Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια αν κι ακόμη δεν μου χρειάζεται θέλω να ρωτήσω κάτι. Αν είναι στις 11 να φάει κρέμα και κοιμάται, τα ξυπνάμαι ή τη δίνουμε όταν ξυπνήσει;;;

Συμβουλή απο "καμένη":

Ποτέ δεν ξυπνάμε ένα μωράκι!!!! θα το μετανιώσουμε!!!

Εξαιρούνται βέβαια κάποιες καταστάσεις αλλά σε αυτή την περίπτωση που αναφέρεσαι, μην το ξυπνήσεις το παιδί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Παραμυθένια μου δεν την ξυπνάω ποτέ (για στήθος ) αλλά έχουμε ένα πρόγραμμα...ανύπαρκτο..νόμιζα ότι με τα φρούτα κτλ έπρεπε να κρατάμε ωράρια. Ποτέ δεν θα κάνει πρόγραμμα η δικιά μου..Τώρα κοιμάται από τις 8;30 ποτέ δεν το έχει ξανακάνει αυτό. Κάθε μέρα και άλλα.. Τη νύχτα βελτιώθηκε. Απο 45΄-1 ώρα ξυπνάει ανά 1-2 ώρες..απελπισία με πιάνει..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Εγώ πάλι πάω να την ξυπνήσω, ποτέ δεν είχε πρόβλημα με αυτό. Αφού πάντα ίδια ώρα την σηκώνω. Αν την αφήσω να πεινάσει πολύ και ξυπνήσει από την πείνα δεν θα φάει από τα νεύρα της αλλά θα γκρινιάζει. Άσε που την ξυπνάω με χάδια και τριψίματα και αυτή τεντώνεται και χαμογελάει και είναι όλο κέφια. Είναι στο παιδί τελικά εγώ νομίζω...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Περαστικά σας Αννούλα μου! Εγώ πάω τώρα να την σηκώσω για φρουτόκρεμα. Αλήθεια, εσείς πόση τους δίνετε; Εγώ καθαρίζω μισό μήλο, μισό αχλάδι και μισή μπανάνα και το τρώει σχεδόν όλο (120ml περίπου τρώει και μένουν και καμιά 30αριά αλλά σήμερα σκέφτομαι να της το δώσω όλο μιας και είναι μικρά τα φρούτα). Νερό πίνουν; Εμένα ξινίζει τα μούτρα της και το πετάει το μπιμπερό...Της δίνω καμιά φορά με το ζόρι 10-20ml. Να δοκιμάσω το εκπαιδευτικό ποτηράκι ή είναι νωρίς ακόμα;;; Σας ζάλισα, ε; Πάω και τα λέμε αργότερα! Φιλάκια σε όλες! Συμπεθέρα χρόνια σας πολλά!!!

Kαλημερα Σοφακι!!!! Λοιπον εμενα τρωει 1 μηλο, 1 αχλαδι και 1 μπανανα. Δεν το τρωει ολο, αφηνει 6-7 κουταλιες. Νερο δινω μετα απο καθε γευμα. Με το μπιμπερο δεν επινε με τιποτα. Της δινω με το κουταλι και πινει 6-7 κουταλιες μπορει και 10. Στην αρχη δεν το ηθελε ουτε το κουταλι αλλα μια μια κουταλια καθε μερα το συνηθισε. Δοκιμασε το.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Ο γιατρός μου είπε ότι κάτι φοβήθηκε, ότι κάτι άλλαξε στα δεδομένα της, στις σταθερές της και ξυπνάει για αγκαλιά. Δεν ξέρω τι φταίει..Μήπως που πηγαινοερχόμαστε αθήνα και κοιμάται 10 μέρες εδώ 10 μέρες εκεί΄..δεν ξέρω καθόλου..

kwtpmaqz0.png

Παραμυθένια μου δεν την ξυπνάω ποτέ (για στήθος ) αλλά έχουμε ένα πρόγραμμα...ανύπαρκτο..νόμιζα ότι με τα φρούτα κτλ έπρεπε να κρατάμε ωράρια. Ποτέ δεν θα κάνει πρόγραμμα η δικιά μου..Τώρα κοιμάται από τις 8;30 ποτέ δεν το έχει ξανακάνει αυτό. Κάθε μέρα και άλλα.. Τη νύχτα βελτιώθηκε. Απο 45΄-1 ώρα ξυπνάει ανά 1-2 ώρες..απελπισία με πιάνει..

Εγω παλι αν περασει πανω απο μιση ωρα απο την ωρα που επρεπε να φαει την ξυπναω. Τη χαιδευω της μιλαω και σιγα σιγα ξυπναει. Αν την αφησω καμια φορα κοιμαται τοσο βαρια που θα μου κανει τα γευματα μανταρα.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

είναι κουρασμένο το παιδάκι αφού ξυπνάει τόσο συχνά τη νύχτα...

νομίζω οτι καλύτερα να κοιμηθεί και ας φάει τα φρουτάκια της αργότερα...

Το πρόγραμμα θα το φτιάξει σιγά σιγά.

Έχεις δίκιο Σοφία...είναι και στο παιδί...αν ξυπνήσω εγώ τη δικιά μου, θα μας ακούσει η υφήλιος απο τα κλάματα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ο γιατρός μου είπε ότι κάτι φοβήθηκε, ότι κάτι άλλαξε στα δεδομένα της, στις σταθερές της και ξυπνάει για αγκαλιά. Δεν ξέρω τι φταίει..Μήπως που πηγαινοερχόμαστε αθήνα και κοιμάται 10 μέρες εδώ 10 μέρες εκεί΄..δεν ξέρω καθόλου..

αν περνάει τέτοια κατάσταση, μια εδώ μια εκεί, λογικό είναι να έχει ταραχτεί...εκεί που πάει να συνηθίσει το ένα μέρος, πάει σε άλλο.

Κάνε της αγκαλίτσες...αυτό έχει ανάγκη για να αισθάνεται οτι είναι ασφαλής και οτι υπάρχει κάτι σταθερό (στην προκειμένη περίπτωση η αγκαλιά σου).

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφάκι μόνο θηλάζουμε ακόμα. Απλά νόμιζα ότι όταν μπούμε στα φρούτα θα φτιάξουμε πρόγραμμα.. Πάλι δεν έβγαλα νόημα. Είναι τελικά στο παιδί αν θα το ξυπνάμε..δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ κι έχω κουραστεί από τα ξενύχτια. Το παιδί δεν κοιμάται όπως πρέπει (αυτό με στεναχωρεί περισσότερο)και τα κουράγια μου μειώνονται..αντί να καλυτερεύουμε χειροτερεύουμε..τι κάνω λάθος;;;

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...