Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χα χα χα και εμένα κοιμάται εδώ και 3,5 ώρες πραγμα πολύ σπάνιο για το παιδί μου να κοιμάται κατά τη διάρκεια της ημέρας, μόνο όταν πάμε βόλτα κοιμάται... σίγουρα είνια ο καιρός.... ΆΡΑ έχουν και οι συννεφιές τα καλά τους ε????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τα τιμολόγια του μαιευτηρίου λες; εγώ δεν πήγα τίποτα στο ΙΚΑ!

Για πες, τι πρέπει να κάνω...αξίζει τον κόπο;

Μαρία μου είναι για όσες έκαναν καισαρική ..έκανες και εσύ?

φτου δεν πρόλαβα να το γράψω και ξύπνησε.... παω να τον αλλάξω και επανέρχομαι..

ναι την επιτροπή δεν την γλιτώνεις... μας το είπαν αυτό όταν κατέθεσε τα δικαιολογητικα. Τα τιμολογια δεν μπορείς να τα καταθέσεις στην εφορία γιατι τα γίνεις στο ΙΚΑ... μετά όμως απ' ότι ξέρω σου δίνει το ΙΚΑ χαρτί για το υπόλοιπο ποσό και βάζεις αυτό στη δήλωση.

σ ευχαριστω πολυ!αρα τωρα που θα παω θα μου δωσουνε χαρτι για την εφορια..ωραια;)οσο για την επιτροπη οτι ειναι να γινει θα γινει δε θα κατσω να σκασω κιολας!

λια μου σου ευχομαι συντομα και με δευτερο μωρακι!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Μαρία μου είναι για όσες έκαναν καισαρική ..έκανες και εσύ?

φτου δεν πρόλαβα να το γράψω και ξύπνησε.... παω να τον αλλάξω και επανέρχομαι..

όχι δεν έκανα...είπα και γω κάτι μου διέφυγε :)

όχι δεν έκανα...είπα και γω κάτι μου διέφυγε :)

Αχαχαχα... μας έχουν σαλτάρει... σε λίγο θα ξεχάσουμε και το όνομά μας!!!

Άλλαξα το γιό μου, αχ πόσο μου αρέσει να τον λέω έτσι..., και είναι μόλις η 5η φορά απο τότε που τον φέραμε σπίτι που δεν είχε κάνει κακά... ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ!! Τώρα τρώει...;)

Διαφημίσεις

σ ευχαριστω πολυ!αρα τωρα που θα παω θα μου δωσουνε χαρτι για την εφορια..ωραια;)οσο για την επιτροπη οτι ειναι να γινει θα γινει δε θα κατσω να σκασω κιολας!

λια μου σου ευχομαι συντομα και με δευτερο μωρακι!

επιτροπή περνας όταν κάνεις ένσταση νομίζω... θα μάθεις αύριο... α, και ρίξτους και κανα χεσ*** εάν αρχίσουν να σου λένε χαζά.

επιτροπή περνας όταν κάνεις ένσταση νομίζω... θα μάθεις αύριο... α, και ρίξτους και κανα χεσ*** εάν αρχίσουν να σου λένε χαζά.

σε δεκα μερες θα παω...να δουμε που θα πεσω.ειναι ενας κυριος πολυ εξυπηρετικος ειναι ομως και μια στριγγλα αστα να πανε:P...θα κανω κ τν ενσταση κ βλεπουμε...επιτροπη ειχα ξαναπερασει(ο αντρας μου πηγαινε τοτε) γιατι επαιρνα ανναρρωτικες απο το δευτερο μηνα της εγκυμοσυνης-τοτε μου δινανε ευκολα την αδεια δεν ειχα προβλημα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Βρε πολυλογούδες στην 26 σελ σας άφησα πότε πήγατε στη 30 ? Το καμάρι μου και εμένα κοιμάται συνεχώς σήμερα και για αρκετή ώρα , για να δούμε το βράδυ !!! όλες πάνω κάτω τα ίδια περνάμε, πιάνω τον εαυτό μου να νευριάζει με το παραμικρό και ενώ ο Βασίλης με βοηθά πολύ νιώθω ότι ξεφεύγω κάπου κάπου και εγώ με τις απαιτήσεις μου

