Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα και από μένα!!!Μετά από μήνες απουσίας έχω πολλά να διαβάσω επανέρχομαι!!!Τί κάνετε μανούλες?Πώς τα περνάτε?Επιστρέψατε στις δουλειές σας?Εγω τώρα κατάφερα σιγά σιγά να έρθω στα ίσα μου!Πέρασα δύσκολα πολύ μέχρι τα χριστούγεννα από ψυχολογικής απόψεως και τώρα είμαι καλύτερα και καταφέρνω να βρω λίγο χρόνο για μένα!!Αλλά δεν τον θέλω γιατί έχω πάθει πλάκα με τον μπεμπάκο μου!!Αύριο γίνεται 5 μηνών και είναι 6830γρ σήμερα και 65εκ τον περασμένο μήνα!Δεν τρώμε πολύ γάλα 120 κάθε τρεις ώρες και έτσι του ξεκίνησα σιγά σιγά ρυζάλευρο και έτσι δεν ξυπνάει τόσο συχνά το βράδυ για φαγητό γιατι ξυπνούσε στις 2,5 στις 5,5 και στις 7,5!!! Δεν κατάφερα να θηλάσω πέρα των 2 μηνών και του δίνω το Φρεζυλακ ενα βιολογικό της Φρεζυντερμ!Είμαι τρελλαμένη μαζί του!!Ολο μου γελαει και κακαρίζει οταν τον φιλάω στο προγούλι του!!Ηθελα να σας ρωτήσω μιας και σας βρήκα αν μπορώ να αλλάξω την φορά του καθίσματος αυτοκινήτου γιατί όλο μου γκρινιάζει τώρα τελευταία!!Εχω της Περεγκο με τη βάση!Τί λέτε? Φιλιά σε όοοοοοοοοοοολες και στα μωράκια σας!!!!:P;):tongue:

O40a.jpgO40ap3.png

Μαριανθηηηη!!!!!Καλως ξαναορισες...:P

Περασες δυσκολα ε?Ευτυχως περασαν ομως.

Να ρωτησω γιατι δεν θηλασες περα απο τον 2ο μηνα?Επαθες κατι?

Εγω ΜΑριανθη μουαν κα το καθισμα δεν τον βολευει καθολου γυρισμενο με την πλατη γιατι δεν χωραν τα ποδια του συνεχιζω να το εχω ετσι γιατι εχει καλυτερη ασφαλεια.Τωρα βεβαια αν δω οτι ζοριζεται θα το γυρισω δεν το συζηταω.Ομως νομιζω οτι για να γυρισεις το καθισμα κανονικα το μωρο πρεπει να εχει καποια κιλα.Δεν γνωριζω ποσα....Και νομιζω οτι γινεται και μετα τον εκτο...Θα σε γελασω.ΘΑ σου απαντησει καλυτερα καποια που το εψαξε πιο πολυ το θεμα.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

σταματησα Ζωή γιατι κόπηκε απο ψυχολογικους λογους δεν μου ανανεωσαν τη συμβαση στη δουλειά εφυγε ο αντρας μου για εξωτερικο και πελαγωσα ήμουν χαλια γενικα καμια ορεξη για τιποτα και δυστυχως κοπηκε αποτομα!!!!:-(απο τοτε ταλαιπωρουμαι με τα ξενα!!!!

O40a.jpgO40ap3.png

σταματησα Ζωή γιατι κόπηκε απο ψυχολογικους λογους δεν μου ανανεωσαν τη συμβαση στη δουλειά εφυγε ο αντρας μου για εξωτερικο και πελαγωσα ήμουν χαλια γενικα καμια ορεξη για τιποτα και δυστυχως κοπηκε αποτομα!!!!:-(απο τοτε ταλαιπωρουμαι με τα ξενα!!!!

