Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφάκι μόνο θηλάζουμε ακόμα. Απλά νόμιζα ότι όταν μπούμε στα φρούτα θα φτιάξουμε πρόγραμμα.. Πάλι δεν έβγαλα νόημα. Είναι τελικά στο παιδί αν θα το ξυπνάμε..δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ κι έχω κουραστεί από τα ξενύχτια. Το παιδί δεν κοιμάται όπως πρέπει (αυτό με στεναχωρεί περισσότερο)και τα κουράγια μου μειώνονται..αντί να καλυτερεύουμε χειροτερεύουμε..τι κάνω λάθος;;;

Δεν κάνεις κάτι λάθος....είναι στο παιδάκι...

η ανιψιά μου είναι 10 μηνών και με πήρε τηλ το πρωί η αδερφή μου όλο χαρά γιατί το βράδυ ξύπνησε μόνο 6 φορές!!!

κατάλαβες?????????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφάκι μόνο θηλάζουμε ακόμα. Απλά νόμιζα ότι όταν μπούμε στα φρούτα θα φτιάξουμε πρόγραμμα.. Πάλι δεν έβγαλα νόημα. Είναι τελικά στο παιδί αν θα το ξυπνάμε..δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ κι έχω κουραστεί από τα ξενύχτια. Το παιδί δεν κοιμάται όπως πρέπει (αυτό με στεναχωρεί περισσότερο)και τα κουράγια μου μειώνονται..αντί να καλυτερεύουμε χειροτερεύουμε..τι κάνω λάθος;;;

μήπως να παραγγειλεις το βιβλίο "κοιμήσου παδί μου";

http://www.books.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=2631611

και διαβαστε και αυτό!!!! :http://nikopediatre.blogspot.com/2008/08/blog-post_30.html

Καλημέρα , πως είστε ? Τα συναχωμένα μωράκια καλλίτερα ?

Έριξε άδεια να πιάσει γεμάτα, ο παπάς Σοφία, σου λέει αν έχει θα τα δώσει , βρε τους αθεόφοβους ! Στη φρουτοκρεμα εμείς βάζουμε μισό μήλο, ένα αχλάδι (είναι κ μικρά) ¼ μπανάνα, μισό χυμό πορτοκάλι κ αραιά κ που βάζω μια μικρή φετουλα ακτινίδιο (μικρή γιατί αλλιώς …:rolleyes:)

Νεράκι πίνει άνετα με το μπιμπερό κ τώρα σκεφτομαι ότι πρέπει να πάρουμε κ εμείς εκπαιδευτικό ποτηράκι .

Αννουλα να σου πω κ εγώ σουπερ το δωμάτιο σας , τι ωραία τα ροζουλια ρε παιδί μου !!! Αχ…., θα βάλω κ εγώ φωτος κάποια στιγμή το δωμάτιο του Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω ρυζάκι της δίνεις ? Εμένα η γιατρός μου είχε πει αντί πατάτα κάποιες φορές ρύζι , αλλά δεν του έχω φτιάξει ακόμη. Και μια συνταγή που τη τρώει με αρκετή ευχαρίστηση θα έλεγα : πατάτα, ¼ καρότο , ¼ κολοκύθι, λίγο σέλινο, λίγο κρεμμύδι κ μια μικρή φέτα παντζάρι γίνεται μιαμ μιαμ

Ζωή να σου ζήσει το μαναράκι σου !!!

XwAPp3.png

Παραμυθένια μου με τρέλλανες τώρα.. Εμένα σηκωνόταν 9-10 φορές και τώρα ξυπνάει 5-6 αλλά νόμιζα ότι θα καλυτερεύσουν τα πράγματα. Μέχρι 3.5 μηνών ξυπνούσε μόνο 2 φορές. Συνέχει αναρωτιόμαστε με τον μπαμπά της, τί δεν κάνουμε καλά, και θεωρούμε ότι δεν είμαστε καλοί γονείς και ότι έχουμε κάνει το μωράκι νευρικό..Αλλά αφού λες ότι το παθαίνουν κι άλλοι.. αυτό είναι αισιόδοξο..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Μακ μου παρήγγειλα αυτό και άλλα 2 σχετικά με τον ύπνο και τα περιμένω από τον Ελευθερουδάκη. Αν και αγόρασα το κοιμήσου παιδί μου, λένε ότι είναι αρκετα ακραίο..όταν μου έρθουν θα σας πω..

kwtpmaqz0.png

Παραμυθένια μου με τρέλλανες τώρα.. Εμένα σηκωνόταν 9-10 φορές και τώρα ξυπνάει 5-6 αλλά νόμιζα ότι θα καλυτερεύσουν τα πράγματα. Μέχρι 3.5 μηνών ξυπνούσε μόνο 2 φορές. Συνέχει αναρωτιόμαστε με τον μπαμπά της, τί δεν κάνουμε καλά, και θεωρούμε ότι δεν είμαστε καλοί γονείς και ότι έχουμε κάνει το μωράκι νευρικό..Αλλά αφού λες ότι το παθαίνουν κι άλλοι.. αυτό είναι αισιόδοξο..

