Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

οχι Τατιανα μου δεν το βραζω 10 λεπτα. Μολις παρει μια βραση το σβηνω, το αφηνω να γινει χλιαρο και κανω την κρεμα.

Κορίτσια εγώ το βράζω και για την κρέμα.Η ουσία είναι να αποστειρωνεται ώστε να σκοτώνονται οι μικροοργανισμοί.Αλλιώς δεν έχει νόημα να βράζετε ούτε το νερό που πίνουν.Το ίδιο είναι...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καληνύχτα κοριτσάκια!Επιτέλους τα διάβασα όλα!Συγγνώμη για τις απότομες απαντήσεις αλλά γράφω από κινητό και παιδευομαι και πρέπει να εκφραζομαι με λίγες λέξεις και επίσης είμαι ψιλοάυπνή.Αύριο θα σας πω τι σύγχυση πήρα το πρωί με τον παππά στην εκκλησία ...!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες! Δεν μπαίνω συχνά κλογω του μπαμπά μου.. Την Παρασκευή φεύγει κι έρχεται η μαμά μου!! Έχω μεγάλη χαρά!! Ζωούλα μπορεί να περνάς φάση που ελαττώθηκε λίγο η παραγωγή λόγω άγχους με την εξεταστική. Το έπαθα κι εγώ και μου κράτησε καμμια 10ρια μέρες. Πήρα μαγια μπύρες για 1,5 εβδομάδα και συνήλθα. Για να αποφύγω το ξένω έκανα το εξής που ήταν πολύ ουραστικό αλλά βοήθησε στη παραγωγή. Μέσα στη μέρα έκενα από 3-4 αντλήσεις και μάζευα λίγο,λίγο κανένα 70ράκι ml γαλατάκι. Το βράδυ λοιπόν που παιδευόταν με το στήθος της το έδινα. Με το βάρος του παιδιού σου μην αγχώνεσαι. Η πατσούρου λέει ότι τα παιδάκια που τους 3 πτώτους μήνες πήραν κιλό ανά μήνα ή και παραπάνω τότε είναι φυσιολογικό τους επόμενους μήνες να πάρει μόνο 100γρ ή και καθόλου. Εγλω τι να πω που η δικιά μου πήρε τους 2 πρώτους μήνες 2 κιλά συνολικά και μετά παίρνει από 300-500γρ το μήνα. Μην ανησυχείς, δεν συντρέχει λόγος! Όσο για το δωμάτιο με τα αυτοκόλλητα δεν είναι δωμάτιο. Το σπίτι μοας είναι όλο κι όλο 40τμ αλλά από τον καημό μου σε μια γωνιά από τη κρεβ/ρα μας έβαλα αυτοκολλητάκια για να νιώθουμε ότι έχουμε και παιδικό δωμάτιο!! Είμαστε όμως σε φάση οικοδομής και σε κανέναν χρόνο (θεού θέλοντος)μπαίνουμε!

Εγώ δεν είδα καμμιά φωτο..κλαψ..μου λέει ότι δεν υπάρχουν φώτο ή ότι δεν είναι έγκυρο το λινκ..

Σοφάκι μου εμένα το περισσότερο που έχει πιει σε αντλημένο (με χίλια παρακαλια,περπατώντας, ξεγελώντας τη κτλ είναι 90ml..

Βουλίτσα περαστικά..

Πάω να σας διαβάσω γιατί διάβασα μόνο αυτή τη σελίδα..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Καλέ μόλις είδα το παιδικό της Αννας! Νεραιδένιο, παραμυθένιο!! Πολύ όμορφο!!! Ζωούλα μόλις διάβασα την απόφαση σου με το θηλασμό επομένως άτοπα τα παραπάνω..Σόρυ δεν το είχα δει! Πάω να συνεχίσω το διάβασμα!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Καλημέρα!!!

αχ το παιδάκι μου έχει φτιάξει πρόγραμμα άστα να πάνε...

κοιμάται 10, ξυπνάει 2 για μαμά, μετά πάλι στις 5 για μαμ και στις 7 ξυπνάει κανονικότατα...νυστάζωωωω!!!!!!!!!

Κοριτσια θα ηθελα πραγματικα να σας ευχαριστισω ολες για τις συμβουλες σας.Ειλικρινα με βοηθησατε παρα πολυ με οποια γνωμη και αν ηταν αυτη.Με κανατε να δω ολες τις πλευρες.Λοιπον μεχρι την ΠΑρασκευη που θα δω την γιατρο δεν θα πω τιποτα αλλο γι αυτο το θεμα.Νιωθω οτι σας ζαλιζω....Ομως κοριτσια για μενα το κεφαλαιο θηλασμος εκλεισε.Αν το συνεχισω ο γιος μου δεν θα θελει να με βλεπει.Οποτε θα σταματησω...Λιγο αδοξα τελειωνει αλλα νομιζω ειναι για καλο...Ευχαριστω και παλι ολες σας

Ζωίτσα να κάνεις οτι θα σε κάνει εσένα πιο ήρεμη....αν ο θηλασμός σου προκαλεί άγχος και εκνευρισμό, περνάει και στο παιδί και είναι χειρότερα.

Πάντως σε καμία περίπτωση δε μας ζαλίζεις. Γιαυτό είμαστε εδώ....για να βοηθάμε η μια την άλλη.

Σήμερα κλείνετε τους 5 μήνες!!!

Να σου ζήσει ο Τεό!!! Γερός και καλότυχος να είναι!!!

Τωρα ειδα τις φωτο.

Σοφακι (fairytale) η κορουλα σου ειναι μια κουκλα.Και την ντυνεις παντα τοσο ωραια.Κι εσυ εισαι πολυ γλυκια.Σου μοιαζει πολυ θα ελεγα.

