Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια ουουου!!!!

Καλε που ειστε ολες????????????

ΚΑταρχην καλησπερα.Σημερα ολη την ημερα ετρεχα και δεν προλαβα ουτε ενα γεια να μπω να πω.

Ευχαριστω παρα μα παρα μα παρα πολυ ολες για τις ευχες σας.Πραγματικα με συγκινησατε.ΚΑι φυσικα ιδιαιτερα θα ευχαριστησω την Τατιανα γιατι ειναι η μονη που μου το ευχηθηκε οπως πρεπει...:P

Ολες οι αλλες σας βρισκω ανεπροκοπες....:P

Λοιπον με τον θηλασμο μπορω να πω οτι σημερα δεν εδωσα καθολου ξενο.Οποτε απο οτι καταλαβα μια μερα ετσι μια μερα αλλιως θα τον βγαλω και αυτον τον μηνα....

Κατα τα αλλα ομολογω οτι μεσαα στην ημερα σας διαβαζα αλλα δεν θυμαμαι τιποτα για να σχολιασω.

Θυμηθηκα ομως την γιωτουλα που λεει για τον υπνο και θα πω οτι και εγω νομιζω οτι φταινε αυτες οι αλλαγες...Εμεις να φανταστεις καμια φορα οταν ο Κοσμας δουλευει βραδυ τον κανουμε μπανιο μεσημερι.Ε εκεινο το βραδυ το περνω αποφαση οτι θα ειμαι στο ποδι.Ομως σε καμια περιπτωση δεν θα σου ελεγα να καθεσαι μονη σου Μυκονο.Που θα παει θα το συνηθισει και αυτο,Μπορεις απλα αν θελεις να τηρεις ενα προγραμμα στανταρ οταν εισαι εκει και οταν εισαι στην Μυκονο.

Αυτα....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1554284us0vacbiwd.gif

Αυτο για την Τατιανα....

Οι αλλες ολες ειστε γαιδουρες οπως καποια στιγμη ειπε η φιλη μου η Μακ.....:P:p:p

εγω δεν σου μιλαω πλεον διοτι αν και σου ευχηθηκα, ως γνησια πλεονεκτρα ήθελες περισσοτερα! λοιπόν τσάκω το δωρακι που πηρα για το παιδι και καληνυχτα (εμοτικόν που σταυρωνει τα χερια και γυρναει την πλάτη)!!!!! 1533466frk6lh642h.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Τατιάνα τι ώρα ξυπνάει το Ραφαελάκι?

και μένα η δικιά μου νωρίς ξυπνάει αλλά δεν τη σηκώνω αμέσως και μπορεί να την ξαναπάρει καμιά φορά για λίγο ο ύπνος! όπως σήμερα πχ!!!

Ζωή με πίκρανες πρωί πρωί...σου ευχήθηκα πρώτη απ'όλες αλλά τα εύσημα τα έδωσες στην Τατιάνα...εγώ δεν ξέρω να βάζω τέτοια!!! λιθοβολήστε με!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

Ευμορφία ναι το πήραμε το βάπτισμα του πυρός και πλέον τα μάτια μας πρέπει να είναι 1024!!! αλλά της έχω βάλει στο χαλί μια κουβέρτα και απο πάνω σεντονάκι και της έχω ρίξει παιχνίδια εκεί και την έχει καταβρεί! οπότε δεν ανησυχώ μην μου πέσει απο πουθενά προς το παρόν!

και νομίζω οτι αυτό τη βοήθησε και γύρισε γιατί όσο να'ναι είναι πιο σκληρή επιφάνεια απο την κούνια της...

Αννούλα έχω ένα κολληματάκι και δε βάζω φωτο της μικρής εδώ....αν θες στείλε μου με πμ το μέιλ σου να σου στείλω εκεί!

Πάω να ρίξω τη μαρμελάδα στο τσιζκέικ που έφτιαξα χθες!

Φιλάκια!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

χθες ειχα την κοπελα που μου καθαριζει κ επιασε μια βροχη κ φυσαγε τοσο πολυ που λερωσε τα τζαμια μεσα απο τα πατζουρια κ ειναι σαν λασπη!!!παω τωρα να ριξω λιγο νερο να ξανακανω το μπροστινο το μεγαλο γιατι δεν μπορω να το βλεπω ετσι με πιανουν τα νευρα μου!!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

και μένα χάλια έγιναν τα τζάμια μου ρε γμτ...αλλά αρνούμαι να τα καθαρίσω αν δε σταματήσει αυτός ο καιρός....κλείνω τις κουρτίνες και κάνω οτι δεν τα βλέπω! είμαι τελείως τεμπέλα ε???????:tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μιαμ μιαμ τσηζκεικ ακουω!!!σοφακι μου ξυπναει γυρω στις 7.30 κ την σηκωνω κατα τις 8.αν σας πω κ τι ωρα κοιμαται θα με βρισετε που παραπονιεμαι κιολας!!!

ναι πες μου οτι κοιμάται κατά τις 9 για να αρχίσω να τραβάω τις κοτσίδες μου!!!!!

να σου στείλω τη δικιά μου να δεις τι σημαίνει διακεκομμένος ύπνος μετά συνοδείας μουρμουρητού????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

οχι καλε δεν εισαι τεμπελα!!!απλα εγω ειμαι τρελλη!!!δεν μπορω ετσι κ δω κατι κ θελω να το κανω εεεε μεχρι να το κανω θα λυσσαξω!!!σοφακι μου θα στρωσει κ η δικια σου!!!μην ανησυχεις!θεμα χρονου ειναι!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Καλημέρα και από την αυπνη μανα!!! Αν και για να μην το αδικώ το μωράκι μου κοιμηθηκαμε καλυτερα σημερα. 9, 12:30, 3, 5, 7. Κάπως καλύτερα από τις άλλες φορές. Όσο για το ΄πρόγραμμα από τότε που γεννήθηκε 8 ακριβώς κάνουμε μπανάκι, θηλασμός και 9 ύπνος. Δεν έχουμε αποκλίνει ποτέ από αυτό. Το μετά είναι το πρόβλημα.. Αυτό που μου έστειλε χθεσ η μακ πρεπει να παιζει..την παιρνει ο υπνος στην αγκαλια μου, στο στηθος και μετα ξυπνάει ξαφνικά στην κουνια της και ξενιζεται. Πρέπει να μάθει να την παίρνει ο ύπνος στη κουνια της. Αλλά πως να τα καταφέρω που δεν παίρνει ούτε πιπίλα, ούτε αρκουδάκι αγκαλιάς, ούτε μαξιλαράκι, σεντονάκι ούτε κάτι τέλος πάντων αγαπημένο για να παρηγοριέται;;; Παραμυθένια έρχομαι για τσιζκεικ!!! Σανυ καφέ δεν πίνω ποτέ! Θα προτιμήσω να πάω στο σοφάκι!! Μιλάτε κι εσείς για αέρα! Για ελάτε στο νησί των ανέμων που μας πήρε και μας σήκωσε!! και γυρω - γυρω είναι χωράφια και μου έρχονται μες στην πόρτα άχυρα, χώματα, κακά από κότες, γίδες , αγελάδες! Εδώ όλα τα σπίτια είναι ισόγεια και όλα αυτά τα καλούδια μπαίνουν μες την πόρτα μου!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαβάζω τα ξενύχτια σου Γιωτάκι και ντρέπομαι που γκρινιάζω...

υπομονή...θα στρώσει το μικρούλι!

καλοδεχούμενες όλες για τσιζκέικ! και το πέτυχα κιόλας!!! μιαμ μιαμ!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...