Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι εμένα είναι από τα αγαπημένα μου γι' αυτό λέω να το επιχειρήσω. Πάντως μου φαίνεται ότι λέει πολύ σκόρδο. Θα βάλω 2 σκελίδες κι όχι 4. Ο τσελεμεντές μου μάλιστα λέει μία! Μα που πήγαν όλες σήμερα;;; Τον ανθρωποδιώχτη έχω κάθε φορά που μπορώ εγώ και λείπουν όλες;;;

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Geia!!!!!!!!

Τι κάνετε;Εγώ σήμερα είμαι πολύ καλά γιατί και ο γιόκας μου είναι σχεδόν περδίκι.Ουφ πάει κι αυτό.Σήμερα ξύπνησε μόνο στις 3:30 για φαγητό και μετά ξανά στις 7:30. Σας ευχαριστώ όλες για τα περαστικά και το ενδιαφέρον σας.Αννούλα χθες την κρεμούλα μου την έκανε εμετό, μάλλον απ΄τον ορό θα ήταν όπως είπες κι εσύ.

Αφού είδα ότι είναι πολύ καλύτερα πήγα κι εγώ για αποτρίχωση και μια περιποίηση προσώπου. Μιλάμε άλλος άνθρωπος γύρισα!!!!!Αύριο έχω μαλλί. Τα μπλόκα τελικά άνοιξαν; Θα κατέβουμε Αθήνα ή θα μείνουμε εδώ;

Συμπεθέρα μου ένα έχω να πω. Τέτοια νύφη........δεν υπάρχει στον κόσμο. Μα τι κουκλάρα είναι αυτή;Φτου φτου φτου στο κορίτσι μας!!!!!!!

Αννούλα τη δικιά σου κοράκλα δεν την είδα, περιμένω φώτο, αλλά το δωμάτιό σας είναι κουκλίστικο!!!!!Αχ μακάρι το δεύτερο μωράκι μου να είναι κοριτσάκι!!!

Ζωή μου ότι απόφαση και να πάρεις κορίτσι μου είναι η καλύτερη για το παιδί σου. Φτάνει να είσαι εσύ καλά και ήρεμη για να το μεταδίδεις και στον Τheo. Δε μας ζαλίζεις, άλλωστε γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ.Άλλωστε το έχουμε πει πολλές φορές. Η μία δίνει κουράγιο στην άλλη, συμμερίζεται τη χαρά της, απαντά στις απορίες της.

Σοφία εγώ σταμάτησα να βράζω το νερό για την κρέμα, μετά από καθοδήγηση της παιδιάτρου.Άλλωστε κλείσαμε ήδη 6 μήνες. Και φυσικά σταματήσαμε και αποστειρώσεις. Πιάτα, κουτάλια, ποτηράκια τα πλένω καλά και τα ξεπλένω απλά με ζεστό νερό. Τόσα παιχνίδια που βάζουν στο στόμα τους είναι αποστειρωμένα; Και πάλι όμως σου λέω έτσι μου είπε η παιδίατρος, πως πλέον δε χρειάζεται.Για να σου φύγει η απορία κάνε μια ερώτηση και στη δικιά σας γιατρό.

Αυτό πάλι με το παπά;Μην αρχίσω κι εγώ σαν τη Μαριάνθη να λέω γι' αύτούς!!!!

Ευμορφία μου κι εγώ έτσι τον λέω τον δικό μου όταν τον παίρνει ο ύπνος στον ώμο μου, χυμένο λουκουμά!!!!!!!

Πολλά είπα και σας ζάλισα.Αλλά βρήκα ευκαιρία που κοιμάται ο Άγγελος και χθες δεν πρόλαβα να μπω μόνο για λίγο.

Μόλις κλείσει τον 6ο μας είπε να σταματήσουμε την αποστείρωση κι εμείς αλλά όπως βλέπεις δεν τον έχουμε κλείσει ακόμα γι' αυτό το βράζω ακόμα και γι' αυτό απάντησα έτσι. Σε λίγες μέρες θα το κόψουμε κι εμείς!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

η που δεν θα σας προλαβαινω απο την πολυλογια κ ξημερωνομαι να σας διαβαζω (μην χασω κ επεισοδιο σαν σαπουνοπερα ενα πραγμα) η που θα εισαστε ολες εξαφανισμενες!!!!που πηγατε καλε ολες σημερα????

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Να'μαι κι εγώ!

ουφ πολύ κούραση!

έχω πάρα μα πάρα πολύ σίδερο...και κατάφερα να τελειώσω μόνο της μικρής...