καλέ άκου εκεί οτι δεν είστε καλοί γονείς!

απλά προσπάθησε να αποκλείσεις σιγά σιγά όλους τους παράγοντες που θα μπορούσαν να της προκαλούν ανησυχία...αν ζετσαίνεται, αν κρυώνει, αν πεινάει, αν πονάει,κλπ...

Επίσης ένα σταθερό περιβάλλον και μια ρουτίνα είναι απαραίτητα για ένα ήρεμο μωρό. Δηλαδή αυτό πέρα δώθε που έχετε δε βοηθάει...

και δεν ξέρω αν την κοιμίζεις μαζί σας ή στο δωμάτιο της. Μπορεί να παίζει κι αυτό ρόλο...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Παραμυθένια μου το σπίτι μας είναι 40τμ. Δεν έχουμε άλλο δωμάτιο. Αναγκαστικά κοιμάται στο δικό της. Ο ΄΄αντρας μου έχει συνέχεια σεμινάρια στην Αθήνα διαρκειας 1-2 εβδομάδων. Φοβάμαι να μείνω μόνη μου τόσες ημέρες. Έτσι πάμε μαζί του και μένουμε στο σπίτι μας που είναι πάνω-κάτω με τη μαμά μου. Δεν μπορώ να τα αποφύγω αυτά τα ταξίδια.. Αυτό που παρατήρησα ότι την ηρεμεί λίγο είναι το πολύ ελαφρύ φάσκιωμα. Τα χεράκια είναι έξω αλλά από τη μέση και κάτω είναι τυλιγμένη..

kwtpmaqz0.png

Εννοούσα στιο δικό μας δωμάτιο. ¨οσο για το αν πεινάει το έχουμε αποκλείσει. Γιατί όταν ξυπνήσει δεν θέλει στήθος αλλά μόνο αγκαλίτσα..Τέλος πάντων σας κούρασα. Θα έρθουν και τα βιβλία και θα δούμε τι θα κάνουμε..

kwtpmaqz0.png

αν περνάει τέτοια κατάσταση, μια εδώ μια εκεί, λογικό είναι να έχει ταραχτεί...εκεί που πάει να συνηθίσει το ένα μέρος, πάει σε άλλο.

Κάνε της αγκαλίτσες...αυτό έχει ανάγκη για να αισθάνεται οτι είναι ασφαλής και οτι υπάρχει κάτι σταθερό (στην προκειμένη περίπτωση η αγκαλιά σου).

Συμφωνώ και επαυξάνω!

Την φάγαμε την φρουτόκρεμά μας.

150 ml τελικά

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Καλώς το Τατιανάκι! Καλημέρα!

Λοιπόν βρήκα μια ωραία συνταγή και λέω να την επιχειρήσω για πρώτη φορά. Ελπίζω να μην μας δηλητηριάσω...Όποια θέλει ακολουθεί.Φιλάκια!

http://www.yumyum.gr/apps/gr/spag/recipe_413329.html

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

ενα εχω να σας πω!!!εφτιαξα χτες λιγο ρυζαλευρο για να δοκιμασω εγω πρωτα!!!!αν αυτο το πραγμα το φαει το παιδι μου εεεε τοτε θα ειναι ηρωας!!!ουτε να το καταπιω δεν μπορουσα!!!μιλαμε για τετοιο χαλι!!!λεω να της το ξεκινησω αυριο!!!παντως μου ειχαν στειλει δειγμα νουνου κρεμα βανιλια κ ειναι νοστιμη!!καμια σχεση με το αχυρο το ρυζαλευρο!παντως δεν αγχωνομαι.αν το φαει το φαγε!αν δεν το φαει γαλα κ τον αλλο μηνα θα της δωσω φρουτα κ κρεμα βανιλια!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

κ εγω ελπιζω να μην τους δηλητηριασεις!!!!καλη μου φαινεται!!!εμενα τα σουτζουκακια ειναι το αγαπημενο μου φαγητο!δυστυχως δεν μπορω να το φαω γιατι με ενοχλει το σκορδο!κ σουτζουκακια χωρις σκορδο δεν ειναι σουτζουκακια!!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...