Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

πωπω θρίλερ με την εξαφάνιση της Μαριάνθης αλλά ευτυχώς όλα καλά!!! ;)

Μαριάνθη να σου ζήσει ο ανθρωπάκος σου! πάντα γερός και καλότυχος να είναι! (σόρι αλλά απο glitter graphics δεν κατέχω!!!)

Εμείς χθες παρά τη βροχή, το ρίξαμε στη γύρα!!! και για ψώνια πήγαμε και στο jumbo πήγαμε και για καφέ καταλήξαμε! τέλεια!

τελικά εκεί που έλεγα οτι δε θα ντύσω τίποτα τη μπέμπα, είπα του άντρα μου να πάει σήμερα να της πάρει μια στολή οτι να'ναι, οτι βρει, γιατί σκέφτηκα οτι είναι οι πρώτες της Απόκριες και να μην έχουμε ούτε μια φωτο να είναι ντυμένη????? κρίμα!

Του χρόνου θα οργανωθώ καλύτερα πάντως!

Κατερινάκι εμείς εδώ θα μείνουμε γιατί ο καιρός δεν ευνοεί για κάτι καλύτερο...πάντως κάνουν πολλές εκδηλώσεις οπότε αν δε βρέχει, θα πάμε σε καρναβάλι!

πωπω τώρα που το είπες πρέπει να πάω να πάρω κανένα χταποδάκι να φτιάξω την Κ. Δευτέρα! μιαμ μιαμ!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Σοφακι.

Και εμείς μόλις χτες του πήραμε στολή, ε ναι κρίμα είναι οι πρώτες τους απόκριες κ να μη τα ντύσουμε, άσε που μόνο φέτος άντε κ του χρόνου θα τα ντύνουμε όπως θέλουμε εμείς μετά θα μας ζητανε εκείνα αυτό που θέλουν (κ εμένα ως αγόρι θα θέλει batman,superman,Spiderman κλπ) . Εμένα του πήρε ο άντρας μου στολή Ρομπεν των δασών, θα βάλω φωτο.

Η κ. Δευτέρα είναι το καλλίτερο μου γιατί τρελαίνομαι για θαλασσινά.

XwAPp3.png

Καλημερα απο τη συννεφιασμενη Κρητη...Απαπα χαλια καιρος. Τι κανετε κοριτσακια μου;;; Εμενα τωρα 2 μερες κοιμαται απο τις 8 το πουλακι μου, την ταιζω κοιμισμενη στις 11 και παει μεχρι το πρωι. Μια χαρα, αλλα τη μερα δυσκολευεται να κοιμηθει λιγο. Αυριο εχουμε βαπτιση και θα την αφησω μαλλον στα πεθερικα να μεινει. Τι αλλο;;; Μαριανθη καλως ηρθες και παλι!!!! Να μπαινεις να τα λεμε...Μη χανεσαι!!!! Απο χθες προσπαθει μετα μανιας να φαει τα ποδια της, τυλιγεται σαν φιδι για να τα φτασει. Γυριζει γυρω γυρω αλλα οχι μπρουμυτα ή το αναποδο;;;; Εσας εχουν γυρισει ολα;;;; Με αγχωσες Σοφια...Μ' αρεσει που σου εγραψα να μην αγχωνεσαι εσυ και τωρα αγχωθηκα εγω...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καθαρα Δευτερα εμεις εδω, δεν εχουμε και χωρια για να βολταρουμε οποτε σπιτι. Κατι θαλασσινο θα μαγειρεψω και γω, ταραμα, λουμπουνια, λαγανα, μια χαρα θα φαμε!!!!!! Λεγαμε να παμε καπου εξω για φαγητο αλλα και περυσι που το επιχειρησαμε δεινοπαθησαμε να βρουμε καπου και αφου βρηκαμε φαγαμε με 2 ωρες καθυστερηση, οποτε τωρα και με την μπουμπου δε λεει τετοια ταλαιπωρια!!!!

ovvZp2.png

Καλημέρα Αννούλα,

Πως είναι η μικρή ? Μην αγχώνεστε κάθε παιδί έχει τους δικούς του ρυθμούς … Μιας φίλης μου η κόρη περπάτησε στους 18 μήνες !!! Τη τρεχανε σε γιατρούς για εξετάσεις, τίποτα δεν είχε… ήθελε το χρόνο της ;)