Βούλα να τους πεις να τα βρουν δεν μπορείς με βρέφος να τρέχεις για δικό τους λάθος. Και να τα Χιλιάσετε !!! Άννα πως είναι η μικρή σου ? Σχετικά με το εμβόλια ο καθένας τα δικά του, εμάς η παιδίατρος αν και στο Παίδων μας είπε κατηγορηματικά όχι . Μαρία κούκλος ο γιορτινός μπεμπούλης σου. Εγώ στόλισα το σπίτι όταν στολίσω και τον πιτσιρίκο θα βγάλουμε φωτο .

XwAPp3.png

σε δεκα μερες θα παω...να δουμε που θα πεσω.ειναι ενας κυριος πολυ εξυπηρετικος ειναι ομως και μια στριγγλα αστα να πανε:P...θα κανω κ τν ενσταση κ βλεπουμε...επιτροπη ειχα ξαναπερασει(ο αντρας μου πηγαινε τοτε) γιατι επαιρνα ανναρρωτικες απο το δευτερο μηνα της εγκυμοσυνης-τοτε μου δινανε ευκολα την αδεια δεν ειχα προβλημα.

να την κάνεις την ένσταση... γιατί να τους τα χαρίσεις?? ελπίζω να μη σε ταλαιπωρήσουν!

Διαφημίσεις

να την κάνεις την ένσταση... γιατί να τους τα χαρίσεις?? ελπίζω να μη σε ταλαιπωρήσουν!

μωρε θα την κανω...οσο για την ταλαιπωρια δε το βλεπω να τη γλιτωνω...αλλα οπως λες σιγα μη τους τα χαρισω!

κατερινακι περιμενουμε φωτος απ το στολισμο!

παω να την ταισω θα τα πουμε το βραδακι!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

κοριτσακια μου καλησπερα και σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον σας!!η μπεμπιτσα ειναι καλα δεν εχει ουρολοιμωξη οποτε ησυχασα και εγω αν και οχι εντελως...λοιπον να σας πω γιατι.ο παιδιατρος μου ειχε πει να την παω για να της παρουν το δειγμα και για να γινει σωστα η ληψη στο παιδων στο παραρτημα του στην καλλιθεα.τι να κανω και εγω την πηγα.μην κανει το λαθος και παει ΚΑΜΙΑ σας.κανουν ανακαινηση και ειναι γιαπι,οι εργατες καπνιζουν και η σκονη επικρατει σε ολο της το μεγαλειο.παω λοιπον σημερα για την απαντηση αφου εψαχνα να βρω 45 λεπτα να παρκαρω στην καλλιθεα,μου λενε η απαντηση ειναι στο υπογειο,παω στο υπογειο μου λενε ααα οχι να πατε στο ισογειο,παω στο ισογειο μου λενε ααα οχι ειναι στο υπογειο.λεω με κοροιδευετε?τελοσπαντων βρηκαν την γενικη ουρων και ηταν καλη και μου ειπαν προφορικα οτι η καλλιεργεια ηταν αρνητικη απλα δεν την εχουν γιατι μαλλον ειναι στον δευτερο οροφο και ο γιατρος εχει φυγει!μου ηρθε να τους βρισω αλλα κρατηθηκα.θα τους παρω αυριο να δουμε αν την βρηκαν και θα παω να την παρω.παντως μην κανει καμια σας το λαθος και τρεχετε τα παιδακια σας για ληψη σε νοσοκομεια κλπ.δεν ειναι τιποτα,καλο πλυσιμο θελει και τιποτα αλλο.εγω θα το ειχα κανει καλυτερα!τοσες φορες εχω παθει ουρολοιμωξη ξερω πως πρεπει να παρεις τα ουρα!τι ηθελα κ ακουσα τον παιδιατρο?βεβαια ο ανθρωπος για καλο το ειπε και δεν ηξερε οτι γινεται και ανακαινηση αλλα εγω φουντωσα απο τα νευρα μου!αυτα τα νεα μας....σας διαβασα παντως!αντε πολλα φιλακια να δωσετε στα μωρακια σας απο μενα και την μπεμπα!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

