Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσακια μου γλυκα σας ελειψα??? Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας εχτες!!!! Ζωητσα μου να χαιρεσαι το μπεμπη σου τον κουκλο!!! Απο προχτες στα χρωσταω!

Εχω ενα προβλημα με τη συνδεση σπιτι, κ ενω ειμουν ετοιμη να μπω χτες να σας γραψω, με πεταξε εξω κ μετα νευριασα γιατι δεν εμπαινε.. Σημερα παλι ετρεχα σε δουλειες, κ αργησα να ερθω!

Μαριανθουλα χαιρομαι πολυ που επεστρεψες!

Λοιπον, πρεπει να κλεισω, θα τα πουμε αυριο με ησυχια, φιλια...

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο στο Ειρηνακι ! Καλά είναι ο αναρχικός μου , τώρα πια έχουμε ψιλοσυνηθίσει κ τη χορτόσουπα αλλά έχουμε κάτι γκρινιτσες άλλο πραμα, τα ουλα του είναι αλλά δόντι άφαντο ακόμη.

Τα λουμπουνια ντεν γκνωριζει , μάλλον τοπικά είναι εκτός κ αν δεν πάει το μυαλό μου

Ωραια μπραβο σας που συνηθιζετε σιγα σιγα, το ιδιο και μεις, καθε μερα την τρωει και πιο ευχαριστα. Το παντζαρι που βαζεις στο ειπε ο γιατρος;;; Καλη ιδεα μου ακουγεται, θα τη ρωτησω και γω. Τι αλλο λαχανικο σου ειπε εσενα;;; Κρεας δεν εβαλες ακομα;;; Εμενα με το κρεας την τρωει πολυ πιο ευχαριστα παντως.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

γεια σας κοριτσακια τι κανετε?ολα καλα?τα μπεμπουλινια σας τι κανουν?μου λειψατε και ειπα να δω τι κανετε.....

Γεια σου Ελενιτσα!!!!! Τι κανουν τα μπεμπακια σου;;;; Που χανεσαι εσυ καλε;;;

ovvZp2.png

γεια σας κοριτσακια τι κανετε?ολα καλα?τα μπεμπουλινια σας τι κανουν?μου λειψατε και ειπα να δω τι κανετε.....

καλώς το! χιλια χρονια θα ζησεις! μιλούσα με την αριανθη πριν λίγο και αναρωτιομασταν που χαθηκες! ολα καλά; τα παιδιά η δουλεια;:P

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου γλυκα σας ελειψα??? Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας εχτες!!!! Ζωητσα μου να χαιρεσαι το μπεμπη σου τον κουκλο!!! Απο προχτες στα χρωσταω!

Εχω ενα προβλημα με τη συνδεση σπιτι, κ ενω ειμουν ετοιμη να μπω χτες να σας γραψω, με πεταξε εξω κ μετα νευριασα γιατι δεν εμπαινε.. Σημερα παλι ετρεχα σε δουλειες, κ αργησα να ερθω!

Μαριανθουλα χαιρομαι πολυ που επεστρεψες!

Λοιπον, πρεπει να κλεισω, θα τα πουμε αυριο με ησυχια, φιλια...

Που πας καλε συμπεθερα;;; Μολις μπηκες βγηκες κιολας;;; Να χαιρομαστε καλε το γαμπρο...Δεν μπηκα χθες καθολου και δε σου ευχηθηκα!!!!!

ovvZp2.png

Αννούλα τι κανει η αδερφή του γιου μου; :tongue:
Καλως την, που εισαι εσυ καλε;;; Α καλα ειναι η διδυμουλα!!!! Ο "γιος" μου/σου;;;; Βαλε βρε καμια φωτο να δω και γω την ομοιοτητα και τη σβηνεις αμεσως. Αυτη που εχεις απο κατω δε φαινεται καλα.

ovvZp2.png

Σημερα που μπαινω εγω δεν μπαινετε εσεις. Καλα ο συγχρονισμος μας ειναι αστα να πανε. Αμα δεν μπω μια μερα δεν πραλαβαινω μετα να σας διαβασω απο την πολυλογια. Μα τον ανθρωποδιωκτη εχω!!!!!!!

ovvZp2.png

Ωραια μπραβο σας που συνηθιζετε σιγα σιγα, το ιδιο και μεις, καθε μερα την τρωει και πιο ευχαριστα. Το παντζαρι που βαζεις στο ειπε ο γιατρος;;; Καλη ιδεα μου ακουγεται, θα τη ρωτησω και γω. Τι αλλο λαχανικο σου ειπε εσενα;;; Κρεας δεν εβαλες ακομα;;; Εμενα με το κρεας την τρωει πολυ πιο ευχαριστα παντως.