Κ εμένα σταμάτησε τα βαρελάκια (ίσως κ να έχει τρομάξει από το πέσιμο -, λέτε να το θυμάται ? )

Τα λουμπουνια τι είναι ??? :confused:

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!!!!Τί κάνετε?Εμεις ψιλοπονάμε!!Γινόμαστε 5 ολόκληρων μηνών σήμερα!Μου φαίνεται απίστευτο!Γυρνάμε μόνοι μας μπρούμητα και έχουμε τα άπειρα σάλια!!!Εχω βαρεθεί να αλλάζω σαλιάρες!!Του πήρα την καρέκλα φαγητού της chicco polly magic και έχει κάτι ψαρακια πάνω και τα έχει καταφάει!!Φοβερό καρεκλάκι για όποια δεν έχει πάρει!Είναι από 0 μηνών και γίνεται σαν κούνια κάπως και μετά σηκώνεται στην όρθια θέση!!! Εμεις αρχίσαμε ( με δική μου πρωτοβουλία) ρυζάλευρο εδω και δυο βδομάδες και τρελλαινόμαστε!!Περιμένω πως και πως να΄μπούμε στο φαγητό!! Τί κάνετε?:-P

O40a.jpgO40ap3.png

Καλημέρα κι από μένα!Παω να της δώσω την φρουτόκρεμα της.Έβαλα και πλυντήρια...ελπίζω να στρωθώ να κάνω καμιά δουλειά σήμερα.Χτες έφτιαξα κεηκ,προχτές σουτζουκακια,σήμερα είπα τέλος η κουζίνα,εχω κι άλλες δουλειές,θα φάμε αυγά !Καθαρή Δευτέρα δεν ξέρουμε ακόμα τι θα κάνουμε τελικά ...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Αννα 1979 που εχουμε και την ίδια ηλικία από ποιο μέρος της Κρήτης?Ο άντρας μου είναι από το Φόδελε!!Τί τέλειο μέρος!Ανυπομονώ να πάω τον μπεμπάκο!Τα δυο πρώτα ξαδέρφια του γέννησαν αγοράκια ο ένας τον ιούνιο και ο άλλος τον νοέμβρη και εμεις στη μέση!!Θα χουν πολύ γ΄΄ελιο τα τρια κρητικάκια!!;)

O40a.jpgO40ap3.png

Εγω καλά τα περνάω χωρίς τον άντρα μου να δω πως θα τα καταφέρω όταν με το καλό έρθει με το σίδερο και το φαγητό!Γιατι μεχρι τώρα όλο πρόχειρα τρώω!!Αλήθεια για πείτε μου αδυνατίσατε καθόλου?Εγω έχω 5 από την εγκυμοσύνη και 5 από πιο πριν!!Τί θα κάνω που δεν έχω κουράγιο για τίποτα????

O40a.jpgO40ap3.png

Απο χθες προσπαθει μετα μανιας να φαει τα ποδια της, τυλιγεται σαν φιδι για να τα φτασει. Γυριζει γυρω γυρω αλλα οχι μπρουμυτα ή το αναποδο;;;; Εσας εχουν γυρισει ολα;;;; Με αγχωσες Σοφια...Μ' αρεσει που σου εγραψα να μην αγχωνεσαι εσυ και τωρα αγχωθηκα εγω...

Καλημέρα Αννούλα!

καλέ γιατυί αγχώθηκες???

εγώ όταν γύρισε η δικιά μου είπα επιτέλους γιατί το πάλευε καιρό και όλο μπλόκαρε με το χεράκι της!

Δεν το είπα ως ανακούφιση!

Κάθε παιδάκι έχεις τους ρυθμούς του!

Καλημέρα σε όλες!!!!Τί κάνετε?Εμεις ψιλοπονάμε!!Γινόμαστε 5 ολόκληρων μηνών σήμερα!Μου φαίνεται απίστευτο!Γυρνάμε μόνοι μας μπρούμητα και έχουμε τα άπειρα σάλια!!!Εχω βαρεθεί να αλλάζω σαλιάρες!!Του πήρα την καρέκλα φαγητού της chicco polly magic και έχει κάτι ψαρακια πάνω και τα έχει καταφάει!!Φοβερό καρεκλάκι για όποια δεν έχει πάρει!Είναι από 0 μηνών και γίνεται σαν κούνια κάπως και μετά σηκώνεται στην όρθια θέση!!! Εμεις αρχίσαμε ( με δική μου πρωτοβουλία) ρυζάλευρο εδω και δυο βδομάδες και τρελλαινόμαστε!!Περιμένω πως και πως να΄μπούμε στο φαγητό!! Τί κάνετε?:-P

Μαριάνθη καλωσήρθες και πάλι!!!