κοριτσακια μου καλησπερα και σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον σας!!η μπεμπιτσα ειναι καλα δεν εχει ουρολοιμωξη οποτε ησυχασα και εγω αν και οχι εντελως...λοιπον να σας πω γιατι.ο παιδιατρος μου ειχε πει να την παω για να της παρουν το δειγμα και για να γινει σωστα η ληψη στο παιδων στο παραρτημα του στην καλλιθεα.τι να κανω και εγω την πηγα.μην κανει το λαθος και παει ΚΑΜΙΑ σας.κανουν ανακαινηση και ειναι γιαπι,οι εργατες καπνιζουν και η σκονη επικρατει σε ολο της το μεγαλειο.παω λοιπον σημερα για την απαντηση αφου εψαχνα να βρω 45 λεπτα να παρκαρω στην καλλιθεα,μου λενε η απαντηση ειναι στο υπογειο,παω στο υπογειο μου λενε ααα οχι να πατε στο ισογειο,παω στο ισογειο μου λενε ααα οχι ειναι στο υπογειο.λεω με κοροιδευετε?τελοσπαντων βρηκαν την γενικη ουρων και ηταν καλη και μου ειπαν προφορικα οτι η καλλιεργεια ηταν αρνητικη απλα δεν την εχουν γιατι μαλλον ειναι στον δευτερο οροφο και ο γιατρος εχει φυγει!μου ηρθε να τους βρισω αλλα κρατηθηκα.θα τους παρω αυριο να δουμε αν την βρηκαν και θα παω να την παρω.παντως μην κανει καμια σας το λαθος και τρεχετε τα παιδακια σας για ληψη σε νοσοκομεια κλπ.δεν ειναι τιποτα,καλο πλυσιμο θελει και τιποτα αλλο.εγω θα το ειχα κανει καλυτερα!τοσες φορες εχω παθει ουρολοιμωξη ξερω πως πρεπει να παρεις τα ουρα!τι ηθελα κ ακουσα τον παιδιατρο?βεβαια ο ανθρωπος για καλο το ειπε και δεν ηξερε οτι γινεται και ανακαινηση αλλα εγω φουντωσα απο τα νευρα μου!αυτα τα νεα μας....σας διαβασα παντως!αντε πολλα φιλακια να δωσετε στα μωρακια σας απο μενα και την μπεμπα!

Μπράβο βρε Τατιάνα που είναι όλα καλά! Τσάμπα η ανησυχία! Όλα αυτά γιατί σταμάτησε να παίρνει βάρος με το ρυθμό που έπαιρνε;

τατιανα να ναι καλα η μπεμπα ευτυχως δεν ειχε κατι!εμας οταν μας ειπε ο παιδιατρος να κανουμε εξετασεις για ουρολοιμωξη πηγαμε σε μια μικροβιολογο εδω στη γειτονια πολυ καλη φροντισε να μην εχει κοσμο οταν πηγαμε κ το μωρακι δε ταλαιπωρηθηκε...δε θα την πηγαινα ποτε στο ικα η σε νοσοκομειο με το μπαχαλο που γινεται.ασχετο τι εξετασεις σας ειπε ο παιδιατρος να κανετε για τη μπεμπα που δε παιρνει βαρος?το ιδιο προβλημα εχουμε κ εμεις κ περιμενω με αγωνια να ρθει ο παιδιατρος την αλλη βδομαδα να τον ρωτησω.

εμενα ηρθε μια κοπελα στο σπιτι για να μας δειξει δειγματα απο μπομπονιερες(θα κανουμε τη βαφτιση απ οτι ολα δειχνουν φεβρουαριο) κ ειχε φοβερα πραγματα μαλλον απ αυτη θα παρω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...