λογο ειναι παντρεμενοι με παιδια....Δεν ειναι τυχαιο αυτο....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...