αλλά είμαι πολύ χαρούμενη! η μπέμπα κατάφερε επιτέλους να γυρίσει απο ανάσκελα μπρούμυτα και απο μπρούμυτα ανάσκελα μόνη της!

πρέπει να το σημειώσω στο ημερολόγιο της!

Μπράβο Βούλα και για το παλικάρι σου που έγιανε αλλά και για τη δική σου ανανέωση!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Να'μαι κι εγώ!

ουφ πολύ κούραση!

έχω πάρα μα πάρα πολύ σίδερο...και κατάφερα να τελειώσω μόνο της μικρής...

αλλά είμαι πολύ χαρούμενη! η μπέμπα κατάφερε επιτέλους να γυρίσει απο ανάσκελα μπρούμυτα και απο μπρούμυτα ανάσκελα μόνη της!

πρέπει να το σημειώσω στο ημερολόγιο της!

Μπράβο Βούλα και για το παλικάρι σου που έγιανε αλλά και για τη δική σου ανανέωση!

Ευχαριστώ, ευχαριστώ!!!

μπραβο σοφακι!!!τελεια νεα!!!εμεις δεν το εχουμε καταφερει αυτο ακομα!!!αντε να δουμε!ρε γαμωτο κ γω θελω να τα γραφω αυτα τα σημαντικα κ ολο το ξεχναω!!εχεις παρει ημερολογιο ε?

αντε αντε για να μαζευομαστε σιγα σιγα!!θα σας μαζεψω ολες κ μετα θα φυγω!!!πλακα κανω!βουλακι μου σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!!!!ο μπεμπακος ειναι καλα τωρα ετσι?ειδες ολα τελεια!!!

ναι είναι πολύυυυυυυ καλύτερα.

Καλέ Σοφάκι τι ωραία νέα είναι αυτά;Τρέχα να το γράψεις γιατί κι εγώ πολλές φορές το ξεχνάω και μετά δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς ποια μέρα έκανε τι.

Διαφημίσεις

μπραβο σοφακι!!!τελεια νεα!!!εμεις δεν το εχουμε καταφερει αυτο ακομα!!!αντε να δουμε!ρε γαμωτο κ γω θελω να τα γραφω αυτα τα σημαντικα κ ολο το ξεχναω!!εχεις παρει ημερολογιο ε?

Ναι έχω πάρει ημερολόγιο Τατιάνα μου γιατί αλλιώς...τίποτα δε θα έχω να θυμάμαι να της λέω όταν μεγαλώσει!

μνήμη χρυσόψαρου έχω!

βασικά έχω πάρει απο αυτά τα βιβλία που βάζεις και φωτο....μέχρι και τον υπέρηχο που είδαμε τη μουρίτσα της έχω κολλήσει!

και θα της κολλήσω επίσης και αποκόμματα απο εφημερίδες με γεγονότα ποιυ έγιναν την ημέρα που γεννήθηκε!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ουφ εχω ξεπατωθει!!!!! Τωρα την ταισα τη σουπιτσα της, τα εκανε, την αλλαξα, την εκανα μπανιο και την κοιμισα!!!!!! Απαπα πολυ κουραση...Και εχει εναν απαισιο καιρο, νοτια και ομιχλη απο χωμα, ετσι και βρεξει θα γεμισουμε λασπη...Μιλαμε δε βλεπεις εξω απο τη σκονη!!!! Βουλα αντε ωραια, μια χαρα το αγορακι σου, εμενα να δω ποτε θα φτιαξει η δικια μου. Μπραβο Σοφακι γυρισε η τσουπρα ε;;; Εμενα ακομα να το κανει και εσυ αγχωνοσουν που εισαστε τοσο πιο μικρες;;; Εγω δεν αγχωνομαι με αυτα, το καθε παιδι εχει τους ρυθμους του, θα τα κανουν ολα με την ωρα τους. Μονο στο πλαι γυριζει εμενα. Βαλτε καλε καμια φωτο και σεις!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Ηρθα κι εγω στην παρεα σας!

Πηγε ο Σαββας να παρει goody's να φαμε,καθ'οτι ανεπροκοπη δεν μαγειρεψα.

Σοφακι αντε,πηρατε κι εσεις το βαπτισμα του πυρος.Μια χαρα η μπουμπου σου.Τωρα θα πρεπει να την προσεχεις διπλά.Της κρατας και ημερολογιο ε?Κι εγω εχω ενα που μας εκανε δωρο η νονα μας αλλα δεν εχω σημειωσει τιποτα ακομη.Προς το παρον ειμαι με την φωτογραφικη στο χερι.

Βουλιτσα μια χαρα ο μικρουλης ε?Και η μαμα ομως...πληρη ανανεωση!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...