Ευχαριστούμε πολύ Ευμορφία μου!!!

Ναι η αλήθεια είναι οτι μου μοιάζει το αστέρι μου!!!

Κανει κι αυτο που λες εσυ.Σφιγγει τη θηλη με τα χειλια του και το αλλο που κανει ειναι οτι την γραπωνει με τα χερακια του και την τραβαει και ποναωωωω...

χα! άρα δεν είμαι η μόνη που μου κάνει το παιδί μου κινέζικα βασανιστήρια!

και μένα με γραπώνει, με τραβάει, τη στρίβει τη θηλή (άουτς!)!!!

Βέβαια κάτι φορές μου κάνει ένα ωραίο μασαζάκι στο στήθος....λες και με αρμέγει!!! χαχαχαχα!!!

Αννούλα πάρα πολύ ωραίο το δωμάτιο!!!!!!

αχ ελπίζω σε κανένα μήνα να έχω καταφέρει να της φτιάξω κι εγώ το δικό της!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα η μπέμπα μου αποφάσισε να σηκωθούμε από τις 9 και όχι στις 11 που σηκώνεται συνήθως. Βέβαια το πρωινό της γάλα το έχει πιεί ήδη στις 6 και σε καμιά ώρα θα φάει την φρουτόκρεμά της. Λοιπόν χτες πήγα να πάρω την "μεταβίβαση βαφτίσεως" από την ενορία μας για να την πάω εκεί που θα γίνει η βάφτιση και ο αθεόφοβος ο παππάς μου ζήτησε 30? για 5 σειρές κείμενο που έγραψε. Όταν του είπα ότι δεν έχω μαζί μου γιατί δεν το ήξερα και να πάω στο ΑΤΜ να πάρω μου είπε ότι δεν πειράζει και μου έδωσε το χαρτί. Όπως καταλαβαίνετε υπερ πίστεως και πατρίδος θα πηγαίνανε τα 30? αφού ούτε χαρτόσημο υπήρχε ούτε καμία πρόθεση για απόδειξη από ότι κατάλαβα...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Καλημέρα και από εμενα!

γκρρρρ με πηραν τηλ από την τραπεζα με την οποία συνεργαζομαι και μου ειπαν οτι πρεπει επειγοντως να κανω σημερα μια προσημειωση γιατι ο πελατης θελει τα λεφτα του δανειου αμεσα. ειμαι βεβαια ετοιμη και τους ειχα πει ότι μαλλον θα την κανουμε σημερα αλλά τελικά είχα αποφασίσει να την κανω αύριο΄ή την παρασκευή. αυτοί το "μαλλον" το πηρανε για σιγουρα και μου βαλανε το μαχαιρι στο λαιμό. ΑΜΑΝ!:mad: όχι τιποτε αλλο αλλα έχω και ραντεβου στο γραφειο και θα με ψαχνει ο άλλος πελατης...

τελος παντων. εμεις καλα κοιμηθηκαμε απλά ο μπεμπης μου αντι για τις 6 ξυπνησε από τις 5 και μουρμουραγε μάλλον λόγω αεριων απ' ότι καταλαβα. δεν διαμαρτυρομαι βεβαια γιατι εχει στρωσει πολυυυυυ το προγραμμα του (ειναι επειδη παρηγγειλα και το βιβλιο "κοιμησου παιδί μου" φοβηθηκε οτι θα εφαρμοσω τις μεθοδους του και πριν το αγορασω αποφασισε να κοιμαται :tongue:).

λοιπόν φιλεναδες φευγω να ετοιμαστω για την προσημειωση και θα τα πουμε το συντομοτερο δυνατό. Μαριάνθη εγκαθιστώ το msn. να δω πόσα προγραμματα μπορει να αντεξει αυτός ο υπολογιστής πια!:-P

Καλημερα και απο μενα!!!!! Φυσαει εδω λυσσαλεα!!!!! Απαπα...Τωρα κοιμησα το πουλακι μου για να φαει κατα τις 12 τη φρουτοκρεμα του...Βουλα τι κανει το αντρακι σου;;; Ξεβουλωσε;;; Εμενα ακομα ρε γμτ εχει μυξες αρκετες, να δουμε ποτε θα φυγουν!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

χα... την πατησανε! λόγω της απεργιας των δικαστικων υπαλληλων θα γινει αυριο η προσημειωση! οου γιες!

Ζωούλα να σου ζήσει ο μπεμπαρος! να ειναι γερός και ευτυχισμένος και εσυ να εισαι καλα για να ειναι και αυτός! μ'αυτα και μ'αυτα μπήκατε στον 6ο! μια χαρα τα καταφερες και με τον θηλασμό, μην μου στεναχωριεσαι!:D

Περαστικά σας Αννούλα μου! Εγώ πάω τώρα να την σηκώσω για φρουτόκρεμα. Αλήθεια, εσείς πόση τους δίνετε; Εγώ καθαρίζω μισό μήλο, μισό αχλάδι και μισή μπανάνα και το τρώει σχεδόν όλο (120ml περίπου τρώει και μένουν και καμιά 30αριά αλλά σήμερα σκέφτομαι να της το δώσω όλο μιας και είναι μικρά τα φρούτα). Νερό πίνουν; Εμένα ξινίζει τα μούτρα της και το πετάει το μπιμπερό...Της δίνω καμιά φορά με το ζόρι 10-20ml. Να δοκιμάσω το εκπαιδευτικό ποτηράκι ή είναι νωρίς ακόμα;;; Σας ζάλισα, ε; Πάω και τα λέμε αργότερα! Φιλάκια σε όλες! Συμπεθέρα χρόνια σας πολλά!!!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...