Εγώ το σκέφτηκα γιατί είναι γλυκό , ρώτησα τη παιδίατρο και μου έδωσε το οκ ,φαντάσου όμως ότι από το κεφάλι έβαλα μια λεπτή φέτα να βράσει και του έδωσα μισή τη μια μέρα κ την άλλη μισή την άλλη. Έγινε μια κατακόκκινη χορτόσουπα κ παρά πολύ νόστιμη. Προσοχή αν σου πει οκ, να περιμένεις χρωματιστά κακακια !

Λαχανικά μου έχει πει τα πάντα. Σήμερα του έβαλα λάχανο, για να δούμε , και το σκ θα του βάλω μπρόκολο κ ξεκινάμε κ κρέας μοσχαράκι ( ελιά μου είπε , εσένα ? ) Μου το έχουν πει ότι με το κρέας όντως τη τρώνε καλλίτερα

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Καλως την, που εισαι εσυ καλε;;; Α καλα ειναι η διδυμουλα!!!! Ο "γιος" μου/σου;;;; Βαλε βρε καμια φωτο να δω και γω την ομοιοτητα και τη σβηνεις αμεσως. Αυτη που εχεις απο κατω δε φαινεται καλα.

οκ απλα θα πρεπει να προσθεσω καποιες στον υπολογιστη που να δειχνουν την ομοιοτητα και δεν θυμαμαι και τις δικες σου γμτ :-(

κοριτσακια παω σπιτι! αν μπορεσω θα τα πουμε από εκει. φιλακια!

Εγώ το σκέφτηκα γιατί είναι γλυκό , ρώτησα τη παιδίατρο και μου έδωσε το οκ ,φαντάσου όμως ότι από το κεφάλι έβαλα μια λεπτή φέτα να βράσει και του έδωσα μισή τη μια μέρα κ την άλλη μισή την άλλη. Έγινε μια κατακόκκινη χορτόσουπα κ παρά πολύ νόστιμη. Προσοχή αν σου πει οκ, να περιμένεις χρωματιστά κακακια !

Λαχανικά μου έχει πει τα πάντα. Σήμερα του έβαλα λάχανο, για να δούμε , και το σκ θα του βάλω μπρόκολο κ ξεκινάμε κ κρέας μοσχαράκι ( ελιά μου είπε , εσένα ? ) Μου το έχουν πει ότι με το κρέας όντως τη τρώνε καλλίτερα

Εγω δεν εχω βαλει αλλο λαχανικο εκτος των τετριμμενων. Θελω να περασει αυτος ο πρωτος μηνας να συνηθισει και μετα θα πειρμαματιστω με διαφορα και γω. Εγω παιρνω κοτσι μοσχαριου, ειναι το καλυτερο για μωρα, μου το ειπε και η γιατρος και ο χασαπης που ειναι πολυ καλος φιλος των πεθερικων μου. Εχει ενδιαμεσα αυτο το ζελε που ειναι πολυ θρεπτικο για μωρα. Το βραζω οπως ειναι αλλα μετα το βγαζω πριν το αλεσω, οσο εχει μεινει απο το ζελε γιατι συνηθως λιωνει στο βρασιμο. Εσυ βεβαια παρε ο,τι σου ειπε, αλλα αν θες ρωτα το χασαπη και για το κοτσι, ειναι σουπερ. Της δινω και 2 μερες κοτοπουλο στηθος, χωρις πετσα εννοειται και λιπη. Ζητα το ξεκοκαλισμενο και καθαρισμενο.

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...