Να τον χαίρεσαι τον μπέμπαρο σου! να είναι πάντα υγιής και να τον δεις όπως επιθυμείς! ή ακόμα καλύτερα να τον δεις όπως επιθυμΕΙ!

Πως και του άρχισες ρυζάλευρο τόσο νωρίς?

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Αννα 1979 που εχουμε και την ίδια ηλικία από ποιο μέρος της Κρήτης?Ο άντρας μου είναι από το Φόδελε!!Τί τέλειο μέρος!Ανυπομονώ να πάω τον μπεμπάκο!Τα δυο πρώτα ξαδέρφια του γέννησαν αγοράκια ο ένας τον ιούνιο και ο άλλος τον νοέμβρη και εμεις στη μέση!!Θα χουν πολύ γ΄΄ελιο τα τρια κρητικάκια!!;)

Καλημερα Μαριανθη, ειμαι απο Ηρακλειο!!!!! Οντως το Φοδελε ειναι εκπληκτικο χωριο, πηγαινουμε συχνα το καλοκαιρι γαι καφε στην πλατεια!!!!!

ovvZp2.png

Καλημέρα Αννούλα,

Πως είναι η μικρή ? Μην αγχώνεστε κάθε παιδί έχει τους δικούς του ρυθμούς … Μιας φίλης μου η κόρη περπάτησε στους 18 μήνες !!! Τη τρεχανε σε γιατρούς για εξετάσεις, τίποτα δεν είχε… ήθελε το χρόνο της ;)

Κ εμένα σταμάτησε τα βαρελάκια (ίσως κ να έχει τρομάξει από το πέσιμο -, λέτε να το θυμάται ? )

Τα λουμπουνια τι είναι ??? :confused:

Γεια σου Κατερινακι μου....Η μπεμπιτσα μου ειναι πολυ καλυτερα ελαχιστες μυξες μας εχουν μεινει...Το αγορι σου καλα;;;; Μαλλον θα φοβηθηκε το πεσιμο, αλλα θα το ξεπερασει!!!!! Τα λουμπουνια ειναι σαν καρποι κιτρινοι στρογγυλοι που τρωγονται ωμοι αφου βγαλεις ενα φλουδι που εχουν απεξω διαφανο. Δεν τα εχετε εσεις;;; Δεν ξερω αν ειναι τοπικα...

ovvZp2.png

Του άρχισα ρυζάλευρο γιατί μου είχε δώσει το ελεύθερο ο γιατρός να του βάζω μια κουταλία σε κάθε γεύμα γιατί επειδή δεν τρώει πολύ μπας και παίρνει καμία θερμίδα!!Ετσι αποφάσισα να του το δώσω σε κρέμα.Επίσης τον τελευταίο μήνα ξυπνούσε στον ύπνο του 2 φορές για να φάει.Οταν μας βλέπει εμάς να τρώμε τρελλαίνεται!Από τότε που του το έδωσα κοιμάται πιο ήρεμα και πιο πολύ!Δεν ξέρω αν όλα είναι συμπτωση!!του δίνω και χαμομήλι μετα!!

O40a.jpgO40ap3.png

Γεια σου Κατερινακι μου....Η μπεμπιτσα μου ειναι πολυ καλυτερα ελαχιστες μυξες μας εχουν μεινει...Το αγορι σου καλα;;;; Μαλλον θα φοβηθηκε το πεσιμο, αλλα θα το ξεπερασει!!!!! Τα λουμπουνια ειναι σαν καρποι κιτρινοι στρογγυλοι που τρωγονται ωμοι αφου βγαλεις ενα φλουδι που εχουν απεξω διαφανο. Δεν τα εχετε εσεις;;; Δεν ξερω αν ειναι τοπικα...

Μπράβο στο Ειρηνακι ! Καλά είναι ο αναρχικός μου , τώρα πια έχουμε ψιλοσυνηθίσει κ τη χορτόσουπα αλλά έχουμε κάτι γκρινιτσες άλλο πραμα, τα ουλα του είναι αλλά δόντι άφαντο ακόμη.

Τα λουμπουνια ντεν γκνωριζει , μάλλον τοπικά είναι εκτός κ αν δεν πάει το μυαλό μου

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...