Αχ Βρε Μαριανθη μου Τοσο χαλια ε?.Τουλαχιστον τωρα γυρισε μονιμα ο αντρας σου?Ολον αυτον τον καιρο ειχες καθολου βοηθεια ή μονη σου ετρεχες?Απο δουλεια τωρα τι κανεις?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

ηρθε τα Χριστουγεννα και τωρα παλι το καλοκαιρι ελπιζω μονιμα!!!ξερεις με την γριπη δεν τον πηγαινα πουθενα γιατι φοβομουν και επηξα μεσα στο σπιτι!τωρα αρχισαμε να βγαινουμε!!εχω τους γονεις μου ευτυχως!!! αλλα μου λειπει ο αντρας μου!!εχω ακομα 10 κιλα που δε φευγουν και μια λεκανη που δεν μπαινει μεσα με τιποτα!!!απο δουλεια κανω ιδιαιτερα αλλα θελω κατι πρωινο και μονιμο πια!!!θα φτιαξουν ολα ελπιζω!!:rolleyes:

O40a.jpgO40ap3.png

Μαριανθούλα να χαίρεσαι το μωρουλίνι σου!!!

σανυ πριν αρχίσει το μωράκι σου να τρώει με κουταλάκι πόσα ml γάλα έπινε;;

Κατάλαβα γιατί δεν παχαίνει το μωρό μου. ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ. Όχι ότι δεν βρίσκει, δεν θέλει. Χθες δεν την έβαζα στο στήθος. Περίμενα να το ζητήσει μονη της. Έκανα αντλήσεις και της είχα μαζέψει 300ml γαλατάκι. Την πήρε ο ύπνος, κοιμήθηκε 3 ώρες κι έτσι πέρασαν 5 ώρες χωρίς να φάει και τότε άρχισε να γκρινιάζει( ήταν γύρω στις 6 το απόγευμα). Της δίνω λοιπόν αντλημένο. Με τα χίλια ζόρια ήπιε 90ml.Τη βάζω στο στήθος και τίποτα.. Είναι πολύ ολιγοφαγη λοιπόν (εκτός από αυπνη). Σε εμένα έμοισε το πουλάκι μου..(εδώ γελάμε φωναχτα!!) Ήθελα να μου πεις σανυ πόσα μλ γάλα πίνουν τα παιδάκια μέσα στο 24ωρο για να συγκρίνω.

γιωτα μου θα σου πω ποσο πινει αλλα δεν πρεπει να το λαβεις υποψη σου!εμενα πινει αρκετο κ παντα επινε πολυ.δηλαδη απο 1,5-2 μηνων επινε 180 κ τωρα με εχει αφησει ο γιατρος να της δινω 210.αν της εδινα παραπανω θα το επινε απλα βγαζει πιο μεγαλες γουλιες κ δεν θελω....μην το συγκρινεις ομως γιατι το καθε παιδι ειναι διαφορετικο!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

μαριανθη καλως μας ηρθες κ παλι!!!να μπαινεις πιο συχνα να τα λεμε!κ εγω το ιδιο καθισμα με σενα εχω και μενα την ζαλιζει πολυ αυτο το αναποδο αλλα ακομα την εχω ετσι...δεν θυμαμαι ποτε αλλαζουν φορα!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

κοριτσια η Μαριανθη ΖΕΙ και ειναι καλα!!!!:P

απλά σήμερα είχε ενα προβλημα με το σταθερό της τηλ και ιντερνετ γιοκ! αυριο θα παρει το λαπτοπ στο μαγαζι και θα μπει από εκει! αντε γιατι κοντεψατε να παθετε συνδρομο στερησης για να μην αναφερω ότι νεκρωσε και το καφε!!!!:tongue:

αντε καληνυχτα, να κοιμηθείτε σαν πουλακια τωρα!!! χα χα χα μ'αρεσει να σας πειραζω ;)

Καλημέρες !! Πως είστε ?

Εμείς πρωινοί – πρωινοί σήμερα , το καμάρι μου ξύπνησε από τις 7 παρά… όσο πάει και νωρίτερα.

Μαρινθούλα να σου ζήσει το αγγελούδι σου !!!

Τι θα κάνετε 3ημερο ? Που θα πετάξατε το χαρταετό σας ?

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...